Találatok a következő kifejezésre: Ciki, hogy zavar (12 db)

Van egy lány akit nagyon kedvelek, csak egy kis gond van hogy Õ 14-éves Én meg 20-éves vagyok komoly kapcsolat lehet köztünk, nem ciki vagy zavaró a kórkülömbség?

Legjobb válasz: "korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)

Az a ciki, hogy eleve nem tudsz helyesen írni 20 éves létedre!
"korkülönbség" hát hogy ciki vagy zavaró e nem is tudom. Én is 20/f vagyok, de ha a 15 éves hugom 20 évessel állna össze kitekerném a nyakát mindkettõnek (persze nem szószerint csak átvitt értelemben)
miért ne? majd járhattok együtt nyelvtanórára:D
20 éves létedre leirtad hogy kórkülömbség... juj... szellemi szinten biztos nem vagy érettebb nála. ha az nem zavar hogy mások mit gondolnak akk hajrá
Én is 20 éves vagyok és sosem kezdenék egy 14 éves lánnyal. Inkább a 16-18 éves lányoknál kellene keresgélni én legalábbis így gondolom, de kinek hogy.
Ismerek 17-23-at.* Az idõ lemorzsolta a korkülönbságet. Csak 3 év, és már szabad a vásár. :) *Mármint az összeismerkedés idején voltak ennyi idõsek. De már hosszú évek óta boldog házasok.
Nem ciki, nem is zavaró szerintem :) Én 15vagyok, és 21éves barátom van.5hónapja vagyunk együtt, imádjuk egymást :) Lehetnek pici úgymond "problémák", szex téren :) Gondolom a 14éves lány még szûz, ezt is meg kell vele beszélned, mennyi idõ után akarja, ne "kényszerítsd" rá :) Mi is így voltunk, megbeszéltük, aztán amikor felkészültem megtörtént.:) Szorítok nektek:)
Én, mint egy 14 éves lány írom a választ. Ha õ is kedvel téged, akkor úgy gondolom, hogy nem annyira durva ez a korkülönbség, fõleg ha elég érett hozzád a lány, akkor akár mûködhet is a dolog. Bár azt hozzáteszem, lehet, hogy lesz 1-2 ember, aki le pedofil-oz téged, majd emiatt, mert te már felnõtt vagy, a lány pedig még gyerek. És én simán "összejönnék" egy 20 évessel. 14/L
Amíg nem próbáljátok meg, nehéz találgatni. Szerintem ne a kora befolyásoljon, hanem az életfelfogása.
00:08 vagyok a viccet félretéve, én a 20/f válaszoló-hoz hasonlóan gondolom...
Nem ciki, de sok.
Nem igaz! Hagyjátok már! Megkérdez valamit amit szeretne megtudni ti meg egyböl a helyesírását kritizáljátok ahelyett hogy valami értelmes és hasznos válaszon törnétek az agyatokat! Pff...Ez egy kérdés-válasz oldal, itt nem az irás a lényeg! De ha nem tetszik akk se szoljatok be!! :) )

Ciki, hogy nem zavar a striám?

A csíp?mön és a fenekem fölött van 14 éves korom óta. Most 27 vagyok.

Legjobb válasz: Engem sem zavar, nekem 12 éves korom óta vannak, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok. Szerintem ez az egész stria-és narancsbõr-õrület csak a pánikkeltésre megy rá, amin a személyi edzõk, diétás szakácskönyvírók és a plasztikai sebészek nyernek, viszont rengeteg nõt tesznek ezzel boldogtalanná. Akik bedõlnek, azok persze vagyokokat költenek különféle kezelésekre, véleményem szerint teljesen feleslegesen. Inkább örülj neki, hogy te nem tartozol közéjük! :)

Engem sem zavar, nekem 12 éves korom óta vannak, elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok. Szerintem ez az egész stria-és narancsbõr-õrület csak a pánikkeltésre megy rá, amin a személyi edzõk, diétás szakácskönyvírók és a plasztikai sebészek nyernek, viszont rengeteg nõt tesznek ezzel boldogtalanná. Akik bedõlnek, azok persze vagyokokat költenek különféle kezelésekre, véleményem szerint teljesen feleslegesen. Inkább örülj neki, hogy te nem tartozol közéjük! :)
Ezek nem olyan striák mint amik szülés után jönnek elõ. Azok az igazi striák. Az már zavarna szerintem.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ és a harmadik válaszolónak: köszi a hozzászólásokat, értékes új szempontokat kaptam stria-ügyben :) Harmadik válaszoló: nálam ugyanaz, ha új barátom van, és éppen meglátja, én is tök normálisan elmondom, mi az. Még sosem volt belõle hátrányom, igaz a barátom elõször tetkónak nézte, és amikor mondtam neki, mi az, tök kínosan érezte magát.
Komolyan tetkónak nézte a barátod a striát? Nem csak viccelt? Úristen, hány éves? :)

Lányok ti, hogy viselitek a 2 epilálás vagy gyantázás közötti időt? Mennyit vártok? A pasitokat nem zavarja? Ti nem érzitek cikinek előtte?

Legjobb válasz: 2 hetente gyantázok, sose vagyok annyira szõrös hogy az zavaró legyen. Saját készítésû cukorgyantával csinálom, kiszedi már az 1-2 mm-es szõrt is.

2 hetente gyantázok, sose vagyok annyira szõrös hogy az zavaró legyen. Saját készítésû cukorgyantával csinálom, kiszedi már az 1-2 mm-es szõrt is.
Csak intim gyantára járok, 2 alkalom között 6 hét telik el. Más választásom nincsen, maximum borotva, amit nem preferálok. Minden más helyen epilálok. Nincs barátom.

Ki hogy reagál ha meztelen lát egy másokat? Havert barátot idegent? Titeket menyire zavar ha titeket meztelenül látnak? Menyire ciki a meztelenkedés és az ha valaki senki előtt nem szégyenlős

Szeretek másokat meztelen látni és azt is ha engem meglátnak! Senki előtt nem vagyok szégyenlős! Érdekelne más hogy van ezzel!

Legjobb válasz: Én már megszoktam, hogy rengeteg meztelen ember között dolgozok és hidegen hagy a dolog teljesen. Az sem zavar, ha engem látnak meztelenül.

Én már megszoktam, hogy rengeteg meztelen ember között dolgozok és hidegen hagy a dolog teljesen. Az sem zavar, ha engem látnak meztelenül.
engem nem zavar ha meglátnak az öltözõben meztelenül meg strandon az öltözõben is a 14-16-17 sõt többször volt hogy 30-35 évesekkel együtt zuhanyoztam meztelenül(egybe volt a zuhany) a velem egykoruakkal még beszélgettem is közbe. 16/F
Egy filmben azért nem annyira ciki.
Engem nem zavar a meztelenség. Nem érzem magam feszélyezve ha mások meztelenül vannak elõttem, Én is szeretek meztelen lenni, és nem zavar ha mások meglátnak. Ffi. vagyok.
Uszodai öltözõben normális dolog, nem zavar. Nudista strandra, vagy olyan helyre, ahol szándékosan mutogatják, meg nem megyek. Ennyi.
Mert hol dolgozol, hogy meztelen emberek vesznek körül ?
Gondolom kórházban dolgozik, vagy idõsek otthonában. Egy ilyen hivatásban az emberi testnél és szervezetnél nincs természetesebb dolog. Engem sem érdekel, ha valaki meztelenül van, de azért utcán, vagy máshol eléggé meglepõdnék. Ja és engem viszont senki se lásson ruha nélkül.
csak a barátnõm elõtt meztelenkedek, és csak rá vagyok kíváncsi meztelenül. ha meglátnék valakit, akkor a szemébe néznék, hogy ne érezze magát kellemetlenül
Nem az egészségügyben, hanem a szexiparban dolgozom. Az emberek nagy részben meztelenül vannak. :)
kur va vagy?
Aztaaa. Õszintén szólva engem meglepett, hogy ennyi mindenkit nem zavar. Most hagyjuk ki az edzéses uszodás dolgot, az ok. Ott nem tudsz elvonulni. De azért azt sem tartom tök normálisnak. De, hogy a családom elõtt? Pl az öcsém elõtt, aki felnõtt férfi, mutogatnám a melleimet, mi több a nemiszervem? Abszolut kizárt. Nyilván más anyám elõtt, de azt sem szeretem, mert zavar. Mi nem meztelenkedünk egymás elõtt. A põre test a partner elé való, és nem a nagy közönségnek, szerintem. A nudizást is kicsit betegesnek tartom, perverznek, azért nem hiszem, hogy ez normális, ráadásul a férfiakon egybõl látszik az "örömük". A szexualitás két ember magánügye - jobb esetben.
Tegnap Agárdon pont a piros lámpánál álltunk, amikor tõlünk balra egy parkolóban egy idegen férfi egyszerûen letolta a fürdõnadrágját, majd ráérõsen kivette a rövidnadrágját a csomagtartóból és felvette azt. A reakcióm annyi volt, hogy a kocsiban ösztönösen rámutattam és elkiáltottam magam, hogy odanézzetek, meztelen a pasi és "világít" a feneke. Egyébként nem tartom cikinek a meztelenkedést, ha olyan helyen vagyunk, ahol megengedett és ez természetes, de olyan helyen nem meztelenkednék, ahol nem az. 31N
Attól függ kit, mondjuk mivel pasiból vagyok, egy számomra tetszetõs lány pucér látványa nem keltene ellenérzést, értsd esztétikailag értékesítené magát az elmémben :D Csak akkor lennék zavarban ha a csajt is feszélyezné. Azonos nemûvel meg aztán kizárt hogy egy helyen megmaradjak... (Az hogy edzés után zuhanyzol az mondjuk más jelleg) Nem mutatkozok család elõtt sem ha tehetem Nem vagyok alapjában szégyenlõs, de ennek ellenére nem szeretem mutogatni magam (nudista meg hasonló helyeket kerülöm). Összességében bizalmi viszony meg a körülmények határoznák meg hogy mennyire tudom elengedni magam. Az meg hogy ciki hát.. tõled meg a téged szemlélõ egyén(ek)tõl függ csak szerintem :D 21/f
Engem nem zavar ha latok masokat vagy engem latnak epp puceran edzoterembe edzes utan tussolas vagy epp a kuzdosport utan tussolas .....mindenkinek ugyan az van :D 24 F
Családom elõtt nem szoktam meztelenül lenni, meg nem is mutogatom magam, de nem tartom magam szégyenlõsnek. Ha másokat látok meztelenül, az is hidegen hagy, bár attól függ, ki az illetõ.
F/42 Engem egyáltalán nem zavar egynemûek között meztelenül lenni, teljesen olyan, mint ruhában, engem sem érdekel a többiek teste, nem vagyok szégyellõs sem a zuhanyban, sem az öltözõben. Nõk elõtt sem vagyok szégyellõs két esetben: 1. Ha az a nõ, vagy nõk történetesen a szexpartnere(i)m 2. Ha nudista strandon vagyok, és mindenki meztelen.
Engem nem zavar ha másokat látok meztelenül, és az sem ha engem látnak úgy. Kb. 20 éve nudizom a párom is szívesen meztelenkedik. A nyaralóban nyáron szoktunk nudista fõzéseket, flekkenezéseket is tartani. A szomszédok már régen megszokták, hogy ha átjönnek nálunk meztelen emberbe futhatnak. Otthon a panelben sincs ez másképpen, pl. most felújítás van nálunk és az erkélyelválasztó lemezeket cserélik, az erkélyek egybe vannak nyitva, és továbbra is minden gond nélkül megyünk ki az erkélyre meztelenül mint egyébként. Simán beszélgetünk meztelenül a szomszédokkal, akár idegenekkel.
Innen: http://eternity.blogter.hu/394391/ez_itt_igy_szokas_avagy_eg.. (Szerintem nagyon jól rá lehet húzni a meztelenség tilalmát.) "Képzeljünk el egy ketrecet, amibe kísérletezõ kedvû tudósok összezárnak öt majmot. A ketrec közepére betesznek egy létrát, a létra tetejére egy fürt illatosan csábító banánt. Amint egy majom észreveszi, hogy micsoda finomság hever parlagon, karnyújtásnyira csupán, azonnal felmászik a létrára érte. Igen ám, de a tudósok minden ilyen esetben hideg vizzel meglocsolják a többi majmot. A majmok hamar rájönnek, hogy nem tanácsos próbálkozni a létrával. Aki megteszi, pórul jár, mert a többiek egyesült erõvel lerángatják és jól megverik. Érthetõ: nem szeretik a hideg vizet. Egy idõ után már egyik sem kockáztatja a verést, távol maradnak mind a létrától. Tegyük fel, hogy a kutatók ekkor kicserélik az egyik majmot. Az újonnan érkezett semmit nem tud a vízrõl, a verésrõl, csak meglátja a banánt és nagy örömmel rá is ugrik a létrára. Csakhogy a "régi" majmok azonnal lerángatják onnan és jól megagyabugyálják. Az új majom semmit nem ért. Természetesen hamarosan újra próbálkozik, amikor is újra pórul jár. Gyorsan megtanulja, hogy a létrára felmászni tilos, de fogalma sincsen, hogy miért. Amikor a kutatók egy újabb majmot kicserélnek "tudatlanra", az elõzõ majmunk már lelkesen veri a többiekkel együtt, ha az a létrára merészkedik. Egy idõ után a kutatók lecserélték már az összes majmot a ketrecben. Az öt új majom sosem kapott hideg vizes zuhanyt, mégis mind megtanulta, hogy a létrára nem szabad felmászni, mert a többiek megverik érte. Ha megkérdezhetnénk õket, miért tilos a létra, nyilván csak a vállukat vonogatnák, mondván, nem tudom, ez itt így szokás, esetleg kitalálnának nyakatekert ideológiákat, amivel racionalizálni, magyarázni próbálnák az értelmetlen tilalmat. Hát így születnek a paradigmák. :) "
En is szegyenlos vagyok, mert alapallapotban nagyon kicsi a nemiszervem. Ezert senki elott nem vetkoznek le (csalad, rokonok, haverok elott sem). Persze tudom, hogy az oltozoben nem a masik peniszet nezegetik a ferfiak, de nekem tenyleg annyira kicsi, hogy akaratlanul is odavonzana masok tekintetet, ugyhogy inkabb marad rajtam a gatya.
Én a családom elõtt is szégyenlõs vagyok, ha lehet, nem mutogatom magam... :P
Uszodában öltözõben nem zavar, a szemébe nézek a másiknak, h õt se zavarja. Hogy engem meztelenül látnak ugyanebben a szituban, szintén nem zavar. Barátnõm elõtt nem vagyok zavarban meztelen, ahogy õ sem ha ugyanúgy nincs rajta semmi sem. Egyéb lányok/nõk elõtt nem meztelenkednék és nem is igazán érdekelnek, ha van aktív barátnõm. 29F
Engem nem zavar , mindig meztelen uszom, napozom. Inkabb az hogy az Ingyenes naturista strandokon nagyon kevés a hölgy. Unalmas. igy. Ha hölgy vagy és félsz egyedül lemenni ilyen strandra, csak szolj nekem:) facebook: attilaRacz ( tenger)

Ha a puncimat simogatja a barátom, azt nagyon cikinek tartom. Nem tudom magam elengedni, zavar, az is, hogy nedves lesz. Hogy tudnám magam jobban elengedni?

Nagyon szeretem ?t, és nem akarom, hogy a szorongásommal fájdalmat okozzak neki.

Legjobb válasz: Vallásos neveltetést kaptál? A szüleid rád szóltak hogy rossz dolog fogdosni odalent a dolgokat, amikor kisebb voltál? Mert ilyenekbõl szokott lenni általában a te problémád. Engedd el magad, õ azért csinálja, mert örömet akar neked okozni. Egyáltalán nem ciki, nagyon is jó dolog. És légy türelmes magadhoz, mert nem fog egyik napról a másikra menni. Csak türelem, türelem és türelem. Ne görcsölj

Vallásos neveltetést kaptál? A szüleid rád szóltak hogy rossz dolog fogdosni odalent a dolgokat, amikor kisebb voltál? Mert ilyenekbõl szokott lenni általában a te problémád. Engedd el magad, õ azért csinálja, mert örömet akar neked okozni. Egyáltalán nem ciki, nagyon is jó dolog. És légy türelmes magadhoz, mert nem fog egyik napról a másikra menni. Csak türelem, türelem és türelem. Ne görcsölj
Addig örülj amíg jó nedves :) )) Gondolom még szûz vagy. Ne szorongj, mert fáji fog!
Sürgõsen menj el pszichológushoz. Ez már betegség, hogy ennyit sem hagysz ennyi idõsen.
Pedig ez pont így a jó. Egy kicsit azért nagyon durva, hogy 31 évesen nem élvezed, hogy simogassák a nunidat. Ha ennyire frigid vagy, akkor menj el inkább apácának, mert ez már tényleg sok.
Azt hiszem, hogy Téged kezelni kéne! Ezt nem bántásból írom, komolyan így gondolom. Sokat segíthetne rajtad az is, ha valaki megmutatná neked, hogy milyen egy igazán nedves, sorozatos nõi ejakuáció. Azt se tudnád, hogy hol vagy. Hidd el, soha többé nem éreznéd cikinek, hogy nedves lesz egy kicsit a puncid.
Engem pont az indít be de nagyon, ha oda nyúlok, és érzem, hogy jó nedves. Én csak örülni tudok az ilyennek... Cikinek meg egyáltalán nem ciki...
A kérdező hozzászólása: Elég infantilisnek hangzik, tudom. 31 vagyok...
épp nedves nek kel lenned az a lényeg:D
Elég fiatalka lehetsz, már meg se haragudj, de miért lenne ciki, ha a barátod simogat??? Ha szereted egyáltalán nem ciki. Lazulj el, és minden oké lesz.
Ennek örülni kellene ha nedvesedsz, én is örülnék ha jól nedvesednék. Talán a banyakor közeledik.

Normális, hogy ilyen illatom van? Egy kicsit ciki a kérdés, de zavaró, hogy nem tudok rájönni mitől van.39 hetes vagyok, és kb. egy-másfél hete, mióta vannak jóslóim, és távozgat a nyák azóta az intim résznél erős, édeskés illatom van.

Hiába tisztálkodok rendesen,van hogy ebben a melegben napjában 2-szer is,nem múlik el.Van valaki akinek hasonló tünete van?

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen és egyáltalán nem ciki! Az a fontos, hogy a tisztálkodásra odafigyelj, nehogy fertõzést kapj így az utolsó idõkben. Én a páromat is kérdeztem, de azt mondta, õ nem érez semmi különöset:) Ez van.

Nekem is van ilyen és egyáltalán nem ciki! Az a fontos, hogy a tisztálkodásra odafigyelj, nehogy fertõzést kapj így az utolsó idõkben. Én a páromat is kérdeztem, de azt mondta, õ nem érez semmi különöset:) Ez van.
Ez érdekes, én se nagyon akartam elhinni hogy érzek valami újat, de akkor nem vagyok egyedül :) Arra is gyanakodtam hogy a magzatvíz, annak is édeskés illata van állítólag. De semmi szivárgás, csontszáraz vagyok. 39+3 :)
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam.Már tiszta bolondnak éreztem magam, mert azt hiszem mindig, hogy más is érzi.Én is kérdeztem a párom, hogy õ nem érzi?De azt mondta, hogy semmit nem érez. Örülök ennek a hûvösebb idõnek, mert abban a nagy kánikulában már rosszul voltam saját magamtól. :o)
én is ugyan így vagyok ezzel de csak 34 hetes vagyok. :-))
nem ciki :-)
jaj nehogy emiatt butaságokat csinálj. Ki nem [email protected] le, hogy a többiek mit mondanak rólad? Ez a te életed, és ha még nem találtál senkit, aki érdemes rá, hogy járj vele, szeresd, akkor ne siettesd. Elég gáz, hogy a többi korodbeli itt gizdul a pasijával/csajával. Egyáltalán ne zavarjon. Hidd el, ha türelmesen kivárod, nagyon boldog kapcsolatra lelhetsz, boldogabbra mint a többiek, és mindenki irigykedni fog, mert õket csak használják, míg téged megbecsülnek.
Szerintem meg az a ciki, hogy sokan csak azért "szereznek" barátnõt\barátot, hogy megmutassák a többieknek, hogy õk is valakik, õk is menõk, mert nekik is van barátjuk\bartánõjük. A szerelem akármikor rádtalálhat, nem szabad sosem erõltetni, és soha ne akarj másnak megfelelni, mindig csak magadnak. Ugyanannyi idõs vagyok mint te, csak fiú, és még nekem sem volt kapcsolatom lánnyal.
Nem ciki!(; De amúgy akkor én mit szóljak 18 évesen?!:P
Dehogy ciki!Ne viccelj már! Az a ciki, ha valaki 15 évesen pasizik, és megd.gatja magát mindenkivel!
Nem ciki. Az a ciki ha 13 évesen valakit már 6-an megdúgtak..
Nem.Még csak 15 éves vagy:) Akinek meg ez ciki lenne, az meg gyerekes.Ne adj a korodbeliek véleményére túlzottan! 17/L
Nem ciki:D Én 16 vagyok, sosem volt senkim, na és?
A kérdező hozzászólása: #13: Azt, hogy érted, hogy "elkezdek fiúzni"? Hog lehet azt "elkezdeni"? (Bocsi, ha hülye vagyok, de én tényleg nem értem) Amúgy engem valamennyire érdekelnek már a fiúk, csak... ott az a csak.
Az a ciki, hogy neked ennyire sokat nyom a latba az agymosott, felületes kortársaid véleménye, akik kúrással kompenzálják a szeretet hiányt!
Mindeki szamara maskor jon el ennek az ideje. Ne eroltesd masok miatt, inkabb azzal foglalkozz ami teged erdekel jelen pillanatban! Amennyiben most elkezdesz fiuzni es nem is erdekel az egesz meg annyira, elvonod a figyelmed fontosabb dolgokrol, pl. tanulas, jovo, nyelvek stb... Amugy is az emberi kapcsolatok elegge farasztoak tudnak lenni, hidd el, raersz meg ezzel.
Nem ciki, teljesen normális, én 17éves voltam amikor az elõször volt párkapcsoaltom, addigra már minden osztálytársamnak volt valakije. Végül úgy alakult, hogy én mentem elõször férjhez, és nekem lett leghamarabb gyerekem/gyerekeim, pedig nem fiatalon szülten.Szóval semmi nem múlik azon, hogy ki mikor kezd el érdeklõdni a másik nem iránt, és érdeklõdik is, mikor kezd párkapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) De én nem a szexre gondoltam (sokan arról írtatok), hanem csak egy "sima" kapcsolatra.
szerintem meg az a ciki ha valakinek azért van kedvese, mert cikinek érzi ha nincs. Majd lesz valakid. Legjobb barátnõm is a te helyzetedben van de õt nem érdekli pedig rengeteg helyes fiút mutattam már be neki :D
Elõzõ vagyok. Olvasd el ezt a cikket. De felnõtt szemmel nem, hogy nem ciki, inkább abnormális ha valaki 15 évesen már nem szûz.
nem
sírok a válaszokon, áhh élet veszély lett ez a szex témakör:)
Mondjuk tényleg jó volna tisztázni, pontosan hol szõrös. A segglyuka minden lánynak szõrös, van, aki kiborotválja, akinek csak pár szál nõ oda, és amúgy se használja az ánuszát, csak szarásra, az meg hagyja úgy, ahogy van. Ha a segg-gömbjei szõrösek (vagyis több mint pihések), akkor kérdd meg, hogy gyantázza. F36
14:38ra ne hallgass.utána annyira nem kellemes:D
Roppant egyszerûen: mondd meg, mi bajod. Szuper, hogy folyamatosan azt szajkózzák a nõknek, hogy a férfiak nem értenek a célozgatásból, mondják inkább meg, mi bajuk. De könyörgöm, most ugyanezt csinálod te is. Mondd meg neki, hogy téged ez zavar, csináljon vele valamit. Ennyi. Mit kell ezen túlbonyolítani?
Mondjuk borotváld le te is, és mond meg neki, mennyivel jobban érzed magad így... hátha õ is kedvet kap!
"Nem is tudtam, hogy Chewbaccának van nõi változata is"
és betyárkörte is van rajta?xDDDDDD
Mond neki, hogy legközelebb análba akarod csinálni. Ha beleegyezik akkor csak leborotválja ha nem akkor szívsz mint a torkosborz :DDDD
A farpofái szõrösek?
ez egy nõi csubakka
hülye vagy??? epilátort seggre??? az lábon is úgy fáj, hogy beszarsz...
Szerintem reggel végezd el rajta a gyanta kezelést mikor hason alszik.Nagyon kellemesen fog ébredni.
"segg-gömbjei"hát ezen beszartam:DDDDD amúgy mit kertelsz?mond el, hogy zavar és szeretnéd ha leszedné.Bár nekem ez alap volt, nem tudom Õ hogy érezheti vonzónak magát szõrös fenékkel.Nade kinek a pap..
mér a te s*gged nem szõrös? -.- nem ciki neki megmondani.. tudod 1 kapcsolatban fontos, hogy tudjatok beszélgetni egymással és megértsétek egymást.. na meg az õszinteség..
Vagy vegyél neki ajándékba egy epilátort :-) Minden elektronikai boltban kapsz ilyet, és házilag meg lehet oldani a szõrkérdést. (Ha nagyon idegenkedik tõle, akkor meg még mindig el tudod küldeni kozmetikushoz és õ leszedi.)
Szerintem nyugodtan szólj neki, hogy érdemes lenne elmennie egy kozmetikushoz, kérni egy intim gyantázást / szõrtelenítést... A kérdéseire is biztosan válaszolnak majd, ebben semmi rendkívüli vagy szégyellnivaló nincs.
Esetleg azért zavar a szörzete, mert ha látod, egy fiú segg jut az eszedbe?...:) ))

Nagyon zavaro es ciki. Sokszor van, hogy amikor tomegben/kis helyen tobb emberrel vagyok eggyutt akkor elkezdek jobban izzadni es szellentesi gorcsom is lessz neha.> veletek is van ilyen vagy csak velem?

16/F vagyok.Ez mitol van es mit tudok csinalni ellene?

Legjobb válasz: lehetséges, h tömegiszonyod van! anyukámnak van ez a "betegsége" õ szédül és hányni szokott tömegben. valamilyen orvos tud tanácsokat adni, hogy hogy kontrolláld! sok szerencsét

lehetséges, h tömegiszonyod van! anyukámnak van ez a "betegsége" õ szédül és hányni szokott tömegben. valamilyen orvos tud tanácsokat adni, hogy hogy kontrolláld! sok szerencsét
Semmit sem tudsz ellene csinalni, csak esetleg egy picit csökkentheted. ...én igy vagyok matekórán.. :-))
A kérdező hozzászólása: Hat lehetseges de sosem vagyok rosszul , sot szeretem a nagy tarsasagot.

A gyógyszer miatti köztes vérzésnél, hogy oldható meg a szex? Szerintem kicsit ciki, és érdekelne, hogy mások milyen trükköket vetnek be, hogy ez ne legyen zavaró.

Legjobb válasz: Te jó ég, az utsó válasz hülyeség! Tök normális, hogy az elsõ hónapot végigvérezgeted, vagy akár a másodikat is. Igaziból nagyon nincs trükk, esetleg egy törcsit tegyetek magatok alá és használjatok gumit (az elsõ tabis hónapnál az kötelezõ (másodiknál sem árt). Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor pedig próbáljátok meg máshogy kényeztetni egymást, 1 hónap szex nélkül nem olyan nagy szó, ha közben így úgy eljátszotok egymással. Hát hajrá!

Te jó ég, az utsó válasz hülyeség! Tök normális, hogy az elsõ hónapot végigvérezgeted, vagy akár a másodikat is. Igaziból nagyon nincs trükk, esetleg egy törcsit tegyetek magatok alá és használjatok gumit (az elsõ tabis hónapnál az kötelezõ (másodiknál sem árt). Ha kényelmetlenül érzed magad, akkor pedig próbáljátok meg máshogy kényeztetni egymást, 1 hónap szex nélkül nem olyan nagy szó, ha közben így úgy eljátszotok egymással. Hát hajrá!
Szia. Menses alatt is szabad a szex, és a gyógyszer akkor is véd, bár nem árt a gumi, vagy ha kihuzza. na már most, vannak olyan pasik és nõk akik undorodnak a menses alatti szextõl, mert vér, fúúúj, stb...ettõl még szabad, szóval ha a pároddal nem undorodtok a vértõl, nyugodtan lehet szeretkezni, de huzza ki azért.. Mi menses alatt is szoktuk..:)
Én nem undorodom a vértõl és párom se de mégse tudom úgy élvezni a sexet ha megvan. Tehát én úgy oldom meg h akkor nem csináljuk:P
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam menzes alatt szeretkezni, de mivelhogy ez az elsõ hónap a gyógyszerszedésben, igy sajna nincs nap, hogy ne vérezgetnék.És ez igy kicsit sok idõ:( és nem tudom , hogy oldjam meg.....
Erre nincs trükk.Orvoshoz kell menni, mert valoszinüleg nem jo neked ez a gyogyszer.Normálisan nincs köztes vérzés.Hormon problémára utal.
Azt gondoltam, hogy a mélyen tisztelt kérdezõnek több fantáziája van az esetleges lehetõségekrõl (szorítkózzon csak a coitus izgatására a párja részérõl az örömszerzés, amennyiben Önt ez zavarja, valamint elnézést kérek az ifjú olvasóktól, de a "barna szalon" is egy lehetséges alternatíva lehet) . Minden jót kíván Önöknek: -Sallay Doktor úr
A kérdező hozzászólása: Kis kiegészités kell úgy látom, mert igy ugy jön le a kérdés mintha nem lenne elég fantáziám. A Doktor Úrnak üzenem, hogy igenis van:) Csakhogy akivel én szeretnék lenni az nem a párom. A szeretõje vagyok és ritkán találkozunk. És olyankor azért jobb lenne a normál szex mint a "csak" simogatás és az anál.
A coitus izgatására??? A coitus közösülést jelent! Hol tanult latinul, doktor úr????
Tiszteletem, elnézést kérek mindenkitõl, sajnos két kérdésre válaszoltam egyszerre, ezért fordulhatott elõ a hiba. -Sallay

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!