Találatok a következő kifejezésre: Ciki, hogy nem csókolóztam (32 db)

Nagyon ciki, hogy nem csókoloztam még? Észre lehet venni ha havaki még nem csókolozott, mármint a pasi észre veszi?

Észre veszi a fiú ha még nem csokolozott a csaj?

Legjobb válasz: Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D

Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D
Nem hiszem hogy rossz lenne neki az észrevételt a tapasztalatlanságból veszi észre :D
Nem hiszem :) Ez ösztönös. Ahogy majd elkezded vele jön magától, hogy mit csinálj. Nagyon jó dolog, én imádok csókolózni! Egy nagyon jó dolog a vágyfokozásra
háát.. nekem nem úgy jött össze, ahogy jó lett volna:D összekoccantak a fogaink, meg minden...nekem akkor kínos volt kicsit.. de megértõ volt a pasi:) elmondtam neki, hogy még nem csókolóztam senkivel:) azóta is együtt vagyunk..és csak mosolygunk a dolgon:D
A kérdező hozzászólása: és hány éves voltál?utolso...

Ciki, hogy nem csókoloztam senkivel sem még, sött méh barátom se volt? L/16

Legjobb válasz: Nekem sem volt méh barátom, hiába közeledem feléjük, mind elrepül.

Nekem sem volt méh barátom, hiába közeledem feléjük, mind elrepül.
Vagyunk egy páran, ahogy látom.:) ))
elsõ 17:57-es, ne a madár pasikhoz közeledj mert azok tényleg elrepülnek :D am nekem sem volt még senkim :D 18/F
Nekem sem volt meg senkim (4/F) Amugy ne dramatizaljatok ezt tul, higyjetek el, akkor lesz kapcsolatotok amikor a legkevesbe varnatok, amig ennyire gorcsosen akarjatok azt megerzi a masik nem es inkabb bele se kezd. Mindenkinek azt ajanlom, hogy regeljen be tarskereso oldalakra, ott sokkal oszintebben lehet ismerkedni mint bulihelyeken. Csak neked is oszintenek kell lenned.
Tuti csúnya lány vagy.
Szerintem akkor nem ciki, ha te akartad így. Ennyi idõs koromban én cikinek éreztem volna. Hozzátartozik a történethez, hogy már több lánnyal volt szexuális kapcsolatom, mint ahány éves vagyok. Majdnem 14 évesen történt az elsõ. így utólag visszaemlékezve jó béna voltam :) Azóta sok minden változott. :) f/28
Nem, ezen ne parázz :)
Ide úgy látom ilyen nyomi csúnya emberek irkálhatnak..:D Csak a te hibád h nem volt még pasid /csajod mert nem csak a külsõn múlik.
Nem.
Sztem nem ciki. 19 éves srác vagyok, de eddig nem azért nem volt kapcsoltom mert olyan oka lett volna. Egyszerûen nem nagyon akartam senkit, elvagyok egyedül, mostmár persze azért néha keresgetek egy aranyos csajszit de a mai világban már nem olyan egyszerû. Akik ismernek csajok egyik sem mondta volna azt h baj van velem, csak az az egy hibám van h nem tudok hogy közeledni egy lányhoz. Egy sráccal persze h hamar lespanolhat egy ember, meg azért egy lánnyal is, de ha már tudod, hogy valamit szeretnél tõle az már kicsit más. Nem tudom miért de én így érzem. :D Úgyhogy ha netán valaki akar egy dumálni és ismerkedni felõlem mehet, persze azért ne csináljunk társkeresõt ebbõl az oldalból is. xD Ja és csak csajok érdekelnek, 16-19 között. :) E-mail: [email protected]
Én is ugyanazt tudom írni, mint az elõttem lévõ válaszoló! Nem ciki!:) ) 18/L
Szerintem nem ciki mert ez azt jelenti h nem volt még pasid ami szerintem jobb mint ha minden pasival lefeküdnél. 16/F és ez nem egy társkeresõ oldal vagy ja annak akarod használni nyiss új topikot:D
nem az. :)
Nem ciki egyáltalán. Végülis eddig az emberek elég nagy része volt már szerelmes.Elvégre ez az élet rendje...
De miért az számít, hogy mások cikinek tartják-e vagy sem? A lényeg nem az, hogy te mire vágysz? Ne külsõ szemlélõknek akarj megfelelni, hanem magadnak, mert csak úgy leszel boldog! Thats it.
Ez nem ciki, a szerelem nem kor függõ, és mindennek eljön a maga ideje!!! Ne aggódj!!
Nem, de ha gondolod dobhatsz privit, hátha bejössz:P 17f
Nem az, szerintem. Mondjuk nekem sem volt barátnõm/nem csókolóztam, viszont ezt elég cikinek érzem, mert szeretnék :S 17/F
hol laksz? 17f
nekem se volt még senkim:) 17/F
Még nekem sem volt.:) ) 18/L
17/F Nekem eddig volt már pár lányal és veled is kiprobálnám de elötte ismerjük meg egymást ha gondolod, irj Privit!
Húdesokan vagyunk ilyenek ;) 20/f
szia én is ilyen vagyok csak én fiú 19 éves ha akkarsz velem spanolni vegyél fel [email protected]
Sziasztok. Szerintem ezt érdemes lenne elolvasnotok.:) http://www.kamaszpanasz.hu/a_te_torteneted/35
Amúgy egyáltalán nem. Mondom ezt én 19 évesen egy kisbabával:)
Én mé sosem voltam szerelmes mivel még igaziból nem nagyon láttam normális, helyes pasikat...

Várjam ki míg meg nem történik vagy mondjam el neki, de szerintem ha elmondom hogy nem csókolóztam még akkor ciki lesz nekem és kinevet, vagy a lányok azt szeretik ha ők először csókolnak meg pasit vagy nemtudom?

Van egy lány akivel találkoztam egy hete majdnem de nem szoktunk nagyon sokat találkozni, nem is csókolóztunk meg semmi, és már mind a 2en megakarjuk egymást ismerni közelebbr?l, csókolózni meg mást is. Én még életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok. Elmondjam a lánynak hogy nem csókolóztam még vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.

Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.
"pedig 14 éves vagyok" nah szép:D amugy én 16évesen csókoloztam elõször:D 19éves volt akkor a párom:D 2.-3. alkalommal valottam be neki h az elsõ csók is az övé lett:D nem akarta elhinni:D azt mondta inkább elhitte volna h már minden 2pasival smároltam:D Csak 1 tanácsot fogadj el tõllem nem számít h csináltad-e vagy sem az a lényeg h télleg érzéssel csináld:D én is azt hittem béna leszek meg minden::D és nem nem ugy történt mintha már vér profi lettem volna:D akkor ugy éreztem:D egyébként sok sikert;)
szerintem ne mond el , mert úgysem fogja észrevenni, és ne is izgulj túlságosan , mert fölösleges, csak csukd be a szemed, nyisd ki picit a szád és ne kapd be a fél arcát:) jajj, de kis ari vagy:) emlékszem, hogy én ugyanígy dilemmáztam az elsõ elõtt 15 évesen, aztán amikor megtörtént csak lestem, hogy ennyi??? mit izgultam?a kellemetlen élmény viszont az volt , hogy a másik szinte az orromtól az államig összenyálazott, ugyhogy ezt sztem ne csináld, mert nem kellemes.Ügyeseeeen!
Sztem nemond el neki. Majd ha jártokés komolyabb lesz a kapcsolat akkor mond el neki h õvolt az elsõ lány akivel csókolóztál és akkor biztos jólfog neki esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és megfogadom a tanácsokat :)
szerintem egyszer csak kérdezz rá, hogy õ smacizott e már :) ha azt mondja nem akkor nyugodtan elmondhatod hogy te sem. ha at mondja igen, nyugodtan elmondhatod hogy te sem. bár ha nagyon szégyenled(amire nincs okod !!!) akkor max hazudhatod hogy nem, de én pl örülnék a helyében. :D mert ez at is bizonyítja hogy annyira szereted:D sztem mondd el, de ha nem beszéltek róla, akkor nem kell mondani semmit :) és lesz ami lesz :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem smároltál még. próbáljátok ki. tudom például azt ajánlani h találkozzatok, és amikor találkoztok adsz egy puszit a szájára vagy amikor megy haza vagy száll fel a buszra adj neki egy búcsupuszit. elrontani nagyon nem lehet. vigyázz a fogadra és ne legyél görcsös.mindenképp egy laza szájrapuszival kezdj ne akar egybõl torokra menni nyelvvel :) szájrapuszi után meg kicsit dugd ki a nyelved.
Sztem ne mond el, csak csókold meg:D És ha sikerült csókolózni, mond neki, h nagyon jól csókolsz, taníts meg így:D
"életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok" :D ez tetszik! Miért? mikor kellett volna? Amúgy nyugodtan elmondhatod neki, lehet, hogy még örülni is fog neki, hogy õ lesz az elsõ akit megcsókolsz. Sok sikert! :)
Ide csak annyit had fûzzek, hogy én 24 évesen csókolóztam elõször, és akkor is dugtam elõször. Nem érzem viszont, hogy le lennék maradva, vagy, hogy szégyellnem kellene magamat. 26/F

Ciki, hogy még nem csókolóztam 16 évesen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta,hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.

Semmit nem kell siettetni, ha eddig nem volt rá igényed (pontosítom magam, nem érezted, hogy "most és vele") akkor egyszerûen még nem jött el a te pillanatod, sem a sex sem a csók nem egy olyan dolog amit reklámozni kell, ha volt már vagy ha nem, de ugyanígy szégyelni sem kell. Hidd el eljön majd a lovagod és akkor majd mosolyogva gondolsz vissza arra, hogy ide írtad ezt a kérdést. minden jót!
Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta, hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.
12 évesen egy srác megakart csòkolni. Undoritò volt. El is vette a kedvem évekig a csòkolozástòl. Mondjuk, nem is volt igazi csòk.Csak benyomta a nyelvét a számba és...bleah! jobb nem beszélni ròla. Aztán teltek az évek, megértem a 16ot is...és még semmi sehol. Tök cikinek tartottam, ha dumálgattunk és a csòk került szòba, mindig kitértem a téma elöl. Még a legjobb barátnöm sem tudta. Aztan a 16ik szülinapom után 5honapra megtörtént. és csodálatos volt. Tehát nem kell elsietni a dolgokat. Ha türelmesen vársz, akkor sokkal jobban jársz és csodálatos percekben lehet részed. Azért jobb ha nem reklámozod, hogy még nem csòkoloztál...csak a baráti kör szivatásai miatt mondom!
Szia! Nem értek egyet az elsõ válaszadóval. Az egy dolog, hogy a társaságodban ki hány évesen kezdte; attól még nem muszáj neked is akkor. Nem feltétlenül kell megfelelned egy sablonnak. A barátaid akkor is szeretni fognak, ha néhány dolgot máshogy csinálsz. (Ha nem, akkor nem is a barátaid.) Szerintem nem érdemes elkapkodni sem a csókot, sem mást, sokkal jobb érzés lesz olyannal, akivel szeretitek egymást - tapasztalat... Ez olyasmi, amire egész életedben emlékezni fogsz, kár lenne érte! Amúgy én 18 voltam az elsõnél, és nem éreztem "cikinek". És a pasim sem. :-)
én egészen 18 éves koromig nem csókolóztam, sõt egy pasim se volt, és nem is szexeltem. akkor az gondoltam hogy basszus már szinte mindenki csinálta a batátok/barátnõk/osztálytársak között, de most így pár év távlatából azt gondolom hogy egyáltalán, de tényleg nem vesztettem semmit!
Nem ciki, nem a kor számít. Az érzés, az emberek, akikkel körül vagy véve.
Szerintem sem ciki ha még 16évesen nem csókolóztál nem az a lényeg hogy mikor kezded el hanem az hogy jo legyen! Például nekem van egy barátnõm akinek csak azért volt meg az elsõ csókja mert nem akart kimaradni a baráti körbõl és azután sem volt semmi nem is akarja.mert nem tetszett az elsõ csók! Ezért soha ne is szomorkodj!!!
Szerintem nem ciki. -de ez egy dolog. Attól függ milyen emberekkel vagy körülvéve. A többség határozza meg általában a normákat.
E`n 15 voltam :) nyugi ,
A kérdező hozzászólása: naggyon kösszi hogy, ennyien válaszoltatok és ha még bárkinek van valami hozzá fûzni valója, nyugodtan írjon rámférnek a tanácsok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!:P
Szerintem egyáltalán nem ciki!sot.jobb ha akkor csókólsz meg valakit ha majd ha kerül olyan akit igazán szeretsz és nem állsz össze minden másodikkal...az ilyen dolog lehet dicsõség is és nem szégyen...
Nem ciki!És tudod miért?Mert én 18vagyok és még sose csókoloztam, e nem si szertnék soha, de viszont nem vagyok szûz.
Nem ciki. De lehet csak annyi a baj, hogy nem jösz be nekik. De egyszer úgy is jön egy ember. Amúgy valaki 22 évesen csinálta elõször. Az lenne a ciki ha 11-évesen csináltad volna.
fenéket ciki, én 17 évesen kezdtem, az ciki ha cikinek gondolod :P ha meg a barátaid cikinek tartják, akkor azok nem barátok (és/vagy hazudnak)
Én is 16 éves vagyok..sose feküdtem le senkivel, nem is csókolóztam még sõt még pasim se volt... Volt egy idõ mikor én is gáznak tartottam de már nem ...

Az ciki, hogy 14 évesen nem csókolóztam még?

Ismerek olyat, akinek már 12 évesen meg volt az els?... Az gáz, hogy én még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)

Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)
Nem gáz!
Nem, nem ciki. Én 22 voltam. Ne azért csókolózz mert mások ezt teszik! Nem normálisak egyesek! Ilyen korba még tanulni kell nem ilyenekkel foglalkozni.
Nem versenyre megy a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót.:) azt hiszem nem ciki, már nem tûnik annak, és várni fogom majd a megfelelõ embert, mindegy mikor lesz, a lényeg, hogy attól kapjam, akit igazán szeretek, ne csak azért mert már "ideje lenne". :)

Szerintetek ciki, hogy 17 évesen még csak nem is csókolóztam soha?

Mindenkit?l hallom, hogy nekik már rég megvolt már 14-15 évesen...

Legjobb válasz: Én is ennyi idõs vagyok, és én sem csókolóztam még. Nem érzem cikinek, a többiek véleménye pedig nem nagyon érdekel :))

Én is ennyi idõs vagyok, és én sem csókolóztam még. Nem érzem cikinek, a többiek véleménye pedig nem nagyon érdekel :) )
egyáltalán nem ciki! :) még huszonévesen sem az.
Nem ciki.
az a ciki ha 14-15évesen dugnak
Nem ciki, nyugi. :)
Ember, mindenki azt mond amit akar. Tuti, hogy a 60%-nak nem volt meg 14 évesen, ez biztos. Mellesleg ki figyel állandóan és ellenõrzi, hogy na, megvolt-e már? Na és ha megtörténik elõugranak majd a szekrénybõl ünneplõ sapkás emberek és konfettit szórnak majd rád, vagy mit gondolsz? Te jó ég.
Én 23 F vagyok, és sosem csókolóztam. Ez ciki ....
nem ciki szerintem. addig nem ciki amíg TE nem érzed annak :) ne befolyásoljanak mások meséi majd megtörténik ha meg kell történnie , csak ne görcsölj ezen mert a legjobb dolgok mindig váratlanul történnek :D
Úgy jártak, én 18 volt vagyok és még nem :) Majd eljön az idõ :)
fiú vagy lány vagy? Nekem az elsõ 13 évesen volt:) Nem kell elárulnod senkinek és akkor nem.
NAGYON!!!10 vagyok és megvolt már vagy 20x

Szerintetek ciki, hogy 16 és fél éves vagyok és még nem csókolóztam?

Jó,lehet, nyugodtan cikizni, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.16/L

Legjobb válasz: Én 17 évesen csókolóztam elõször. Nem érzem azt, hogy bármi hátrányom származna ebbõl. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond. Ha nem vágysz szórakozóhelyekre járni, azzal sincs gond szerintem, nem csak ott lehet ismerkedni. Lehet, hogy csak késõbb lesz erre igényed. Vannak késõbben érõ típusok, én is az vagyok például. 25/N

Én 17 évesen csókolóztam elõször. Nem érzem azt, hogy bármi hátrányom származna ebbõl. Szóval nyugi, nincs ezzel semmi gond. Ha nem vágysz szórakozóhelyekre járni, azzal sincs gond szerintem, nem csak ott lehet ismerkedni. Lehet, hogy csak késõbb lesz erre igényed. Vannak késõbben érõ típusok, én is az vagyok például. 25/N
miért lenne ez ciki? miez a baromság? a legtöbb ember akit ismerek 18 éves kora elõtt sose csókolózott... mi van akkor? majd ha lesz barátod akkor fogsz. mondjuk ahhoz ismerkedni is kell. de nem feltétlenül szórakozóhelyeken
hát nem tudom ti hogy vagytok de 15és fél vagyok és még énse csókolóztam de igazából még barátnõm se volt persze próbálkozok de én félõs tipus vagyok és néha meglátszik rajtam igy kevéss sikerrel csajozok . szeretném elmondani hogy [email protected] érzés hogy körülöttem mindenkinek összejött :/ most szilveszterkor próbálok becsajozni habár pozitív ember vagyok türelmem nekem is véges :S ennyi
ja igen és ez nem ciki csak olyan megtapasztalnám érzés
21 éves vagyok és még nem csókolóztam.
nem ciki... én 13 vtam amikor elõször, de fél napig roszzul vtam utánna. azóta már megse tudom számolni hány x :D
én 13 éves koromban smároltam elõször és azóta 14/L. jah és mielõtt mindenki lehordana nem vagyok se ribi se p*csa se k*rva :)
nem ciki, ...egyáltalán.... a neveléssel sincs baj... a szüleid azért nem engednek el mert félnek az erõszakos emberektõl.... féltenek nehogy bármi bajod essen... majd ha 17-18 éves leszel el fognak engedni.... hagyni fogják hogy éld az életed....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. :D
vannak 20-22 éves barátnõim, akik még nem csókolóztak, és épek:D nem vagy lemaradva! Üdv L/20
A kérdező hozzászólása: nah....megvolt az elsõ...de nem azzal akit szeretek...
kiröhögni biztos nem fog. vannak olyan pasik akik ezt bírják hogy még szûz a nõ.
Ha emiatt kiröhög hagyd a francba.
Én egyáltalán nem problémáznék rajta (férfiként, tehát nem úgy értem, hogy a helyedben, mert persze sokan igen), mert pont hogy élvezném, hogy én lehetek az elsõ - mert én vigyázhatok rád, én vezethetlek be ebbe a világba, és nem hiányolnán a tapasztalatodat. És akkor mi van, ha nem vagy tapasztalt...? Leszel, és ebben a legjobb partner az, aki segít, eligazít, engedi, nem pedig lestresszel... :)
Titeket már nem annyira egyszerû megbolondítani, de ha megkérlek rá mutatsz magadról képet? Amúgy nem fogja cikinek tartani, ha normális. Én mosolyon pl átérné a fejem, annyira örülnék neki.
Nyugi nem fognak kiröhögni. Én nem röhögnélek ki, sõt örülnék neked.
nem fogja cikinek tartani. Mi az oka egyébként? Szabad tudnunk?
Hát majd kiderül...Miért nem volt még senkid?
"(Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)" Mert gondolom egy ribanc volt. Nem mindenki akar 20 férfival szexelni mielõtt megtalálja élete szerelmét. Ezért nem kell általánosítani.
Nem rohognelek ki viszont ha tenyleg komolyra fordulna a dolog 2x is meggondolnam, hogy nem-e elojon kesobb, hogy panikolsz, hogy nem voltal meg massal, meg nem elted ki magad etc... (Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerûen csak furcsa :)
Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szûz és hasonlók. Itt a példa a kérdezõ személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint õk. Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.
ma 14:07 Öndicséret büdös. :) Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni. A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz. Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amirõl te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erõvel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen. Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Õk legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.
Ez nálam csak azért alakult így, mert elõször szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is. Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetõségem értelmesen barátnõt keresni, egyszerûen nem mindig lett volna idõm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.
Attól, hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni, attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja, hogy így jobb lesz.Az a biztos, ami már megtörtént. És igazából csak remélheted, hogy olyannal vagy/leszel, aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.
Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot. Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülõd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást. Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelõtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erõszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élõ nagymamám aki tudna mesélni errõl...
történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az, hogy a legkésõbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az elsõ éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott, de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkezõ, valahogy kinézõ ember túl van az elsõ szexen.És ez baromira nem értékrend, amit ti csináltok, hanem :Vagy túl válogatósak vagytok, és senki nem felel meg eléggé, vagy rondák vagytok, vagy igénytelenek, vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is. Értékrend azoknál, akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni, vagy nem, de náluk ez része egy nagyobb, összetettebb vallási rendszernek, náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik, az egyéni dolog.És ha van valakijük, csakis ezért nem szexelnek, mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az elõbb felsoroltak miatt, ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendõ dolog, fõleg hogy ideológiát csináltok belõle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek, hogy értékrend... Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok, és ha valamiben van logika, azt meg értem.És azon kívül, amiket le írtam, nektek nincs logika abban, amit csináltok. Ennyit errõl...
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tûntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;) 32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani. Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek! Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni. Egyszerûen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerûen csak más. Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség? Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensõséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére. Ha neked ez nem tetszik, ám legyen. De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És fõleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nõt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.
Ilyen téren a nõk sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond. 20F ugyanebben a cipõben.
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklõdnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt. Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvû vagyok és imádok nevetni! :) Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életembõl és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prûd, sõt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :) Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!
Nõként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idõs, és állapotban lévõ férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erõsen örök magányra vagyok ítélve.
"Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk." lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel. lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, õk meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.
"unalamsak és buták" Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.
"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz." szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted. " Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?" sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülõsek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerûek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen idõse szûz maradt. a félénkség csak kifogás.
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
50-es helyes.:D
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya, a külsõm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nõfaló vagyok pedig ellenkezõleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdezõ lány , majd lesz akivel összehoz a sors , bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz. mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképû macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára. de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szûz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnõtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szûz.
Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31... Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sõt, barátnõm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.
ma 01:03 Senki sem beszélt itt büszkeségrõl, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Igen megjöttek a "komoly" lepedõakrobata férfiak, akik már a 10. barátnõjüket fûzik.:D
Vártam már a csicskázás megjelenését...sajnos ilyen világban élünk. Aki nem csinálja azt, mint a többiek az csak egy "csicska".
ma 00:50 Jól esik néha ilyet is olvasni :) Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
Én is olyan gondolkodású férfi vagyok, mint a 13-as csak 25 éves. Vagyunk azért így néhányan, de nagyon kevesen. Nem tartozunk a túlnyomó többséghez.
Jó is lenne, ha több olyan normális gondolkodású ember lenne, mint a 13-as.. :)
ha egy irányítóbb típusú, nevelgetõ érzékû fickót fogsz ki, õ élvezni fogja. ha megtanulsz és nem félsz te is adni, nem csak kapni, akkor meg semmi probléma nem lesz. csak van egy elképzelés ugye a szûz lányokról, hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést, de még szívességet tesznek, hogy fekszenek és "hagyják" magukat. de persze ez nem mondható el az összesre. ha nem leszel ilyen önzõ, és rugalmatlan, akkor nem látom okát a félelmeknek.
Ez nem ciki. Én is szûz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha õ is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idõvel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szûz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, õ értékelni fogja és nagyon megtisztelõl lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak. Kitartás "kis"lány! ;) 23/F
Tehát érdemes megpróbálnod ráérezni, hogy ki ilyen. És akár jelezni is neki az adott pillanatban, hogy veled ez a helyzet, és igényled a segítséget. Ha rendes a pali, melléd áll, ha meg kiröhög, nem veszítettél semmit.
Én 25 évesen vagyok szûz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerûen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani. Te se érezd cikinek. Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy! Remek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! (kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :) Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
Nem az, hogy magamra vettem... Ja, 34es, valószínû majd pont itt lesz szerencséd... Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtõl, az csak egy kiegészítés, egy + jó dolog, nem " a fény" annyira nem is tudjátok, hogy többet képzeltek bele, mint ami.Én már voltam szerelmes, és ez nem egy megismételhetetlen dolog. És nem a minden, hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel... Az biztos, hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtõl... errõl jutott eszembe, a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik, mint "fuvaros Jani" Õ is elrugaszkodott a földtõl, de szó szerint... Na még zárásképp, hitelesebb lenne, ha nem lennétek így el varázsolva, de mindenképp értelmetlennek tartom. Persze azt csináltok, amit akartok.-na megyek aludni.
33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted. Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértõdni lehet." Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz. Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel... Nálam ez nem így mûködik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idõsen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idõsen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Õ elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem õt. Valószínûleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettõl még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy õ lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik. Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha õ meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetõség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésrõl és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illetõ megcsalja, akkor erõszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így mûködik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettõnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :) Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így mûködik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni. #13, 31 voltam
1. nem ciki 2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tõle 3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad 4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D 28F
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prûd vagy, és ez ijesztõ a férfiaknak :/ De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az elsõ mivel én is szûz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom. Küldesz egy képet? adok tippet mert a nõknél sokat számít a külsõ-tényezõje... Evolúciós tény. F19
Fiúk-lányok! Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyûlni :) Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsõre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következõ ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következõ, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy õk nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tûnik egyre többe bújnak elõ a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illetõ ezt másképp is gondolja. Ez idõvel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetõt. Sokan félnek valamitõl nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Õket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsõségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van. Én is szûz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevû valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szûz vagyok. Na ezt adjátok össze ;) /most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi mirõl beszélek/ #13 voltam
Van az általánosan elfogadott, és a nem.Nem személyi, hanem mindenkire vonatkozó, mint hogy a fehérnemût a nadrág külsõ felén hordani nem normális dolog.
normális - nem normális Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebbõl nincs gáz. Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog. 22/F
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem szabad különösebben foglalkoznod a dologgal. Hasonló korban vagyok, nem volt még barátnõm, nem is csókolóztam, de nem problémázom rajta. Tudom, sokaknak ez nem tetszik, de nem vagyok hajlandó rohanni a korral és élni olyan életet amelyet rá akarnak erõltetni mindenkire. Picit konzervatív vagyok, nem vagyok az a típus aki vakon megy a tömeg után. Hidd el ha valaki igazán érdeklõdik felõled, azt nem fogja érdekelni az állapotod. én magam is jobban örülnék egy hozzád hasonló lánynak :)
ma 01:09 Hasonlóképp kellemesen meglepõdtem :) 21L
szerintem nem :)

Meg nem csokoloztam es nagyon felek, nem tudom, hogy kell. Lehet csokolozni ugy, hogy rago van a szamba? Nem ciki?

Legjobb válasz: Mit kell ezen ennyit parázni? Sablon duma, de ez tényleg jön magától. És nem ciki a rágó. (sõt...hobb ha nem büdi a szád.:D)

Mit kell ezen ennyit parázni? Sablon duma, de ez tényleg jön magától. És nem ciki a rágó. (sõt...hobb ha nem büdi a szád.:D)
nekem az elsõ borzalmas volt:S nyálas gusztustalan de a többiiii :) ))
ne ijedj meg mert nem mindenkinek , , szar, , az elsõ, nekem is jó volt és én is sokat paráztam de tényleg jön magától hidd el :) sok sikert
mi mindig rágóval csókolózunk a barátommal és nincs belõle semmi probléma ;)
ráadásul rágózva beszélgetni alapvetõ bunkóság.
A randi elõtt rágózz.:D Mielõtt találkoztok, azelõtt köpd ki. Elsõ csókolózásnál nem kéne rágóval... majd késõbb, mikor már gyakorlott vagy, akkor lehet rágóval is, de elsõnél sztem még legyen simán.:D Meg lehethogy pont a rágó miatt nem csókolna meg... mert Te rágod nagyban, õ meg lesmárol?!:D Durva lenne így elsõ csókként...
Rágózz elõtte, de ha a fiúval vagy, köpd ki, mert én megjártam már :D ráharapott a számra és eléggé fájt meg kényelmetlen volt rágóval. Amúgy csak jönni fog magától, én emlékszem, megpusziltuk 1mást, és éreztem h dugja a nyelvét:D és én engedtem, 3az köröztem:P és ennyi volt. Egy jótanács: engedd hogy õ is játszhasson a Te szádban :)
ha mindkettõtök rágózik még ki is cserélhetitek :P :)
hobb helyett jobb :D
Az 1. szar lessz, de hamar bele lehet jönni :D
A kérdező hozzászólása: de az tök ciki nem? hogy pl: beszelünk es közbe megakar csokolni es en gyorsan kiköpöm:D
lehet úgy csókolózni, de szerintem nélküle jobb

Ciki, hogy 14 évesen még nem csókolóztam?

14 multam 8.os vagyok. és még nem akarok fiukkal "lenni". (mármint nem szex, hanem csókolózás) Ugyérzem gyerek vagyok még. Dehát 14 vagyok - már ilyenkor ezen kéne gondolkodni nem?? - s?t gondolkodom, álmodom ilyenekr?l, de él?ben nem birom elképzelni.

Legjobb válasz: Egy kicsit sem ciki szerintem.Elég fiatal vagy még, és nem is baj, hogy nem akarod elsietni a dolgokat.Lehet, hogy késõn érõ típus vagy.Majd ha eljön a szõke herceg fehér lovon akkor majd nem fogsz ezen gondolkodni.Ennyi idõsen még engem sem túlzottan érdekeltek a pasik.Inkább a barátnõk, haverok.Ha középiskolába kerülsz úgyis fenekestõl felfordul körülötted a világ.Új társaság jó pasik stb.

Egy kicsit sem ciki szerintem.Elég fiatal vagy még, és nem is baj, hogy nem akarod elsietni a dolgokat.Lehet, hogy késõn érõ típus vagy.Majd ha eljön a szõke herceg fehér lovon akkor majd nem fogsz ezen gondolkodni.Ennyi idõsen még engem sem túlzottan érdekeltek a pasik.Inkább a barátnõk, haverok.Ha középiskolába kerülsz úgyis fenekestõl felfordul körülötted a világ.Új társaság jó pasik stb.
sztem sem ciki, én 15 éves múltam, amikor elõször csókolóztam. addig mindig más dolgm volt :-) leginkább a barátnõimmel lógtam. és igaza van az elõttem szólónak, középiskolában úgyis feje tetejére áll majd a világ, eljön a Te idõd is ;-)
Ha úgy érzed, hogy még gyerek vagy akkor egyáltalán nem gáz, hogy még nem csókoloztál!Miért kéne 14 évesen olyat csinálni amit nem is igazán akarsz?Mert a többiek csinálják?Ráérsz még!Ne kapkodd el, legyen olyan emlék az elsõ csók amire pár év múlva is szívesen gondolsz vissza!
Miért lenne ciki? :) Nekem van olyan barátnõm aki 23 évesen még nem csókolózott. Amúgy én is 15 éves voltam. A csók és a szex sem úgy mûködik, hogy kötelezõ átesni egy bizonyos korban rajta. Amikor te úgy érzed, szerelmes vagy, szeret a másik is, akkor úgy is jön magától.
Egyáltalán nem ciki, én 16 évesen csináltam elöször az akkori barátnõmmel. de ugy éreztem hogy lefeküdni még nem tudnék vele. nem vele volt a gond hanem velem, szakítottunk is de barátok maradtunk, õ járt másokkal, én meg ugy éreztem a csajozás nem nekem való. és most újra összejöttünk és most voltam vele elõször, és nem érzem cikinek h 21 évesen voltam elöször lánnyal. szerintem amikor ugy érzed hogy már akarod akkor csináld, addig felesleges, nincs benne semmi ciki ha még 40 évesen is azt mondod majd hogy nem és kész. szerintem i9inkább az a ciki aki már 14 évesen azzal van elfoglalva h teherbe e esett vagy sem. na az a ciki!
Szia!Én is 14 vagyok és én sem csókolóztam még.(és még én sem vágyom annyira rá, szóval csak nyugi !:P)
régebben, 16évesen egy 27éves fiú szüzességét vettem el, és azt mondta hogy 20évesen csokolozott elõször...eleinte nem hittem el neki, de miután szakitottunk és felkeresett ujra hogy legyünk barátok mert olyan sok szép emléket okoztam neki, elhittem.Azota is jo barátságot ápolunk egymás között:)
nah én egy 26 évest ismerek, aki addig nem volt senkivel.
Ismerek egy lányt, aki 24 évesen vesztette el a szüzességét az elsõ pasiával.Pedig ez a mai világban nagy szó a mai napig is együtt van azzal a sráccal és gyermekük van.
Én cikinek tartom magam mert már szeretnék csókolózni csak nincs barátnõm
Nem ciki, miért lenne az? Én most multam 20, én se csókolóztam senkivel, ágyban sem voltam még senkivel, elõreláthatólag nem is leszek. Aki meg ezért leszól az bekaphaja tövig a nagy véreres faszt !
A kérdező hozzászólása: most töltöttem be nemrég a 15öt, és túlestem az elsõ csókon is :) szuper volt :)
jó neked:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!