Találatok a következő kifejezésre: Ciki, hogy nem (1070 db)

Szerintetek nem ciki, hogy nem fogadom meg az orvost?

Már a 33. hétben járok és egyre kellemetlenebbül érzem magam mert tudom, hogy várná a doki, hogy szóljak neki. Egyre bunkóbb is ez miatt azt vettem észre. SZTK-s rendelésre járok. Nem szeretnék orvost fogadni...

Legjobb válasz: Nem ciki, miért lenne az? én magándokihoz jártam, aki nagyon profi, kedves, odafigyelõ, de õ a 31. héten megkérdezte hogy mik a tervek. Ekkor mondtam, hogy ne haragudjon, nagyon szeretnék vele szülni, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak. (100 ezer lett volna)

Nem ciki, miért lenne az? én magándokihoz jártam, aki nagyon profi, kedves, odafigyelõ, de õ a 31. héten megkérdezte hogy mik a tervek. Ekkor mondtam, hogy ne haragudjon, nagyon szeretnék vele szülni, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak. (100 ezer lett volna)
Elsõ vagyok. Megértette teljes mértékben. A 40. hétig ugyanolyan odafigyelõ volt, pedig féltem hogy nem lesz olyan mint elõtte. A kórházban megtudta hogy a szülõszobán vagyok, még oda is!!! bejött. Nagyon meglepõdtem. Aztán a kórházban akárhányszor összefutottunk, mindig oda jött, megnézte a babámat és kérdezgette h h vagyunk, minden rendben van e.
Kedves ELSÕ! (ha még olvasod) Mit szólt ehhez a doki, hogy azt mondtad, szeretnéd, de nem engedhetitek meg magatoknak?
Én sem engedhetem meg magamnak:(Ez van
Ciki nem ciki, én se engedhetem meg magamnak.
Én nem vettem észre ilyesmit az sztk-s dokikon. Én is azt tanácsolnám, hogyha van másik, akkor menj hozzá. Náluk úgyse számít, hogy ugyanahhoz járj végig.
Nem ciki, de ha azt érzed emiatt bunkó, vagy nem figyel oda eléggé, akkor Sztk-n belül menj másik orvoshoz.
Végképp nem ciki. Amelyik meg amúgy is ilyen pénzsóvár azt már csak elvbõl se fogadnám meg. Akkor marhára nem érdekled csak a pénzed és cserébe túrót se kapsz majd. Egyik ismerõsöm fogadta a dokit pár napon belül szülhet és még a telefonján se lehet elérni. AZ ünnepek miatt gondolom. És volt aki ugyanúgy nála szült volna az ünnepek alatt de nem jelentkezett. Ügyeletesnél kellett. Akkor meg minek? Ha olyan a doki h látszik nem a pénzre megy azt szívesen. De mint ahogy mondod is SZTK-s és várja meg bunkóskodik. Még ha telne rá se tedd meg. Az ilyet fõleg ne. 30hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Mindenkinek Boldog Ùj Évet Kívánok! :)
En is sztk dokikhoz jartam mind 3gyerekhez es nem volt fogadott orvosom 1x sem .soha nem volt bajom egyikel sem.

Szerintetek ciki hogy nem dolgozom sehol? 16 éves vagyok, bõvebben lenn.

Õsszel leszek 11-es, és minden más osztálytársam megy dolgozni valahová, de én nem hiszem hogy kapnék vagy hogy felvennének valahová.Én ezt cikinek érzem, ugye tényleg az? :S

Legjobb válasz: Nem ciki. Sokkal cikibb az én helyzetem. 24 vagyok, és nem dolgozok sehol, mert nincs munka errefelé.

Nem ciki. Sokkal cikibb az én helyzetem. 24 vagyok, és nem dolgozok sehol, mert nincs munka errefelé.
Nem ciki. Én 21 vagyok, és még nem dolgoztam sehol sem, az egyetem mellett nem is lenne rá idõm, meg nem is vagyok rászorulva. Igazság szerint el határoztam, hogy sohasem fogok "kétkezi" munkát végezni, és eddig sikerült is ezt betartanom.
Igazából ez helyzetfüggõ, mert ha mondjuk azért dolgoznál, hogy segíts a szüleidnek, akkor szerintem elmehetnél valamilyen munkát keresni, biztos találsz valahol valamit. Vagy ha mondjuk zsebpénzt szeretnél, vagy tapasztalatot, akkor menj csak, ilyen szempontból is csak nyerni tudsz vele. Szerintem kereshetsz valami munkát, de az sem "ciki", ha nem dolgozol, vagy most még nem szeretnél, de szerintem kifejezetten praktikus, kicsit megtanít és felkészít a jövõre :)

3 gyerek mellett mennyire ciki, hogy nem vagyunk házasok?

A párom akarja de én nem :/

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki, ezt nektek eldönteni, ugyanis a ti életeteket nem más éli, ha esetleg arra gondolsz, hogy megszólnak érte :)

Szerintem nem ciki, ezt nektek eldönteni, ugyanis a ti életeteket nem más éli, ha esetleg arra gondolsz, hogy megszólnak érte :)
A kérdező hozzászólása: Pedig nagyon szeretem tényleg. Õ is engem. De valahogy... nemtudom :/
Ilyen nincs, hogy nem tudod. Felnõtt ember semmit sem tesz vagy nem tesz indok nélkül.
A kérdező hozzászólása: Anyámék régimódiak, folyton azt mondják legyen esküvõ mert ez neki ciki hogy van 3 gyerek de nem vagyunk házasok. Ezt egy pénteki napon mondta. Azt mondta hétfõn menjünk be az önkormányzatra és írjuk alá a papírokat, nem tart semeddig és kész is, össze vagyunk házasodva... ne persze anyám is álomvilágban él. Csak azért mert õneki volt 4 férje és "bokor" alatt házasodott attól én még nem fogok.
nem él álomvilágban, az a normális hogy két ember mielõtt gyermeket vállal, összeházasodik. Azért mondja hogy ciki mert próbál rávenni. Ha nem akarod, ne erõltessétek, de a párodnak nyomni fogja a tüske a begyét.
Nem ciki, de én nem szívesen szülnék házasságon kívül. Amíg jó a kapcsolat addig mindegy, de ha bármi gond van, akkor nagyon nem mindegy, hogy házasok voltatok-e, vagy csak együtt éltetek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó a kapcsolatunk, persze kisebb veszekedések szoktak lenni. Megérti, hogy nem szeretném a házasságot. Nevetve azt szokta mondani, ha eléd térdelnék és megkérném a kezed nem tudnál nemet mondani. És szerintem igaza is lenne :D Szóval reménykedem bent, hogy nem kéri meg :)
Az a lényeg, hogy a párod megérti.
Szerintem ez minden párnak a saját magánügye, nekünk csak polgári volt egyelõre pont azért, mert kisfiúnk meglepetés baba volt a papírok miatt gyorsan egybe keltünk, de már menyasszony voltam mikor pozitív lett a teszt csak szemtelenül fiatal voltam (20), viszont nekem a templomi házasság lagzival az igazi az a nagy vágyam, tehát addig igazán nem is érzem magam feleségnek és páromnak hívom a férjem és nagyon szeretem, el is köteleztem magam teljesen, 1-2 éven belül lesz a templomi, igaz a nevét kötõjelesen már felvettem de senki sem nézi ki belõlem, hogy feleség vagyok, mondjuk 24 éves létemre max 18nak néznek így is, tehát nem csodálom :)
nem olvastam végig a véleményeket de gondoltam leírom a véleményemet. a párommal már egy éve beszélünk az eljegyzésrõl, egyikünknek sincs ellenére, most 16 hetes terhes vagyok és a párom amíg nem gurulok szeretne esküvõt és nászutat. neki természetes hogy legyen "törvényes" családja a gyereknek. tehát mind a kettõnknek alap.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ha már "törvényes" családról beszélünk, akkor házasoknak kellett volna lennetek "babagyártás" elõtt is. Legalábbis nekem ez a véleményem. Azért, mert egy baba nem a születés pillanatától él, hanem a fogantatástól. Te sem akkor leszel édesanya, amikor a baba kibújik, hanem már most az vagy. Érted mondok? Szóval ez a "törvényes" család duma nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: *érted mit mondok
egyáltalán nem tartom sem furának, sem cikinek. Ha nem akarod, teljesen felesleges belemenni
persze hogy értem kedves kérdezõ. és a véleményemmel nem megbántani akartalak. csak mi így csináljuk majd. az hogy ha nektek így jó akkor természetesen ebben semmi gond nincs, nem ettõl lesztek jó szülõk. 27es válaszoló.
Miért lenne ciki. Tök normális. Minek?
Én sem akartam esküvõt. Mindig azzal érveltem, hogy akkor is el tud hagyni az ember, ha össze vagyunk házasodva, ezért nincs jelentõsége a papírnak (az én szüleim is elváltak, gondolom innen a rossz beidegzõdés). Aztán amikor megkérte a kezemet, nem tudtam elképzelni, hogy nemet mondjak. Most már tök jó érzés, hogy azt mondhatom, a FÉRJEM. Nem a "barátom", vagy a "párom" - nekem az nem tetszik, párja a gólyának van meg a farkasnak. Most várjuk a harmadik babánkat. Ja, és az, hogy két tanúval, farmerben bemenni a hivatalba és lepapírozni, na azt semmiképpen nem akartam. Mondtam is az Emberemnek, hogy oké, ha el akar venni, legyen, de akkor rendes nagy lagzit csináljunk, sátorral meg sült ökörrel. :) Barátnõmék a negyediket várják, õk nincsenek összeházasodva. Nekik így felel meg, oszt' kész.
pedig pont errõl szólna az önzetlen szeretet, hogy olyat is megteszel érte, ami neked nincs ínyedre.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Én nem mennék bele a házasságba csak a párom kedvéért.
épp akartam írni, hogy ha titeket nem zavar, akkor mást se zavarjon. De ezek szerint õt zavarja. Miért nem akarod?
Szerintem nem ciki. Nekem valahogy nem jelent nagyobb köteléket, hogy házasok vagyunk, elõtte ugyanúgy jól megvoltunk, nem változott semmi. Nekem a férjem akarta, mikor terhes voltam a 2. babánkkal. Már 3 van :D
* kell eldönteni
A kérdező hozzászólása: Nemtudom megfogalmazni. Nem akarok feleség lenni. Fiatal vagyok, 25 éves, lehet majd meg fog változni. Mostanába került szóba az esküvõ de valahogy rossz érzés fog el ha rá gondolok, és szerintem ez nem normális. Vagy? :)
25 évesen 3 gyereked van??? Az igen....
Ti dolgotok, ha neked tetszik akkor semmi gond vele. Én biztos nem szülnék házasság nélkül, pedig én is 25 vagyok. Nekem a régi felállás szimpatikus, elõszór házasság majd gyerekek.
Ilyenkor a dolog már nem rólatok szól, hanem a gyerekekrõl. Alaposan körül kell nézni, hogy a gyerekek az elkövetkezõ 20 évben mikor járnak jobban (segélyek, támogatások stb.) és annak megfelelõen kell dönteni a házasságról.
A kérdező hozzászólása: Igen hát gondoltam, ha leírom a koromat akkor egybõl jönnek a megalázó kommentelõk :)
Jaj utolsó ez annyira undorító hozzá állás. Az ember úgy vállaljon gyereket, hogy ne a segélyre apelláljon. Másrészt ha nem házas de élettársak mivel együtt élnek sem jár se több sem kevesebb szóval hülyeség számolni a 0 Ft-tal.
számomra az a normális hogy házasság gyerek, ha 25 évesen három gyerekhez nem érezted fiatalnak magad, de a házassághoz igen, az számomra furcsa. de nem vagyunk egyformák, a te dolgod ha nem akarod, viszont ha õ igen, akkor én inkább igent mondanék rá. Nem igaz hogy semmi nem változik, igenis összetartó erõ. nem a papír, hanem maga a szándék, két ember ilyen elhatározása már feltételezi az egymás iránti komoly, valóban életre szóló választás szándékát. Egyébként az esküvõ meg varázslatos, nekem volt, igaz gyerek nélkül és leírhatatlan érzés. Nem a ruha vagy a felhajtás miatt, hanem együtt látni mindenkit aki fontos neked: a családod, a barátaid, igazi élmény.
igen, mondanám hogy a gyerek érdekeit és nézzük, és ne a segély miatt, de az az igazság hogy a mai világban sajnos több az olyan gyerek akinek a szülei elváltak vagy össze sincsenek házasodva, mint a normál család modell. tehát valószínûleg neki fel sem tûnne, úgy nõne fel.
De kérdezõ miért gondolod, hogy fiatal vagy a házassághoz de 3 gyerekhez nem? Már jobb esetben így is elkötelezted magad egy életre az apának vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Igen elköteleztem magam. Nekem õ volt az elsõ, és nem is lesz több, nem is kéne. De bizony a gyerekekhez is fiatalnak éreztem magam, amíg nem tudtam mirõl szól a gyereknevelés. A világ legcsodásabb dolga anyának lenni és semmit nem bánok. Szeretnék kb. 2 év múlva még egy gyereket. Esküvõt nem, de mondtam már, hogy nem tudom megfogalmazni miért nem.
hidd el, az is csodálatos dolog!!! ha még csak indokot sem tudsz felhozni miért nem, ne csodálkozz hogy a párod ez zavarja...talán elõbb utóbb meg is elégelheti, azt hiszi nem vagy biztos benne hogy vele szeretnéd leélni az életed. Az én férjem tuti ultimátumot adott volna hogy amíg nincs házasság nincs baba:)
Akkor ezt neked kell magadban letisztázni, és utána megmagyarázni a páromnak miért nem, mert nekem rosszul esne.
"Azért mert neki volt 4férje és bokor alatt házasodott". Nem vagyok nagy pszichológus de gondolom nem alakult ki benned túl nagy vágy az eskúvõre és túl nagy meggyõzõdés és hit a házasságban. Szóval cikinek nem ciki, de én eltanulmányoznám magamat hogy miért nem...


Ti beköltöznétek abba a házba amit apósodék vettek a párotoknak vagy vennétek egy másikat? Nem éreznétek cikinek, hogy nem ti vettétek?

Legjobb válasz: ha ciki, ha nem én, beköltöznék, mert nincs pénzem sajátra. Azt hiszem elég kevés ember van, aki pusztán büszkeségbõl nem volna hajlandó egy teljesen lakható épületbe beköltözni, és inkább venne másikat. Ostobaság!

ha ciki, ha nem én, beköltöznék, mert nincs pénzem sajátra. Azt hiszem elég kevés ember van, aki pusztán büszkeségbõl nem volna hajlandó egy teljesen lakható épületbe beköltözni, és inkább venne másikat. Ostobaság!
Én beköltöztem, após-anyós szeret és õk direkt azt mondták, hogy nyugodtan rendezkedjek ahogy jónak látom, párommal amikor összevesztünk hozta fel egyszer, hogy ez az õ lakása. Mondjuk leginkább õ is csak beült ide, mivel az após dolgozott meg érte, õ diplomaosztóra kapta szépen felújítva, semmi dolga nem volt vele. Én is kaptam már meg, hogy egy semmirekellõ haszonlesõ qrva vagyok, fõleg itt neten, amikor ilyesmi kérdésekre válaszoltam. Na de ha itt van a lakás, mégis mit csináljunk vele? Még a barátomnak nem volt lakása amikor megismertem, adtuk volna el, hogy majd együtt veszünk közöset? Vagy ahogy egy nagyszájú itt mondta, elõször saját magunknak bizonyítsuk be, hogy meg tudunk állni a lábunkon - azaz menjek albérletbe és vegyek saját lakást, hogy bizonyítsak, utána költözhetek csak össze a párommal? Egyébként a testvéremmel közösen örököltünk egy házat ami az én nevemen van, õ lakik benne. Tényleg néha rossz érzés, hogy ha még egyszer nagyon összevesznénk a párommal, akkor sok mindent kezdhetnék elölrõl, ugyan én is beleöltem már sok pénzt ebbe a lakásba, lényegében papíron semmi sem az enyém itt.
Ezt ki mondja? Ha nem az após-anyós és a férjed, akkor egy percig se foglalkozz mások véleményével, mert a saját kapcsolatodat teszed tönkre. Ha jó a kecó, após szívesen adja, akkor ne érdekeljen ki mit mond.
ugyan, hagyd már. mi megkaptuk az egyik rosszmájú ismerõsünktõl, hogy KGST-ben élünk, lévén, h nekem lakásom van, a páromnak meg jó fizuja, és biztos azért vagyunk együtt, mert nem mennénk a másik nélkül semmire. a képébe röhögtünk azzal a lendülettel. egy párkapcsolat többek közt arról is szól, h a felek kiegészítik egymást, segítik boldogulni az életben a másik felet. az uramnak nem volt ciki hozzám költözni, az meg hidegen hagy, h a rosszindulatú emberek mit pletykálnak a hátunk mögött. nem lehet mindenkinek megfelelni, ezt tartsd észben.
Miért ne költöznék be?? Miért kéne másikat venni, ha ott a lehetõség? A másikat pedig milyen pénzen vennétek, 50%-ban te fizetnéd? Ha igen, akkor oké, rakjátok össze amitek van és vegyetek egyet felesbe... Ha nincs pénzed, csak "csakazértse" az legyen amit apósék adnak, akkor inkább örülj ami van. Nekem már volt egy kis lakásom, amikor férjez mentem. A (most már csak ex) férjem két bõrönddel jött. Állandóan rinyált, hogy az nem az õ lakása, neki nincs semmije, blabla. Én hiába mondtam, hogy ha együtt élünk, akkor nem tök mindegy? Örüljünk, hogy nem albérletet vagy hitelt fizetünk. De nem, állandóan hisztizett. Persze nem csak ezért váltunk, de a sok probléma között ez is állandóan felmerült és mindig kiborított ezzel a hozzáállásával.
Én simán beköltöznék, viszont megtartanám mellette a saját lakásom is, hogy legyen hová mennem, ha mégis tönkremenne a kapcsolat.
Nem hiszem, hogy sok mindenkinek lenne több milliója arra, hogy emiatt másikat vegyen. Újítsátok fel, bútorozzátok be a te pénzedbõl.
Kb a fele fiatal így jut lakáshoz, mi ebben a probléma?
A kérdező hozzászólása: Csak utána meg az van, hogy belementem a készbe.
Nem most is benne lakok es minden erommel azon.vagyok h. egyszer sajatom/sajatunk legyen. Semmit sem rendezhetek at, vannak elkepzeleseim, de keszet kaptam. Ideiglenesnek erzem es feszelyez a helyzet. Nekem kenyelmetlen. Van sajatom, csak videken. Hiaba nagy lakas, pesten max. egy garzont erne. Mondjuk nem is vagyok joba anyossal, igy meg kulon ertheto. De szeretnek a sajat nevemen levoben elni hosszu tavon.
Utolsónak, ezzel csak az a baj, ha netán válnátok, téged gyerekek nélkül röptetnének meg a nagy semmibe.
Én is beköltöztem. Anyóstól kapta férjem a lakást. Nem tagadom, hogy jobb lenne, ha ketten vettük volna, de sose lett volna lehetõségünk ilyen lakást venni, nem keresünk olyan jól, hitelre kb 40 évig fizethetnénk. Igyekszem meghálálni azzal, hogy kedves vagyok anyósomhoz, szeretem, rendben tartom a házat, és jó felesége vagyok a fiának.
Én is beköltöztem, igaz közösen kaptuk. Évekig látták apósék, hogy mennyit szenvedtünk az albiba, hogy összeszedjük a saját lakásra való pénzt. 6 éve éltünk már együtt, amikor véletlenül megtaláltuk a kis álom lakásunkat, igaz, hogy sok munka volt még vele. Még megvétel vagy hitel elindítás elõtt megmutattuk apósnak, kikértük a véleményét (építési vállalkozó), nagyon lehurrogta a lakást, nem is vettük meg. Majd 2 hét múlva mentünk hozzájuk, bejelenteni, hogy unokájuk lesz, megebédeltünk majd após eltûnt és hozta az adás-vételit az álom lakásunkról. Kölcsönösen szépen megleptük egymást, a mai napig gyönyörû emlék. Együtt, a közösen megtakarított pénzünkbõl újítottuk amit muszáj volt, apósék nevén van a lakás a mai napig, az ikreink a haszonélvezõk és amint betöltik a 18-at az Õ nevükre kerül. Soha nem ordították ránk, sõt akárhányszor megköszöntük nekik, az após mindig azt mondta, hogy azért van, hogy segítsen és amúgy is a pénzét nem tudja magával vinni...
Minden embernek nem tehetsz az õ ízlése szerint. Úgy hamar a diliházban kötnél ki. Akkor meg az lenne a téma, hogy a Mariska megbolondult.
Akkor költöznék a szüleimhez, de biztos nem fogunk elválni:)

Első alkalomnál a lány részéről ciki, hogy nem annyira jártas?

Sokak szokták mondani, hogy a fiúnál "nem baj" hogy ért a dolgához. De a lány is nagyon eltudja szúrni? Pl a szopást?

Legjobb válasz: szerintem inkáb jopofa és aranyos :) Én biztosan mosolyognék és tanitanám ha szeretné. De nem gondolnám cikinek egyáltalán.

szerintem inkáb jopofa és aranyos :) Én biztosan mosolyognék és tanitanám ha szeretné. De nem gondolnám cikinek egyáltalán.
El
Dehogy ciki, mindent gyakorolni kell, hogy jó legyen, a szexet is :)
Senki sem születik profinak. Mindenki átesik az elsõn, van, akinek jobban megy, van akinek kevésbé.
Gyakorlat nélkül, csak a tehetséggel nem értek el elsõre sokat... De azért elszúrni nem tudjátok...
fogakkal vigyázni
Újszülöttként gyakoroltad eleget a szopást, csak elõ kell hívni az emléket tudat alattról. :) Ahány férfi, annyiféleképpen szeretik a szopást. Kérdezd meg õt, akár napokkal elõtte, hogyan szeretné. Amikor csinálod, közben meg figyel a reakcióit, és kérdezheted eközben is (nem teli szájjal persze ;) ) olykor, ez most jó neki , vagy másképp? dugásnál meg engedd szabadjára magad, a legtöbb férfi élvezi , ha a nõ kifejezi érzelmeit és azt, ahogyan élvez: add ki a hangot , amit épp akarsz, és úgy, ahogy akarod. Mozdulj úgy, ahogyan jól esik. Ha fadarabként viselkedsz az ágyban, az szinte egy férfi se élvezi igazán. Az se jó, ha színlelsz. Ha csak ezeket betartod, innentõl sima út a profizmusig. :)

Ciki, ha nem tartom cikinek, hogy nem volt még barátom? 16/L

Persze, szeretnék azért egy párkapcsolatot..

Legjobb válasz: szerintem ne nekem se volt még barátnõm 17/f

szerintem ne nekem se volt még barátnõm 17/f
Ciki, ha nem tartom cikinek azt, amit mások cikenek tartják hogy nem ciki?
Mi ez, CIKIception?? Kissé túl komplikálod a dolgot. Nem nem, ciki, hogy szerinted nem ciki. Bár attól függ mi az okod rá, hogy nincs. Ha lett volna lehetõséged, de te direkt eltereled, az nem jó. Egyébként viszont szerintem nagyon ráérsz. Legyél rá büszke, hogy nem vagy kapcsolat függõ. 18/F
Nem ciki! végre vki aki normálisan gondolkozik! ne hallgass azokra akik cikinek tartják! :) mert eljön az ideje és lesz barátod! jobb is ha nem jössz össze könnyen akárkivel. fõleg csak kihasználnának!
Nem cink csak ha igy folytatod a késõbbiekben és tovább kitolod, hogy mindenki közeledését kerülöd majd valaki szeretne tõled komolyabbat és te is, nem biztos hogy várni fog rád akármennyire is szeret.
A kérdező hozzászólása: Igazából sokan próbálkoztak már, de nem volt eddig senki az esetem..:)
Vagy nagyon válogatós vagy, vagy csak nem találtad még meg igazán a neked valót. :D 20/F
Én amiatt fogom meggyilkolni magam, mert nem volt barátnõm. Magamra kezdtem haragudni ezért. Joggal persze. Már csak a halált várom. Miért? Mert túlságosan vágytam a szerelemre. És túl romantikus alkat vagyok. Nekem szerelem nélkül nem élet az élet. Akkor minek folytassam? Amint lesz elég erõm és bátorságom az öngyilkossághoz megteszem. 24F
Nekem sem volt még barátnõm, 20 éves fiú létemre. Nem azért mert csúnya lennék, hanem mert nem találtam megfelelõt. A te eseted egyáltalán nem ciki.
10-es vagyok ismét , az , hogy mostanában ennyire fiatalon a párkeresésen jár az eszük a fiataloknak csakis a média mûve ... régebben az számított normálisnak , hogy kb 20 -25 éves korban nõsültek , s kb. a járásnak 1 év után házasság lett a vége mostanában füvel fával összefekszenek az emberek , és sok kapcsolat váltás miatt teljesen élértéktelenõdnek a kapcsolatok és ezért könnyebb egyeseknek elvélni mint megoldani a problémát ..... az a baj , hogy mivel , ennyire értékét vesztette egy igazi kapcsolat az emberek önzõbbé váltak csak a saját erdküket figyelik legjobban és nem azt mi mindkettõnek jó ... 23f
nem ciki azt , hogy ciki csak azon hormontúltengéses kislányok/fiuk találják ki kik nem bírnak magukkal és felnõtesdit akarnak játszani , úgy , hogy még seggükön a tojáshéj .... és ahhoz , hogy ne õk lógjanak ki sorból ezzel a viselkedéssel , lecikizik a normálisan gondolkodókat , hogy eltereljék saját meggondolatlan hibájukról a figyelmet ..... 23f ;)
Ciki, ha cikinek tartom, hogy nem volt még barátnõm? Vagy egyszerûen csak az ciki, hogy nem volt még barátnõm? 18/F
Nem. Az a helyes ha nem görcsölsz rajta! Nekem sem volt még barátnõm, de nem érzem cikinek :) 22/f
Szerintem az a ciki akinek 16 évesen minden járatában volt már f*sz.
13-as!: Ne Tedd :( Kérdezõ: Nekem se volt még bnõm, igaz már kezd aggasztani a dolog, de igazából csak azért, mert mások cikinek tartják ezt, én igazából nem. Barátokat szeretnék, de sokakat az a tény, hogy szûz vagyok meg nem vtak még barátaim elijesztenek. Engem is a környezet, a többi ember véleménye, Tégedet is a kérdésedbõl ítélve a környezeted befolyása miatt tetted fel ezt a kérdést. [email protected] le akárki akármit mondd, az a fontos Te mit akarsz! 17/F

Ciki hogy nem használok semmiféle alapozót vagy krémet az arcbőrömre?

Nem túl szép a b?röm, de nem szeretnék alapozót használni, egyszer?en zavar ha bármivel bekenem az arcom.

Legjobb válasz: Nem kell,nem is ciki

Nem kell, nem is ciki
hát ha alapozót nem is, azért valamilyen krém kell ha nem szép a bõröd, pl bõrgyógyásszal feliratsz, vagy drogériában/gyógyszertárban venni. Bár ha téged nem zavar, engem sem és nem ciki.
Nem ciki, de gondolom neked is jobb lenne ha szebb lenne a bõröd. Ahhoz meg valamilyen krémmel próbálkoznod kéne hogy helyrehozza.
A kérdező hozzászólása: Csak fekete szappan-t használok, de az nem sokat segít.
Én lefekvés elõtt mindig letisztítom az arcomat arclemosó tonikkal. Ettõl kevesebb a pattanásom, és szebb a bõröm is :) Szerintem te is próbáld ki :) Fél perc naponta, sokkal szebb lesz a bõröd!
nem kell alapozót semmit se mert csak rosszabb lesz tõle nekem ugyan sima a bõröm de 70 százalékos alkohollal tisztítsd minden nap és helyre jön de menj el bõrgyógyászhoz õ tud segíteni
Semmiképp sem ciki, ha elférsz így is. :) Hány hetes vagy?
Szerintem sem ciki. Ha így is kényelmes, nyugodtan hordd. Úgysem tudja senki sem.. Ja, de! Elárultad! ;)
A kérdező hozzászólása: legutobb orvoshoz menet még sikerült begombolni az also gombját, de mostmár vennem kellene hogy azért orvoshoz ne ugy menjek hogy ha felhuzom a felsöm, lássa a bugyim nem???? :) 32+4 hetes vagyok :)
Szia Sokáig én is így hordtam. Viszont, ebben a nagy melegben már nem bírom elviselni a bandázst magamon, így vettem kínaiban kb 1000 ft-ért vékony 100% pamut legginget és hosszított felsõkkel ezeket hordom. Kényelmesek és nem is melegítenek. Illetve ugyancsak a kínaiban találtam lenvászon, vékony anyagú gumis derakú nadrágokat, amik ugyancsak kényelmesek és nem melegítenek, valamint a terhesség után is fel tudom majd venni. Ráadásul ezek most nagyon divatosak is. Kb 6ezer ft-ból vettem egy jó pár ruhát magamnak, amivel a terhesség végéig kihúzom. :)
A kérdező hozzászólása: az szuper, ott énis igy öltöznék, de olyan országban élek ahol 15-20 fok van nyáron 30 napbol 20x... :) :(
Mi a fene az a bandázs?
32 hetesen még rádmennek a nadrágjaid? És hová teszed a pocid? Én 11 hetesen már nem tudtam csak cicanadrágot és melegítõt hordani. Én sem vettem kismamanacit, de nem is fogok. Most úgyis nyári ruhákba, szoknyákba járok. 29 hkm
Egyáltalán nem ciki! Én is így hordom a cicanacijaimat. Igaz, gombolós nadrágot azért nem vennék fel. De ha senki nem látja akkor és neked kényelmes, akkor miért ne? Boldog Babavárást! 32 hkm

Nagyon ciki, hogy nem csókoloztam még? Észre lehet venni ha havaki még nem csókolozott, mármint a pasi észre veszi?

Észre veszi a fiú ha még nem csokolozott a csaj?

Legjobb válasz: Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D

Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D
Nem hiszem hogy rossz lenne neki az észrevételt a tapasztalatlanságból veszi észre :D
Nem hiszem :) Ez ösztönös. Ahogy majd elkezded vele jön magától, hogy mit csinálj. Nagyon jó dolog, én imádok csókolózni! Egy nagyon jó dolog a vágyfokozásra
háát.. nekem nem úgy jött össze, ahogy jó lett volna:D összekoccantak a fogaink, meg minden...nekem akkor kínos volt kicsit.. de megértõ volt a pasi:) elmondtam neki, hogy még nem csókolóztam senkivel:) azóta is együtt vagyunk..és csak mosolygunk a dolgon:D
A kérdező hozzászólása: és hány éves voltál?utolso...

16 évesen ciki hogy nem volt még barátnőm?

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? 16 éves lány vagyok és még csak egy barátom volt. Majd lesz barátnõd csak várj még egy kicsit! :) Én is csak várok! :)

Miért lenne ciki? 16 éves lány vagyok és még csak egy barátom volt. Majd lesz barátnõd csak várj még egy kicsit! :) Én is csak várok! :)
Nem
nyugi , en is 16 vagyok , sokszor belegondolok hogy jolenne egy , de...na ...nemciki szerintem :D 16 F
Het.
Dettó utolsó :S
21 vagyok, és még nem volt :D
Egyáltalán nem gáz, ha nem volt még barátnõd, majd egyszer téged is összehoz a sors valakivel, sõt ha vársz és sok csajjal jóban vagy akkor õk fognak neked udvarolni én már kétszer is jártam így, hogy nem én udvaroltam a csajnak, hanem õ nekem mert bejöttem neki, viszont én még csak barátként tekintettem rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!