Találatok a következő kifejezésre: Ciki, hogy évesen még nem (62 db)

Szerintetek ciki az, hogy 16 évesen meg nem volt barátom?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Nekem 14 évesen volt egy "szerelmem" igazából de nem volt köztünk úgy semmi szex,csók ilyesmi , de nem volt ez több 1 hónapnál, így nem nevezhetném párkapcsolatnak, barátnak. Utána 18 évesen lett egy akit már a barátomnak nevezhettem,nekem õ volt ez elsõ mindenben. Szóval nem vagy lemaradva, kicsit késõn érsz mint én is anno :) De, szerintem akik késõn érnek, általában jobban szeretik a tartós kapcsolatot mint a futó kalandokat. De , ez csak az én véleményem :)

Egyáltalán nem ciki. Nekem 14 évesen volt egy "szerelmem" igazából de nem volt köztünk úgy semmi szex, csók ilyesmi , de nem volt ez több 1 hónapnál, így nem nevezhetném párkapcsolatnak, barátnak. Utána 18 évesen lett egy akit már a barátomnak nevezhettem, nekem õ volt ez elsõ mindenben. Szóval nem vagy lemaradva, kicsit késõn érsz mint én is anno :) De, szerintem akik késõn érnek, általában jobban szeretik a tartós kapcsolatot mint a futó kalandokat. De , ez csak az én véleményem :)
Nem az de összejöhetnél attól függetlenül valakivel mert már késõbb ciki lesz, nem egybõl arra kell gondolj h lefeküdjetek csk elõször egy ideig csk érezzétek jól magatokat egymással aztán megy majd minden magától.
Miért nem volt... a válaszodtól függ, hogy ciki-e... Normális esetben nem ciki, majd jönni fog neked is a fehér herceg szõke lovon. :)
és nem érti-.- szóval...most leírom egy kis történetben az egészet (nem valós) szóval van egy csaj akinek már volt 10 pasija. Egy srác akibe a lány szerelmes, leku.vázza a csajt mivel már volt neki 10 barátja...Lehet hogy a srácnak is tetszett a lány, de viszont tudja hogy volt már sok pasija ezért azt gondolhatja a lányról hogy egy ku.va mivel sok pasija volt, és a srácnak nem kell egy ilyen lány mivel a fiú komoly kapcsolatot szeretne de nem egy olyan lánnyal akinek már sok "kapcsolata" volt. És ez a lánynak nagyon rosszul esik hogy a "szerelme" akit lehet hogy tényleg szeret és csak féltékennyé akarta tenni a pasit, szóval pont az a srác bántja meg.Remélem érthetõ voltam de ha esetleg valaki veszekedni akarna akkor írjon privit az egyszerûbb lenne, köszi:)
#14 Hogyan lehetsz szerelmes egy olyan pasiva aki lek*urváz?
nem az hogy érdekli vagy sem, de nagyon is rosszul eshet a lányoknak ha például az a pasi ku.vázza le akibe szerelmes:) de nekem mindegy legyen igazatok nincs kedvem vitatkozni:)
#11 De miért kellene érdekelje az a csajokat ha néhány primiítv pasi lek*urvázza amiért nem annyi pasival voltak amennyit õk helyesnek gondolnak?
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek, azert nem volt meg pasim mert meg olyant nem talaltam akire azt mondhattam volna, hogy igen o az es ugy voltam ezzel, hogy meg raerek
a fiuknál ez más, de szerintem jobb hogyha egy lánynak késõbb lesz barátja mivel általában a lányokat leku.vázzák hogyha sok pasija volt már:) igenis legyen büszke egy lány 16 évesen is hogy nem volt még barátja:) jobb az, hogyha 1 pasija van de Õ egy életen át is az marad:) de ez az én véleményem...
#9 Egy 16 éves srcának is azt mondanád hogy legyen rá büszke hogy még nem volt csaja?
az lenne a ciki ha már 10 pasid lett volna;) legyél erre büszke hogy még nem volt, majd úgyis lesz ha lennie kell:)
Nem.
Ilyen korban általában ezek csak divat járások, hogy mondhassák voltak valakivel szóval egyáltalán nem ciki :) sõt kincs vagy :D
Persze higy ciki.Most azonnal össze kell jönnnk. :)
Dehogy ciki... Tudom most azt gondolod, hogy mindjárt jönnek, hogy még fiatal vagyok stb, válaszok. Pedig hidd el, még az vagy. Rengeted idõd van arra, hogy találj valakit. És hidd el, úgyis a legváratlanabb pillanatban fogsz találni valakit, pont akkor amikor nem számítasz rá.
nem :PPP tök fiatal vagy, miért lenne gáz?
Az.

Ciki hogy 14 evesen meg nem csokoloztam?

Fura,de mindjart 14 vagyok es meg nem volt baratom,de igazabol a barati kormben sincsenek fiuk..meg nem csokoloztam,es furan erzem magam,mert a baratnoim mar igen.

Legjobb válasz: Nem ciki. Igaz, én 7 éves voltam kb. mikor elõször smároltam. 25/F

Nem ciki. Igaz, én 7 éves voltam kb. mikor elõször smároltam. 25/F
Nem cicki nyugodj meg:) Óriási ölelés:) :) :) :
Egyáltalán nem az!:) Én ugyan ebben a helyzetben vagyok... Majd csak jön valami normális srác, ne aggódj!:D
Egyáltalán nem ciki! Én 16 vagyok és még én sem csókolóztam! Nem vagy elkésve:)
"Én 14 évesen már megfogtam egy srác füttyijét, tesizés közben. :$" Azóta már nem csak fogod, hanem térden állva szopod és nyeled is a fütyit. :)
Ciki. Én 14 évesen már megfogtam egy srác füttyijét, tesizés közben. :$
nem ciki, én is pont ennyi vagyok, és nálam sem volt még semmi
dehogyis :D XD
Nem gáz. Én sem találtam még értelmes lányt.
Én mit mondjak, ha 17 évesen nem találtam még normális lányt? F
Hogy tudsz igy elni?:O
ciki, ha 17 évesen nem csókolóztam? :D egyébként szerintem nem gáz, hogy 14 éves létedre még nem csókolóztál.
õk már aktívak a dákóra...avagy járt már bennük farok?
halál ciki
már hogy lenne ciki???? aki ugy gondolja hogy ciki azzal valami baj van, és nagyon el van tévedve.:DD Nyugi

Ciki hogy 15 évesen még nem volt egy pasim se? (lány)

Legjobb válasz: Szia ! Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem 19 évesen lett elsõ barátom , s megérte rá várni . Ne aggodj ilyeneken , hidd el jönni , fog , s egyik napról a másikra , szinte észre sem fogod venni , s már ott lesz , ne siesd el , érdemes várni ;)

Szia ! Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem 19 évesen lett elsõ barátom , s megérte rá várni . Ne aggodj ilyeneken , hidd el jönni , fog , s egyik napról a másikra , szinte észre sem fogod venni , s már ott lesz , ne siesd el , érdemes várni ;)
nem, nem az. nem kell beállni a 14évesen már szexgép vagyok sorába. inkább várj addig amíg nem jön magától a "nagy õ"(na azért ne életed végig), de 18éves korig nem gáz, és után se lesz az. szóval azt akarom mondani ha nem "muszáj" 18éves kor elõtt szexelni és valami jöttmentel ágyba bujni, csak hogy túllegyek rajta alapon.
Szerintem egyáltalán nem ciki!Ha nem vágysz párkapcsolatra 15 évesen az nem baj.Sok lány azt csinálja h összejön egy fiúval másnap peddig dobja, szerintem inkább ne legyen senki minthogy valakinek az érzéseivel játszanak.Remélem tudtam segíteni!
Az elõzõ válaszadónak üzenem, hogy attól, hogy õ a rossz példát követte, nem kell másokat is erre buzdítani!!!! Egyáltalán nem ciki!! És hidd el a fiúk (normális fiúk) is az ilyen lányokat tisztelik!!!! Ne foglalkozz azzal mit mondanak a kis csitrik, pár év múlva nem õk kellenek majd az értelmes és odaadó pasiknak, hanem Te! És õk mehetnek a süllyesztõbe a róluk kialakult kép miatt! Várj ameddig kell! És ameddig nem jön el az a srác aki tényleg igazán szeret és akit Te is pont így szerethetsz!:)
Nem vagyok már éppen tizenéves, de aki úgy gondolja, hogy ciki, az szégyelje magát.Egy 15 éves lány, bármilyen fejlett is testikeg még kislány. Ahhoz, hogy felmérje tettei következményeit, kell még egy pár év. Persze éljen, nem szabad bezárkózni, de annyi minden okos dologgal el lehet tölteni az idõt, nem biztos, hogy a fiúzás a legjobb idõtöltés.Én azt javaslom várj, és ha találsz egy olyan fiút akkor lépj. Csak azért, mert kíváncsi vagy azért nem szabad.
Szia! egyáltalán nem ciki, én 20éves pasi vagyok, és még sosem volt barátnõm:)
eléggé
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást :) Szuperek vagytok.mármint nem csak ezért csak h ien jo válaszokat adtok
Dehogy ciki! Nekem 23 évesen volt az elsõ pasim (még azt is megbántam, mert nem a megfelelõ emberre akadtam, aki csak kihasznált és dobott 2 hónap után...Nem mondom mekkorát csalódtam, mivel én vele ellentétben szerelmes voltam...életemben elõször)
Én is 15 vagyok, és nekem sem volt még soha :( Pedig budapesten lakom, de nincs olyan baráti köröm, akikkel eljárhatnék bulizni, pedig szívesen mennék :( Az osztályból két barátnõm van, abból az egyik elég felszínes a másik, szegény aranyos, de nagyon duci, és végigmegyek vele az utcán és mindenki röhög, olyan szánalmas, bulizni nem engedik el (de õ nem is menne), mert vidéken lakik, és az utolsó busz 10kor indul^_^ Na ennél biztos jobb helyzetben vagy:)
Én 16 voltam amikor az elsõ pasimmal jártam... Vele vesztettem el a szüzességem és 2 évig együtt voltunk. Elõttem mindenkinek volt barátja, de olyan szörnyû körülmények között vesztették el a szüzességüket, hogy örülök annak, hogy vártam vele. Nem maradsz le semmirõl! Várd a megfelelõ embert aki nõként kezel. (mi fél éve jártunk már amikor elvette a szüzességemet) Szóval ne aggódj! 15 évesnek lenni a legjobb ;)
18 éves koromig mégcsak nem is randiztam pedig a hormonok nem gyengén dultak... De aztán találkoztam egy sráccal és imádjuk egymást. Most 19 vagyok még nincs sex és még most is úgy gondolom hogy ráérek. Ezzel csak azt akarom mondani hogy csak az ciki amirõl te gondolod hogy az, ne mások beszéljék beléd. Amúgy páromnak is én vok ez elsõ barátnõje. Velem egykorú.
Én 17 éves pasi vagyok, és nekem sem volt.
szia! én most 17 éves vagyok és 15 éves koromban mikor bekerültem gimnáziumba akkor volt az elsõ barátom :) 8 hónapig jártunk együtt... szerintem nem ciki az, hogy még nincs barátod 15 éves létedre majd jön az hidd el csak nem kell keresni én pl a spontán szerelmeket szeretem:) a mostani barátommmal is nagyon spontán szerelmünk van:D:D de jó..:) szerintem nincs okod arra hogy izgulj ezen... nem kell elkapkodni:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem "köszi UTOLSÓ ELÕTTI" válaszadó :D és köszi, uccsó válaszadó emberke :) remélem igazad van! habár tombolnak a hormonjaim :D
A kérdező hozzászólása: Kösz, utolsó válaszadó, csak tömören, fõ az õszinteség! Egyébként vágyom egy barátra, de mivel egy faluban élek, nem nagy úgymond a választék... És a nagytöbbséget ismerem. És eléggé válogatós is vagyok pasi téren.A szüleim pedig abban a hitben vannak hogy "engem még nem érdekelnek a fiúk", és ha megtudnák az igazat, hát olyannak ismerem õket hogy nem engednék hogy együtt legyek valakivel. (vagyis csak anyum) Egyébként kinézetben, állítólag szép vagyok, szóval nem a külsõm riaszt :D Persze voltak már ilyen hülye kapcsolataim, de az nem minõsül annak.. Gondolok az egy napos "összemelegedésekre" ahol max puszi volt :D
szerintem nem ciki :) én is 15 vagyok, de normális barátom egy se volt :D


Ciki, hogy 14 évesen még nem csókolóztam?

14 multam 8.os vagyok. és még nem akarok fiukkal "lenni". (mármint nem szex, hanem csókolózás) Ugyérzem gyerek vagyok még. Dehát 14 vagyok - már ilyenkor ezen kéne gondolkodni nem?? - s?t gondolkodom, álmodom ilyenekr?l, de él?ben nem birom elképzelni.

Legjobb válasz: Egy kicsit sem ciki szerintem.Elég fiatal vagy még, és nem is baj, hogy nem akarod elsietni a dolgokat.Lehet, hogy késõn érõ típus vagy.Majd ha eljön a szõke herceg fehér lovon akkor majd nem fogsz ezen gondolkodni.Ennyi idõsen még engem sem túlzottan érdekeltek a pasik.Inkább a barátnõk, haverok.Ha középiskolába kerülsz úgyis fenekestõl felfordul körülötted a világ.Új társaság jó pasik stb.

Egy kicsit sem ciki szerintem.Elég fiatal vagy még, és nem is baj, hogy nem akarod elsietni a dolgokat.Lehet, hogy késõn érõ típus vagy.Majd ha eljön a szõke herceg fehér lovon akkor majd nem fogsz ezen gondolkodni.Ennyi idõsen még engem sem túlzottan érdekeltek a pasik.Inkább a barátnõk, haverok.Ha középiskolába kerülsz úgyis fenekestõl felfordul körülötted a világ.Új társaság jó pasik stb.
sztem sem ciki, én 15 éves múltam, amikor elõször csókolóztam. addig mindig más dolgm volt :-) leginkább a barátnõimmel lógtam. és igaza van az elõttem szólónak, középiskolában úgyis feje tetejére áll majd a világ, eljön a Te idõd is ;-)
Ha úgy érzed, hogy még gyerek vagy akkor egyáltalán nem gáz, hogy még nem csókoloztál!Miért kéne 14 évesen olyat csinálni amit nem is igazán akarsz?Mert a többiek csinálják?Ráérsz még!Ne kapkodd el, legyen olyan emlék az elsõ csók amire pár év múlva is szívesen gondolsz vissza!
Miért lenne ciki? :) Nekem van olyan barátnõm aki 23 évesen még nem csókolózott. Amúgy én is 15 éves voltam. A csók és a szex sem úgy mûködik, hogy kötelezõ átesni egy bizonyos korban rajta. Amikor te úgy érzed, szerelmes vagy, szeret a másik is, akkor úgy is jön magától.
Egyáltalán nem ciki, én 16 évesen csináltam elöször az akkori barátnõmmel. de ugy éreztem hogy lefeküdni még nem tudnék vele. nem vele volt a gond hanem velem, szakítottunk is de barátok maradtunk, õ járt másokkal, én meg ugy éreztem a csajozás nem nekem való. és most újra összejöttünk és most voltam vele elõször, és nem érzem cikinek h 21 évesen voltam elöször lánnyal. szerintem amikor ugy érzed hogy már akarod akkor csináld, addig felesleges, nincs benne semmi ciki ha még 40 évesen is azt mondod majd hogy nem és kész. szerintem i9inkább az a ciki aki már 14 évesen azzal van elfoglalva h teherbe e esett vagy sem. na az a ciki!
Szia!Én is 14 vagyok és én sem csókolóztam még.(és még én sem vágyom annyira rá, szóval csak nyugi !:P)
régebben, 16évesen egy 27éves fiú szüzességét vettem el, és azt mondta hogy 20évesen csokolozott elõször...eleinte nem hittem el neki, de miután szakitottunk és felkeresett ujra hogy legyünk barátok mert olyan sok szép emléket okoztam neki, elhittem.Azota is jo barátságot ápolunk egymás között:)
nah én egy 26 évest ismerek, aki addig nem volt senkivel.
Ismerek egy lányt, aki 24 évesen vesztette el a szüzességét az elsõ pasiával.Pedig ez a mai világban nagy szó a mai napig is együtt van azzal a sráccal és gyermekük van.
Én cikinek tartom magam mert már szeretnék csókolózni csak nincs barátnõm
Nem ciki, miért lenne az? Én most multam 20, én se csókolóztam senkivel, ágyban sem voltam még senkivel, elõreláthatólag nem is leszek. Aki meg ezért leszól az bekaphaja tövig a nagy véreres faszt !
A kérdező hozzászólása: most töltöttem be nemrég a 15öt, és túlestem az elsõ csókon is :) szuper volt :)
jó neked:S

Ciki, hogy 16 évesen még nem volt barátom?

Mindig azoknak tetszek, akik nekem nem. Igazából 9 éves koromtól egy fiúba vagyok szerelmes és nem tudom elfelejteni pedig egy évben max. 2x találkozunk. de a környezetemben nincs is olyan fiú, aki TALÁN tetszene és én is tetszenék neki. Többet kéne járnom szórakozóhelyekre? :/ manapság mindenki ott jön össze mindenkivel. de én tényleg olyan barátot szeretnék akivel szerelmesek is vagyunk.

Legjobb válasz: sztem egyáltalán nem ciki, sõt ;) úgy a jó járni vkivel, hha tényleg szereted is meg õ is téged és nem csak aezért vtok együtt h végre ne legyél 4ever alone:D 18/F

sztem egyáltalán nem ciki, sõt ;) úgy a jó járni vkivel, hha tényleg szereted is meg õ is téged és nem csak aezért vtok együtt h végre ne legyél 4ever alone:D 18/F
NO GAS!!!!!!
en 18 vok es nincs baratnom nem tartom cikinek 15 eves korom ota nem volt senkim. bevallasom szerint nagyok az igenyeim. szorakozni jarok minden hetvegen, megse. kezdek rajonni h magamon kene valtoztatni
Ne aggódj, ha Te nem érzed cikinek akkor nem az. Figyelmen kívül kell hagyni a külvilág negatív véleményét, csak a sajátodével törõdj :) Én is így teszek és nincs semmi probléma :)
Én 17 évesen jöttem elõször össze valakivel, akit nem is szeretek, mert õ volt az elsõ aki akart és addig nem volt senkim. És tudod, bánom ezt az egészet, mert nem egy boldog kapcsolat. Neki adtam a szüzességemet, amit szintén nagyon bánok, de már soha nem tudom ezt megváltoztatni. Te ne kövesd el ezt a hibát. Várj amig kell, légy türelmes. Ami késik nem múlik. Addig foglald el magad mással. Pl. tanulj, az most amúgyis a legfontosabb, persze menj szórakozni is és majd idõvel minden jön ahogy jönnie kell.
nem gáz :)
A kérdező hozzászólása: oké :) akkor jó. köszi a válaszokat. meg azokat is amiket privátban kaptam :D

Ciki az, hogy 16 évesen még nem csókolóztam? :$

16 éves fiú vagyok

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Majd összejössz valakivel akit szeretsz és ez kölcsönös.

Miért lenne ciki? Majd összejössz valakivel akit szeretsz és ez kölcsönös.
Én lány vagyok pontosan ugyanebben a cipõben:D
Nekem meg 21 évesen van ugyanez, de most alakulóban van valami... Szóval fel a fejjel :)
Hali, nem ciki egyáltalán csak kicsit visza huzodotab vagy ismerked neten/élöbe járj el helyekre pl:bulikba tudom kicsit nehezeb ha az ember viszahuodo tipus de mindent bele am ha ez vigasztal ismerösöm 20 évesen vesztete el a szüzeségét és ö nem szégyeli sok sikert =) 17/F
Dehogy ciki! én ismerek 25 éves szûz pasit is. no odáig azért ne fajulj :D
Egyáltalán nem! :D Csak a mai világ ilyen idióta. xD
Az , elég ciki. Én is így vagyok vele, de én is cikinek érzem, de ez van...
én is így vagyok vele, én is 16 éves vagyok, pedig mások(csajok) mondják hogy helyes vagyok, igazi gentleman, okos, törõdõ, nagy a szívem stb... Nem egyszer mondták már ezt nekem, ennek ellenére én nem nagyon szeretem magam... Mégsincs barátnõm :) Volt, de az már oly régen volt hogy nem is tudom.. Az elsõ "csókom" 5évesen váltottam, szájrapuszi volt, és azóta se csókolóztam soha... Szóval :) Nem vagyok visszahúzódó se, sõt! De nem járok el otthonról... Nincs sok barátom/haverom, persze két kezemen nem tudnám megszámolni.... Pedig szeretek szórakozni és állítólag kellemes társaság vagyok.. Fizikai állapotommal meg végképp nincs baj, arra még én is büszke vagyok... És mégsincs barátnõm :) Remélem ettõl jobban érzed magad, mert én is jobban érzem magam ha látok egy sorstársat :)
Az én bátyám 18 évesen lett elsõnek szerelmes és úgy néz ki megtalálta az igazit:) Már 3 éve együtt vannak.Emiatt ne izgulj:D És ne hidd hogy a külsõd miatt nem volt se csók se semmi mert nem vagy olyan rossz:$:P 13/L
Nem ciki. De ne zselézd a hajad, ahogy valaki tanácsolta.Az annyira gáz. Fodrász jöhet.Amúgy nincs veled baj.
Hát, nem tudom, mennyit változott a világ 5-10 év alatt, de én már közelebb voltam a 19-hez, sõt, azon a nyáron töltöttem, mikor elõször volt barátom. Milyen esetlen voltam, amikor elõször meg akart csókolni... :D Másfél hónapig tartott a románc, aztán szakítottam vele, mert megijedtem attól, hogy mi lesz, ha én másik városba megyek tanulni... :D Akkor nem éreztem cikinek, és most sem érzem annak. Miért kellene elsietni a dolgokat? Nem maradsz le semmirõl, ne aggódj. :) A szerelem pedig majd jön, ha nem is számítasz rá. :) 23L
ilyen fejjel? nem is fox!
ami késik nem múlik:D jön a nyár, sok esélyed lessz(van)az elsõ csókra:D hajrá
én ugyanez vagyok, csak lányban, meg plussz egy évvel... és nekem aztán mondhat bárki bármit, meg gondolhat is, én büszke vagyok arra, hogy nem csókolóztam úgy, hogy megbántam volna, és hogy nem voltak olyan kapcsolataim, amiket inkább elfelejtenék! szerintem igazán ritka az ilyen manapság, mint te, és valaki biztosan nagyra fogja értékelni, hogy nincsen korábbi kapcsolat, amihez hasonlítgass, meg rossz élmény, ami miatt elkedvetlenednél, vagy befásulnál! :)
Igen :(
Szerintem nem ciki.
Kedves Kérdezõ! nem vagy rossz srác.Abban igazat adok az elõzõ válaszolóknak, hogy egy hajvágás elkél(és ha rám hallgatsz némi zselével még tutibb kicsit "felállítva").Szerintem borotválkozz rendszeresen az arcodon is , mert a képen borostásnak tûnsz és ehhez szerintem még nincs rajtad elég szõr. Új cuccokra nem mindenkinek telik azonnal..de van egy két nagyon jó alapruha ami átlagban mindenkinek van(pl:farmer, aztán a sima pólók sem rosszak és van pár pasi aki erre ha felvesz egy inget és tornacipõt húz meg lehet veszni tõle olyan helyes :D) Jahh...parfüm/arcszesz/vagy valami deo(oké ez is pénz)de megéri!Egy jó hozzád illõ illatra a nõk felkapják a fejüket.Ha nem szereted a bulikat, akkor járj össze haverokkal és majd az õ jó hangulatuk húz téged is, ha mégis valami szórakozóhelyre mentek. Minél több ideig vagy magányos annál nehezebb kapcsolatot teremtened majd a késõbbiekben.Jahh...és bár az udvariasság alapvetõ dolog, de vedd észre a kínálkozó lehetõségeket(a nõk sosem mondanak semmit csak jeleznek:ha folyamatosan mosolyog rád-->menj oda hozzá.Nincs olyan , hogy elrontasz valamit ha meg sem próbálod azzal rontod el igazán.Nem veszthetsz semmit. Sok sikert!
én 18 évesen csokoloztam elöször.elsõ pasim vol.és ö vette el a szüzességem..ne izgulj
A kérdező hozzászólása: tudom, tudom, csak egyrészt nagyon vágynék rá, hogy még tiniként találjak párt, mert tudni akarom milyen érzés a tiniszerelem másfelõl meg úton útfélen nyalakodó, ölelkezõ párokat látok és frusztrál
A kérdező hozzászólása: elõzõ: elkérhetem az MSN-címedet? XD
Ugyan már, nem vagy lekésve semmirõl. Én 19 voltam amikor elõször csókolóztam, ez sztem nincs korhoz kötve, hanem amikor összejön. Ha erõltetni akarod, akkor úgysem lesz olyan jó, mintha azzal történnének az elsõ dolgok, akit szeretsz. 22/f
Cikinek nem mondanám. De, ha rám halgatsz menny el fodrászhoz! Fejezd be a számítógépes játékokat. Sõt, ha ki is mozdulsz otthonról, mittomén 2 hetente elmész bulizni akkor megtörténhet egy jelentéktelen smacc.
A kérdező hozzászólása: utálom a bulikat mellesleg azt se tudom hol lehet a városban bulizni XD
Szeresd meg õket! Nem muszály partyarcoskodni:D elég ha haverjaiddal elmentek iszogatni dumálni csajozni. Lényeg, ha otthon ülsz akkor még várhatsz amíg csókolózol. Egy jó séró, fasza póló azt mehetsz.
Cipööööö bazki xD én pl cipö mániás vok tavaszra ajánlom a torna cipöt (convers)
nem ciki, de azért ne légy ennyire magadnakvaló, mert ha így haladsz ennél csak magányosabb leszel. Spórold meg a pénzed, vegyél magadnak pár dögös nacit, cipõt, pólót, egy jó séró és indulhatsz bulizni. És ne mondj olyat hogy utálod a bulikat, menj el egy menõ klubba és nem fogod többet ezt mondani. Ja és fontos hogy legyél ápolt, ne gondold hogy attol nem vagy férfias, a nõk szeretik az ápolt pasikat.
A kérdező hozzászólása: tudom tudom az ápoltság megvan...régen elég szétszórt voltam, de ma már odafigyelek magamra; még intim helyen is borotválom magam
Kitartás!! Próbáld elhitetni a csajokkal hogy hatalmad van és próbálkozz. Akkor eléred az élet mozgatórugóját: a nõi nemi szervet.

Mi abban a ciki, hogy 15 évesen még nem volt barátom és sosem csókolóztam?

mint már írtam, 15 vagyok, és múltkor kérdezte barátnőm, hogy -Neked amúgy volt már pasid? mondom még nem. erre úgy nézett rám, mintha kb. bevallottam volna neki, hogy agyonvertem egy tucat szitakötőt egy újszülött pandával, vagy én nem tudom... de nem csak ő, másoknak is ez a reakciója. miért ennyire gáz?

Legjobb válasz: "mintha kb. bevallottam volna neki, hogy agyonvertem egy tucat szitakötõt egy újszülött pandával, vagy én nem tudom... " Nagy arc lehetsz te, basszus :) Szerintem egyáltalán nem gáz, és sokkal normálisabb ez, mintha ennyi idõsen már a fél város átment volna rajta. 17/f

"mintha kb. bevallottam volna neki, hogy agyonvertem egy tucat szitakötõt egy újszülött pandával, vagy én nem tudom... " Nagy arc lehetsz te, basszus :) Szerintem egyáltalán nem gáz, és sokkal normálisabb ez, mintha ennyi idõsen már a fél város átment volna rajta. 17/f
semmi.. mért lenne ?
A gyiken kellene csinálni néhány napi kategóriát. Asszem elvinnéd a napi sõõt heti aranyköpésért járó képzeletbeli díjat. Amúgy egyáltalán nem ciki.
Abszolút nem ciki. Majd biztosan el fog jönni az igazi, akire érdemes várni. :)
..mintha egy hekk seggébõl vettem volna elõ az orra elõtt újonnan festett arany színû iphone 5-ömet" ez egy jobb hasonlat :DDDDDD
aztauristen irj légysziiiii :D 17F
Egyáltalán nem ciki:) Az a ciki, aki szerint ez ciki:D Nekem 18 éves koromig nem volt barátom és nem csókolóztam:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat hát igen, a pandás mondat...most büszke vagyok magamra :P
Semmi sõt majd késõbb neked lehet hamarabb komoly kapcsolatod!Ilyenre nem az ilyen kis k..at keresik, és az a baj ma már ez egyre ritkább sajnos.Ne foglalkozz a "másokkal"!A pandás hasonlat komoly volt :D
Én 16 vagyok, és ugyanúgy vagyok vele mint Te. :) Furán néznek, de nem érdekel. Inkább az érdekel, hogy találjak egy hozzám illõ fiút. :) U.i.: A hasonlat bravúrosra sikeredett. :D
Nekem csajom nem volt, sose mondták volna h gáz 15/f
A hasonlat nagyon jó lett :D Amúgy nem ciki, én se csináltam még. 16/F
nem ciki. ha ismerkedsz, írhatsz
A kérdező hozzászólása: úristen xDD hát ez rohadt nagy :'D

Ciki, ha 15 évesen még nem volt barátnőm? :D Ezt úgy értem hogy nem is csókolóztam még.

Legjobb válasz: nekem sem volt akkor de mióta BMW vel járok minden nap más csajom van

nekem sem volt akkor de mióta BMW vel járok minden nap más csajom van
Nem hiszem.
Szerintem egyáltalán nem gáz..jobb ha vársz vele és az elsõ csók tényleg különleges lesz..én elkapkodtam az elsõ csókolózásomat nem is volt valami jó 14/F
nem.
A kérdező hozzászólása: 7/8 Hát igen volt már így nekem is...
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi a válaszokat :)
Én 18 vagyok és én is ugyanígy vagyok, mint te. Ciki vagy sem, nem igazán izgat, de tény, hogy néha nagyon tud hiányozni egy lány. Ez csak akkor rosszabb, ha már van kiszemelted, de valamiért nem jöhettek össze. Gondolom voltál már így te is.
Nem az.
nem veszítesz vele semmit. söt..
kit érdekel, de most komolyan? :) ettõl nem leszel értéktelenebb ember, mint mások és reklámozni sem kell, rajtad kívûl nem tudhatja a teljes igazságot senki
Majd, ha 75 évesen kérdezed ugyanezt, ugyanitt , akkor visszatérünk rá.
Még írják neked a szerelmi történetedet..:) Járj nyitott szemmel, és lehet, hogy hamarabb találsz valakit! :)

Ciki az, hogyha 14 évesen még nem volt barátnőm, és, hogy még nem csókolóztam?

Eddig kétszer voltam nagyon szerelmes, sajnos minkett? plátói volt. Senki nem akar járni velem, mert nem vagyok egy szépségkirály... Pedig most fogytam is.... Már nem vagyok annyira kövér sem.... És mégsem kellek senkinek.... Pedig megvan mindenem, tisztaság, márkás ruhák, cip?k, laptop tablet pc, teló... stb... Kérlek benneteket, hogy segítsetek, hogy, hogyan tudnék barátn?t szerezni. És, e miatt ne röhögjetek rajtam!

Legjobb válasz: a világ 8-ik csodája

a világ 8-ik csodája
mutass egy képet és megnézzük, hogy mi lehet a gond, ha nem a külsõddel, akkor csak belül lehet valami
Attól hogy márkás ruhád van, meg laptopod, egy normális csaj még nem fog megerõszakolni.Szóval a belsõdre gyúrj inkább!
"Kisgyerek"!Akkor mit szòljak én 17 évesen?:-\:-\ :-D /L
A kérdező hozzászólása: Képet csak holnap tudok külde ni!
holnapra el fog tûnni a kérdésed a többi kérdések között
A kérdező hozzászólása: http://noob.hu/2012/06/22/461156_344877358919310_1491886572_.. Itt a kép... nagynehezen meglett... :-)
Meg is van: az a ruhakombináció, már ne haragudj meg , de okádék. Sárga nadrágot sose vennék fel, csak farmert, hajaddal is kezdj valamit.
A kérdező hozzászólása: Hát, de ti mondtàtok, hogy tegyem fel magam!
ugye tudod, hogy nem törlõdik? :: Ezzel az ikonnal eltávolíthatsz egy kérdést a kérdéseid listájából (ha már nem vagy kíváncsi a jövõben rá érkezõ válaszokra). A kérdés nem törlõdik, tehát a kategórialistákban megmarad, illetve a keresõvel megtalálható, de errõl az oldalról el fog tûnni.
A kérdező hozzászólása: Akkor hogyan tüntessem el?
A kérdező hozzászólása: Hát pedig én tanulok rendesen 4, 7 az átlagom!
Nekem se volt barátom és még élek!!!! 15/L
# 3/10 Ha nem szerelembol akarja az ember, az sima ugy, szoval megsem ciki, ha 20 evesen nem csokolozott az ember. Smarolni buliban meg akarhol lehet
Akkor ciki, hogy 20 evesen meg nem volt baratom es nem csokoloztam, csaj vagyok? Jha a valasz NEM
ha 20 évesen nem csókolóztál az ciki! itt még közelsem, ahogy komolyodsz másképp állsz a nõkhöz felfedeznek majd! és gyorsabban pörögnek a dolgok!
istenem, ezek a mai gyerekek... én 17 évesen csókolóztam elõször és 20 évesen veszítettem el, és nem éreztem cikinek, ez mindenkinek a saját dolga.. 22L
nem ciki. 14 éves lány vagyok, nem csókolóztam, nem volt még senkim. és mégis BOLDOG vagyok:) Csak röhögök a sok idiótán, akiknek ilyen korba már 6 "szerelmük" volt.....persze vannak kivételek!
inkább az a ciki, hogy annak érzed ezt. minek sietteted a dolgokat. ne aggódj, leszel még felnõtt, nem is oly sokára.
A kérdező hozzászólása: A jelenlegi osztályomból, már mindenkinek megbolt az elsõ barátja, , meg csókja, több ember már szexelt is. Csak én vagyok lemaradva!
ha barátod volt már akkor nem ciki.... amúgy forever alone
A kérdező hozzászólása: Bocs az elõzõbõl kimaradt a barátnõ szó..
Na, az a ciki, amikor valaki úgy érzi magát valakinek ha már dugott, meg csókolózott..... én 22 éves vagyok és még nem is csókolóztam, talán azért mert nekem önmagában nem elég egy formás fenék meg egy bájos arc.
(azt a rohadt hogy milyen jól fogalmaztam ezt meg..elõzõ voltam...azt hiszem este már nem szabad írnom)
Ne aggódj! Én 18 éves vagyok és nem volt még barátnõm és még nem is csókolóztam. Egyszer eljön a te idõd is, nem kell az, hogy 14 éves korban minden arról szóljon, hogy kinek hány csaja volt.

Ciki ha 16 évesen még nem volt barátom, de azt hazudtam a suliban, hogy már volt?

Legjobb válasz: Minek kell hazudozni? Hogy menõbb legyél? Nagyon éretlen felfogás. 15/l

Minek kell hazudozni? Hogy menõbb legyél? Nagyon éretlen felfogás. 15/l
Semmi gond, leszek én a barátod, akár kamukapcsolatot is bevállalnék, mert nekem is az van, hogy hazudtam legjobb haveroméknak, hogy volt már barátnõm stb. Így tök jól bebizonyíthatnánk, hogy mindketten menõk vagyunk és kelendõek a másik nemnél. :D
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam, hogy be kéne vallani, hogy nem volt még. De akkor meg még szánalmasabbnak tûnhetek. Elõzõ suliban nem zavart, mert ott ismertük egymást 8 éve. de itt új város, új közösség. én nem voltam ehhez hozzászokva, hogy kb 10 lánynak az osztályból van pasija. én meg még nem is smároltam
Sztem nem ciki... Önbizalom van? :D
Hazudni gáz.
az nem ciki, h nem volt még. az a ciki, h azt hazudod, h volt.
Ja és fiu vok szval baratnõm nem volt.... sry nem irta le mindet :O
Írj rám és leszek a barátod xd na jó nem de ne hazudozz! Nekem igaz hogy volt de vagy 5 éve kb utoljára :)
A kérdező hozzászólása: Barátnõimnek már volt kapcsolatuk, olyan is van aki 2 éve van már a barátjával. Olyan rosszul éreztem magam. Amikor az elsõ csókról beszéltünk valahogy kicsúszott a számon. De semmi alapja, még nem is csókolóztam.
A kérdező hozzászólása: van facebookod?:D dh


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!