Találatok a következő kifejezésre: Ciki, hogy évesen (240 db)

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

Legjobb válasz: 22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)

22 éves vagyok és nincs barátnõm! Szerintem egyáltalán nem ciki! 20 évesen legyen már annyi eszed, hogy ne tegyél fel ilyen h*lye kérdést! :)
Miért lenne ciki? Én 26 vagyok, és nekem sincs. Nem is volt még komoly kapcsolatom, de az már az problémám :D
Attól még ne legyél szomorú, légy boldog.
Ciki hogy nem akraszt minden lánnyal összejönni csak hogy kihasználjon? Majd eljön az igazi
28 éves vagyok. Szeretnék házat, autót, ciki ha ennyi idõsen nincs????
Én 26 vagyok és nincs kapcsolatom, az én hibámból.Nem ciki amúgy.
Ha nem laksz messze írhatsz ha gondolod 24/F B.A.Z megye
hol laksz?
És én mit mondjak, 21 éves vagyok, életembe nem értem még lányhoz, és itt fekszek az ágyamon 10 osztállyal a hátam mögött, felhalmoztam 1 csomó adósságot, anyámon élõsködök sehova nem vesznek fel dolgozni...és mindezek mellett még ki is akarom nyírni magam... na....TEHÁT, NEM CIKI!!!!
A kérdező hozzászólása: aki szeretne írhat nekem :)
Nem ciki! Ha gondolod írjál rám és megismerkedünk. 24f
Miért a baréttal oldódna meg minden?

Szerintem nagyon ciki hogy 15 évesen alig van mellem! :/ Mit tehetnék hogy nagyobbnak tűnjön? Vagy hagyjam az egészet?

Kritizálóktól választ köszönöm, de nem kérek! :* Nos? :)

Legjobb válasz: Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.

Borzasztó "ciki". Pont ugyanannyira, hogy nekem majdnem dupla annyi évesen is csak alig van mellem... sõt, még annyira sem. = Tehát EGYÁLTALÁN nem ciki. Genetika, hogy kinek mekkora és a kicsi is ugyanúgy normális.
Hagyd, majd megnõ! :) Szánalmas az olyan, ha valaki kitömi, vagy push up melltartót hord, tizenéves létére.
hát ha nem nõ meg 3 év múlva egész nyugodtam mehetsz plasztikai mûtétre ^.^ viccet félretéve amúgy nem cink ... legalább nem ereszkedik meg brrr az vmi borzasztó xd viszont kompenzáld azzal hogy legyen vmi eszméletlen jó kerek popód :DD 20/F :*
Elõzõ vagyok. Csak az a ciki, hogy Te cikinek gondolod!
zokni
Nem ciki! Még évekig nõhet a melled! Elárulok valamit. Nem a melled miatt leszel értékes!!!
"Nem a melled miatt leszel értékes!!!" DE >.< na jó nem de akkor legyenek nagy szemeid :3 meg ari és hosszú hajad :$ szóval ilyenek :f pl a Barátok köztbe az új szereplõ a Roxy <3 buuum milyen szép :) és neki sincsenek olyan hatalmas nagyok :) de olyan szemei vannak hogy azt is elhinném neki hogy a piros az zöld :D
Mi ebben a ciki? Tök lényegtelen a mellméret, semmi jelentõsége. Ne akard hogy nagyobbnak tûnjön... mert minek? Nem ettõl lesz senki sem jó csaj. na meg sok pasinak pont a kicsi tetszik.
vágd le a maradékot is és változz fiúvááá:O

Az ciki, hogy 14 évesen nem csókolóztam még?

Ismerek olyat, akinek már 12 évesen meg volt az els?... Az gáz, hogy én még nem csókolóztam?

Legjobb válasz: Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)

Ciki-e? Én még 22 éves létemre sem csókolóztam, de nem érzem cikinek? Na, ezek után te annak érzed saját részrõl? :)
Nem gáz!
Nem, nem ciki. Én 22 voltam. Ne azért csókolózz mert mások ezt teszik! Nem normálisak egyesek! Ilyen korba még tanulni kell nem ilyenekkel foglalkozni.
Nem versenyre megy a dolog.
A kérdező hozzászólása: köszi az infót.:) azt hiszem nem ciki, már nem tûnik annak, és várni fogom majd a megfelelõ embert, mindegy mikor lesz, a lényeg, hogy attól kapjam, akit igazán szeretek, ne csak azért mert már "ideje lenne". :)


Nem ciki. Nincs megszabva, hogy ki mikor akarja elveszteni... Csak a hülye társadalomba ivódott be, hogy ciki a szüzesség -.-
Szerintem sem ciki..14/L-vok és én is kb a 17-18 éves határt szeretném betartani ;)
engem is folyton nyagattak h de ciki h szûz vagyok....végül 18 évesen vesztettem és utólog nagyon örülök hogy vártam vele addig...=)
Egyátalán nem ciki. attól hogy az oszi társaid ribik neked még nem kell annak lenni. Õk már tuti a fél városon túl voltak 14 évesen ha szerintük ez annyira gáz. Ne törödj velük. 18 leszek nemsokára, és képzeld még én is szûz vagyok. van pasim de nem akarunk elsietni semmit. Miért lenne ez baj. Engem nem érdekel senki más véleménye, téged se érdekeljen. 17/L
Így van. az jobban ciki, hogy használt cipõ vagy és nem egy értékes ember. Sokkal nagyobb erõ van abban aki megtudja tartoztatni magát. Keress olyan társaságot akik nem szeretnének használt zokniként élni, és aztán meg eldobott holmi lenni, ami már senkinek nem kell-
szerintem nem ciki. viszont ha ennyire érdekel mások véleménye, akkor úgyis el fogod elõbb, hogy ne piszkáljanak mások... ami mondjuk szánalmas. de egyébként sem lehet így kijelenteni, hogy te majd ekkor és ekkor szeretnéd, mert bármi történhet... jön a nagy szerelem, és akkor nem valószínû, hogy az fog érdekelni, hogy hû, még csak 16 vagy.
Ilyen a mai társadalom Ha nem veszíted el a szüzességed már 12 évesen akkor kigúnyolnak, kiközösítenek, más szavakkal élve felakaszthatod magad Ez van
Az a ciki, hogy ezt te így eldöntötted hogy minimum 18. És ha 16 évesen nagyon szerelmes leszel, mondjuk 1 év kapcsolat után miért lenne baj ha elveszted? Nem a fél szemedet adod oda... Nem kell túlparázni ezt.
Azert nemelyik embernek mar elegge durvan kifordult felfogasa van. En 16 evesen vesztettem el, fel ev egyuttlet utan. Utana meg egyutt voltunk majdnem 3 evig. Akkor en most mar hasznalt zokni vagyok, aki nem kell senkinek, csak mert lefekudtem egy emberrel 18 eves korom elott? :D hagyjuk maaaar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Legalább itt vannak normális emberek
Az a ciki, hogy a többiek így gondolkodnak. Mert a szaros tévében, újságokban, neten mindenhol azt hirdetik hogy legyél szuperszexi már tizennégy évesen is, és hogy kefélj bátran mindenkivel. Szerintem 18-19 év ideális, én 19 voltam pont érettségi után és nagyon nem bántam meg, sokkal érettebb voltam mint 15-16 évesen, Örülök, hogy így történt és vártam. Te is örülni fogsz.:)

13 évesen ciki hogy betétet hordok?

Már úgy kipróbálnám a tampont de kicsit félek és különben is azt sz?z lányok is használhatják?

Legjobb válasz: Hmm, én 39 évesen is betétet hordok. Miért lenne ciki? A ciki a vatta lenne szerintem:)

Inkább az lenne a ciki, ha azt sem hordanád.
Hmm, én 39 évesen is betétet hordok. Miért lenne ciki? A ciki a vatta lenne szerintem:)
Dehogy ciki!
Miért tartod cikinek? Ne félj, egyáltalán nem az. Egy rosszul felrakott tampon nagyon kényelmetlen- én anno kipróbáltam a te helyzetedben, bár én kb 15 éves voltam.. nem jött be akkor nekem. Ráérsz még vele! Ha meg cukkolnának vele, hazudj! Mondd, hogy kipróbáltad és nem tetszett, vagy most is az van.. nem hiszem, hogy letolják a bugyidat és megnézik.. vagy ha látják a betétet a kezedben, mondd, hogy ilyen koszos kézzel te nem cserélsz tampont... 13 évesen nem szûznek lenni ciki!
Eggyeltalán nem ciki! 15/L
No ez tuti biztos:) )))
nem ciki. szûz lányok is használhatják, de csak minit érdemes, és akkor, ha tényleg úgy tudod használni, hogy nem fáj. mert ha fáj, nem bírod felhelyezni, akkor várj még vele.
terhes vagy....
Ha helyesen használod, és figyelmesen elolvasod, és betartod az utasítást akkor nem. Nem szakítja át, mert a szûzhártyán van egy természetes lyuk. De ha mégis átszakad akkor sem lesz semmi baj, hiszen még szûz leszel, mert a fiú nemiszervén kívül semmi nem tudja elvenni ;) 12/L
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint semmi veszélyt nem jelent ilyen fiatalon a tampon??
Én is betétet hordok, mert nekem az kényelmes, persze hogy hordhat tampont szûz lány, probáld ki, és el tudod dönteni melyik a kényelmesebb.
ÉN 23 vagyok, bár én tampont is szoktam használni, de betétet is felválta. 13 évesen csak betétet használtam! Egyáltalán nem ciki! :)
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod:)

Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.

Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.
Én nem csak a testvéremmel, hanem a mamámmal is egy szobában voltam, amíg egyetemre nem mentem. Nem éreztem cikinek. Sõt, a koleszban is négyen voltunk. Csak ma akar minden tini külön szobát magának.
A tesómmal egy szobában nõttünk fel. Akkor most ássam el magam? :D egészséges felnõtt nõ lett mindkettõnk. Sokat beszélgettünk, tv-ztünk, játszottunk együtt. Egészen pontosan hol és mi ebben a ciki??
szerintem az ciki, hogy nekem sem volt soha, most pedig 22évesen a nagymamám kanapéján alszom a nappaliban..
"Tessámmal" mi is egy szobában vagyunk, pedig õ 18 lesz hamarosan én meg vagyok 13.:) Szerintem nem ciki.Ja, és mindkettõnk lány.
Nem ciki. Örülj, hogy van hol laknod és kapsz meleg ételt. Egyébként simán le lehet választani gipszkartonnal, kb. egy nap alatt megcsinálja nektek egy mesterember :)
Nem ciki. Ha cikinek érzed, az a ciki.
Nem, én kb ennyi idõs voltam, amikor a fiú testvéremmel voltam egy szobába...ezek után költöztem át másik szobába(szeretünk ismerõstõl bútort, a masik nagyobb szobában volt szõnyegcsere, így be tudtuk szabni abba a szobába..a szoba adott volt, de rumlisnak használtuk addig, emrt nem volt rá keret, hogy megcsináljuk...tehát sufniba lett szobám...de még eze után is gyakran aludt nálam a tesóm...kb addig, míg komoly pasim nem lett. (Õ 14 én 18 volt ekkor) 26/n
Én 15 éves vagyok és örülök neki hogy nem kell forever alonekodnom a szobámba és velem van a 11 éves húgom..
Ja az.. igaz én örülök, hogy van hol lennem, de ciki..
Rénszarvas. Jó hozzászólás. "max lefejezték egymást" Ja!!!
VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál...
gömbicica-tökéletesen egyet értek veled. Kis tini, nem írja fiú-e vagy lány, csak annyit, hogy lánytestvérrel kell osztoznia a szobán. Sajnálom a szüleit, ha ez az kiskamasz, vagy ifjú hölgy agyon nyaggatná a szüleit. Már pedig neki egy külön szoba kellllll! Menjen dolgozni, spóroljon , ha lesz mibõl, ilyen kevéske jövedelmek mellett. Persze megértem az ifjúkori lázadását, fõleg ha vannak nagyképû, rongyrázó barátai, iskolatársai, ezek lehet, hogy cukkolják szegény kis kamaszt, talán ezért érzi azt, hogy ciki CIKI" egy szobában lenni a tesóval. Örüljön, hogy csak egy tesóval kell osztoznia és nem + még vagy kettõvel.
Oké rénszarva! Tökéletesen igazad van, VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál.. " Én meg meghalok a nevetéstõl, ezektõl az aranyköpésektõl;-))))
Amúgy kisegíthetnél Rénszarvas. per pillant most nem jut az eszembe, ki volt VIII. Henrik utolsó áldozata. Arra emlékszem talán de nem biztos, a királynénak Erzsébet nevû lánya született, és mivel Henriknek nem született fiú utódja , ezért Erzsébet örökölte meg a királyi trónt. Erzsébet, kutatok az emlékeimbe, Az õ féltesója volt Stuart Mária, akit Erzsébet lefejeztetett. Vagy nem jól tudom???
Párdon. Nem félteso. Unokatestvérek voltak.
Most olvasom. VIII. Henriknek volt fia. VIII. VI. Eduárdot
Én csak a holocaust utolsó áldozatát tudom hogy ki volt
Ki volt?
adolf hitler. hisz a holokauszt jelentése égõ.áldozat. s öt is.elégették a második.világháború végefele
pontosabban 1945 ápr. 30-án. a krematoriunok auonban ápr. közepén leálltak
Kár!!! Lenne még tüzelni való!!!! Jó sok élõsködõ férgek. nagy ormányú rusnya vér szívok zsizsök, és sötét cigikék.
Miért lenne? Mi hárman vagyunk lányok egy szobába én 14 az egyik nõvérem 18 a másik 20 éves. Tök jól elvagyyunk bár van amikor kiakasztjuk egymást, miégis mikor koleszba mentek (már csak a 18 éves tesóm megy de tavaly a 20 éves is oda árt) akkor egész héten egyedül voltam és utáltam. Most is idõsebb tesóm dolgozik és ha délutános egész héten nem látom mert este én olyankor már alszom mikor hazajön (ugyebár nem ébreszt fel) és akkor is tök rossz...én örülök h így hárman vagyunk. ^^
max lefejezték egymást
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerû egy panelban pl...akkor az egyik szobában nem lesz ablak? Vagy hogy? Ráadásul elválasztva már nem biztos, hogy "emberi" méretû szobák lesznek
Egyáltalán nem ciki. Én is egy szobában vagyok tesómmal születésétõl fogva. Én most 25 vagyok és lány, õ 21 és fiú. Sõt, majdnem 7 éven keresztül a mamával is együtt voltunk, de elvoltunk. Napközben az egész család együtt volt a mi szobánkban. Késõbb kapott a mama külön szobát. Most megint csak ketten vagyunk. Viszont mióta öcsém egyetemista, csak heti 3 napot van itthon. De sokkal jobban érzem magam ha együtt tévézünk, dumálgatunk estig. :)
a rohadt szemét nyomd ki a szemét
18 éves koromig egy szobában laktam a 6 évvel idõsebb bátyámmal. Nem ciki, ez van, nem tudsz vele mit tenni ennyi idõsen.
párdon nem ide akartam
17 éves koromig egy szobában voltam a 2 évvel fiatalabb öcsémmel. Aztán lett saját szobám, de non stop egymásnál dekkolunk tesómmal :) Imádok vele lógni, õ is velem ez így van jól. :) Nem érzem amúgy cikinek. 20L
Nem, bár egyre kényelmetlenebb. Amíg bírod idegekkel, csak nyugodtan. Engem a húgom totál kikészít ilyenkor... :-$
Miért, van még pluszban egy üres szobátok otthon? Mert ha nincs akkor hiába ugrálsz. Egyáltalán nem ciki, máshol sincs külön szoba minden személynek.
Nem ciki. te se érezd annak. Én 17 éves koromig anyukámmal egy ágyban aludtam. Na az azért már meredek volt. Anyuci aludni akart már 9kor, nekem meg tanulnom kellett volna. :D De jó volt. :) És nekem is a rumlisból lett szobám mint egyik korábbi hozzászólónak. :D
De elvagytok kényeztetve ti mai fiatalok. Nekem 2 gyerekem van akik 12 éves korukig egy zzobában voltak velünk, pedig volt plusz egy egy szoba a számukra. 13 éves korukba saját elhatározásból mentek a külön szobájukba, de ha rosszul voltak, vagy rosszat álmodtak, még 20 éves korban is velünk aludtak a nagyszobába. Valóban nagyon helyes dolgot írt valaki. Egyáltalán megvan annak a módja hogy külön szobád legyen?? Ha igen akkor menj oda, ha nincs akkor örülj annak hogy fedél van a fejed felett és a szüleid dolgoznak rátok, hogy a késõbbiek folyamán több jusson nektek. Egyáltalán nem ciki ha a testvérrel, testvérekkel kell egy szobában lenned. Persze vannak az osztálytársaid között rongyrázók, Ne töröd velük!!! Adj hálát hogy vannak gondoskodó szüleid.!! Ha majd felnõsz majd észre fogod venni, hogy nagyon sokat kell dolgozni, és jó jövedelemmel rendelkezni, ahhoz, hogy színvonalasan tudjál élni plusz sporólni a saját lakásodra is, ami több szobából kell állnia nehogy a leendõ gyerekeidnek egy szobában kelljen lenniük.!!!
Aki ilyeneken rágódik az maga egy nagy CIKI.
Tudod kedves 14 éves kamaszlány. Ugy kiküldenélek dolgozni, mondjuk valahol idõs embereknek fát vágni, vagy bevásárolni, mint a huzat!!! Rohadt nagy problémád van. egy szobába lánytesóval. Éppen ma olvastam egy pszichológus könyvében, hogy "kissé sarkitva" de ettõl olyan szar ma a világ. a külön megyek, magamra zárom...... Csak csináld! A régi világban együtt tudtak generációk élni, még az uralkodói családok is "együtt" voltak. Na nem egy szobában, de nem hermetikusan elzárva. irigyellek a komoly problémádért. szegény szüleid(((
Nem ciki

Miért van ez? Barátnőm és én 13 évesek vagyunk (pubertás kor). Én vagyok 172 cm ő volt 170. De miért van hogy "nagyot nőtt" és most 178 cm magas? Ciki hogy magasabb nálam? Mitől van hogy magasabb mint az egykorú fiúk/lányok?

Legjobb válasz: Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...

Heló! Ahány ember, annyiféle test, mûködés... Miért így van? Mert így alakult, a növekedése így ment végbe a biológiai folyamatokon keresztül. Pont, ennyi, kész. Lehet, hogy majd tovább is nõ, lehet, hogy nem. Továbbá, 13 évesek vagytok! 13! Azt firtatod, hogy ciki, hogy magassabb lett? Látszik, hogy még éretlen vagy - valószínáleg õ is. És az is, hogy niylván erõl nem beszéltél vele - nem mitnha bármi kifogásolható lenne, vagy bármi olyan, aminek zavarnia kellene téged...
én is 13 éves, vagyok (lány). nem (annyira) gáz, én nem tudom pontosan milyen magas vagyok, de kb olyan magas mint a barátnõd. amúgy ez azért van mert a lányok hamarabb kezdenek el "fejlõdni" mint a fiúk. nálam 1 kivételével minden fiú fél fejjel kisebb.:)
A kérdező hozzászólása: köszi, az ismerõsök körébõl meg én vagyok a legmagasabb xD kivéve õt :)
Ha szereted akkor nem ciki, ha nem szereted, akkor ciki. Nehogy már a divat, mások véleménye diktálja a párkapcsolatod! Azt szeretsz, aki bejön neked. Nem azt akit a haverjaid, fórumozók, válaszolók elfogadnak!
A kérdező hozzászólása: # 1/4 köszi, de tanulj meg írni ;) amúgy kajak köszi :D

Ciki, hogy még nem csókolóztam 16 évesen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta,hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.

Semmit nem kell siettetni, ha eddig nem volt rá igényed (pontosítom magam, nem érezted, hogy "most és vele") akkor egyszerûen még nem jött el a te pillanatod, sem a sex sem a csók nem egy olyan dolog amit reklámozni kell, ha volt már vagy ha nem, de ugyanígy szégyelni sem kell. Hidd el eljön majd a lovagod és akkor majd mosolyogva gondolsz vissza arra, hogy ide írtad ezt a kérdést. minden jót!
Szia! Szerintem sem az. Én 18 évesen csókolóztam elõszõr. És egyáltalán nem bántam meg, hogy elõtte nem. Pedig elõtte sokszor gondoltam, arra, hogy ez milyen égõ. De a legjobb barátnõm megnyugtatott, hogy ez egyáltalán nem ciki. A fiú akivel pedig csókolóztam, nemakarta elhinni, hogy ez volt ez elsõ nekem, mert azt mondta, hogy ügyes voltam :) Szóval szerintem nem az.
12 évesen egy srác megakart csòkolni. Undoritò volt. El is vette a kedvem évekig a csòkolozástòl. Mondjuk, nem is volt igazi csòk.Csak benyomta a nyelvét a számba és...bleah! jobb nem beszélni ròla. Aztán teltek az évek, megértem a 16ot is...és még semmi sehol. Tök cikinek tartottam, ha dumálgattunk és a csòk került szòba, mindig kitértem a téma elöl. Még a legjobb barátnöm sem tudta. Aztan a 16ik szülinapom után 5honapra megtörtént. és csodálatos volt. Tehát nem kell elsietni a dolgokat. Ha türelmesen vársz, akkor sokkal jobban jársz és csodálatos percekben lehet részed. Azért jobb ha nem reklámozod, hogy még nem csòkoloztál...csak a baráti kör szivatásai miatt mondom!
Szia! Nem értek egyet az elsõ válaszadóval. Az egy dolog, hogy a társaságodban ki hány évesen kezdte; attól még nem muszáj neked is akkor. Nem feltétlenül kell megfelelned egy sablonnak. A barátaid akkor is szeretni fognak, ha néhány dolgot máshogy csinálsz. (Ha nem, akkor nem is a barátaid.) Szerintem nem érdemes elkapkodni sem a csókot, sem mást, sokkal jobb érzés lesz olyannal, akivel szeretitek egymást - tapasztalat... Ez olyasmi, amire egész életedben emlékezni fogsz, kár lenne érte! Amúgy én 18 voltam az elsõnél, és nem éreztem "cikinek". És a pasim sem. :-)
én egészen 18 éves koromig nem csókolóztam, sõt egy pasim se volt, és nem is szexeltem. akkor az gondoltam hogy basszus már szinte mindenki csinálta a batátok/barátnõk/osztálytársak között, de most így pár év távlatából azt gondolom hogy egyáltalán, de tényleg nem vesztettem semmit!
Nem ciki, nem a kor számít. Az érzés, az emberek, akikkel körül vagy véve.
Szerintem sem ciki ha még 16évesen nem csókolóztál nem az a lényeg hogy mikor kezded el hanem az hogy jo legyen! Például nekem van egy barátnõm akinek csak azért volt meg az elsõ csókja mert nem akart kimaradni a baráti körbõl és azután sem volt semmi nem is akarja.mert nem tetszett az elsõ csók! Ezért soha ne is szomorkodj!!!
Szerintem nem ciki. -de ez egy dolog. Attól függ milyen emberekkel vagy körülvéve. A többség határozza meg általában a normákat.
E`n 15 voltam :) nyugi ,
A kérdező hozzászólása: naggyon kösszi hogy, ennyien válaszoltatok és ha még bárkinek van valami hozzá fûzni valója, nyugodtan írjon rámférnek a tanácsok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!:P
Szerintem egyáltalán nem ciki!sot.jobb ha akkor csókólsz meg valakit ha majd ha kerül olyan akit igazán szeretsz és nem állsz össze minden másodikkal...az ilyen dolog lehet dicsõség is és nem szégyen...
Nem ciki!És tudod miért?Mert én 18vagyok és még sose csókoloztam, e nem si szertnék soha, de viszont nem vagyok szûz.
Nem ciki. De lehet csak annyi a baj, hogy nem jösz be nekik. De egyszer úgy is jön egy ember. Amúgy valaki 22 évesen csinálta elõször. Az lenne a ciki ha 11-évesen csináltad volna.
fenéket ciki, én 17 évesen kezdtem, az ciki ha cikinek gondolod :P ha meg a barátaid cikinek tartják, akkor azok nem barátok (és/vagy hazudnak)
Én is 16 éves vagyok..sose feküdtem le senkivel, nem is csókolóztam még sõt még pasim se volt... Volt egy idõ mikor én is gáznak tartottam de már nem ...

Ciki hogy 14 evesen meg nem csokoloztam?

Fura,de mindjart 14 vagyok es meg nem volt baratom,de igazabol a barati kormben sincsenek fiuk..meg nem csokoloztam,es furan erzem magam,mert a baratnoim mar igen.

Legjobb válasz: Nem ciki. Igaz, én 7 éves voltam kb. mikor elõször smároltam. 25/F

Nem ciki. Igaz, én 7 éves voltam kb. mikor elõször smároltam. 25/F
Nem cicki nyugodj meg:) Óriási ölelés:) :) :) :
Egyáltalán nem az!:) Én ugyan ebben a helyzetben vagyok... Majd csak jön valami normális srác, ne aggódj!:D
Egyáltalán nem ciki! Én 16 vagyok és még én sem csókolóztam! Nem vagy elkésve:)
"Én 14 évesen már megfogtam egy srác füttyijét, tesizés közben. :$" Azóta már nem csak fogod, hanem térden állva szopod és nyeled is a fütyit. :)
Ciki. Én 14 évesen már megfogtam egy srác füttyijét, tesizés közben. :$
nem ciki, én is pont ennyi vagyok, és nálam sem volt még semmi
dehogyis :D XD
Nem gáz. Én sem találtam még értelmes lányt.
Én mit mondjak, ha 17 évesen nem találtam még normális lányt? F
Hogy tudsz igy elni?:O
ciki, ha 17 évesen nem csókolóztam? :D egyébként szerintem nem gáz, hogy 14 éves létedre még nem csókolóztál.
õk már aktívak a dákóra...avagy járt már bennük farok?
halál ciki
már hogy lenne ciki???? aki ugy gondolja hogy ciki azzal valami baj van, és nagyon el van tévedve.:DD Nyugi

13 évesen nem ciki hogy a szüleimmel megyek Kárpátia koncertre?

Legjobb válasz: Miért lenne már ciki? Nekünk 17-20 évesek a "gyerekek" és velünk jönnek koncertre. Különben is a Kárpátia nagyon jó zenekar, fergeteges bulit csinálnak és zenéjük kortalan.

Miért lenne már ciki? Nekünk 17-20 évesek a "gyerekek" és velünk jönnek koncertre. Különben is a Kárpátia nagyon jó zenekar, fergeteges bulit csinálnak és zenéjük kortalan.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ ja és kb mennyien szoktak lenni ?
200-300 an kb
de ez város függõ is....
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!