Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha visszamegyek (2 db)

Nem ciki, ha visszamegyek jövő héten a nőgyógyászomhoz, hogy minden rendben van-e?

Nem bírok magammal! Van beutalóm a 12.heti ultrahangra, de nem tudok várni, az még 3 hét.

Legjobb válasz: :) Nem ciki! :) Megértelek! Hasonlóan éreztem én is. Mindig tudni akartam, hogy minden rendben van-e. Bár nem az aggódásunkon múlik, hogy rendben lesznek-e a dolgok. (Egyébként már csak azért sem ciki, mert te fizetsz. Ha van szabad idõpontja, miért ne fogadjon.) De szerintem ne aggódj ennyire! 25 hetes kismami

:) Nem ciki! :) Megértelek! Hasonlóan éreztem én is. Mindig tudni akartam, hogy minden rendben van-e. Bár nem az aggódásunkon múlik, hogy rendben lesznek-e a dolgok. (Egyébként már csak azért sem ciki, mert te fizetsz. Ha van szabad idõpontja, miért ne fogadjon.) De szerintem ne aggódj ennyire! 25 hetes kismami
Egyátalán nem ciki! Én is gondolkodtam rajta, de végül nem mentem. Azon is agyaltam hogy az sztk-ba is bemegyek mintha elsõ uh-ra mennék, és ott is nézzenek meg. De nem mentem. Minden rendben lesz! Ne aggód! Sok boldogságot! 15 hetes kismama
Szia!Egyáltalán nem ciki!A húgom 2 hetente ment, mert ez megnyugtatta!Gratulálok a kisbabához!Jó egészséget nektek!
Szerintem meg ciki.Késõb havonta lesz egy uh!Jobb, ha hozzászoksz!A 12.heti uh után csak a 18-20.hét közöt lesz uh.

Ciki, ha most visszamegyek másfél év után a nőgyógyászhoz, hogy megint kellene fogamzásgátló? Vagy keressek egy másik dokit?

1,5 éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését, anélkül, hogy szóltam volna a n?gyógyászomnak. Azóta nem is voltam nála. Adott egy beutalót-akkor amikor felírta a gyógyszert- vizeletvizsgálatra, de valahogy elfelejtettem. Mindig csak szóltam, hogy receptet szeretnék, és vizsgálat nélkül kiadta az aszisztense.

Legjobb válasz: Szia!Picit sem ciki,nyugodtan visszamehetsz!Nem szokták bejelenteni a nõdokinak,hogy abbahagyták a gyógyszert.Nyugodtan mond meg,hogy ennyi ideig nem szedted,nincs abban semmi.Viszont a jelek szerint több,mint 2 éve nem vizsgált meg senki.Ez nagyon nem jó!!!Legalább évente egy vizsgálat fontos lenne,rákszûréssel együttt.Bármi problémád lehet amirõl te nem tudsz,mert tünetmentes vagy!Hidd el tapasztalatból is mondom!Legelõszõr 14 éves koromban voltam nõdokinál,mert lógni akartam a suliból és így volt igazolás.2 hét múlva már a mûtõben feküdtem!!!Csak azért nem rögtön mûtöttek,mert nagyon köhögtem!Ciszta volt és bármikor kipukkadhatott volna már.Semmi tünetem nem volt!!!Nem is beszélve a rákról!Sajnos manapság már huszonévesen sem ritka!Ha idõben észreveszik,jó esélyed van a gyógyulásra!Ne hagyj ki ennyi idõt,nem szabad,az életeddel is játszhatsz!Visszatérve a kérdésedre,ha meg voltál elégedve a dokiddal nyugodtan menj vissza hozzá!No meg amúgy sem kerülgetheted éveken át,nehogy összefuss vele!

Szia!Picit sem ciki, nyugodtan visszamehetsz!Nem szokták bejelenteni a nõdokinak, hogy abbahagyták a gyógyszert.Nyugodtan mond meg, hogy ennyi ideig nem szedted, nincs abban semmi.Viszont a jelek szerint több, mint 2 éve nem vizsgált meg senki.Ez nagyon nem jó!!!Legalább évente egy vizsgálat fontos lenne, rákszûréssel együttt.Bármi problémád lehet amirõl te nem tudsz, mert tünetmentes vagy!Hidd el tapasztalatból is mondom!Legelõszõr 14 éves koromban voltam nõdokinál, mert lógni akartam a suliból és így volt igazolás.2 hét múlva már a mûtõben feküdtem!!!Csak azért nem rögtön mûtöttek, mert nagyon köhögtem!Ciszta volt és bármikor kipukkadhatott volna már.Semmi tünetem nem volt!!!Nem is beszélve a rákról!Sajnos manapság már huszonévesen sem ritka!Ha idõben észreveszik, jó esélyed van a gyógyulásra!Ne hagyj ki ennyi idõt, nem szabad, az életeddel is játszhatsz!Visszatérve a kérdésedre, ha meg voltál elégedve a dokiddal nyugodtan menj vissza hozzá!No meg amúgy sem kerülgetheted éveken át, nehogy összefuss vele!
Egyáltalán nem ciki. Neki nem az a dolga, hogy pálcát törjön feletted. Hanem az, hogy ellásson. Nyugodtan menj oda vissza szerintem. (Azért szerintem az éves rákszûrést sose hagyd ki.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!