Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha gondolom, (25 db)

14 évesen mért ciki ha még nem volt egy párkapcsolatom se? Nagyon nem vágyom rá. (magyarul gondolom későn érő típus vagyok) voltak már rá jelentkezők h valakivel járjak de én nem akartam. Ez baj?

Legjobb válasz: Nem ciki. Inkább az ciki, akin 14 évesen már a fél falu átment. Ezt õk is tudják jól, és azért, hogy ezt leplezzék, inkább elkezdik cikinek beállítani a normális csajokat. Ha 14 évesen még nem volt senkid, akkor sem vagy késõn érõ.

Nem ciki. Inkább az ciki, akin 14 évesen már a fél falu átment. Ezt õk is tudják jól, és azért, hogy ezt leplezzék, inkább elkezdik cikinek beállítani a normális csajokat. Ha 14 évesen még nem volt senkid, akkor sem vagy késõn érõ.
lehet velem van a baj de szerintem a kedves kérdezõ fiú
én 15 évesen is azt mondtam hogy nem akarok párkapcsolatot. persze hiányzik a szerelem, meg jó lenne néha oda bújni, de nem hiszem hogy el tudnám viselni per pillanat a többi velejáróját. most 16 vagyok és van egy srác aki nagyon bejön, szeretnék vele megismerkedni de nem tudom hogy reagálnék egy párkapcsolatra. lehet bennem van a félsz az anyukám miatt, õ ellenezné. de ezt majd meglátjuk akkor. szóval a lényeg, környezetemben minden lánynak már 8 éves kora van valakije, nekem meg 16 évesen sosem volt. semmivel nem vagyok kevesebb, és erre csak most jöttem rá. és engem sokall inkább keresnek a fiúk, mint õket, õk annyira könnyen oda dobják magukat. szóval légy büszke, és ne aggódj, igazi bomba csaj lesz belõled pár év múlva, akiért ölnének is. csak maradj olyan, amilyen:) semmi baj veled, sõt te vagy a normális. lehet próbálnak majd megtörni, hogy rossznak érezd, de ez csak azért vagy mert félnek tõled, hogy ha egyszer megérsz, esélyük sem lesz:) ne keseredj el:) remélem segítettem légy jó:) L/16
nyugi én 16 vagyok és most kezdem úgy érezni, hogy érett vagyok a szerelemre.....:)
Nem baj. Te is a kevesekhez tartozol, és normális vagy. Nem kell mindent úgy csinálni mint mindenki más, érezd jól magad, elõbb utóbb úgyis meglátsz majd valakit. Van egy-két fiú aki pont az ilyen lányokat szereti, és nem pedig a k*rvákat. Majd meglátod :) És ne felejtsd el hogy addig vársz amíg jól esik, nem jó az olyan kapcsolat amit csak azért tart fenn az ember, hogy "nekem is legyen valakim ha neki is van".
nem baj. nyugi, én is 14 vagyok, és én is késõn érõ típus vagyok. majd eljön a mi idõnk is, ne izgasd magad. és ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy baj lenne.
Inkább legyél büszke rá! Gondolom lány vagy...Véletlenül nem G.M? :D
Ha 14 évesen még nem volt kapcsolatod, akkor már késõn érõnek számítasz? Oo OMG Ez alapján mikor kezdik a normálul érõk? És a korán érõk?? Öcsém, én tényleg valami párhuzamos dimenzióból jöhettem...
na ez az amit én sem értettem sosem... sosem akartam igazán kapcsolatot, volt hogy elhívtak randira de nekem szinte senki sem felelt meg. Aztán 15 évesen beleszerettem valakibe, és azóta együtt vagyunk. Egyáltalán nem bántam meg hogy nem volt meg elõtte a fél város...
Semmi, csak az a válaszoló nagyon poénosnak hiszi magát. :) Amúgy ne törõdj azzal aki cikiz emiatt, azok csak éretlen hü*yék. És ne is keress fiút magadnak, hagyd hogy õ találjon meg. Vigyázz velük, sok a bunkó h*lyegyerek aki csak ki akar használni =/ Sok sikert :) 15/F
A kérdező hozzászólása: szép fogalmazás volt és már értem! :) de ennek mi köze hozzám?:)
Öhmm nem is tudom hogy mondjam el neked...a hokizás az mikor egy srác önkielégítést végez. Ejj de szépen fogalmaztam! =)
A kérdező hozzászólása: h érti azt h hokizott? ennek mi értelme? a párkapcsolat és a hoki miben hasonlít?:D én vagyok ennyire maradi h nem tom?:D
Szerintem nem baj, ha 14 évesen még nem vagy felkészülve egy kapcsolatra. Teljesen normális dolog. Sokan már 11-12 évesen "pasiznak/csajoznak", csak azért, mert azt hiszik, ettõl "nagyobbnak" tûnnek. Majd eljön a te idõd is. :) 19/L
XDDDDDD "én 11 évesen már hokiztam" :D ez most h jön ide?:D de m1 jót röhögtem de amugy nem vagy az hidd el , el fog jönni az ideje , én most leszek õsszel 16 és nem volt még komolyabb kapcsolatom és nem is vágyom rá :D de majd eljön az én idõm is. szerintem nemsoká :)
hokizás meg a párkapcsolat 2 külön dolog.
én 11 évesen már hokiztam
Nyugi én is ilyen késõn érõ voltam. Amikor a többiek már 7.-8.-ba a fiúkat nézegették meg jártak egymással, én még nem tudtam ÚGY nézni egy fiúra se. Csak a gólyatábor elõtt kezdtek el érdekelni a pasik :D És a szexel kapcsolatba is csúszok egy kicsit. Most 18 vagyok és most lettem csak kész a szexre. :D
Elõzõ lány: A te korodban ne vedd már olyan komolyan a kapcsolatot, nem azt készülsz eldönteni, hogy megházasodj-e :D (bocs, csak javasoltam, nem sértésnek szántam) ON: Nem vagy késõn érõ típus, én is így voltam vele, aztán 15 éves voltam, mikor megismertem egy lányt, anélkül, hogy vágytam volna kapcsolatra, mégis belecsöppentem. 4 éve együtt vagyunk ;)
nem késõn érõ vagy, hanem normális

Azt szeretnem tudni, hogy kezdo randizokent, mennyire ciki ha mar az elso par csoknal merevedest erzek, ezt gondolom a lanyok is eszreveszik?

Legjobb válasz: Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)

Ez nem ciki!! Ez azt jelenti, hogy nagyon szereted õt, annyira, hogy már ennyitõl is felizgulsz. Szerintem inkább aranyos mint ciki. :-)
Az én 17 éves pasimnak is felállt mindig egy csóktól, vagyis még az sem volt, csak átkaroltuk egymást. Neki is felállt, bár 13 évesen még nem voltam benne biztos hogy "azt" érzem-e. Késõbb megvilágosodott...:)
Nem ciki, velem is mindig ez van akár már attól, ha csak lágyan átölel a barátnõm.:) Ezt a csajok többsége izgatónak találja. Barátnõm is csak mosolyog olyankor, ha megérzi és be is indult ettõl.:D Ne aggódj, tényleg nem ciki!!!;) Ui.: Mondjuk azért ha nagy tömegben vagy, nem árt ha próbálod leplezni...XD
Nem ciki! Miért lenne az? Aranyos inkább, hiszen akkor szereted. Talán a lány is ezt az oldalát látja, és nem érzi majd úgy hogy csak le akarod fektetni és ennyi. Szerintem ez idõvel majd elmarad, hisz mint írtad kezdõ randizó vagy! Mikor megszokod a lányok ilyen közelségét, már nem okoz problémát!

Csak a fiúnál ciki, ha szűz mondjuk 20-23 év fölött? Akik így gondolkodnak, miért csak az egyik nemnél veszik ezt cikinek?

Másrészt miért ciki sz?znek lenni akár 24 fölött is?

Legjobb válasz: És kedves elsõ és harmadik, ha megtudjátok egy (leendõ) ismerõsötökrõl, hogy ebben a helyzetben van, akkor hogy viselkedtek vele? Fintorogva elhúzódtok, és kerülitek a társaságát? Vagy mi? Milyen hatással van a cikiség az életükre?

És kedves elsõ és harmadik, ha megtudjátok egy (leendõ) ismerõsötökrõl, hogy ebben a helyzetben van, akkor hogy viselkedtek vele? Fintorogva elhúzódtok, és kerülitek a társaságát? Vagy mi? Milyen hatással van a cikiség az életükre?
Igazából fordítva nagyobb az igazság! Aki 20 felett még szûz azt lenézik aki meg már 12-14 éves korában túl van rajta azt meg "menõnek" tartják! Pedig lényegében azok még nagyonis gyerekek!
Nem az, csak a mai elcseszett világban az a menõ, aki össze-vissza baszik, mint az állatok.
Énszerintem nem ciki! Ha valaki önnön hibái miatt nem tudott kapcsolatot kialakítani akkor miért kell leszólni?Talán akkor kevesebbet ér? Még mindíg sokkal jobb mintha 12-15 évesen vesztené el! Na az a ciki nem a faláb!
Látszik az elsõ hozzászólásán, ohgy éretlen még (pisis 19 éves). Miért felmentés a vallás? Mitõl természetesebb az, ha valaki "vallásom miatt" szûz még 23 felett, mint "én így döntöttem"? Na ezt válaszold meg!
Osztom az elsõ véleményét! Csak ezt sokan nem ismerik be, de így van!
ma 19:05 Nem. Neki a magánügye, nekem meg a privát véleményem. Ez pont olyan, mintha kiderülne valakirõl, hogy b*zi. Engem nem izgat, nem diszkriminálok senkit emiatt. A fent említett dolgot sem nevezném cikinek, de valószínûleg oka van, csak azt nem bírom, mikor ezt akarják mindenkire ráerõltetni, lenézni azokat, akik 15-16 évesen már túl vannak rajta, és isteníteni kell azokat, akik 20 év fölött még szüzek, pedig nem egy nagy dicsõség...
nem csak a pasinak, nõnek is ciki. hogy miért? mert elmond valamit az illetõrõl, ha ennyi idõ alatt nem tudott kialakítani olyan normális kapcsolatot, amiben elveszthette volna. ezért. lehet védekezni a ' megfelelõnek tartogatom magam', de egyszerûen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna...aki vallás miatt nem veszti el, az más. 19L
nem dicsõség, de elfogadható elsõ barátnõm 14 volt én 17, szerettük egymást...és nem azért történt meg mert el akartuk veszíteni
A kérdező hozzászólása: Tényleg hülyeségeket beszél....de...minek veszed komolyan? Mi van, ha csak trollkodik, és közben ott röhög a monitora elõtt? :D
Én nem veszekszem csak az a válasz azért értelmetlen mert csak provokatív és becsmérlõ.
A kérdező hozzászólása: Ti tiszta hülyék vagytok! Ti tényleg nem vagytok normálisak...mit veszekedtek itt? :DD
Melyik része?
Csak ironizáltam viszont attól még a mondat elég értelmetlen.
Miért? Mert Te nem érted? Érdekes, nekem elég volt egyszer elolvasnom, hogy felfogjam :-D
Ennek a mondatnak is se füle se farka, de mind1.
:D nem hiszem..szerintem ezzel sokan egyetértenek, csak nem merik bántani a pici , hófehér, tiszta , ártatlan, SZÛZ lelkecskéteket ;)
Hát elsõ azért ez elég gáz hozzászólás volt.
Én ezen nem idegeskedem ne értsed félre. Én higgadtan írtam a hozzászólásaimat. :)
én meg még szerintem nálad is sokkal nyugodtabban :D az elsõ vagyok. a mondataimnak van értelme. :D látod, más is fel tudta fogni ELSÕRE ;) amúgy tényleg jókat röhögök rajtatok :DDD
Hát elsõ az a baj, hogy ezekkel a hozzászólásokkal csak lejáratod és minõsíted magad.
Ezt egy 25 éves nem szûz írta csak annyit.
:'( ne bántsatok. azért megnézném h azok közül aki támad, az vajon véletlenül nem pont SZÛZ ?:D
Tudjuk, hogy az vagy ezt bizonyítottad.
:D:D:D látom vannak páran, akik értenek, a többiek meg csak oltani próbálnak :DDszáááánalom
Nem a véleményekkel van a gond! Csak még mindíg az a baj, hogy a fiatal kis agyaddal nem fogod fel, hogy ezek a "pici lelkek" meg hasonló cinikus hozzászólások elég éretlen felfogásról árulkodnak.
"mert nincs értelems nõ. Csak ostoba, balf*sz lányok minden korosztályban." Veled se feküdt le 1 nõ sem még az életben, mert 1 lúzer vagy, azért ez a nõgyûlölet, hát szép öcsém, elmondanám, ilyen hozzáállással nem is fog... Nézz már tükörbe, jó reggelt...
még mindig nem értem mi a problémád...esetleg te is szûz vagy még, azért ilyen bánatos a pici lelked ?:) mivel is cáfoltam meg magam? na na na? példákat várnék, kedves ;)
Elsõ válaszoló: k*rva nagy csajnak gondolod magad, de ostoba vagy. Saját magadat is megcáfoltad. Gratulálok! Na látod ezért nincsenek párkapcsoaltok, mert nincs értelems nõ. Csak ostoba, balf*sz lányok minden korosztályban. (És te meg is erõsítetted ezt.)
ez mit minõsít? a véleményemet kérdezték, és elmondtam. az, hogy nektek nem tetszik, az egyéni probléma. ugyanis az elején semmi bántót nem mondtam, csak az utolsó kommentekben kezdtem el kiröhögni a kezdetleges felfogásotokat! :)
nem hiszem el , hogy ennyire sötétek vagytok . ha nem bírjátok felfogni, hogy mit írok, akkor nõjön be a lyukatok :DD vagy valami hasonló!! pá :D az elsõ
Beindulnak a hormonok, de ez nem csak a szexben jelenjen meg. Jó igen, ma már 15 évesen simán szexelnek, mert a média ezt kívánja meg (tudom, hú de nagy szerelem, de mégis a média miatt van, mivel egyik tiniszerelem sem örök). Ráadásul folyamatosan nõ a nemibetegségek zsáma, illetve a abortuszos esetek is.
A szüzességet nemcsak értelmes kapcsolattal lehet elveszteni. És hát azért ez azt az embert minõsíti aki a másikat csak azért lenézni mert szûz!
elsõ vagyok. elolvastam egy csomó hozzászólást, és komolyan, jókat röhögtem. vallás azért felmentés, mert ott direkt nem veszti el. Viszont ha valaki 23-24 évesen még szûz, és nem vallási okokból, akkor nem hiszem, hogy direkt döntött így, és ez ciki. ciki, mert nem azt jelzi, hogy értelmiségi, és van pénze, lehetõsége minõségi programokra szex helyett ( ahogy valamelyik igen értelmes kommentben olvastam)....hanem azt, hogy KÉPTELEN volt valakivel ÉRTELMES KAPCSOLATOT kialakítani ilyen hosszú idõ alatt!! és senki nem mondta, hogy 14 évesen jobb elveszíteni, mint az öreg szüzek korában. egyik sem jobb a másikánál. az is ciki, ha valaki fûvel fával b*szik, az is, ha senkivel sem csinálja. gondolkozni kellene, nem po*fát járatni.
szerintem abszolút nem ciki. Én 19 éves lány vagyok, és szûz, s a körülöttem lévõ barátok néhánya szerint eléggé ciki, hogy nem feküdtem még le senkivel. Szerintem nem gáz, hiszen én azzal szeretném az elsõ alkalmat, akit szeretek, és nem fogok ágyba bújni valakivel csak azért, mert túl kell esnem rajta.
a társadalom egy értelmi szintet el nem érõ rétegeiben ciki. akik ilyen körökben mozognak, azoknál az a trendi ha kefélnek összevissza. pusztán azért, mert más nem jutott, nem képesek alkotni, nem képesek értelmesen idõt tölteni, másra nem futja, csak a dugásra. köztük az a mérték hogy ki mennyit ba$zott már. azon bizonyos értelmi szint felett az emberek rájöttek hogy az, hogy valaki nem feküdt össze az elsõ jöttmenttel aki hajlandó volt rá, még nem jelenti azt hogy õ kevesebb bármivel. van, aki tiniként veszti el egy komoly kapcsolatban. de ez a legritkább. a legtöbb tini szex pusztán ösztönök meg megfelelési kényszer szüleménye. összefoglalva nem ciki senkinek, aki azt mondja az visszamaradott, közmunkásnak jó lesz. meg aztán kell valaki a maúnika saó ba is...
Elõzõ: Bocsi, én fogalmaztam rosszul. Az elsõ hozzászóló írta ezt a részt "lehet védekezni a ' megfelelõnek tartogatom magam', de egyszerûen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna..." Na ez az, amivel egyet értek, és erre reagáltam volna, nem a cikiségre, ha félreérthetõ volt. Nem dicsõség az sem, ha valaki 13 évesen már nem szûz, csak egyszerûen túlságosan fel van fújva ez a téma, mindenki veszítse el akkor, amikor úgy érzi, csak nem bírom, mikor ez alapján ítélkeznek (a saját példám miatt sem, 14 és fél voltam, de a 9. évünkben vagyunk, nem hiszem, hogy emiatt le kéne nézni...) 19:20-as és 3. válaszoló voltam. 23N
19:20 Na de ha nem diszkriminálsz senkit, meg semmi, akkor mi értelme van cikinek mondani? A cikiség valamiféle negatív megkülönböztetés, de ha téged nem érdekel, akkor az nem ciki, hanem nem érdekel. A kettõ között van különbség. Na meg sehol nincs leírva, hogy 20 évesen márpedig muszáj már olyan kapcsolatot kiépíteni, ahol van szex.
igen, arra gondoltam. :D de ha megfigyeled minden tini sorozatban, ahol felmerül a szûzesség dolog, ott egy béna kis sz*rnak vagy könyvmolynak mutatják be az illetõt, ez neveli beléjük, hogy ha szûz vagy, az ciki.
A kérdező hozzászólása: 19:38: Pl. Amerikai Pite 1? :P "mire kezdõdik az egyetem, el kell veszítenünk"....azt hiszem ez volt benne, ha jól emlékszek...az elsõ részben.
szerintem nem csoda, hogy 13-14 évesen elvesztik. ez van nekik példaként téve. mindenhonnan ez folyik. a videoklippekbõl meg mindenhonnan. az a menõ, hogy a kubai cigány gyerek ott dug a villában. persze, hogy ezt csinálják, ha azt látják, hogy ennek az ellenkezõje a ciki. és tényleg minden arról szól, hogy milyen ciki késõbb elveszteni. az összes tini film egy szerencsétlen hülyének mutatja be azt, aki mondjuk 18 és még szûz...
, , Elsõ" válaszoló, te nyilván könnyen tudsz beszélgetni emberekkel, és megkockáztatom, hogy több f*szt is fogtál, mint kilincset, elvégre nõ vagy, így mindig akadnak jelentkezõk. Aki nem tud könnyen feloldódni, mert ilyennek született, mégis mi a büdös rák f*szát tegyen?
Én nagyon nehezen tudok feloldódni, mégis elég hamar sor került rá. És nem mondható el rólam, hogy több [email protected] fogtam, mint kilincset, 1 kezemen meg tudom számolni... Engem nem izgat mások szüzessége, csak irritál, mikor a nagy szüzesség-pártiak osztogatják az embert, hogy aki 18 év alatt már nem szûz, az ribanc, milyen szülei lehetnek, meg stb... Tulajdonképpen az ilyenek nézik le a többieket, és ítélkeznek fölöttük, nem pedig fordítva...
A hormonbeindulás egy dolog. Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illetõ akarja ha meg akarja, de nem tud párt találni hozzá az meg más dolog mert az az illetõ magánügye és ezért nem kell cikizni senkit.
Hát akkor szerinted min kéne járni az eszüknek? A világ egyik legtermészetesebb dolga hogy 14-15 éves kor körül beindulnak a hormonok :) )) elsõ
Kedves elsõ az a baj, hogy látszik, hogy még csak 19 vagy vagyis még elég fiatal. Még jópár évet kéne várnod, hogy egyértelmû megállapításokat tegyél. Olyan nincs, hogy szüzesség elvesztési idõszak. Ha valakinek 40-es korában sikerül akkor akkor és kész. Idõsen szûznek lenni nem ciki és ezért nem is kell cikizni senkit. Ha nem jött össze ez van. Ettõl még nem kell cikizni senkit. Fiatalon viszont azért ciki(inkább szomorú) mert az illetõk akkor még gyerekek és azért a gyerekeknek még nem ezen kéne, hogy járjon az eszük.
A legtöbb embernél a szüzesség téma kényes, mivel a környezet hipnotizálja õket a médián a televízión keresztül, minek következtében olyan ideáloknak akar megfelelni a fizikai megjelenést, a diktált szépséget, a sexuális élet normákat illetõen melyek valójában illúziók. A legtöbb embernek gondjai vannak mert középszerû elképzeléseiket magukba nevelve nem tekintenek tovább mint az ilyesféle alapélvezetek. Persze lehet támadni mindkét oldalt, nem mondom hogy nem de mindenki maga választ, de ne felejtsük el azt se hogy akár azok akik már korán elvesztik a szüzességüket akár azok akik nem, mindkettõre igaz hogy ha lett volna, vagy éppen nem lett volna valamilyen ráhatás az életükre akkor nem lennének azok akik, nem mondhatnák el magukról hogy "nem vagyok szûz" vagy azt h "szûz vagyok".
Tévedsz, utolsó. A szüzesség akkor 'elmúlik', amikor megtörténik az ELSÕ aktus. Az , hogy a tapasztalat csak nyilván késõbb alakul ki, az EVIDENS. ( legalábbis minden normális ember számára, feltételezem hogy te is az vagy.) Egyébként a kérdés az volt, hogy ciki-e vagy sem. Válaszoltam, meglátásom szerint továbbra is IGEN CIKI. nem írom le újból, hogy miért, de az. ez akkor is így van, ha a saját igazad bizonygatod. jah, és még valami. valaki már írta, és igaza is volt. az öreg szüzek mindig azzal védekeznek, amivel csak tudnak , pl hogy jobb így nekik, mintha fiatalon elveszítették volna. de itt nem arról van szó, hogy gáz, hogy valaki nem b*szta õket meg 13 éves korukban, hanem arról, hogy a normális 15-20 év közötti szüzesség elvesztési idõben õk nem vesztették el, az az kapcsolatuk sem túl valószínû hogy volt ( vagy ha volt, akkor meg elég silány, ha a szex nem fért bele...)... az a baj, hogy ti, 20-23 év közötti szüzek egyfolytában oltjátok azt, aki már nem szûz. a kutyát nem érdekli, hogy nem dugta*tok egész életetekben egy jót, nem is érdekel semmit. csak ne lepõdjetek meg, ha megkérdezitek errõl mások véleményét ( akik szintén szüzek nem számítanak, hiszen õk csak nem vallják magukról hogy gázak, nem???! ) és a többségük általában megmondja, hogy ciki. nem kell ezen meglepõdni. sok sikert, csak találtok valakit. 19l ( az elsõ)
Tudod te mennyibe került az elsõ légyott kedves elsõ válaszoló? Befizetek egy hivatásosra és kész is. Tehát dönthet úgy alaki valláson felül is, hogy nem akarja még elveszteni vagy egyszerûen még nem ez a legfõtt témája. A szüzesség csak a szûz vagy a nem megfelelõ partnerrel elvesztett szzek problémája. Én a legelsõ alkalom után döbbentem rá, hogy még egy ideig szûz leszek, mert a szex nem annyiból áll , mint sokan azt hiszik (csak bedugom és kész), hanem sokat kell tanulni. Majd az ember eléri a szexualitása csúcsát (ki mikor és milyen minõségben, de elég megnézni a pszichológusok, orvosok statisztikáját, hány nõ elégül ki és ez nem csak az egyik nem hibája, hanem mindkettõjé) és majd akkor már elmondhatja magáról, hogy nem szûz, hanem tapasztalt.
nem fogtam több f*szt, mint kilincset, sajnos ki kell ábrándítsalak ;) 4, 5 éves kapcsolatban vagyok 14 éves korom óta:DD szóval 'sajnos' tévedsz, kedves barátom :D neked meg sok sikert, egyszer csak elveszted ;) az elsõ :DD
Tulajdonképpen sokkal inkább fordítva van ez! Aki nem veszti el korán azt már sokan lúzernek tartják! 13-14 évesen meg szerintem azért ciki mert az illetõ akkor még gyerek! Úgy 16-17 évesen szerintem már jó bár ezt nem én szabom meg.
Én akkor mégnehezebben oldódok fel, mert sor nem került még arra 23 évesen, hogy csókolózzak bárkivel , , férfi" létemre. Mintha szexuálisan analfabétának születtem volna.
A kérdező hozzászólása: És az miért dicsõség, és miért elfogadható, ha valaki már 14 évesen túl van rajta, csak, hogy elmondhassa mindenkinek, meg minél hamarabb meglegyen ez is címszó alatt... :D

A 10-en, 20-on éves lányoknál van aki nem gondolja cikinek ha a fiú még szűz?

Mert azt vettem észre hogy eléggé megoszlik ki igen ki nem szerintetek?

Legjobb válasz: van, vagyis szerintem nem ciki, sõt. (fiúról beszélünk, nem férfiról) 15/L

van, vagyis szerintem nem ciki, sõt. (fiúról beszélünk, nem férfiról) 15/L
szerintem nem ciki a szüzesség, inkább veszítsd el késõbb mint hogy 14-15évesen lefeküdj valakivel csak azért mert "ciki" ha szûz vagy 19L
35 év nulla kapcsolat: akkor én vagyok az elrettentõ példa...
nézdmeg a 40 éves szûz címû filmet.
A kérdező hozzászólása: Még 1-2 évem van 25-ig és volt már barátnõm csak még szex nem volt.
NEM a szüzesség a ciki, hanem az, ha valaki teljesen tapasztalatlan a párkapcsolatok terén (egy kapcsolata se volt...).*** De ez is csak kb. 25 felett gáz igazán. Tizenéveseknél egyáltalán. ***és ezen bizony a prosti sosem segít, bárhogy is szeretnék azt hinni.
nem pontosan korhoz kapcsolnám, bár összefügg, hanem ahhoz amilyen érett felfogású.
Hát valaki úgy veszti el 30 évesen hogy már egyszerre több nõvel :) Egyébként meg ez abszolút magányügy.
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted hogy fiúról nem férfiról?Miért nálad hol kezdõdik a férfi?
, , NEM a szüzesség a ciki, hanem az, ha valaki teljesen tapasztalatlan a párkapcsolatok terén (egy kapcsolata se volt...).*** De ez is csak kb. 25 felett gáz igazán. Tizenéveseknél egyáltalán." Mintha mindenkinek annyira rémesen egyszerû lenne 25 éves koráig legalább egy kapcsolatot kialakítania...

Az nagyon ciki ha másra gondol az ember "közbe"?

mit lehetne tenni hogy ne másra gondoljak,amikor a párommal vagyok?

Legjobb válasz: Dehogy ciki, elõsegíti a merevedést. XD

Dehogy ciki, elõsegíti a merevedést. XD
Mert mire gondolsz, de most komolyan??
A kérdező hozzászólása: kigyúrt pasikra, olyanokra is néha akikröl azt se tudom ki
egy pi csa vagy .... meg az is amelyik azt íra, hogy fantáziál, mert kicsi a partnere farka köpedelem
vicces kérdés :) én pl nem gondolok más pasira mivel szeretem a párom és valahogy ha másra gondolok esély sincs h elmenjek..ott a pasim õt szeretem nem kell itt másra gondolni.. am meg: "Azért évek elteltével elég unalmassá válik ugyan az a test..." ez meg lol :) az ilyeneknek nem kell pár..
23:38: Már hogyne kéne, csak cserélgetni kell. XD
Az én pasim farka hatalmas, mégis néha néha elfantáziálok...amirõl meg nem tud az nem fáj! Csak akkor gáz, ha egy bizonyos személyre gondolsz! (haver, a szomszéd srác.....)
23:38-assal egyetértek. Én a barátomat szeretem, õt szeretem kényeztetni, az õ testét szeretem. Csak rá gondolok és arra, h milyen isteni jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: az a fura hogy én szeretem, de nem érdekes
gratulálok egyébként
A kérdező hozzászólása: ahha, jól van, köszi :D
cseréld le
miért mire gondolsz? a koviubira???
nem ciki.En mindig fantazialok kozben, maskepp nem tudok elmenni.
Fehh, nem örülnék neki, ha a párod lennék...
En is fantazialok, mert a pasimnak pici a farka.
Azért évek elteltével elég unalmassá válik ugyan az a test...
Az attól függ :) Ha más emberre, na az ciki. Ha fantáziálsz, az nem gáz sokan csinálják , viszont szerintem érdemes megemlítened a párodnak azt amirõl fantáziálsz, hátha szivesen kirpboálja veled, és máris nem kell másra gondolnod :)
én már semmire sem gondolok
Õk is azt írták, h szeretik. Ha ez dobja fel a fantáziád, akkor nyugodtan. Minden az orgazmusért. :D Nekem az a bajom, h nem tudom kikapcsolni az agyam...

Gáz vagy ciki ha egy csajnak fiatalabb pasija van? Ez alatt. (2-3 évre gondolok).

Válaszotokat el?re is köszönöm! 20/L

Legjobb válasz: Ha titeket nem zavar, akkor nem!

Ha titeket nem zavar, akkor nem!
Nem gáz, de én például szeretem ha velem egyidõs vagy idõsebb max. 5-évvel :) )
Eléggé szokatlan felállás, de miért lenne gáz?
Apám 7 évvel fiatalabb anyámnál... Van még kérdés?
Hát én 10 évvel vagyok fiatalabb a páromnál. 22f
szerintem nem az, hogy ciki, egyszerûen éretlen egy 20 éves nõhöz egy 18 éves srác
Ez közhely lesz de mindig igaz! Ha jól érzitek magatokat egymással és szeretitek egymást akkor az efféle külsöségek nem számítanak.. Ha tényleg szeretitek egymást nem is fogjátok érezni ezt a korkülönbséget.
24/L, 22/F
Egyrészt egyáltalán nem gáz. Másrészt meg senkinek nincs joga beleugatni, ez a ti dolgotok és senkinek nincs köze hozzá. Még ha 35 évesen lenne 18 éves pasid, ahhoz se lenne senkinek semmi köze.
A kérdés és a megfogalmazás is arról tanúskodik, hogy egy érett nõ tette fel. Muhaha.
22 vagyok, a szomszédasszony 43.Kérdés van?
Azért mert fiatalabb még nem feltétlenül éretlen. Ismerd meg jobban és akkor rájösz, hogy elég érett e hozzád. Én 22 éves fejemmel nem vagyok éretlen egy 32 éves nõhöz. Több mint másfél éve vagyunk együtt, 1 hónap múlva költözünk össze. 22f
mert egy 20 éves az már érett nõ? na ne vicceljünk már :D
A kérdező hozzászólása: Na igen ezen én is gondolkodtam... :S
szerintem nem, én hat évvel vagyok fiatalabb a páromnál :D
A kérdező hozzászólása: Csak kíváncsi voltam a véleményekre! De nagyon szépek köszönöm az eddig válaszokat!! Hát a jelenlegi jelölt személy 18 és én 20 éves vagyok...
nagyapám hat évvel fiatalabb volt a nagyanyámnál, soha nem volt problémájuk belõle...
nem feltétlenül éretlen egy 18 éves srác egy 20 éves nõhöz. a fiú is lehet korán érõ típus és egy nõ is lehet késõn érõ típus.. ha nem érzitek az értelmi különbséget kettõtök között akkor nem számít hogy fiatalabb...

Ciki ha valaki 16 évesen semmilyen munkát nem vállal nyáron? (Nem házimunkára gondolok. )

Legjobb válasz: nem gáz, igazából csak neked jó, h lesz egy kis plusz pénzed, de ha úgy érzed, h nem éri meg amiatt dolgozni, inkább strandra jársz vagy kikapcsolódsz sztem teljesen rendben van, én is csak 18 évesen vállaltam elõször nyári melót

nem gáz, igazából csak neked jó, h lesz egy kis plusz pénzed, de ha úgy érzed, h nem éri meg amiatt dolgozni, inkább strandra jársz vagy kikapcsolódsz sztem teljesen rendben van, én is csak 18 évesen vállaltam elõször nyári melót
Miért lenne gáz?? Én is annyi vagyok, és nem dolgozok. Én mondjuk nem azért, mert leesne az aranygyûrû a kezemrõl, hanem mert nincs lehetõségem. Pedig am jó lenne mert már kajálni sincs mit itthon.
A mi városunkba [email protected] a diákmunka. Pannonwork-nél is kapott sms-t ismerõsöm, hogy mindenkinek a fizetése csökken annál a szövetkezetnél, mert egy-két gyerek nem dolgozott elég szorgalmasan. Szerintem nem gáz, ha pihensz. Használd ki, mert felnõtt korodban már csak 2-3 hét lesz a nyári szüneted, vagy nem is lesz.
nem ciki , ha nincs rá szükséged L/17
Ez sok mindentõl függ. 16 évesen már nem vagy gyerek, hanem fiatal felnõtt. Abban az esetben ciki, ha rossz körülmények között éltek a családoddal és te nem akarsz elmenni dolgozni. Ebben az esetben a család többi tagjától, ismerõsöktõl, barátoktól kaphatsz rosszindulatú megjegyzéseket. Akkor nem ciki, ha megtehetitek, hogy egész nyáron csak süttesd a hasad. De ha belegondolsz, egy kis pénz mindig jól jön. Tudsz venni néhány új ruhát, tanszert, vagy akár félre is rakhatod, ha gyûjtenél vmire (pl. fõsuli, egyetem). Ha a véleményemre vagy kíváncsi: én nagyon sajnálom azokat a skacokat, akik muszájból dolgoznak, mert kell haza a pénz. Szerintem egy ilyen fiatalnak még bõven "csak" tanulnia kéne és szórakozni. 30/L
az
igen az! mennyé a csõtészta gyárba csõtésztát lyukasztani!
A kérdező hozzászólása: még várnám a válaszokat

Ciki, ha egy fiú lát egy lányt sírni? Mit gondolnak ilyenkor a fiúk?

Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy amúgy nem nyafka lány, sír egy fiú előtt, akkor ilyenkor a fiúk, hogy reagálnak, mit éreznek, mit gondolnak és hogy ez ciki-e?

Legjobb válasz: Alapvetõen késztetést érzünk, hogy megvigasztaljuk a lányt. Ez evolúciós eredetû, félig-meddig ösztönvezérelt viselkedés. Persze ezerféle dolog befolyásolhatja... A reakció teljesen egyénfüggõ.

Alapvetõen késztetést érzünk, hogy megvigasztaljuk a lányt. Ez evolúciós eredetû, félig-meddig ösztönvezérelt viselkedés. Persze ezerféle dolog befolyásolhatja... A reakció teljesen egyénfüggõ.
Õszintén? Én azt gondolom, hogy "Mi a f.szom van már megint?!" Túl sok indokolatlan sírást hallottam/hallok ahhoz, hogy komolyan vegyem. Meg amikor megkérdezem, mi a baj, a válasz meg vagy "Nem tudom" vagy "Semmi", azzal mihez kezdjek? Én kérek elnézést, de akkor is ez a tapasztalatom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, de ha valakinek van más gondolata akkor írja le :)
nincs
nincs

Miért gondolja az emberiség 90%-a, hogy ciki, ha valaki (fiú) 18-19 évesen még szűz?

Komolyan mondom, fel idegel. Nem, hogy örülnének a lányok hogy nem fekszik le f?vel fával, hanem a szerelmes korszakára tartogatja. Valaki magyarázza már el könyörgöm, hogy miért tartják ezt nagyon sokan cikinek?

Legjobb válasz: Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...

Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...
Ahogy az évek elõrehaladtával a fiatalok egyre hamarabb és hamarabb vesztették el a szüzességüket, úgymond ez lett "az etalon", vagy inkább társadalmi norma. Mert nyilván, ha azt látják, hogy "kis" 14 évesek már túl vannak rajta, azt fogják gondolni, hogy elkéstek vele. Szerintem egyáltalán nem "ciki". Én 17 éves vagyok, lány, és még szûz, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne. Eddig nem úgy hozta az élet, majd eljön az ideje. Csak mert mások szerint gáz, de szerintük nincs vele baj, akkor minek parázni?
hát én valami 20 fiú ismerõsömrõl tudom hogy 18-9 éves korában vesztette el a szüzességét érdekes, találtak olyan lányokat akiknek ez nem volt ciki normális, nem r*bit kell keresni, ennyi a titok 21/L
mert ennyi eszük van, nincs normális értékrendjük nem tudják mi a fontos, már aki szerint ez gáz, az a gáz hogy 12-15 évesek kefélnek de az nagyon szomorú
Szerintem pedig igazán példát vehetnének rólad, szánalom amiket a mai világban hallok/látok... Örülök hogy vannak még normális srácok :) 15L
Én is szûz vagyok még és nem tartom cikinek, aki meg annak tartja, az így járt :D. Én meg kifejezetten egy normális nõnek tartogatom magam, ha nem is a nagy Õ-vel fogom elveszteni, legalább szerelemben. 19/F
azért bizonyos kor után már lehet kicsit ciki és ha meghallja valaki akkor elgondolkodik hogy "vajon minden rendben van ezzel a gyerekkel?" de 18-19 évesen még nem hinném h gáz. De ne várd h ennek örüljenek is.
mert a mai világba mikor a srácok 14 évesen elvesztik vagy még hamarabb az extrémebbek ott már gáz a 19 éves szûz
Õk sem tartják hidd el annak, sõt örülnek hogy tudnak várni az igazira..csak a magány beszél belõlük..nem a szexhiány..ha nincs társ, nincs szex..
Ez egy média által generált szociális nyomás, hogy minél elõbb veszítsd el. Amerikai Pite meg a többi amcsi középiskolásokról szóló vígjáték is ezt erõsíti, hogy ez milyen nagy szám, meg mennyire mérvadó a kamaszok között felépülõ hierarchiában.
Én megtaláltam azt akivel benne lettem volna a dologba, de semmi. Nyáron dolgoztam, csajozásra 0 esély és idõ. Szeptembertõl új élet. A csajok amúgy csipnek, csak épp az iskolámba nem volt 1 se... Viszont most 19 évesen nem várok tovább. Persze voltak már felajánlások 1-2 éve, de 15 éves lány nem kell, legyen idõsebb azért õ is. :)
Kérdezõ: lányok idióták. Ezt jól jegyezd meg.ÉN meg ezt tartom cikinek, hogy ilyen butuskák és nagyképûek, lenézõek és még sorolhatnám. Ma már az emberekhez nem lehet bizalommal fordulni, fõleg nem a csajokhoz. Mert kinevetnek a hátuk mögött, kipletykálnak és gúnyt úznek a normális, de szûz srácokból. Ezért mondom: a mai lányok nem érnek annyit, hogy miattuk menj el prostihoz- (na az meg egy utolsó szajha)- inkább várj a megfelelõ alkalomra. Aki nem fogad el téged így, azt nem lehet nõnek nevezni. Amúgy is a profiknak is össze kell csiszolódni. Idõt kel adni egymásnak, az emberek erre nem képesek. Nem érdemlik meg egymást.
13., azért egy ”tisztelet a kivételnek” járt volna :)
Azért, mert a médiából folyamatosan csak a szex-rõl van szó. Aki pedig nem tud gondolkodni az mindig azt csinálja amit beadnak neki.
nem. hány éves vagy?
Ha szeret, akkor nem foglalkozik azzal
sokkal inkább jó, így már nem izgul õ sem h elront valamit és neked sem nagyon tud már ennél rosszabb lenni.:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!