Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha fiú sír nem (2 db)

Ciki, ha egy fiú sír nem testi fájdalom, hanem lelki, szerelmi bánat/csalódás miatt?

Legjobb válasz: Beimplantáltam bizony a szomba bal hátsó sarkába. Egyúttal megbizonyosodtam a szobám masszív felépítésérõl, és hogy nem spóroltuk ki a nyersanyagot. Úgy visszapattant a falról, mint kezdõ csillagkapus az energiapajzsról. Sok lesz már a szöveg, tudom :) Komolyra ferdítve, izé, fordítva a szót. Sírj csak, aki meg azt mondja, hogy ciki/égõ/fúú de szar vagy, azt küldd el csalánt legelni :)

Én lány vagyok, és szerintem egyáltalán nem tartjuk buzisnak, v elfogadhatatlannak azt, ha egy fiú sír.így látszik belõletek h igazi, érzõ emberek vagytok.p u s s y;)
Beimplantáltam bizony a szomba bal hátsó sarkába. Egyúttal megbizonyosodtam a szobám masszív felépítésérõl, és hogy nem spóroltuk ki a nyersanyagot. Úgy visszapattant a falról, mint kezdõ csillagkapus az energiapajzsról. Sok lesz már a szöveg, tudom :) Komolyra ferdítve, izé, fordítva a szót. Sírj csak, aki meg azt mondja, hogy ciki/égõ/fúú de szar vagy, azt küldd el csalánt legelni :)
Én 19 éves fiú vagyok mások elõtt nem szoktam sírni.Nem mutattam soha. De ha egyedül voltam a szobába, azért elejtettem egy-két könnycseppet. Amúgy ha sírsz az csak jót jelent, hogy tudsz valaki iránt érezni komoly érzéseket. Egyébként nincs olyan ember, aki ne sírna néha :)
az a ciki, hogy a mai férfi ideállt úgy állítják be, hogy csak az a férfias, akkor rezzenéstelenül megy a saját feje után. Igenis hagyni kell, hogy az érzéseink is szerepe legyen. Nekem kifejezetten megható, hogy látom a páromat elérzékenyülve is néha.
Szerintem nem ciki, én is sírtam már nõ miatt, persze nem mások elõtt. Nekem be is szólt az aktuális nõ a szakítás elõtt, hogy mennyire rohadtul égõ már hogy sírok... Leszartam, beimplantáltam a csajt a sarokba :D Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. Nyugodtan sírj csak, ha úgy érzed, hogy kell.
Azt jelenti tudsz szeretni és van lelked:) -elsõ hozzászóló
Nemtõl föggetlenül a férfiak/fiúk is szoktak sírni, max nem nyilvánosan..legjobb ha nem sírsz a haverok elõtt, mert bár ez természetes de nem hinném, hogy jónéven vennék.Viszont ha fáj a szíved egy lány miatt, esetleg a már nem bírod és a lány elõtt sírsz az szerintem nem ciki hanem onnan látja azt, hogy mennyire szereted.Szóval cikinek nem ciki de kevésbée tartanak majd keménynek a többiek-ha fiatal vagy akkor meg csúfolhatnak is.
A szerelem nem csak nõi tulajdonság, ahogy a sírás sem az és a pasiknak is vannak érzéseik.Szerintem nincs is olyan ember aki ne sírt volna már emiatt, amikor senki sem látta...
szerintem egyáltalán nem gond, ha néha sírsz, mert szomorú vagy, esetleg meghatódtál valami miatt. sajnos a közvélemény úgy tartja, hogy a pasiknak nem szabad sírni, mert keménynek kell mutatkozniuk, de az csak jó, ha ki tudod mutatni az érzéseidet, akár ilyen módon is. a nõk szeretik az érzékeny lelkü pasikat. :)
A kérdező hozzászólása: implantáltad?:D
Hisztéria rohamot rendezni férfi létre elég nyominger dolog, és mások sirnak inkább rajta a röhögéstõl. De ha meghatódik egy férfi valami széptõl, vagy szomorútól, és könnybe lábad a szeme, rideg tekintetén végigcsordul pár könnycsepp, az egyáltalán nem problémás. Azt jelzi, hogy õ is egy érzõ lény.El kell tudni fogadni.
Ciki, de néha kell. Persze nem mások elõtt. 22f
Egyáltalán nem ciki, még mások elõtt sem. 21/L
Szia. Nem ciki! Amikor szakítottunk a barátnõmmel, aznap éjszaka zokogtam, hgoy hogy' lehetek ekkora barom... Másnap rendeztük a dolgokat és azóta is együtt vagyunk. Nagyon rossz, tudom... Ne szégyelld, természetes dolog! Üdv: Gyuszi
Dehogy ciki! Mindenki így reagál ilyenkor, kortól és nem tõl függetlenül. Ha jól esik, megkönnyebülsz tõle, akkor nyugodtan sírjál, jogod van hozzá! 18/l
Csatlakoznék a lányokhoz:) Én az összes férfit/fiút arra buzdítanám, ha tényleg szereti a barátnõjét és megbízik benne/és ez viszont is így van/ akkor bátran sírjon elõtte mert ezzel a kapcsolatot mélyíti el mégjobban. Ebbõl tudjuk hogy igazán szerettek minket:) L/18
eggyet értek az elõzõ lány válaszával én is lányvagyok és egyátalán nem ciki:)
Ez most kb olyan hogy akkor a lányok ne fingjanak mert az olyan fiús...:) Egyáltalán nem ciki minden embernek kell néha sírni:)

Az ciki, ha fiu létemre sírok (nem gyakran, csak ha olyan helyzet adódik, haláleset meg ilyenek)?

Sokan mondják, hogy ez lúzerség. Hát nem tudom, azért nem tartom magam annak igy sem, hogy néha, ritkán ilyen is megesik. Egy barátomat veszítettem el 4 éve, amikor megmondták, aztán nem érdekelt az se, hogy ki bámul, ki mit gondol, semmi..

Legjobb válasz: Nem lúzerség sírni ha valaki fontosat veszítettél el, sõt... 19/F

Halálesetnél természetes dolog!!! Ember vagy. Ne azt nézd, hogy fiú, vagy lány vagy, hanem azt, hogy ember. Neked is vannak érzéseid. Meghalt egy barátod, és ez szomorú. Aki azt mondja, hogy lúzerség, és pl. meghal az anyja, fogadok, hogy õ is sír... (Az lenne a lúzerség, hogy ha beszólnak neked, és azon sírsz; de egy haláleset miatt nem az!)
Nem lúzerség sírni ha valaki fontosat veszítettél el, sõt... 19/F
Nem ciki.
Szerintem így látszik hogy van szived :) 15/L
öh már miért lenne baj? amíg nem sírsz mindenen teljesen ok nem tudom miért van manapság belenevelve a férfiakba hogy nem szabad sírniuk mert az lányos dolog ... hülyeség
Az lenne a "ciki", ha soha nem sírnál!
Pl. Forrest Gumpon is sírtam... és?
A kérdező hozzászólása: Egyetértek...
a férjem abszolút nem lúzer, de pl. az apósom temetésén könnyezett õ is. apám is igencsak nyeldeste a könnyeit az én esküvõmön. tehát vannak helyzetek, amikor normális.
Egyáltalán nem ciki, jó, ha egy fiú tud sírni. Olyankor olyan jó átölelni õket. :)
Egyátalán nem ciki. Amúgy fordítsd visszájára a dolgot: akik ezt "lúzerségnek" nevezik, szerinted mekkora értelmiségiek lehetnek? Halálesetkor meg természetesek a könnyek, pláne ha az illetõ közel állt hozzád. De más dolgokra kiterjedõen hogy megnyugtassalak, én pl. az érettségi banketten bõgtem el magam annak idején, hogy soha többet nem lesz együtt az osztály, pedig fiú vagyok :) . Ennek ellenére mégis normális életet élek, nem lettem kevesebb tõle.
Szia! Egyáltalán nem lúzerség sírni! Ha pedig egy barátodat veszítetted el, pláne nem az! Én lassan 2 éve lesz, hogy elvesztettem a Barátnõmet egy balesetben, én is sírtam! ...és azóta még sokszor. Ebben nincs semmi ciki, mert szerettem Õt! Te pedig a barátodat. Az lenne a ciki, ha semmi érzelmet nem mutatnál. Anyu pedig egy hónapja ment el, szívbeteg volt... Mostanában Miatta sírok, sokat. A haláleset mindenkibõl kihozza, arra nyugodtan fogadni mernék, hogy aki lúzerségnek tartja a sírást, a Szülei temetésén biztos sírna:S ...vagy akár egy Barátja temetésén is! Ne foglalkozz a rosszindulatú beszólásokkal!
Egy fiú sírjon, amikor akar. Azért remélem a te érdekedben, hogy mire felnõsz, megtanulod kontrollálni az érzelmeid. Hidd el, sokszor jól jön.
Àllatok nem tudnak sírni (úgy mint mi, könnyekkel), csak az ember... A sírás különben nagyon egészséges (kivisz egy csomó sót)és nem szabad(na) visszatartani. A sírás azért is fontos, mert ez egy "nonverbale kommunikáció", felszólitás a környezet számára, hogy az vígaszt, együttérzést tanusítson, egy alkalom számára valami jót tenni... A halottainkért különben imádkoznunk kell, egy misét mondatni, egy gyertyát a templomban meggyújtani értük, stb. (Ez mind segít nekik odafönt!) Gondoljunk arra, hogy ök csak ELÖRE mentek, oda, ahová egyszer majd mi is megyünk és ahol majd ÚJRA! találkozni fogunk!!! Ezt bizonyítják mind a sok "halálközeli beszámolók", erröl már nagyon sok könyv jelent meg... (Èrdeklödés esetén tudok párat ajánlani is.) Tehát a sírást se vigyük túlzásba, mert a halottaink (tovább) ÈLNEK!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!