Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha fiú sír (6 db)

Az ciki, ha fiu létemre sírok (nem gyakran, csak ha olyan helyzet adódik, haláleset meg ilyenek)?

Sokan mondják, hogy ez lúzerség. Hát nem tudom, azért nem tartom magam annak igy sem, hogy néha, ritkán ilyen is megesik. Egy barátomat veszítettem el 4 éve, amikor megmondták, aztán nem érdekelt az se, hogy ki bámul, ki mit gondol, semmi..

Legjobb válasz: Nem lúzerség sírni ha valaki fontosat veszítettél el, sõt... 19/F

Halálesetnél természetes dolog!!! Ember vagy. Ne azt nézd, hogy fiú, vagy lány vagy, hanem azt, hogy ember. Neked is vannak érzéseid. Meghalt egy barátod, és ez szomorú. Aki azt mondja, hogy lúzerség, és pl. meghal az anyja, fogadok, hogy õ is sír... (Az lenne a lúzerség, hogy ha beszólnak neked, és azon sírsz; de egy haláleset miatt nem az!)
Nem lúzerség sírni ha valaki fontosat veszítettél el, sõt... 19/F
Nem ciki.
Szerintem így látszik hogy van szived :) 15/L
öh már miért lenne baj? amíg nem sírsz mindenen teljesen ok nem tudom miért van manapság belenevelve a férfiakba hogy nem szabad sírniuk mert az lányos dolog ... hülyeség
Az lenne a "ciki", ha soha nem sírnál!
Pl. Forrest Gumpon is sírtam... és?
A kérdező hozzászólása: Egyetértek...
a férjem abszolút nem lúzer, de pl. az apósom temetésén könnyezett õ is. apám is igencsak nyeldeste a könnyeit az én esküvõmön. tehát vannak helyzetek, amikor normális.
Egyáltalán nem ciki, jó, ha egy fiú tud sírni. Olyankor olyan jó átölelni õket. :)
Egyátalán nem ciki. Amúgy fordítsd visszájára a dolgot: akik ezt "lúzerségnek" nevezik, szerinted mekkora értelmiségiek lehetnek? Halálesetkor meg természetesek a könnyek, pláne ha az illetõ közel állt hozzád. De más dolgokra kiterjedõen hogy megnyugtassalak, én pl. az érettségi banketten bõgtem el magam annak idején, hogy soha többet nem lesz együtt az osztály, pedig fiú vagyok :) . Ennek ellenére mégis normális életet élek, nem lettem kevesebb tõle.
Szia! Egyáltalán nem lúzerség sírni! Ha pedig egy barátodat veszítetted el, pláne nem az! Én lassan 2 éve lesz, hogy elvesztettem a Barátnõmet egy balesetben, én is sírtam! ...és azóta még sokszor. Ebben nincs semmi ciki, mert szerettem Õt! Te pedig a barátodat. Az lenne a ciki, ha semmi érzelmet nem mutatnál. Anyu pedig egy hónapja ment el, szívbeteg volt... Mostanában Miatta sírok, sokat. A haláleset mindenkibõl kihozza, arra nyugodtan fogadni mernék, hogy aki lúzerségnek tartja a sírást, a Szülei temetésén biztos sírna:S ...vagy akár egy Barátja temetésén is! Ne foglalkozz a rosszindulatú beszólásokkal!
Egy fiú sírjon, amikor akar. Azért remélem a te érdekedben, hogy mire felnõsz, megtanulod kontrollálni az érzelmeid. Hidd el, sokszor jól jön.
Àllatok nem tudnak sírni (úgy mint mi, könnyekkel), csak az ember... A sírás különben nagyon egészséges (kivisz egy csomó sót)és nem szabad(na) visszatartani. A sírás azért is fontos, mert ez egy "nonverbale kommunikáció", felszólitás a környezet számára, hogy az vígaszt, együttérzést tanusítson, egy alkalom számára valami jót tenni... A halottainkért különben imádkoznunk kell, egy misét mondatni, egy gyertyát a templomban meggyújtani értük, stb. (Ez mind segít nekik odafönt!) Gondoljunk arra, hogy ök csak ELÖRE mentek, oda, ahová egyszer majd mi is megyünk és ahol majd ÚJRA! találkozni fogunk!!! Ezt bizonyítják mind a sok "halálközeli beszámolók", erröl már nagyon sok könyv jelent meg... (Èrdeklödés esetén tudok párat ajánlani is.) Tehát a sírást se vigyük túlzásba, mert a halottaink (tovább) ÈLNEK!!!

Ciki, ha fiú létemre az első randin sírok?

Els? randin ha a érezném, hogy a lány akar engem a boldogságtól elkezdenék könnyezni azt lányok hogy fogadnátok? nagyon ciki lenne

Legjobb válasz: szerintem igen

szerintem igen
Egy férfi is sírhat, de az nagyon húzós ok legyen. Nem hiszem, hogy az elõ randin ilyen lenne. Lehet, hogy abban a pillanatban megsajnálnálak, de utána felejtõs lennél.
Az a lánytól is függ. Nálam pl tuti nem lenne több dobásod, de barátnõm imádna. Tudod nem vunk 1formák
Mi lesz ha majd dugtok? Felvágod az ereid?
Hát elég furi lenne szerintem, inkább türtõztesd magad.
Szóval amikor meghalt az apám és sírtam akkor gyenge voltam? Na fasza!
Igen az. Egy pasi ne mutassa ki, hogy gyenge. A sírás gyengeségre utal. Egy pasitól a nõk az erõt várják, nem könnyeket...
nem ciki. de azért elsõ randin igen kellemetlen vagy nem is tudom. különös. persze vannak olyan lelkizõs lányok, akiknek ez bejön, de nem hiszem, hogy a többség szívesen fogadja. nem, nem azt mondom, hogy egy fiúnak, férfinak ciki sírni, nem szabad - mert egyébként miért ne? pont hogy nem jó dolog a folyamatos merevség, az elfojtás. csak hát azért... elsõ randin, nagyon fura. persze meghatódni ér, naná, de én is eléggé ledöbbenék, ha sírni kezdenél, úgy igazán. egy vizes tekintet még belefér, olyat én is alkottam már, na de úgy istenigazából sírni..? hm. nem bántanálak, nem szólnék be, az biztos - de nem tudnám mire vélni így hirtelen.
Hüüüüü. Hát nem dobnálak emiatt az biztos. Nem ítélek gyorsan. De lehet megölelnélek akkor. A veszély ha állandóan ilyen síros vagy. Mert nyavigát kevés lány tûr.
Ha már egy ideje együtt vagyunk a barátommal, és pl. hosszú idõ után találkozunk, vagy hasonló, akkor oké, bár akkor se bõgjön mint egy kislány, de elsõ randin engem megriasztana... Nem is ismerjük egymást... O.o
Ez a nyavigát szó nagyon tetszik nekem.
#17 vagyok. Köszi. Van néhány szó a szókincsembe, amit sokan nem ismernek. :)
ja egyébként oda-vissza, ha egy lány bõgi el magát az elsõ(!) randin, az is igen furcsa. mindkét esetben (számomra tök' mindegy, hogy fiú vagy lány) olyan, úgy tûnik nekem, mintha az illetõben az szólalna meg, hogy "jaaaj, végreee valakiii, nem haloook meg egyedül, magányosan!" és ez ööö. ez nem feltétlen szeretet, hanem sima hálakönnyek. :/
Én ledöbbennék. De nem jó értelemben... És nem hiszem, higy lenne második randi.
utolsó elõtti: én vagyok az utolsó, és tudtam fõzni 17 éves koromtól. Ma meg már háztartást vezetek és nem csak úgy ímmel-ámmal, egyetem mellett. 21/L
ááá! teljesen elijesztenéd vele. Már az elsõ randin amikor nem is ismered a csajt ilyen hatással lenne rád? Ez kicsit olyan 'végre van barátnõm!' benyomást kelt. és nagyon ellenszenves. Szeretem ha a pasi ki tudja mutatni az érzelmeit és sír is, de olyan dolgokon amik tényleg nagy dolgok, nem ilyeneken
Érdekes...a lányok azt várják el, hogy egy férfi legyen erõs, ne sírjon. Csak úgy kíváncsiságból: hány 20 év alatti lány tud fõzni legalább? A mosást meg a takarítást már meg se merem kérdezni... Persze ettõl függetlenül ne bõgd el magad elsõ randin.
5. Nem igazán ilyen esetekre gondoltam... Van mikor lehet, s kell is. De annak tényleg oka kell, hogy legyen. (lásd a saját hozzászólásod...) Minden más esetben gyengeség.
Elsõ randin nem szerencsés mert még nem ismeritek egymást és az jöhet le, hogy te folyton bõgsz. Nyilván ha egyébként ismer valaki és tudja, hogy ez nem így van, akkor inkább cukinak tartja ezt (legtöbb lány), de egy félig ismeretlen elõtt ezt még nem kéne.
A sírás nem utal gyengeségre és a férfiaknak is vannak érzelmei. De ez nem férfias, ne csináld :)
elég gáz. szeretik ha egy férfi érzelmes, de nem ennyire.
és az baj?

Szerintetek nagyon ciki ha egy fiú sír egy lány után?

Nem mintha büszke lennék rá, de nemrég szakított velem és én még nem tudtam feldolgozni, gyakran sírok.

Legjobb válasz: Tudod bolond aki sír egy lány után...

Tudod bolond aki sír egy lány után...
Szerintem nem...Ha csak nem valami bunkó volt a lány...
Kérdezd Dobrádi Ákost.
Egyáltalán nem. 18/L
én nem találok benne kivetni valót
1# ezzel az erõvel: No woman no cry :D
http://humormaffia.hu/wp-content/uploads/2013/01/l-786.jpg Ez jutott eszembe rögtön:D Amúgy ha nem mindennap csinálod ezt, és nem játszod rómeót akkor nem vészes.
igen.nem elég hogy sírsz de rádásnak pont egy nõ miatt.
Inkább igyál, az hatásosabb.
Nem éri meg, keress mást :D

Ciki, ha egy fiú sír nem testi fájdalom, hanem lelki, szerelmi bánat/csalódás miatt?

Legjobb válasz: Beimplantáltam bizony a szomba bal hátsó sarkába. Egyúttal megbizonyosodtam a szobám masszív felépítésérõl, és hogy nem spóroltuk ki a nyersanyagot. Úgy visszapattant a falról, mint kezdõ csillagkapus az energiapajzsról. Sok lesz már a szöveg, tudom :) Komolyra ferdítve, izé, fordítva a szót. Sírj csak, aki meg azt mondja, hogy ciki/égõ/fúú de szar vagy, azt küldd el csalánt legelni :)

Én lány vagyok, és szerintem egyáltalán nem tartjuk buzisnak, v elfogadhatatlannak azt, ha egy fiú sír.így látszik belõletek h igazi, érzõ emberek vagytok.p u s s y;)
Beimplantáltam bizony a szomba bal hátsó sarkába. Egyúttal megbizonyosodtam a szobám masszív felépítésérõl, és hogy nem spóroltuk ki a nyersanyagot. Úgy visszapattant a falról, mint kezdõ csillagkapus az energiapajzsról. Sok lesz már a szöveg, tudom :) Komolyra ferdítve, izé, fordítva a szót. Sírj csak, aki meg azt mondja, hogy ciki/égõ/fúú de szar vagy, azt küldd el csalánt legelni :)
Én 19 éves fiú vagyok mások elõtt nem szoktam sírni.Nem mutattam soha. De ha egyedül voltam a szobába, azért elejtettem egy-két könnycseppet. Amúgy ha sírsz az csak jót jelent, hogy tudsz valaki iránt érezni komoly érzéseket. Egyébként nincs olyan ember, aki ne sírna néha :)
az a ciki, hogy a mai férfi ideállt úgy állítják be, hogy csak az a férfias, akkor rezzenéstelenül megy a saját feje után. Igenis hagyni kell, hogy az érzéseink is szerepe legyen. Nekem kifejezetten megható, hogy látom a páromat elérzékenyülve is néha.
Szerintem nem ciki, én is sírtam már nõ miatt, persze nem mások elõtt. Nekem be is szólt az aktuális nõ a szakítás elõtt, hogy mennyire rohadtul égõ már hogy sírok... Leszartam, beimplantáltam a csajt a sarokba :D Ne érdekeljen, hogy ki mit gondol. Nyugodtan sírj csak, ha úgy érzed, hogy kell.
Azt jelenti tudsz szeretni és van lelked:) -elsõ hozzászóló
Nemtõl föggetlenül a férfiak/fiúk is szoktak sírni, max nem nyilvánosan..legjobb ha nem sírsz a haverok elõtt, mert bár ez természetes de nem hinném, hogy jónéven vennék.Viszont ha fáj a szíved egy lány miatt, esetleg a már nem bírod és a lány elõtt sírsz az szerintem nem ciki hanem onnan látja azt, hogy mennyire szereted.Szóval cikinek nem ciki de kevésbée tartanak majd keménynek a többiek-ha fiatal vagy akkor meg csúfolhatnak is.
A szerelem nem csak nõi tulajdonság, ahogy a sírás sem az és a pasiknak is vannak érzéseik.Szerintem nincs is olyan ember aki ne sírt volna már emiatt, amikor senki sem látta...
szerintem egyáltalán nem gond, ha néha sírsz, mert szomorú vagy, esetleg meghatódtál valami miatt. sajnos a közvélemény úgy tartja, hogy a pasiknak nem szabad sírni, mert keménynek kell mutatkozniuk, de az csak jó, ha ki tudod mutatni az érzéseidet, akár ilyen módon is. a nõk szeretik az érzékeny lelkü pasikat. :)
A kérdező hozzászólása: implantáltad?:D
Hisztéria rohamot rendezni férfi létre elég nyominger dolog, és mások sirnak inkább rajta a röhögéstõl. De ha meghatódik egy férfi valami széptõl, vagy szomorútól, és könnybe lábad a szeme, rideg tekintetén végigcsordul pár könnycsepp, az egyáltalán nem problémás. Azt jelzi, hogy õ is egy érzõ lény.El kell tudni fogadni.
Ciki, de néha kell. Persze nem mások elõtt. 22f
Egyáltalán nem ciki, még mások elõtt sem. 21/L
Szia. Nem ciki! Amikor szakítottunk a barátnõmmel, aznap éjszaka zokogtam, hgoy hogy' lehetek ekkora barom... Másnap rendeztük a dolgokat és azóta is együtt vagyunk. Nagyon rossz, tudom... Ne szégyelld, természetes dolog! Üdv: Gyuszi
Dehogy ciki! Mindenki így reagál ilyenkor, kortól és nem tõl függetlenül. Ha jól esik, megkönnyebülsz tõle, akkor nyugodtan sírjál, jogod van hozzá! 18/l
Csatlakoznék a lányokhoz:) Én az összes férfit/fiút arra buzdítanám, ha tényleg szereti a barátnõjét és megbízik benne/és ez viszont is így van/ akkor bátran sírjon elõtte mert ezzel a kapcsolatot mélyíti el mégjobban. Ebbõl tudjuk hogy igazán szerettek minket:) L/18
eggyet értek az elõzõ lány válaszával én is lányvagyok és egyátalán nem ciki:)
Ez most kb olyan hogy akkor a lányok ne fingjanak mert az olyan fiús...:) Egyáltalán nem ciki minden embernek kell néha sírni:)

Ciki ha egy fiú sir a szerelmi bánat miatt? :

Legjobb válasz: mondják páran pedig megesik. Na de majd jönnek a helyi Rambók és...

mondják páran pedig megesik. Na de majd jönnek a helyi Rambók és...
nem
Nem, én is sírtam.
Egyáltalán nem. Én is ezt teszem. 18/f
akkor ha én nem sírtam akkor nincs szerelmi bánatom? (vagy legalábbis nem voltam szerelmes?!)
en amiatt sirok h nincs bnom :'( 17/F
5-ös nem voltál.
én még akkor is sírok ha szerelmes vagyok de akkor ha nagyon szerelmes vagyok
Ciki?! NEM Szerelmi bánatom van sírok is amikor rám jön (azért persze nem az utcán :D) ez csak egy társadalmi ideológia hogy a férfiak/fiúk nem sírnak mert erõsek õk az alfa nem a "FÉRFI" NYUGODTAN SÍRJ!!! megkönnyebbülsz tõle nekünk is vannak érzelmeink érzéseink és egy teljesen általános emberi dolog ha valaki sír ez nemtõl független csak az a nagy baj hogy szinte születésünktõl fogva belénk nevelik hogy a fiúk nem sírnak pl.: "te már nagy fiú vagy ahhoz hogy sírj" és társai. egy szóval nyugodtan sírd ki magad nem szégyen az. :)

Mennyire ciki, ha 1 fiú sír?

Néha szoktam sírni, mikor kipiszkálnak a suliba és azért, mert nagyon ronda vagyok, meg hogy egy lány se áll velem szóba. Nagyon gáz? :( 17/F

Legjobb válasz: Egyáltalán nem. Egy férfi nem férfi számomra, ha nem képes, akár ilyen formában is, de kimutatni az érzéseit. Ráadásul remek feszültség levezetõ. 22/L

Egyáltalán nem. Egy férfi nem férfi számomra, ha nem képes, akár ilyen formában is, de kimutatni az érzéseit. Ráadásul remek feszültség levezetõ. 22/L
Nem az a baj, ha egy férfi néha és indokolt esetben sír, hanem az, hogy a kérdezõ konkrétan egy puhap.cs. Annyira taszító az ilyen...
Ha ilyen miatt sírsz férfi létedre, az nagyon visszataszító. Embereld már meg magad, ugass vissza azoknak akik baszogatnak, legyél FÉRFI, állj ki magadért! Akkor tudom elfogadni a férfiaktól a könnyezést, ha valami nagyon nagy trauma történik az életükben (haláleset, szakítás) vagy nagyon meghatódnak, pl gyermek születése. Egyéb esetekben elfogadhatatlan nekem.
Küldj már képet magadról akár itt, akár priviben, mert én nem hiszem el, hogy ennyire ronda lennél. Engem is basztattak és kiderült, hogy nem is azért, mert ronda vagyok, hanem, mert olyan csendes, nyugodt típus és így akartak megszerezni maguknak a csajok.
Üsd le az egyiket aki piszkál, hidd el utána nem mernek majd piszkálni.Amíg sírsz és nem lépsz addig fognak basztatni.
"No woman, no cry..." A piszkalodas meg na... legy hatarozottabb fellepesu, es nem fognak baszogatni. Kulonben meg szerencse, hogy orankent csak egy kerdest irhatsz ki.
23:38/23:41-es vagyok tudod mit? akkor meg inkább menj a p*csába és vágd fel az ereidet ha ekkora p*cs vagy:DDD engem általánosban eleget basztattak a hosszú hajam miatt stb... és mégse sírtam... történt jó pár szar dolog családon belül, suliban is, és mégse sírtam. 1 puhap*cs vagy ez a büdös nagy igazság. és egyébként, én is szeretek egyedül ülni:DDD egyébként, ezen a kérdésen is látszik hogy kezdenek eltûnni a férfiak... attól még hogy van p*csöd, még nem leszel férfi...:P 16/F
Én is szerettem egyedül ülni...kívéve ha pu ncikról volt szó... :)
Gratulálok. 1el kevesebb IQ-d lenne már növény lennél. És mit érsz el vele hogy öngyilkos merényletet csinálsz? Egy csomó család életét összetöröd. Fõleg ha a gyerekem is köztük lennének, akkor utánad mennék és szétrugdosnám a seggedet az idõk végezetéig. Nem az fog szenvedni akinek kell hanem a családjuk akik semmirõl se tehetnek. szétvered õket és nem állnak le, persze. Nincs olyan ember ki 2-3 pofon után nem szállna le a másikról. Nem vagyok verekedõs én se, nem is voltam, de 1x-2x oda kell csapni megmutatni hogy hol vannak az erõviszonyok. Amúgy meg ki a [email protected] érdekel hogy nem ül melléd senki, én pl imádtam egyedül ülni. Dupla szék, láb föl, táskámnak is van hely, nem lesz koszos a poros padlótól, nem kell súgni semelyik fogyatékosnak, kényelmesen el lehet férni, szétpakolni. :D:D Imádtam... régi szép idõk
A kérdező hozzászólása: , , valaki igazán beléd verhetne 1 kis férfiasságot... azért b*sztatnak mert hagyod te f*szkalap, ha határozottabban és keményebben lépnél föl és kiállnál magadért, akkor valószínûleg abba hagynák... Szerinted ez a válasz nem hasznos. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:38 ja és még valami: ha 1 kis k*csög emós vagy akkor kívánom hogy a sulid retyójában vérezz el miközben taknyod nyálad egybefolyik:DDD Szerinted ez a válasz nem hasznos. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:41" Vissza szoktam ugatni Nekik, sõt legtöbbjüket úgy szarrá vertem, hogy össze fosták magukat. Mégis, ha arról van szó, hogy mellém kellene ülni, ink. elhagyják az órát, meg piszkáklnak. Arra is gondoltam már, hogy öngyilkos merényletet hajtok végre a sulin. :'(
Ne hagyd magad kérdezõ, szólj vissza, vagy ha oda kerül a sor, akkor zúzd le, aki basztat.
Ne legyél már te is cinikus...nemtehet róla hogy burokban nevelik fel...Mármint egyre több a puhány ember és ez amiatt van mert burokban nevelnek fel mindenkit...
Árad az elöttem lévõbõl a jóindulat... Veszed a gyógyszert vagy adják? (nekem is kell köcsög pirula) :)
MIndenki sír , ha már egy bizonyos kötél szakad... Általában szerintem egy férfi azért nem sír mindenen , és ha sír akkor azt tudja is visszafolytani... A többiekkel ne törõdj , hogy mit mondanak, lehet neked eszerszer jobb életed lehet mint nekik...Általában akiknek nagy az arcuk azoknak vagy kicsi a cerkájuk vagy nem is tudnak bánni vele meg hasonló... Miért érzed magad rondának? Ha úgy érzed , hogy tényleg rondavagy mármint ha tudod hogy mi a hibád akkoör próbáld meg azt kíjavítani, és erõsíts másra rá, menj el kondizni, öltözködj jól, és drága cuccokban(vegyél egy bmw-t), tanulj meg a csajok nyelvén beszélni Én sem vagyok egy adonisz , csajokkal még is jóban voltam és jóban is leszek, nem egy barátnõm volt és nem egy nõvel ápoltattam le magam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Fel is vágom az ereimet! :'(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!