Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha csaj kezdeményez (3 db)

Ciki, ha a csaj kezdeményez?

Van egy pasi,akit látásból ismerek és ahányszor találkozunk,mindig majd kiesik a szeme :)) Mondták h teccek neki,meg ? is nekem,de eddig még el se kérte a számomat se meg semmi :( Sztetek odamehetek hozzá,nem lesz ciki? am. nincs barátn?je

Legjobb válasz: Kezdeményez nyugodtan! Sosem ciki kezdeményezni!

Kezdeményez nyugodtan! Sosem ciki kezdeményezni!
Hát, én is ugyanebben a cipõben járok! :) Engem is úgy neveltek h ne menjek oda én pasihoz...de ez hülyeség! A mai világban szerintem finoman, de kezdeményezhet a lány is! Fõleg ha nincs barátnõje, akkor tuti esélyed van...pláne ha kiesik a szeme...:) ( én sajna nem vok ilyen szerencsés, az általam kiszemelt pasinak van bnõje úgyhogy egyelõre várok...) szóval menj oda nyugodtan vmi semleges témával beszélgetni, elõször olyan barátkozósan, aztán úgyis jön minden magától! Legyél laza, ne görcsölj! Tehát ne érezze azt h "fel akarod szedni", de érezze hogy érdekel téged és szivesen beszélgetsz vele.Fogadjunk h utána el fog hivni valahová randizni! Sok sikert!
Legyetek bátrak lányok és merjetek kezdeményeznni!!!!!!
Nem ciki, és ha kapcsolat lesz belõle akkor meg már rég nem lesz ez érdekes :)
Én kezdeményeztem egyszer, és azóta is boldogok vagyunk együtt!;):) :) :) Szóval tényleg szedd össze a bátorságodat, mert megéri, hidd el!!:)
4 és fél hónapja már, hogy a barátnõm kezdeményezett. Imádtam. :)
Ha ilyen egyértelmûen tetszetek egymásnak, és fõleg látja, h õ is tetszik neked, ha csak azt akarná és nem hülye akkor tuti h már bepróbálkozott volna. Lehet h csak bátortalan...ha kicsit megpróbálsz ismerkedni vele abból még nem lehet baj..aztán majd eldöntöd, mi legyen.
Nyugodtan kezdeményezhetsz, de ne kihívóan, hanem szolidan. Ne rohanj: elõször valami semleges helyre hívd el. Egyenjogúság van, vagy mi?
A kérdező hozzászólása: csak attól félek h csak azér bámul mert eléggé kihivóan öltözöm, de nem kurvásan, csak olyan nõcisen :) és csak arra kellenék sztem neki :(

Hogy/mit irjak a pasinak, ha en akarok kezdemenyezni? Ciki, ha a csaj kezdemenyez? 21L

Szoval bejeloltem facebookon, o visszaigazolt. Gondoltam rairok, mivel tetszik, de nem tudom, hogy hogyan. Nem szeretnem rogton letamadni, szoval valami olyasmi kellene, amitol nem fog rogton arra kovetkeztetni, hogy tetszik

Legjobb válasz: De ha tetszik, akkor miért nem akarod, hogy erre következtessen? Egyáltalán nem ciki.

De ha tetszik, akkor miért nem akarod, hogy erre következtessen? Egyáltalán nem ciki.
Kezdeményezni akarsz, de úgy hogy ne tûnjön kezdeményezésnek.. Women logic WTF
fiu vagyok, én várom a nõket, így csináld
hát én fiú vagyok, de leírom én hogy szoktam :D írj rá, kérdezd meg nem zavarsz-e, esetleg valami random dolgot is mondhatsz(pl láttad a buszon), stb.aztán itt már ki kéne alakulni valamilyen beszélgetésnek, amit már lehet folytatni :D remélem segítettem.
Nem ciki ha kezdeményez egy nõ, de amit tervezel már azért kimeríti a nyomulás fogalmát is. Legyél inkább titokzatos. Keltsd fel az érdeklõdését. Sokkal eredményesebb mint meghívni egy fagyira például.
A sok lúzernek aki itt válaszolgat, nem véletlenül nincs csaja! :D Persze hogy ciki kezdeményezned, így csak felkínálod magad és vagy ostobának fog tartani és le fog szarni, vagy megdug egyszer és csak azután szar le. Ha érdekled, õ kezdeményez. De ezt élõben kéne. Személyesen felkelteni az érdeklõdését(pl. egy szép, ellenállhatatlan mosollyal), nem a nyomorék facebookon!
Valamelyik balf @sz még leoltós privatot is írt Eszem megall:D
Hívd el fagyizni. Mond, hogy fizetsz. Sose értettem egy kezdeményezés miatt, hogy egy nõ kinyilvánítja, hogy lát a másikban potenciált, vagy úgy érzi kedveli, attól mért kínálja fel magát, és hasonlók, mert az még (legalábbis nálam), nem egyenes zöld lámpa ahhoz, hogy abból kapcsolat, vagy bármi lesz, hisz még csak ismerkedünk, és bármelyikünk csalódhat a másikban...és nem fejlõdik a dolog tovább.

Mennyire ciki ha a csaj kezdeményez?

Legjobb válasz: Nem ciki.

Nem ciki.
Semennyire, egyenjogúság van.
Egyáltalán nem ciki. Ne izgulj. Ha visszautasítanak, akkor is mi van? Semmi, majd lesz másik :)
szerintem ne gondolkodj ilyeneken. Senkit sem ismersz. Illetve az összes pasit tuti nem. Amúgy ha jól nézel ki akkor azt is mondhatod a pasinak hogy mek-mek, úgysem hajt el.
Egyáltalán nem ciki. Természetes, ha a lány lép a kapcsolat erõsödése érdekében.
Semennyire! Hajrá. Jólenne ha nálam is kezdeményezne valaki, mert befosi vagyok :D
Ne aggódj, nem fognak visszautasítani. A fiúk szeretik, ha a lányon látják, hogy õt is érdekli a kapcsolat, nem csak a fiút.
A kérdező hozzászólása: csak attól félek h a pasik úgy gondolkodnak h : na, ha annyira kellek neki hát legyen jó lessz egy numerára... ezt nagyon nem szeretném...
A kérdező hozzászólása: kicsit félek h visszautasitanak...nem csináltam még ilyet :P
nem ciki.
Nem ciki egyáltalán. Hajrá ! :)
A kérdező hozzászólása: köszi fiúk..:) megpróbálom...nem vaok nagyképû, de jól nézek ki állitólad :) és pont ezért félek megpróbálni...egy állitólagos , , jó csaj, , kinek nem kellene?!?! de nembiztos h komolyan gondolná.
Nem ciki. F.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!