Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha csaj (127 db)

Ciki ha csaj óvszert vesz?

Legjobb válasz: Miért, ha ciki, akkor inkább nem védekezel? :D

Miért, ha ciki, akkor inkább nem védekezel? :D
hát ha egy 12 éves, akkor igen, ciki ha egy 18+ éves, akkor már nem ;-D (még a 17 évest is beleveszem azért)
Inkább legyen ciki egy percig a kasszánál, mint terhes. Én azért nagy áruházba mennék, ahol nem ismernek. A kasszás ezer ilyen dolgot látott, és annyira fásult, hogy észre se veszi. Gumi esetén használj márkásat, ne dõlj be a százforintos vackoknak!

Csajok szerintetek ciki, ha megkérem a csajomat, hogy riszáljon nekem otthon? Nem ciki neki, ha nem tud? Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki, simán jól sülhet el.:) A kapcsolatunk elején az én barátom is mondta, hogy táncoljak, de botlábam van, szóval poénból elkezdtem neki hülyén táncolni, fél este azon röhögtünk, a vége az lett, hogy hülyébbnél hülyébb mozdulatokkal táncoltunk.:D Amúgy az elsõ válaszolóval egyetértek...

Szerintem nem ciki, simán jól sülhet el.:) A kapcsolatunk elején az én barátom is mondta, hogy táncoljak, de botlábam van, szóval poénból elkezdtem neki hülyén táncolni, fél este azon röhögtünk, a vége az lett, hogy hülyébbnél hülyébb mozdulatokkal táncoltunk.:D Amúgy az elsõ válaszolóval egyetértek...
Az ilyen kérdéseknél mindig elgondolkozom. Hová tûnt az alap kommunikáció a kapcsolatokból?
A kérdező hozzászólása: hat de kerdezzek ra, h tud e segget razni? pucsitani jol tud meg kitolni a popsit de razni nehez, nem?
Szerintem felhozhatod, de inkább csak így viccelõdve. Meg gondolom, láttad már, milyen a mozgása, ha nagyon nem az erõssége, inkább hagyd. Vagy kezdj el vele te táncolni, rakd a kezed a csípõjére, aztán távolodj el lassan:-)

Az ciki ha a csajom magasabb nálam 5 cm el :D? tudom, hogy lányok elöbb fejlődnek mint fiúk, de most még ciki-e :D?

Legjobb válasz: bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...

bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...
Fekvõ helyzetben nem látszik, meg nem is érdekes. :D
te annak érzed? szerintem nem ciki, csak fura, nem megszokott.
*barátjánál
Dehogy ciki! K u r v a gáz! (, , Értelmes" kérdésre , , értelmes" válasz.)
A kérdező hozzászólása: Ember.....de tudod mennyire zavaró ....

Csajok! Mi a véleményetek hogy ha pasitokkal vagytok és feláll neki? Főleg csajok véleménye! Ciki ha és így járok?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki... Ez csupán csak azt jelenti, hogy szeret veled lenni, és kíván... Örülj neki!!!:D

Egyáltalán nem ciki... Ez csupán csak azt jelenti, hogy szeret veled lenni, és kíván... Örülj neki!!!:D
attól függ, milyen helyzetben vagytok.ha például szexelni akartok, akkor természetes, hogy feláll neki.
Én imádom ha feláll a barátomnak, tehát örülök neki, mert tudom, hogy mennyire kíván:)
igen , [email protected] égõ, meg persze én szexelni sem akarok ugyhogy kifejezettten örülök neki ha impotens a barátom. Nõlj már fel.
nekem nagyon bejön, ebbõl tudom h kívánatosnak tart:P 17/L
Én örülnék neki, ha a pasimnak felállna (szinte bármilyen helyzetben).:)
nagyon örülök neki! Néhány esetben viccesnek is találom :) Strandon esetleg lehet ciki! ( meg ha nem miattad áll fel :D )

Csajok, ciki, ha egy fiú haverom azt várja hogy én írjak rá msn en? Mármint rá nézve ciki-e 17/L

Legjobb válasz: Igen.:/ Nehogymár egy csajnak kelljen egy fiúra ráírnia.:D

Igen.:/ Nehogymár egy csajnak kelljen egy fiúra ráírnia.:D
Lehet, csak arra vár, hogy egy kicsit te is kezdeményezõbb legyél. Szerintem nem ciki
hát ha haver akkor nem feltétlenül, de ha esetleg bejössz neki akkor eléggé az...
sztem nem. Ha nem írsz rá valakire, olyan, mintha leszarnád. Haver, pasi, akárki. Bunkóság, ha soha nem írsz rá.
bocsi, h pasiként bepofátlankodok ebbe a kérdésbe de néha én se íro r a csajra várnám, h õ írjon nyilván azért mert ha sose ír rám akkor nem érdeklem... ha meg mindig én írok akkor lehet olyan mitnha nyomulnék.
én pont azért nem írok sose a barátnõmre, mert nem akarom zavarni (mert õ mindig fenn van msn-en, ha dolga is van). tudja, hogy imádok vele dumálni, és hogy õ sose zavar engem (mert én ha dolgom van, akkor nem vagyok fenn), ezért mindig õ ír rám. és nincs sértõdés, vagy hogy kinek mi ciki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Szerintem nem ciki. Így tudja hogy érdeklõdsz iránta. De vigyázni kell, hogy ne túl sokszor. Hagyni kell hogy õ is írjon.
Én sem szoktam. Ha nem ír rám akkor tudom, hogy nem érdeklem. A legjobb ha 50%-osan írtok egymásra!

Ciki, ha egy csajnak egy 2 évvel fiatalabb srác tetszik?

Legjobb válasz: Nem ciki...en is igy voltam 16eves srac tetszett es en 18vagyok...cikinek nem ciki..csak a fiuk igy is egy piciket lemaradtak tolunk es egy kicsit nehezkes a dolog..de ez attol is fugg h hany evesek vagytok..nem mindig jon ez be..sok sikert:)

Nem ciki...en is igy voltam 16eves srac tetszett es en 18vagyok...cikinek nem ciki..csak a fiuk igy is egy piciket lemaradtak tolunk es egy kicsit nehezkes a dolog..de ez attol is fugg h hany evesek vagytok..nem mindig jon ez be..sok sikert:)
Sztem se ciki, legalábbis amég te nem érzed úgy. Ám az is számít h hány éves vagy, mert pl 20 felett sztem már semennyire se számít, tinikorba nagyobb az esély h a járás nem mûködik, a h az elõttem lévõ is írta, a pasik késõbb érnek(de van kivétel)
Én nemrég 2évvel fiatalabb fiúval jártam, de szakítottam, mert nem mûködött a kapcsolat. Lehethogy azért, mert még fiatal hozzám, és teljesen más, mint amilyen az Én álompasim...mivel az ÁlomPasi, az férfias, és a 2évvel fiatalabb fiú nem valami férfias számomra.:D Szóval szerintem így tini korban nem valami hûdejólmegvagyunk"...de felnõtt korban már teljesen átlagos lesz.:) Amúgy szerintem nem ciki... sok bnõm van, akik fiatalabb fiúval járnak/jártak (1-2évvel fiatalabbal). L/15
Én (fiú) jártam egy nálam három és fél évvel idõsebb lánnyal. 1, 5 évig tartott a kapcsolat.:) Pedig elég fiatal voltam. Néha furcsálták a dolgot, de nem zavart egyáltalán. Szerettük egymást és kész. Szerintem nem ciki ha idõsebb a lány. Sõt néha igazán jó!:) :P
Miért mennyi voltál? (elözö válaszadonak cimzeztem)
sztem ciki
nem.énis vtam igy.:S de csak 2hónapig tartott, mert nem vette komolyan:/:D meg nem értett még a csajokhoz:D..szval látszott az a 2év.
juj most velem is ez a helyzet :$ 19 vagyok õ 17. és hát még nem szoktam a helyzethez. még ott tartok h nagyon zavar, és az is zavarni fog h majd meg is jegyzik :S
A kérdezõnek! 15 voltam, õ meg 18 múlt.:)
Nem ciki. :)
Mért én 18 voltam a pasim meg 14. Errõl ennyit! És nem baj ha tetszik neked egy náladnál 2 évvel fiatalabb csávó! :)
A kérdező hozzászólása: Igazándiból lényegtelen, mert nem is igazán tudom, hogy mi is ez tulajdonképpen amit érzek. Sokat gondolok a srácra, és azt mondják, hogy fordítva is igaz. Furcsa, de mióta összebarátkoztam vele, igyekszem jobban öltözni, és egy kicsit tornázok, is hogy formáljam az alakom.
Nyugi, nekem 4 évvel fiatalabb srác tetszik... XD

Ciki ha egy 18 éves csajnak 44 éves pasija van?

Amugy az egyik barátnomrol van szo,nagyon szeretik egymast egyebkent a pasi tenyleg jol nez ki de szerintem egy kicsit fura ez a kapcsolat mivel a korkulombség 26 év....

Legjobb válasz: Szerintem itt a következõ eset állhat fenn.. a férfi elvált és most baromira élvezi hogy egy fiatal csajt dughat. A csaj meg élvezi hogy szó szerint a tenyerén hordozzák eltartják, elhalmozzák mindennel kocsi a segge alatt stb és egy igazi férfival van. Hamar megunja ha majd talál egy ugyanolyan független és jó egzisztenciájú fiatal pasit. Itt a fickó fog ráb!szni egsyedül..

Szerintem itt a következõ eset állhat fenn.. a férfi elvált és most baromira élvezi hogy egy fiatal csajt dughat. A csaj meg élvezi hogy szó szerint a tenyerén hordozzák eltartják, elhalmozzák mindennel kocsi a segge alatt stb és egy igazi férfival van. Hamar megunja ha majd talál egy ugyanolyan független és jó egzisztenciájú fiatal pasit. Itt a fickó fog ráb!szni egsyedül..
Én ezt nem cikinek nevezném, inkább nagyon meggondolandó dolognak. Ha együtt is maradnak, a lány húsz év múlva is csak 38 lesz, élete teljében, a férfi meg már 64... De lehet, hogy addigra eljön a férfinál a "kapuzárási pánik", és a hölgyet lecseréli egy fiatalabbra (ez fõleg akkor gáz, ha már gyerek van). Ráadásul az is sanszosabb, hogy a férfi hal meg hamarabb, vagyis kérdés, hogy meddig tudja gondját viselni a családjának és az esetlegesen megszületõ gyerek(ek)nek. Ennek így szerintem elõbb-utóbb szakítás lesz a vége, az ilyen korkülönbségeket általában nehezen viseli el egy kapcsolat.
nincs apakomplexusa? Amúgy szerintem meg ja :/
A szerelem vak :) majd ha felszáll a rózsaszín köd...
Szerintem nem ciki, és mind a ketten a fenõt korosztályba esnek, ezért még csak nem is büntetendõ!
nem ciki, csak égõ
Van egy 20 éves barátnõm 43-44 vagy hány éves krapekkal, már két éve együtt vannak. Elõször elég bizarr volt, de õk teljesen jól elvannak. Nincs szó eltartásról, meg ilyen luxus a segge alá dolgokról, mert a lánynak van lakása, stb. Egyszerûen csak szerelmesek, és egy idõ után már mindegy volt nekünk, mert boldogok. Megvannak a maga hátrányai a "generation gap"-nek, de én senki útjába nem állok, ha õk tényleg szeretik egymást és boldogok.
undoritó

Csajok! Ciki ha valaki az utcán rubik kockázik?

PL: suliba menet vagy éppen haza menet közben.

Legjobb válasz: Miért lenne az?Ilyen erõvel a zenehallgatás is ciki,van aki így van aki úgy foglalja le magát...egyáltalán nem ciki :)

Miért lenne az?Ilyen erõvel a zenehallgatás is ciki, van aki így van aki úgy foglalja le magát...egyáltalán nem ciki :)
nem nemaz :D
nálunk az osztály kedvence :) év elején 2-3-an elkezdtük és mostanra a fél osztály megtanulta 15/L
szia Én lány vagyok és fiatalabb koromban (középsuiliban) énis mindig azt rakosgattam. Csak egy idõ után már unalmas szerintem ha olyan sokszor kiraktad. Ugyhogy nem ciki, hajrá:) 21l
A kérdező hozzászólása: mert ma mentem suliba reggel és kockáztam amikor elmegy melletem 1 csaj elkezdi : jó játékod van csak kicsit ciki. Ezért kérdem.
Nem, de elérni se fogsz vele semmit, a lányokat nem érdekli, ha vki okos.
A kérdező hozzászólása: Nem is azért használom csak unalomból. És nem szeretném h ez miatt ne legyen barátnõm.
A kérdező hozzászólása: A csajjal azelõt sokat szemeztünk és mér arra gondoltam h leszólítom de most elbizonytalanodtam. Sokminden átjárta az agyem lehet h csak idegesítettem és azért szólt be, de arra is gondoltam h megunta h még nem szólítottam le és így akart kapcsolatot teremteni.
nem is menõ de nem is gáz. viszont így ne menj el bulizni.

Ciki ha egy 16-17 éves srác egy 12 éves csajjal jár?

ez gáz?

Legjobb válasz: Ha azon gondolkozol hogy gáz lenne összejönnöd egy ilyen fiatal csajjal akkor ne tedd. Ismerek ilyet egyébként, a srác 17, a csaj pedig 12. Viszont az a lány jóval többnek néz ki, õk jól kijönnek, szerintem gáznak nem gáz, csak a pasik már annyi idõsen szexet is akarnak, de egy 12 éves lánnyal ez igen nagy felelõtlenség lenne.

Az 5 év korkülömbség a fiú javára még nem sok, de ebben a korban még jobban kitûnik! Késõbb már pont ideális! Ez az egész kettõtökön múlik. Egyik barátom 17 évesen ismerkedett meg a mostani feleségével, aki akkor 13 éves volt. Azóta férj feleség, két gyerekük van. Ennek már 25 éve! Igaz õk a szülõk beleegyezésével kezdtek el járni, és utána mindehová együtt hívták õket, mintha jegyesek lettek volna! Meg aztán a srác tudott várni a szexre 3-4 évet!
Ha azon gondolkozol hogy gáz lenne összejönnöd egy ilyen fiatal csajjal akkor ne tedd. Ismerek ilyet egyébként, a srác 17, a csaj pedig 12. Viszont az a lány jóval többnek néz ki, õk jól kijönnek, szerintem gáznak nem gáz, csak a pasik már annyi idõsen szexet is akarnak, de egy 12 éves lánnyal ez igen nagy felelõtlenség lenne.
Hát elég korai egy 12 évesnek szerintem, de ha csak csók és tényleg nem akarsz tõle mást akkor elmegy..de szeritnem egy 12 éves lánynak még nem kéne fiúznia
13 voltam mikor összejöttem a barátommal aki 18 volt, ennyit errõl, akinek gáz az ne csináljon ilyet, nekünk nem volt az, életem leghosszabb kapcsolata volt az a 6 év.
egy jo baratnom 12 eves es 18 eves a pasija fel eve vannak eggyut es imadjak egymast!!!!en is 12 eves vagyok 15 eves a pasim 3 honapja vagyunk eggyut es imadjuk egymast!Ennyi!Egyaltalan nem gaz!!!!
Már bocs hogy beleszólok de egy 12 éves lány nem egy csaj hanem még gyerek.Te mindjárt felnõtt leszel és te meg gyerekekkel kezdesz ki?!?Jézusom!Hova fajul a világ?Ha bárki meglát benneteket az utcán azt fogják gondolni rólad hogy pedofil vagy.Hameg még le is fekszel vele és pláne hogy nincs 14éves tuti le is csukhatnak.Szoval keress magadnak hasonló korú lányt és ne a kisgyerekeknél keresd a boldogságot!
igen, de te hogy érzed?
Háááát. Õszintén? :S
18 évesen neked 13 kelL?hááát ha igen akkor nem gáz..:D ha ien szinten vagymég.bocsi
Én 13 vagyok és 15 éves pasim van ..mondjuk ez nem annyira gáz ...!! De 12évesen 18 évessel hát asse gáz de ha te türni fogod más sértõszavait aakor hajrá és nem gáz :S mert egy 12 évest mege gy 18 évest jobban meg néznek mint egy 22 évest és egy 28 évest ...!!
Teljesen rendben van, élvezzék csak a fiatalságukat, és éljenek felelõsséggel!
Sztem nem gáz!Az osztálytársam is pont ilyen helyzetben van hogy egy 12 éves lánnyal jár!és 16 éves!Egyáltalán nem ciki és nem gáz!Különben meg nem az a lényeg ki mit gondol hanem hogy ti mit éreztek!
Gondolom már senki nem olvassa ezt a postot, de akkor is fontosnak tartom leírni: 16-17 éves nem járjon 12 évessel! Egy részt gáz másrészt erkölcstelen.A másik dolog: ha 18 éves jár 13 évessel, ott meg egyszerûen büntetõjogi következmények lesznek. 14 év alatt liliomtiprás, 18 fölött büntethetõ jó pár év börtönnel!
Nem kell arra annyit várni, ha szerelmes beléd, akkor benne lesz elöbb is:) . Akivel elveztettem a szüzességem lány 13 éves volt, monndjuk én 14, de szerelmesek voltunk egymásba ezért 7 honap után 13 évesen is lefeküdt velem. Bár õ korához képest nagyon érett volt :P, nem tudom a te esetedben mi ujság.
en is igy voltam......en 13 a pasim18:Dde nagyon jol elvoltunk egymassal:D
nagyon gááz
NEM GÁZ!!!4 sztem az pont jó :) soksikert

Hogy/mit irjak a pasinak, ha en akarok kezdemenyezni? Ciki, ha a csaj kezdemenyez? 21L

Szoval bejeloltem facebookon, o visszaigazolt. Gondoltam rairok, mivel tetszik, de nem tudom, hogy hogyan. Nem szeretnem rogton letamadni, szoval valami olyasmi kellene, amitol nem fog rogton arra kovetkeztetni, hogy tetszik

Legjobb válasz: De ha tetszik, akkor miért nem akarod, hogy erre következtessen? Egyáltalán nem ciki.

De ha tetszik, akkor miért nem akarod, hogy erre következtessen? Egyáltalán nem ciki.
Kezdeményezni akarsz, de úgy hogy ne tûnjön kezdeményezésnek.. Women logic WTF
fiu vagyok, én várom a nõket, így csináld
hát én fiú vagyok, de leírom én hogy szoktam :D írj rá, kérdezd meg nem zavarsz-e, esetleg valami random dolgot is mondhatsz(pl láttad a buszon), stb.aztán itt már ki kéne alakulni valamilyen beszélgetésnek, amit már lehet folytatni :D remélem segítettem.
Nem ciki ha kezdeményez egy nõ, de amit tervezel már azért kimeríti a nyomulás fogalmát is. Legyél inkább titokzatos. Keltsd fel az érdeklõdését. Sokkal eredményesebb mint meghívni egy fagyira például.
A sok lúzernek aki itt válaszolgat, nem véletlenül nincs csaja! :D Persze hogy ciki kezdeményezned, így csak felkínálod magad és vagy ostobának fog tartani és le fog szarni, vagy megdug egyszer és csak azután szar le. Ha érdekled, õ kezdeményez. De ezt élõben kéne. Személyesen felkelteni az érdeklõdését(pl. egy szép, ellenállhatatlan mosollyal), nem a nyomorék facebookon!
Valamelyik balf @sz még leoltós privatot is írt Eszem megall:D
Hívd el fagyizni. Mond, hogy fizetsz. Sose értettem egy kezdeményezés miatt, hogy egy nõ kinyilvánítja, hogy lát a másikban potenciált, vagy úgy érzi kedveli, attól mért kínálja fel magát, és hasonlók, mert az még (legalábbis nálam), nem egyenes zöld lámpa ahhoz, hogy abból kapcsolat, vagy bármi lesz, hisz még csak ismerkedünk, és bármelyikünk csalódhat a másikban...és nem fejlõdik a dolog tovább.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!