Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha 27 éves lány emós lesz (1 db)

Ciki, ha egy 27 éves lány emós lesz?

Tehát ha emós ruhákat veszek fel,meg haj,smink stb,akkor nem látszik meg hogy kin?ttem már a tinikorból? egyébként kb.24-nek nézek ki.Vagy inkább nevetségessé tenném magam?Vettem egy csomó emos ruhát de itt állnak a szekrényben nem merem felvenni...félek h "öregnek" t?nnék benne...ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Háát, én nem tudom.. végülis midnenki maga dönti el hogy mit vesz fel. Nekem is tetszenek az emós ruhák, 20 vagyok, de én már most idõsnek érzem magam ehhez. A hajam is kicsit hasolnó az övékéhez, de szõke. Végülis az emó sok sok más stílus keveredésébõl jött létre, ezért ráfoghatod, hogy mondjuk a hardcore szerint öltözöl:) A nadrágok amiket hordanak, azokra rá lehet húzni hogy trendik. Szerintem ha kiegészítõk nélkül fogsz felöltözni, nem lesz gázos (pl vastag fejpánt, fekete smink, stb)

Szerintem nem gáz, ha az emon belül nem úgy öltözködsz, mint egy 14éves, hanem olyasmi darabokat veszel fel, amik jól állnak, illenek a korodhoz is. Legjobb tudomásom szerint, aki anno az emo stílust "kitalálta" sem volt tizenx éves, hanem már bõven felnõtt...
Háát, én nem tudom.. végülis midnenki maga dönti el hogy mit vesz fel. Nekem is tetszenek az emós ruhák, 20 vagyok, de én már most idõsnek érzem magam ehhez. A hajam is kicsit hasolnó az övékéhez, de szõke. Végülis az emó sok sok más stílus keveredésébõl jött létre, ezért ráfoghatod, hogy mondjuk a hardcore szerint öltözöl:) A nadrágok amiket hordanak, azokra rá lehet húzni hogy trendik. Szerintem ha kiegészítõk nélkül fogsz felöltözni, nem lesz gázos (pl vastag fejpánt, fekete smink, stb)
Az a gáz hogy azért akarsz emo lenni mert ez most "menõ". Én szánalmasnak tartom mindet, mert kitünni akarnak a tömegbõl, közbe meg mind ugyanolyan. Semmi egyedéniség nem szorult beléjük. Én goth ruhákat sem ajánlanám mint itt mások, ahhoz is egy életérzés kell, egy stílus ami belülrõl jön. Szóval a többi emos igencsak lenézne ha csak a ruhák miatt lennél te is az.
Az emóra nincs korhatár, de azért a stílus képviselõinek legtöbbje 17-18 éves korára kinövi. Szerintem egy 27 éves felnõtt nõ kissé nevetségesen nézne ki emósként.
Én mindenkinek azt szoktam ajánlani, hogy sokszor a kevesebb a több. Én most már 36 éves pasas vagyok. A nyolcvanas-kilencvenes években én Depeche Mode-os voltam. Eleivel igen precízen kidolgozott külsõségek szerint. Aztán ahogy idõsödtem, egyre többször kaptam meg, hogy miért "teszem ki a kirakatba". A Mode-osok anno úgy öltöztek, hogy talpig fekete vagy max egy-két fehér kiegészítõ, mint a frontember Dave fellépõruhája, kockaforma kefehaj, vaskos, bakancsszerû, de félcipõ, de a fekete szín és a kissé rockeres bõrdzseki volt a meghatározó. Aztán annyi lett a vége, hogy elkezdtem újra "normálisan" öltözködni, a hajamat sem olyan precízen "lõttem be", de a mai napig sem öltözködöm túl színesen, inkább kicsit rideg eleganciával. A lényeg, hogy belül mit érez az ember. Illetve a másik, hogy mindenkire az elsõ benyomást a külsõnkkel tesszük. Én ma már úgy gonsolkodom, hogy a külsõnket pedig aszerint válasszuk meg, hogy milyen visszajelzést szeretnék, minek néznek bennünket??: Lúzernek (emos, szar az élet feeling, elszenvedõje és nem alkotója vagyok életemnek) vagypedig: sikeres (már elért ezt azt az életében... stb stb) Tehát az attitûd számít. Ha valaki azt akarja, hogy kimondottan egy meggyötört vesztesnek nézzék, aki szenved, az nyugodtan legyen 1000% emós, ha azért számít a tekintély és az, hogy "vagy valaki", akkor egy-két, az irányzatra jellemzõ kiegészítõ extravagánssá teheti az amúgy hagyományos öltözködést. Hidd el, hogy az életben aszerint érvényesülsz, amilyennek "maszkírozod" magadat. Saját tapasztalatom: rövidgatya, póló: nyaralóscsávó, jó a piacra bevásárolni vagy kiránydulni. Öltöny: üzleti külsõ, de túl merev. A mai saját stílusom: ing, nyakkendõ nélkül, nem öltönynadrág, de nem farmer: lezser, félüzleties küllem, azt sugározza, hogy nem egy topis szandálos pasi, aki nem tud felöltözni a városi tartózkodáshoz, de nem írják elõ, hogy köteles öltönyt felvenni. Remélem tudtam segíteni, elnézést, ha sokban eltérek a tárgytól, de ez az öltözködés/külsõ téma sokkal komplexebb annál, mintsem egy-egy irányzatot "vesézzen" az ember.
Az emo nem csak egy ötözködési stílus, hanem egy gondolkodásmód is. Ha ennyi idõsen képes vagy magadévá tenni ezt a gondolkodásmódot, akkor miért ne öltözhetnél emósnak? De vigyázz: õk nagyon utálják a pózereket, tehát nem érdemes csak úgy tenni, mintha... :)
az emók minden korban nevetségessé teszik magukat. más kérdés, h nem találtak ki semmi újat, és õk is csak a ruhaboltban veszik a cuccaikat, tehát ha csak a ruhád emós, a kiegészítõid meg a hajad ésa sminked nem akkor jólvan. az emó meg a gót ruhák egybk sztem nem igazán hasonlítanak...
Én úgy tudom, hogy emós 17 éves korig lehet valaki. De te döntöd el, hogy mit szeretnél hordani. Arra azért számíthatsz, hogy egy-két fiatal tuti beszól.
Õszitén én nem szeretm ha vaalki emos4 De ha te igy érzed jól magad ám legyen! De sztem eléggé nevetséges ha valaki 27 évesen emos! Nincsen korhoz kötve! Én nem vennék fel emos cuccokat de figgy lassan gyereked is leeht sztem errõl inkább mondjál le!
Nem ellenségeskedésbõl mondom, nem is akarlak megbántani, de szerintem szánalmas 16 év felett emos ruhákat hordani. Nem vagy már 12 éves. Max Goth ruhákat ajánlanék, ha már ennyire úgy akarsz kinézni mint egy 12-14 éves kis p!csa. Tényleg nem akarok ellenségeskedni, de ez így van. Ha csak konkrétan a kérdésre várod a választ, akkor: Igen, baromi ciki.
Nem emós, hanem emo. Vagy ha belül nem emo, csak az öltözködést utánozza akkor simán pózer. Ha neked tetszik a stílus akkor nem ciki, vannak idõsebb (akár 30as) emok is, de náluk ez tényleg életérzés, feeling. De miért akarsz hirtelen emora váltani? Ilyen korban általában vagy nõiesen vagy elegánsan öltözködnek a nõk és már nem változtatnak. Én is váltottam, finoman áttértem az emoról az elegánsra. Muszáj, komoly munkahelyem van nem tehetem nevetségessé magam. Így komolyabban vesznek az emberek ami nekem most elég fontos. Maradhattam volna emo és hû magamhoz, de akkor éhen haltunk volna... :/ Nem tudsz képeket mutatni a ruhákról? Milyen rucikról van szó?
Szerintem meg mindenki látott már felnõtt emot, a baráti társaságomban is van alapból 4 is. 25-30 évesek. Nem látszik rajtuk, max 17-18nak néznek ki. Eléggé fiatalít ez az emo dolog. Szóval ha ez a cél akkor arra jó. Másra nem nagyon. De nem értem miért hiszik annyian hogy csak tizenévesen lehet valaki emo vagy goth vagy bánomis én mi. Külföldön nézzetek körül, van felnõttbõl is elég.
Én is most éppen 27 vagyok és szerintem igen. Egyetértek az elõttem íróval.
Szerintem ciki. Nem az ilyen stílusú ruhák a cikik, és simán vihetsz emós elemeket az öltözködésedbe, ami megtetszik, meg amit bele tudsz építeni, de ennyi idõsen fura, hogy miért akarsz egy szubkultúrához tartozni. Tiniként az ember azért megy bele ilyenekbe, mert még keresi önmagát, tartozni akar valahova, a felnõtté válását segíti. De neked ezen már túl kéne lenned. Mindegy amúgy, hogy mennyinek látszol, ennél lelkileg fejlettebbnek kéne lenned. 25/L (akitõl mellesleg még mindig elkérik a személyijét a szórakozóhelyeken...)
hát. ha nem vagy emós akkor nem olyan ciki. nade nézzük mit tartalmaz ez: vasalt haj- nem ciki nagyon vastagon kihúzott szem- hát nem a legjobb, elég egy kicsit is csíkos póló/fehér póló valami extrább fekete mintával- jó szegecses öv-jó csõnadrág- mindenki ilyet hord tornacipõ- jó végülis semmi olyan nincs amit nem illene felvenned. csak ne vigyél semmit se túlzásba, ha érted, mire gondolok
Emosnak szerintem már ciki ha már felnõtt nõ vagy :) Már lassan a gyerekvállaláson kéne törni a fejed ...nem az életstílusodon ...ennyi :)
23:12 vagyok. Végül is attól is függ, hogy milyen környezetben mozogsz, mivel foglalkozol, stb. Mondjuk egy banki ügyintézõ nekem elég furán nézne ki emós hacukában. :)
Sztem egy kicsit az. Egyébként emós úgy nem lesz senki hogy elhatározza hogy na most emós leszek! Az emó az egy lelki állapot
szerintem 17 évesen is ciki, én csak úgy hívom az ilyeneket hogy emógernyók:D
Én is most éppen 27 vagyok és szerintem igen. Egyetértek az elõttem írókkal.
ciki, eléggé
Szerintem abban az esetben nem ciki ha tényleg átérzed ezt a stílust , mert ez nem csak a ruhákról szól hanem arról h mit érzel!ez negyon fontos mert ez emok nagyon nem bírják a pózereket!elég furi modjuk mert ezt lázadó tinik találták ki!olyan mintha még te is lázadnál!de ettõl függetlenül ha te 'lélekben' is emo vagy akk sztem nem ciki!
Emós? Oké tehát úgy öltözöl mint egy emo. Szerintem ha jól áll akkor nem gáz. Ha nincs benned az az érzés ami egy emoban akkor hiába öltözöl úgy, nem jön át a dolog és max tényleg nevetségesen hat. De nagyon felnõtteknek nem áll jól az ami az emoknak(szerintem). Kicsit eltúlzott példa de én láttam már Pesten festett szõke hajú, rózsaszín miniszoknyás kb 70 éves nagymamát. Na neki nem állt jól. Lehet fiatalnak érezte magát, de akkor sem. Szerintem mindenki öltözködjön korának megfelelõen. Nekem is volt amikor így öltöztem, akkor voltam 22 kb, bár akkor annyira nem volt elterjedve még itt ez az egész. De ezt belül is érezni kell. a Külsõ kell igazodjon a belsõdhöz nem fordítva szerintem. Mostanra már én is visszavettem belõle, mind öltözködésben, mind hajban. Munkahelyek meg változóak. Attól függ hol dolgozol. Van ahol nem nézik jó szemmel és kimondottan fontos a megjelenés.
Tök jó, hogy te 27 évesen még mindig 12 szeretnél lenni. Neked már rég a karrieren és a családon kellene gondolkozni, nem azon, hogy egy buta tinicsoporthoz tartozzál. Nem volt gyerekkorod vagy mi?
A kérdező hozzászólása: ez a kérdés már nem aktuális, nem látod h két és fél éve tettem fel? Amugy honnan veszed h nem gondolkozom karrieren? Csak mivel még egyetemre járok, addig megtehetem h ugy öltözzek ahogy akarok.Kicsit késõn érõ tipus vagyok, na.Már 30 vok de még mindig kb.22-23-nak néznek.Meg úgy is érzem magam.Egyszerûen nem hiszik sokan el h hány éves vok :DD nagyon kislányos a külsõm Amugy sikerült kitalálnom egy stílust ami félig ilyen emos de félig meg szexis.Mert rájöttem h a full emo nekem se tetszik.Meg a suliban sincs is sok emós... Amúgy herótom van az olyan emberektõl, akik szerint ennyi meg annyi idõsen ezt vagy azt kéne csinálnia az embernek. MIÉRT? KI MONDJA MEG? Családot egyébként se akarok, nekem más a célom, lesz egy szuper karrierem abban a szakmában ami érdekel, addig meg mig egyetemista vok, és nem kell munkahelyre bejárnom, ugy öltözök ahogy akarok. Na puszi mindenkinek Aki normálisan válaszolt annak köszi! :)
Hát.. 27 évesen már eléggé megbámulnának. Még sose láttam felnõtt emót! Asszem meglepõdnék. Nem is kicsit. Neked kell eldöntened, hogy bevállalod e, de szerintem biztos kapsz majd jónéhány furcsa pillantást...
szerintem is késõ már de az emo ruhákat is lehet úgy kombinálni, hogy szép nõies legyen...pl egy fekete csõnadrág egy ingel és egy övvel nagyon csini:) 13/L
Azért ciki 27 évesen már/még emósnak lenni, mert: 1.Arra már általábna gyerekei vannak az embernek, és hogy néz az már ki ha valakinek az anyja emósan öltözik?? 2.Ebben az életkorban(27)az emberenk már rég munkahelye van, és nem hinném, hogy elnéznék azt ha valaki így öltözik!!!
27 évesen nincsenek az embernek általában gyerekei, és még tök fiatal, és úgy öltözik, ahogy jól érzi magát. Azt sem tudod, milyen egy 27 éves. Bocs, csak mérhetetlenül gyûlölöm a skatulyázást, hogy egy ennyi meg annyi évesnek ilyennek meg olyannak kell lennie. Tudod, kik szokták ezt csinálni...70-80 éves rosszindulatú, fogatlan, falusi vénasszonyok...
Nem .Az egy élet stílus.Én is az vok.26 vok.
az emonak szerintem pont ez a lényege, hogy elfogadjuk egymás stílusát, szóval szerintem ha te emos akarsz lenni, és húz hozzájuk a szíved bátran legyél az.Én voltam emos, én nem szólnák be neked.Legtöbbször õk csak a pózereknek és diszkósoknak szólnak be.
szerintem az emo csak a kifejletlen egyéniségû fiatalok számára vonzó általában. Ez a mneõ, legyünk mi is azok. Lehet, h neked megtetszett ez a stílus, akkor nincs vele baj, ha az leszel, de az biztos, h nem átlagos, ha 1 felnõtt a többségében "gyerekek" által képviselt stílust akarja követni.
pfúú hát mostanság az "emo" már egy divat..Én személy szerint undorítónak tartom.Bár lehet, hogy azért mert nem vgayok teéjesen tisztában a fogalmával.ki tudja?! Szóval 27 évesen IGEN AZ.Máár bocsánat. Most nézd meg Tóth Gabit.'imó' lett, és NEVETSÉGES.Pedig õ még nincs is 27...
Elõször is nincs olyan hogy emós.Ez olyan mintha azt mondanád hogy hülyés. Másodszor látszik hogy nem sokat tudsz az emo-ról, szóval csak a stílus tetszik s ha így öltözöl hipp hopp rádakaszthatják a pooser jelzõt. Harmadszor ha ilyen zenét hallgatsz és közel áll hozzád az életforma(depresszió, magány, melankolia)akkor nyugodtan öltözködj emo ruhákba mint Avril Lavigne vagy Zui Suicide. Az emo nem korhatáros.:)
szerintem már az ciki ha úgy írják/mondják h emós. de te döntöd el. és azt is h "emós" leszel-e vagy sem. attól nem vagy az, ha úgy öltözködsz.
szerintem ciki!! ha már felnõtt vagy nézz is ki annak! nem lenne baj, ha ha fiatalosan akarnál öltözködni, de az emo stílus az már sok egy 27 éveshez..
14-15-16 évessen még elmegy az emo de 27 évessen már gáz.szerintem.
14-15-16 éves korban még elmegy, de 27 évessen már gáz.
Nevetségessé teszed magad.
Szerinten ne legyél az mert ez csak egy stílus ami a 12-17 éveseket célozza meg.De ha öngyilkos leszel a stílus miatt akkor simán felveheted a ruhákat :S
27 éves nõ emósan kinézni? Úristen!!
Szerintem elég ciki dolog bármilyen korban "ilyenesnek", meg "olyanosnak" lenni. Az én tinédzserkoromban a "depesesek" meg a "metálosok" voltak a menõk, késõbb a "teknósok", de attól még mind elég bután néztünk ki, és senki nem érezte magát jobban attól, hogy "olyanos" :) Ezek tinédzserkori hülyeségek, és nem attól kell félned, hogy az emósok kinéznek maguk közül, hanem attól, hogy mindenki más ostobának fog tartani.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen stílusok vannak ami esetleg jól állna egy 13 éves lánynak?

Unom már a szokásos farmer+póló összeállítást és eléggé tucatnak érzem magam...nem akarok nagyon feltűnő lenni.Pl.: emós ,gót,punk,stb. lécci képeket is küldejetek. előre is köszönöm! :)

3

A Max turit ismeri valaki Pesten? Olyasmi mint a Háda?

0

Ilyet melyik üzletbe lehet kapni?

http://www.claires.co.uk/furry-leopard-print-hooded-scarf/wi.. ilyen sapkát szeretnék, de nem tudom, hogy melyik Claire's üzletben kapható, mert már a Mammut-ban is kerestem Árkád-ban is de ott sem volt...Nem tudjátok esetleg, hogy (Budapesten) hol lehet ilyet kapni?:)

1

Nyíregyházán a Stílusos nevű üzlet (volt Almatárolónál) nyitva van szombaton? Neten nem igazán találtam róla infót.

0

Szerintetek hordhatok ilyen vékony szárú farmert? Vagy igazuk van a haveroknak, mindenki lefog bnzizni?

Nekem tetszik az ilyen slim farmer.
És mondták haverok, hogy nyugodtan hordhatok, de az 100% bármibe fogadnak velem, hogy mindenki egy kis nyomoronc köcsögnek fog tartani!
de most miért? Nem vennék fel hozzá rózsaszín pólót, meg csillogós övet! Rendes színes póló meg sportcipő!
Most komolyan lefognak melegezni a hátam mögött?
Azt nem akarom! Nem vagyok az!
Tényleg ne hordjak ilyen gatyát, ha nem akarom, hogy kis nyomorék melegnek tartsanak?

23

Műbőr kabátot hogy lehet szagtalanítani?

A tisztítóban azt mondták hogy sehogy, de nem akarom ezért kidobni. Lehet-e mosni, vagy valami, tudtok-e valami módszert erre?

0

Ti milyen stílust képviseltek manapság?

Persze itt legfőképpen az öltözködési stílusotokra és a hajviseletekre gondolok. A mi sulinkban sajnos elég egyhangúan és sablonosan öltözködnek a lányok, és csak egymást majmolják.
Na szóval a kérdésem az lenne hogy ti milyen stílust képviseltek?

16

Mi a véleményetek erről a ruháról?

http://kepfeltoltes.hu/131025/kek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg


12

"tucat" A legtöbb ruhára ezt írjátok. Milyen az a ruha, ami nem tucat?

7

Pontosan mire való az impregnáló spray?

tavaly a deichmannba vettem téli cipőt,aztán pár hét után,a latyakosabb havasabb időben,amikor nem néztem az orrom elé,néha beleléptem tócsákba stb.. szétment a cipő,illetve elkezdett leválni a talprésze a cipő felsőrészétől. Emlékszem ajánlottak hozzá impregnáló sprayt,amit akkor pénzlehúzásnak hittem,de sokan mondták,hogy azt kellett volna ráfújnom. Idénre vetem egy új téli cipőt, de nem tudom,hogy mire is való pontosan ez a spray,meghogy első alkalom előtt hányszor kell lefújnom vele a cipőt,és hogy utána használat alatt is hányszor kell lefújni egy héten stb... tudna valaki segíteni? előre is köszönöm! :)

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!