Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha 14-15 éves fiú (4 db)

Egy 14-15 éves fiunak ha alap helyzetben 10cm és felizgult állapotban 13cm a farka az jó/rossz/ciki/arányos/nem meglepő a korához képest/betegség?

U.I.: Csak és kizárólag a pozitív érték? megjegyzéseket veszek tudomásul.

Legjobb válasz: Tehát ha azt mondom, hogy az bizony pindurka a korodban, akkor meg sem hallod?

Tehát ha azt mondom, hogy az bizony pindurka a korodban, akkor meg sem hallod?
Pici pö csöd van kishaver, ez az igazság. Kössél rá súlyt. És ha nincsen eredmény, kössél súlyt a nyakadra és ugorj vízbe!!!
A kérdező hozzászólása: Igaz azt mondtam nem adok az ilyen szánalmasoknak, de megtisztellek egy megjegyzéssel: Te egy olyan 13 éves beképzelt alak vagy hogy az már beteges :D Hasonlítasz a volt osztálytársamra, csak õt 8. végén úgy elvertük hogy alig ált fel és pont azért mert mindenkinek így beszólt mintha õ lenne az ász. Hát veled is közlöm hogy nem vagy ász, csak egy 0 aki 1nek hiszi magát.
A kérdező hozzászólása: Na legalább most Õ is tanult valamit akarata ellenére (márha tud tanulni...) Válaszoló(mert nem tudlak máshogy megnevezni ami neked szól): 12.5, az jó vagy rossz?
Hát nem hiszem, hogy tanult bármit is. Egy tipikus kisebbségi komplexussal küzdõ tizenéves... Hidd el, a lányokat sokkal kevésbé érdekli a méret, mintsem az, hogy szereted-e, vagy sem .Egyes felmérések alapján, sokkal rosszabb pont egy lánynál, ha néha iszol alkoholt, mintsem ha kicsi a méreted. 12, 5 egyáltalán nem rossz, de felnõtt korodra hidd el, nõni fog. A hormontermelés lassan kiegyensúlyozódik és a méretnövekedés beindul :)
A kérdező hozzászólása: No az már magánügy. Hát hogy ne jöjjek ki hülyén, feldobtál de nagyon :) Szóval ídõ kérdése és megy a dolog magátol. Nagyon szépen köszönöm a rám számt ídõd :) Végre valaki aki tud is válaszolni, ésnem csak azt hiszi hogy tud. Kár hogy nem ismerlek, jó ember és barát lehetsz :)
Úgy látom egy kicsit buzoid is vagy.:)
Ezt utálom a legjobban... ha egy lány egy másik lányt megdicsér, hogy milyen jó ember is õ, akkor mindenki meghatottan mosolyog, de ha két fiú teszi ezt, akkor már melegek. Nem értem, miért fajult el ennyire a társadalom a szexizmusba? -.-"
hát szerintem neked már nem fog nõni. 13-14 éves korom óta ilyen mikro pénisszel rendelkezem. 19 vagyok most és csak 13-14cm és 5centi a legszélesebb részén. Nem gyengén gátlásos és lelki bajos vagyok miatta. Majd mikor idõsebb leszel mint én rájössz mekkora nagy átok. Ha kigyúrt vagy és izmos mint állat tudod ellensúlyozni , sajnos én ez sem vagyok. Genetikai hulladékok vagyunk :D
kedves utolsó: nem biztos, hogy a te alapodon kell nézni, hogy az övé fog-e nõni vagy nem. Ez attól függ, milyen géneket örökölt anyai és apai ágról.
mondtam én , hogy úgy nézze ? most nézheti úgy amíg ilyen nem? ha megnõ akkor legyen büszke :)
Nemigazán fog már nõni, kispö cs maradsz.:) De gyereket ekkorával is lehet csinálni. Ha homár vagy, akkor ez elõnyös is lehet, mert te leszel a lány és mehettek vonatozni.
A kérdező hozzászólása: "Genetikai hulladékok vagyunk :D" Lehet hogy te csupán ennyire becsülöd magad, de én igenis többre. Ha nõl akkor nõl, ha nem akkor nem. Biztosan akad valaki aki nem csupán azért szeret mert nekem ekkora. Én sem vagyok egy kigyurt állat, de kondozni szoktam és izomban sincs hiány :)
tyû de kemény gyerek vagy xD háromszor egymás után ugyanaz a sértés :O Hogy kicsit tájékozódj az életben: a nõk hüvelye 10-12 cm hosszú, ez az a felület, ahol szexuális ingert éreznek. A csikló a legérzékenyebb, tehát egy 18-20 cm-es bot még fájdalmat is tud okozni, nem is keveset. Érdekelne, mire vitted az életben :) Mert nem hiszem hogy közmunkásnál jobb állásod lenne, ha egyáltalán van olyanod. Kérdezõ: a vastagságot természetesen kerületben kell mérni, fogj egy darab madzagot, fonált, bármit, és tekerd körbe, hogy pont egy kört alkosson. Ne szorítsd rá, de ne is legyen laza: tartsd megfelelõen. Aztán fogd az ujjaiddal azt a két részt, ahol találkozott a fonál, és mérd le, mekkora ez kifeszítve :)
"A méret nem lényeg"- mondják a kisfarkú fickók. Kérdezzétek csak meg a nõket! Ja, olyanokat nem ismertek. Na csá kisfarkúak.
A kérdező hozzászólása: De igen, ez nem negatív hanem reális válasz... Nekem legalábbis.
Elsõ vok: Akkor rendben. Egyébként ne izgasd magad. A te korodban az még a normális és úgyis még nõni fog 18-20 éves korodig.
A kérdező hozzászólása: Értem. De szerintem ez akkor is elég gáz :S szélesnek széles de a hossza és a szélessége nem passzol össze :/ Ilyen ídõsen ez átlagosnak mondható? És 18-20 évesen mekkora lenne?
egyáltalán nem gáz. Csak mondom, a korodbelieknek az átlagméret 13-14 között ingadozik, ami felnõttkorra 15-17 ugorhat. Neked "hús"-péniszed van, azaz lankad állapotban az átlagnál nagyobb, de merevedéskor nem túl sok méretbeli változás történik. Ezzel nincs semmi gond. :) Még sokáig fejlõdik a szervezeted, és hamarosan (ha eddig nem indult el) el kezd nõni. Ha meg pl. az osztálytársaid, haverjaid cikiznének ezzel... aki azt mondja, hogy neki 18 centi, vonj le belõle úgy 4 centit és megvan a reális mérete. Nem azt kell mérnie, hogy "nagyjábóóól" mekkora, hanem alapos mérést kell csinálni. Amúgy ha a szeméremcsontodtól méred (hivatalos mérést így kell) akkor kb. 1 centivel több, mint 13.
A kérdező hozzászólása: Értem... Nem, nem a haverok cikiznek. Pont leszarnám hogy õk miket mondanak mert pont leszarom hogy nekik mekkora. Senki más sem csak úgy érdekelt, mert úgy volt hogy ma megyek a barátnõmhõz (direkt ezért mert azt mondta hogy most akarja) de suta létemre még a buszt is lekéstem... Hát most hidd el ezzel hogy honnan mértem nem sokat mondtál... hülyén mondva "tövitöl hegyiig". És a "végére" mekkora lessz a vastagsága?
Hmm, értem. Biztos hogy ilyen korán akarod? A vastagság is teljesen eltérõ lehet. Én is 15 éves vagyok, mint te, nekem 15 centi, de a vastagsága vetekszik egy 18-assal. A tiéd is nyilván eltér a valódi mérettõl. Amúgy egy felnõtt, érett nõ közel 12 cm "mély", szóval ezzel is ki lehet bárkit elégíteni, nem lesz vele gondod. A lényeg hogy ne csapj azonnal a lovak közé.
A kérdező hozzászólása: Hát...Hogy õszinte legyek már lassan 2 éve együtt vagyunk és már rágja érte a fülem. Már olyan fél éve "követeli" de vagy nem akartam vagy lekéstem véletlen a buszt amikor kartam. Meglepõ, hogy 15 évesen ennyit tudsz az ilyen dolgokrol. Számomra legalábbis az. De egy átlagos korombelinek mekkora kellene hogy legyen szélességre és egy felnõttnek?
Szánalmas vagy, utolsó -.- Kérdezõ, ne is törõdj vele. Ömm... igen, elég járatos vagyok a témában a koromhoz képest, több dolgot is mondhatnék, de azt max. e-mailben. Hát az átlagméret a mi korunkban 13 centiméter körül ugrál, a felnõtteké 15-nél. A szélesség elég eltérõ lehet, nincs átlag adat.
Utolsó: te is kis pö csû vagy. Ekkora méret igencsak kevéske. De csak vigasztaljátok egymást.
Hát csak mondom, a méretemmel tökéletesen elégedett vagyok, mert ha nem tudnád, a nõket nem egy nagy farokkal lehet kielégíteni ^^ Nem hat rám a sértésed mert ez egy óvodás szintjén áll. Ha neked pl. 18, akkor gratulálok. Megáldott téged az ég egy jó nagy szerszámmal. De Valami hiányzik... azt hiszem, "agy" a neve...
A kérdező hozzászólása: Te, ez sértõ volt...mégis milyen alapon haverozol le?:) Válaszoló: Milyen adat kell hogy egy átlag méretet meg lehessen állapítani? Vagy most valami összakadt... ha egy korombelinek az átlag hossz 13-14 cm akkor mi kell a vastagság megállapításához?
5. sértés, ugyanaz még mindig... ^^

Ciki, ha egy 14-15 éves fiú bugyit hord?

Legjobb válasz: nem nagyon csak ne leyen tele cuki mintákkal. akkor nem lessz para. de ajánlom a nem harangozós boxert az bejünk a lányoknak. én isezt használom nagyon zoral én szeretem.

nem nagyon csak ne leyen tele cuki mintákkal. akkor nem lessz para. de ajánlom a nem harangozós boxert az bejünk a lányoknak. én isezt használom nagyon zoral én szeretem.
bugyit az fura mert az a lányok szoktak sztem te a fecske alsóra gondolsz ami ilyen: \ / \ / \ / xd sztem ciki xDD boxer a jó én is azt hordok egy gyereknek az osztban fecskéje van és mindig cikizik XDD F/13
gondolom a fecskére gondoltál....az baromi kényelmetlen, szerintem válts boxerre
Igen. CIKI. De nyugi, ezt csak rámondják, a való életben alig érdekel valakit. Én egyébként csodálkozom, hogy van a te méretetben, mert eddig azthittem ilyet csak a kisfiuk(0-9) és az idõsebb férfiak(35+) hordanak.
szerintem a fecskére érti ezt hogy bugyi
azt mondtad van barátnõd, akkor nem teljesen mindegy, hogy mások, ismeretlen emberek cikinek gondolják-e? a barátnõd ezért nem fog elhagyni, mert fecskét hordasz:D (reméljük... XD)
14 éves vagyok, én is NÕI BUGYIT (tangát) hordok, méghozzá ilyesmiket:http://www.otto.hu/detail-image.php?idp=10001570&picid=2966817 Hogy miért hordok tangát? Mert nagyon jóérzés felvenni, jóérzés mikor belemegy a fenekembe, és jóérzés mikor mozgok benne! Jó az egész! Ebben alszok, ebben megyek suliba néha stb... Nagyon jó a tanga! Még fiúknak is szerintem.
Kedves utolsó válaszoló...nem hinném, hogy a srác férfitangát hord.xD
Úristen. Tajgetoszra az ilyen hulladékokkal.
Jézsuom mégegy Tajgetoszos..szerintem ismerlek..
Nem csak ciki, de elronthatja az egész estét. Vagyis nálam eléggé illúzióromboló volt.
Bár nem vagyok olyan húú de idõs, de el kell, hogy mondjam, régebben, fecskét hordtam, az is bejött, semmi gondom nem volt vele. Ma már boxert viselek, mert rájöttem, hogy ez kényelmesebb. De ezt is mint annyi mást, embere válogatja!
a fecske alsóra gondol.....inkáb boxert kéne
fiuk mindenki horgya azt amiben jol érzi magát! és jó lenne ha eldobná mindenki a gátlásait és ugy öltözne ami neki is tetszik. lányoknak ezt joban megértik akkor fiuk nézetek magatokba és nem is olyan nagy dolog bugyit hordani de atol még lehet bármijen szexulis beállitotságu
Áhh nem tom sztem BOXER4EVER És sztem cinkes én meggatyáztam azt akin "bugyi" volt ami alsónadrág....:P Ja képzel el hogy csajt lefekteted levetkõztet és elkéri a bugyidat mert õ elhagyta az övét....XD Lassan már tangát is hordhatsz....=) Kül. bocsi csak õrült vok....>Ð
A fecske nem ciki.... Boxerbõl is csak azt a feszülõs fajtát szeretem... Ami olyan laza az nekem nem jön be... Ennyit errõl... Mindenki magának választ alsót.
Hát ...szerintem letehetsz a fecskékrõl.A boxerek azok amik menõk..állítólag kényelmesek, vannak feszesek, és igazán bõ fazonúak és a csajoknak is bejön ha látnak egy kivillannó szexis boxert a farmer alól:D
am nem bugyi hanem alsónadrág:D
A kérdező hozzászólása: Nem alsónadrág xD Ugyanolyan mint a lányoknak van csak fiuban xD De a fazon ugyanaz. Az nem alsónadrág hanem bugyi xD
Nem ciki, felõlem mindenki azt hord amit akar, legfeljebb kiröhögik. Na de egy barátomnak biztosan tetszene. De õ fiú ;D
Nem ciki. manapság toleránsak az emberek a homoszexuálisokkal
gyerekek! most komolyan! hogy néz ki az a bugyi ami olyan mint a lányoké csak fiúban? én 31 éves vagyok de még sose láttam ilyent! mondanám hogy alsógatya de azt írta a kérdezõ hogy bugyi. hát akkor biztosan az! de milyen az? megnézném szívesen. segítsetek!
A fiúknak készített bugyi a férfi fehérnemû, ha olyan mint egy franciabugyi akkor boxer...
A kérdező hozzászólása: Basszus. EMBEREK. Nem kell hülyének nézni xD Bugyit hord!! És nem buzi, mert van csaja...
Ha neked kényelmes és a csajodnak bejön, hordjad!!!
cikinek nem ciki , de nem ártana felkeresni egy pszihiátert, mert beteges:)
Huh, hat szerintem egyaltalan nem ciki. En ismerek olyan fiut aki ilyet hord, nem is egyet es egyaltalan nem tartjak cikinek. Vannak lanyok akiknek ez nem jon be. En nekem sem a kedvencem, de nem zavar, ha valaki ilyet hord. Csak abban igaza van az elso valaszolonak, hogy ne legyen tele mindenfele cuki mintakkal. Nekem a boxer a kedvencem. :X Szerintem az kiemeli a fenek alakjat. :D
Szerintem sem ciki. Ma már sok fiú hord bugyit, legtöbb barátnõmtõl ezt hallom és sok lánynak tetszik is.
Azt kellene tudni, hogy mit jelent szerinted az, hogy ciki. Hogy feminin-e? Igen. Buzis dolog-e? Igen. Rossznak tartom, hogy manapság a fiatal fiúk rúzsozzák magukat, lányosan vágják a hajukat meg bugyit hordanak ([email protected]+!). Ha egy ilyennek egyszer véletlenül gyereke lesz, akkor mit mond majd neki? Kisfiam, apukád egy csöppet nemi identitászavaros, de te persze legyél talpig férfi? Egyáltalán milyen nõ az, akinek egy nõies férfi kell? Leszbikus? Akkor meg inkább egy férfias nõt fog választani. Nem értem én ezt a világot, pedig csak 30 vagyok.
Az egy dolog, hogy a mai fiatal fiuk egy resze ruzsozza a szajat, kilakkozza a kormet es noies frizuraja van. Az tenyleg feminin es buzis is. De az hogy bugyit hord egyaltalan nem tartozik egy lapra a fent felsoroltakkal. Regebben is hordtak ilyenfajta fehernemut a ferfiak, nem most jott divatba. Es egyaltalan nem ciki, se nem feminin vagy buzis.
Ciki persze , mert a konvencióktól eltérõ magatartás. Ha egy nõ férfias cuccot vesz fel, semmi gáz, de fordítva már feltûnõ. Nagyon sok férfi akad szerte a világban, aki nõi bugyit, vagy még más nõi alsónemût szeret viselni. Ki ezért, ki azért. Szíve joga. Én is ilyen vagyok. Nyugaton már speciálisan erre az igényre is gondoltak . http://www.pantiesformen.com
Egy fecske alsóban sokkal jobban látható a szerszám. Egy boxeralsóban, ami körül öleli a combot is, az egyrészt melegebb és nem fogja úgy a szerszámot. Inkább a nõk lettek férfiasabbak és úgyis öltöznek, mert nekik mindent lehet, bármilyen ruhát felvehetnek, ott nem számít semmi.
Nem, semmi ciki nincs benne.
Az a kedvenc részem :) amúgy még én sem csókolóztam 12/L
csókoloztam 3 szor is! de nem ciki ha 12 évesen nem... miért lenne?Még kell azé az idõ! 12/F
Azt a részt én is láttam! :D Amúgy én is 12 éves vagyok, és én sem csókolóztam még. Szerintem nem ciki! :) 12/L
Semmi sincs korhoz kötve! A sulink egyik nagymenõje 14 évesen csókolózott elõször és aranyosnak tartják. Sõt volt egy srác akivel 15 éves koromban csókolóztam és õ már régen elmúlt 18 és neki az volt az elsõ (jó mondjuk ez már kicsit ciki)...
én mindjárt 14 leszek és járni sem jártam egy fiúval sem, ez is gáz? :D
a lényeg csak annyi h. a megfelelõ csajjal csináld :) (az elõzõ én vagyok)
én 13 évesen csókolóztam elõször :) de az sem gáz ha késõbb jön össze.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ja az a hülye elmehet innen aki mondta h éjn már dugtam is 10 évesen:D
öcsém, én is láttam a mai iCarlyt, nagyon jó rész volt :DD am csak akkor ciki ha te annak érzed, ha tudod kezelni a helyzetet akkor nem para.
ja amúgy elõzõ voltam. 16/L
jesszusom, én még 13 évesen is szerintem csak barbieztam vagy lestem ki a buksimból. :D nekem amúgy 15 évesen volt. nem bíztam a véletlenre, vártam a megfelelõre, igaz mintha egy rozmárral csókolóztam volna, de sebaj. :D
Nempara, én 13 évesen smároltam elõször, majhogynem 14 évesen, aztán mostanra igy a 18 évemmel mondhatni , , leköröztem a többieket..";):)
Bzdmeg, nem tudtad. Kibszott ciki, en 10 evesen mar a szomszed milfet dugtam. Aki a hulye mesekbol akar elni dogoljon meg. Bzdmeg. Jay
nem ciki.látszik még gyerek vagy:) ))
nem nem ciki. én is 13 éves koromba csókolóztam elösször.
Én, mint konzervatív ember, azt mondom nem ciki. De lehet, hogy én vagyok a prûd és inkább a következõt kéne mondanom: "úh, de gááááz! ennyi idõsen én már fiúval is voltam az ágyban! fúj! undorító vagy"
A kérdező hozzászólása: na megvan az elsõ válaszoló:D ajándékot kapsz:D dehogy, nem kapsz:D
2010-07-19 21:31 vagyok. Na, azóta betöltöttem a 13-at és még mindig nem smároltam. És még most sem érzem gáznak magam!:D

Valahol hallottam hogy ciki ha egy fiúnak kb 14-15-16 éves franciaágya van. Ez igaz? Mármint miért ciki ha az?

Legjobb válasz: Ezt hol hallottad? Szerintem egyáltalán nem az, legalább nagyobb helyes van:)

Ezt hol hallottad? Szerintem egyáltalán nem az, legalább nagyobb helyes van:)
LOOOL, egyre jobban kiakasztanak az ilyen kérdések, néha már csak rohogni jovok ide :D Nagggyon ciki! Sot, az is ciki ha hosszú hajad van meg az is ha rovid! Ja, és az is ciki ha fiú vagy, de az is nagyon ciki ha lány vagy! Kééérlek, ne kérdezzetek már ilyeneket, miért lenne már lassan MINDEN ciki?
Nem ciki, tök jó! Ha neked nem kell, add nekem! :D
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értettem hogy a fiú 14-15-16 éves és nem az ágy annyi :)
Én 16 vagyok de lány, és nekem is franciaágyam van. :) Másképpen hol férne el az a rengeteg kis plüssállatom? :S
*helyed
egyetértek az utolsó válaszolóval

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!