Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha és fél évesen (14 db)

Az manapság ciki, ha 16 és fél évesen még nem volt barátom?

És nem is smároltam, meg semmi, pedig már az összes osztálytársam rég túl van mindenen. Lehetett volna csomó, de még nem tudom úgy elképzelni magamat, mert szerintem még nagyon gyerek vagyok. De már hiányzik :( Mit fog hinni az els? barátom, ha egyáltalán lesz? :'( 16L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki!Az a ciki hogy itt kérdezgeted!És ne azért akarj Te is mert az összes osztálytársadnak volt.Ha lesz a barátod,nem ez fogja érdekelni.Sõt még örülni is fog hogy Õ neked az elsõ.Nyugi! :)

Egyáltalán nem ciki!Az a ciki hogy itt kérdezgeted!És ne azért akarj Te is mert az összes osztálytársadnak volt.Ha lesz a barátod, nem ez fogja érdekelni.Sõt még örülni is fog hogy Õ neked az elsõ.Nyugi! :)
Lesz barátod. És örülni fog neki, hogy nem ment elõtte rajtad végig a fél suli. :) Egyáltalán ne tartsd cikinek, nagyon is jó dolog, hogy még nem pasizol. Szerintem az osztálytársaid vannak túl rajt nagyon korán, bár ez meg egyéni vélemény. 20/L
hát ha hiányzik akkor azt jelenti h nem érezheted magad gyereknek hozzá, amugy meg ha nem tudsz majd smárolni nem gáz ne aggodj ilyeneken majd megtanit a barátod :D 16/F
Szerintem ilyenen ne rágódj, mert nekem se volt 16 évesen baátom! És 16 évesen csókolóztam elõszõr, amit nem bántam meg, mármint, h ennyit vártam!És most 18 éves vagyok és nem érzem magamat kevesebbnek, h ennyit vártam anno, sõt...
17 évesen csókolóztam elõször, és azóta van barátom is. Hm..nem ciki, mondjuk akkor én is annak éreztem :-) De egyáltalán nem az, már beláttam, hogy felesleges volt ezt gáznak éreznem akkor. Én azt hittem, hogy sosem lesz senkim..aztán lett :-D És azóta is vele vagyok. 18/L
Ne aggódj! :D Én 16 és fél éves F, PONTOSAN annyi mint Te, s nekem se volt még szerelmem. De szeretnék egyet, nyugi, neked is lesz majd, pont úgy mint nekem! :

Ciki, ha 16 és fél évesen még szűz vagyok?

lány vagyok

Legjobb válasz: Dehogy ciki! Légy büszke rá, és tartogasd az elsõ nagy szerelemnek! Csodás élmény lesz, és életed végéig emlékezni fogsz rá, ezért nem szabad ezt a dolgot elrontani csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, ami amúgy is elég gázos, hiszen nem természetes, hogy nagyon fiatalon ágyba bújuk már mindenki mindenkivel.

Ez nem ciki, ez teljesen hihetetlen. Biztos kamuzol.
50 éves szûz könyvtárosnéninek lenni tényleg ciki. De 16 azért még elég korai a "kötelezõ" szözességelvesztéshez.
Dehogy ciki! Légy büszke rá, és tartogasd az elsõ nagy szerelemnek! Csodás élmény lesz, és életed végéig emlékezni fogsz rá, ezért nem szabad ezt a dolgot elrontani csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, ami amúgy is elég gázos, hiszen nem természetes, hogy nagyon fiatalon ágyba bújuk már mindenki mindenkivel.
dehogy az! Én 19 voltam, amikor nem. S a valós életben nem is ismerek a társaságomban olyat, aki 16 alatt vesztette volna el. Tudom, hogy a statisztikák mást mutatnak, de élek a gyanúval, hogy nem túl pontosak...
A szüzességed az egyik legnagyobb dolog amit adhatsz valakinek, ezért jó ha megvárod az a srácot, aki megérdemli. Én 19 voltam amikor elõször odaadtam magam valakinek. Sosem bántam meg, hogy megtörtént és örülök, hogy ezt az élmény szerelmesen éltem át, egy olyan sráccal, aki viszont szeretett.
Én is az vagyok, és egykorú nekem ez büszkeség..héjj ez tiszttelnivaló nehogy szégyelld!!!
nem.
igen, tiszta gáz vagy. szégyeld össze magad. dehogy ciki, ne hülyülj:D
miért lenne már ciki, könyörgöm?????? hány évesen akarnád elveszteni, 13?????? még jó, hogy szûz vagy, ha nem volt hosszabb kapcsolatod. még jó, hogy nem fekszel le valakivel 2 hét után... könyörgöm, miért kell ilyeneken gondolkodni? szar a mai világ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem azért kérdeztem, mert én annak érzem, csak kiváncsi voltam mások véleményére. Az osztálytársaim nagy része már elvesztette, és amikor hallom, ahogy arról beszélnek, hogy kinek milyen volt, egy kicsit elgondolkozom...:D
nem, szerintem eggyaltalan nem ciki:P akkor csiinald mikor te felkeszultel ra es megkaptad azt, akibe biizol.es ha felsz semmi gond, mindennek megvan az ideje;D
én ennyi voltam mikor elvesztettem, nem éreztem cikinek, már elég idõs vagy hozzá, hogy eldöntsd mi a jó neked!szerintem is várd meg a nagy szerelmet, én is megvártam, és meglátod jó élmény lesz.nem ugy mint 13-14 évesen:) pusz

Nagyon ciki, ha 16 és fél évesen nem voltam még igazából szerelmes, nem volt párkapcsolatom és még csak nem is csókolóztam?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom hogy egyáltalán nem az! van aki ezt szereti hogy van olyan aki nem sietteti el a dolgokat. Szerintem ez a megoldás sokkal jobb mint ha már 13 évesen megtetted volna. Van fiú aki rád vár!

Én úgy gondolom hogy egyáltalán nem az! van aki ezt szereti hogy van olyan aki nem sietteti el a dolgokat. Szerintem ez a megoldás sokkal jobb mint ha már 13 évesen megtetted volna. Van fiú aki rád vár!
nem. ez nem verseny
én se voltam még sose szerelmes. 18f
Egyáltalán nem.
én nálam is ez a helyzet de nem idegesít ami késik nem múlik inkább nyitott szemmel járok és ha van valami ak próbálkozok :p 16/f
semmirõl se vagy lemaradva :)
nem ! fiú vagy lány vagy ?
Nem, nálam is ez a helyzet, de egyre inkább azt érzem, hogy igen ciki. Nagyon szeretnék már valakit:( 16/f
egyáltalán nem ciki!!!! inkább késõbb tapasztald meg ezeket, minthogy fiatalon megbánj 1-2 dolgot...
nem értem hogy mi a nagy gond ebben, vannak 20-30 éves emberek akik ilyeneket írkálnak nekik lehet okuk de neked ilyen idõsen?
Én sokszor voltam szerelmes. De sajnos viszonzatlanul. Szóval jó neked. 15/F
ma 20:50 Mindegyiknek van értelme! Ha elég értelmes vagy akkor rájössz a mondanivalóra!
Nem ciki, sõt... Jó, hogy nem sieted el a dolgokat.
Nem ciki nem gáz sõt nagyon helyes
Én is így vagyok. Mondjuk az én elmúlt 2 évem katasztrófa volt, nem tudtam volna elképzelni egy kapcsolatot közben. Most próbálok "felállni" és önmagamra koncentrálni, mert amíg magammal nem vagyok kibékülve, addig nem szeretnék szerelmes lenni, mert nem tudnám magam teljesen felszabadultan érezni. Egyébként a külsõmmel nincs gond, szépnek is tartom magam, de nyilván látszott a kisugárzásomon, hogy egy lelki roncs voltam, ezért gondolom nem is nagyon vonzottam senkit. Meg tudom érteni... :) 17L.
A kérdező hozzászólása: Lány. De mintha én nem akarnék senkivel lenni... Egyébként köszönöm a hozzászólásokat :) (már amelyik értelmes..)
Én is ebben a helyzetben vagyok :( 17/F
Húúúú, mennyire ciki! És gondolom még semmit sem találtál fel és egyetlen új földrészt sem fedeztél fel! Tök gáz!!!! Pedig már tök öreg vagy! Más ilyenkor már 25 éves házas te meg csak elvesztegetted az egész életedet és már nincs sok hátra!!!! Megkérdezhetem hogy ilyen hülye gondolatok magadtól jönnek vagy ezt mondták neked a homokozóban???? 28F
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) :)

Ciki ha 2 és fél éves kisfiamnak játék konyhát veszünk?

Imád fõzni,az oviban sokat a konyhával játszik,állandóan a vízforralómat elveszi,és a munkapadját is sütõnek használja :-) és a játéklaptopt is melegszendvics sütõnek.

Legjobb válasz: Az én fiam azt kap. :) A legjobb, hogy kékben sikerült venni. Még régebben kapott kis edényeket, vágható gyümölcsöket, imád velük játszani. (Baba is volt már a kezében, de annál csak az érdekelte, mi van a szoknyája alatt. :D Úgyhogy nem féltem a konyhától.)

Az én fiam azt kap. :) A legjobb, hogy kékben sikerült venni. Még régebben kapott kis edényeket, vágható gyümölcsöket, imád velük játszani. (Baba is volt már a kezében, de annál csak az érdekelte, mi van a szoknyája alatt. :D Úgyhogy nem féltem a konyhától.)
A mi 2, 5 eves kisfiunk is azt kap karacsonyra.
Mi lenne ebben a ciki ? Egy egészséges gyereknek ellentétes játékok is szükségesek, mint pl. fiúnak baba, lánynak autó. A gyerekek java szeret fõzni ez pedig nem kifejezetten egy lányos dolog, uniszex. Mint ahogy a legtöbb háztartásban a férfi is tud a konyhában serénykedni.
Dehogy! :) Az én fiamnak is van pedig még csak7 hós.Használtan kaptuk ajándékba. Nagyon sok kisfiú szeret fõzõcskézni, remélem a miénk is szeretni fogja :)
Lehet jövõ mesterszakácsát neveled. Csukd be a szemed és hány nõ és hány férfi mesterszakács jut eszedbe?
en kisfiam (2, 5) is azt kap karacsonyra, persze hogy nem ciki. Nalunk csak az lesz ciki h kistesot is nagyon fogja erdekelni (1, 5) a nagy meg iszonyat irigy szoval lesz majd nagy karacsonyi visitas :D

Szerintetek ciki ha nincs barátom? (16 éves vagyok) Nekem kell kezdeményeznem a fiú felé vagy neki felém? És ha igen, hogy csináljam? Ti, hogy ismerkedtetek meg a párotokkal?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem gáz. Sõt büszke lehetsz arra, hogy nem vagy****...Én fiú vagyok és 16 évesen még csak gondolkodtam rajta, hogy legyen e valakim..(ez már gáz volt, mert fiú vagyok) A másik: Nem neked kell kezdeményezned, hisz a fiúnak a dolga, de elég sok fiú elvárja, hogy kezdeményezzél...én is elvártam....Ne kezdeményezz, mert a fiú elbízza magát... Úgy ismerkedtem meg vele, hogy egy térre jártunk le haverokhoz... egyszer beszóltam neki hogy olyan meleg a szád, mintha tüzelnél..erre õ..tényleg?? ja...erre másnap adott egy szájra puszit, aztán mondta hogy még mindig tüzelek? mondom jah.. elmentünk sétálni, aztán megcsókoltuk egymást, és dúlt a láw!! :) Remélem megkaptad a választ!!!

Szia! Szerintem nem gáz. Sõt büszke lehetsz arra, hogy nem vagy****...Én fiú vagyok és 16 évesen még csak gondolkodtam rajta, hogy legyen e valakim..(ez már gáz volt, mert fiú vagyok) A másik: Nem neked kell kezdeményezned, hisz a fiúnak a dolga, de elég sok fiú elvárja, hogy kezdeményezzél...én is elvártam....Ne kezdeményezz, mert a fiú elbízza magát... Úgy ismerkedtem meg vele, hogy egy térre jártunk le haverokhoz... egyszer beszóltam neki hogy olyan meleg a szád, mintha tüzelnél..erre õ..tényleg?? ja...erre másnap adott egy szájra puszit, aztán mondta hogy még mindig tüzelek? mondom jah.. elmentünk sétálni, aztán megcsókoltuk egymást, és dúlt a láw!! :) Remélem megkaptad a választ!!!
Szerintem ebben nincs semmi ciki.Mert a fiúk dolga kezdeményezni.Majd eljön az igazi. 17/F
Nem "ciki".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) Most azért sokkal nyugodtabb vagyok.

Egy 16 éves lánynak ciki ha pl egy fél évvel fiatalabb a pasi, és járna vele?

Legjobb válasz: Mi lenne ebben ciki? Nem a kor számít egy kapcsolatban, fõleg nem az a fél év.

Mi lenne ebben ciki? Nem a kor számít egy kapcsolatban, fõleg nem az a fél év.
Szerintem nem, fél év még nem olyan sok. Én 18 voltam mikor megismertem a férjemet, aki 7 hónappal fiatalabb tõlem. Ha meg valaki cikizne e miatt ne törõdj vele, a lényeg hogy te jól érzed magad a sráccal és kész. Ez számít.
Az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést.
Nem az, de ennek mi köze az egészséghez?
Te a fiatalabb srác vagy, vagy az "öregebb" csaj?:D Amúgy szerintem fél év semmit se jelent.Ha szereted meg pláne....Egyáltalán nem ciki, és ha meg az lenne, és valaki kinevet, akkor mi van?Ti is nevettek rajta, hogy milyen szánalmas és kicsinyes.Szóval hajrá!:)
az, hogy fél évvel fiatalabb a pasi az elég gáz, de az hogy járna vele, az már egyenesen pofátlanság!!!
kiröhögni biztos nem fog. vannak olyan pasik akik ezt bírják hogy még szûz a nõ.
Ha emiatt kiröhög hagyd a francba.
Én egyáltalán nem problémáznék rajta (férfiként, tehát nem úgy értem, hogy a helyedben, mert persze sokan igen), mert pont hogy élvezném, hogy én lehetek az elsõ - mert én vigyázhatok rád, én vezethetlek be ebbe a világba, és nem hiányolnán a tapasztalatodat. És akkor mi van, ha nem vagy tapasztalt...? Leszel, és ebben a legjobb partner az, aki segít, eligazít, engedi, nem pedig lestresszel... :)
Titeket már nem annyira egyszerû megbolondítani, de ha megkérlek rá mutatsz magadról képet? Amúgy nem fogja cikinek tartani, ha normális. Én mosolyon pl átérné a fejem, annyira örülnék neki.
Nyugi nem fognak kiröhögni. Én nem röhögnélek ki, sõt örülnék neked.
nem fogja cikinek tartani. Mi az oka egyébként? Szabad tudnunk?
Hát majd kiderül...Miért nem volt még senkid?
"(Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)" Mert gondolom egy ribanc volt. Nem mindenki akar 20 férfival szexelni mielõtt megtalálja élete szerelmét. Ezért nem kell általánosítani.
Nem rohognelek ki viszont ha tenyleg komolyra fordulna a dolog 2x is meggondolnam, hogy nem-e elojon kesobb, hogy panikolsz, hogy nem voltal meg massal, meg nem elted ki magad etc... (Az elozo baratnom tobb ev utan ezert szakitott velem.)
Nem ciki és én nem is ítélem el egyáltalán...egyszerûen csak furcsa :)
Tudjátok én régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy hol vannak a vallásos, rendes lányok a korosztályomból. Akkor olyan válaszokat kaptam, hogy olyan már nem létezik, 22-25 évesen már senki sem szûz és hasonlók. Itt a példa a kérdezõ személyében, hogy igenis léteznek csak nagyon ritkák és hatalmas értékek. Ezeket az értékeket csak azok képesek észrevenni, akik maguk is azt az életformát élik, mint õk. Tudom, hogy most is azok kezdtek itt el civakodni a válaszolók közül, akik kicsapongó életet élnek. Éljenek, de akkor ne ítéljék el azokat, akik nem ezt teszik és normális életet akarnak felépíteni maguknak.
ma 14:07 Öndicséret büdös. :) Egyébként írt neked valaki olyat, hogy itt senki nem vallásos? Úgy rémlik, hogy ilyet nem írt senki. És hogy megnyugtassalak: én vallásos vagyok, de úgy gondolom, hogy nem csak emiatt lehet a testi tisztaságot nagyra becsülni. A legutóbbi válaszod is azt bizonyítja számomra, hogy túlontúl okosnak képzeled magad. Csupa baromságot írsz. Szerintem régen mennyi volt egy ember élettartama? Amirõl te beszélsz, az is más világ volt, más értékrendet képviseltek az emberek. Ennyi erõvel a keleti országokban is tök normális az, ami folyik, vagyis hogy 8-9 éves kislányokat férjhez adnak. És barom az, aki nem megy férjhez 8-9 évesen. Szállj le a magas lóról. Ne akard rásütni a gyerekes kis meglátásaidat az emberekre. vagy barátkozz olyanokkal, akik nem csicskák. Õk legalább egyet fognak érteni veled. De ne itt kavarj olyan embereknek, akik nem azt az erkölcsi értékrendet képviselik, amit te.
Ez nálam csak azért alakult így, mert elõször szeretnék a saját lábamon állni, egy normális munkahelyet, hogy magamat el tudjam látni és a páromat is. Nem aarom a szüleimre terhelni ezt is, és mert a suli mellett nagyon nem lett volna lehetõségem értelmesen barátnõt keresni, egyszerûen nem mindig lett volna idõm vele foglalkozni. Szerencsére most úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, de abban igazad van, hogy nem a kor miatt lesz jó a dolog.
Attól, hogy 30 évesen(mondjuk) kezdesz el szexelni, attól még lehet rosz a kapcsolatod.Semmi sem biztosítja, hogy így jobb lesz.Az a biztos, ami már megtörtént. És igazából csak remélheted, hogy olyannal vagy/leszel, aki örökre megmarad.De semmi biztos módszer nincs.
Túlságosan egyoldlaúan látod ezt a dolgot. Régen a 8 óra munka az 8 óra munka volt, utána nem volt msn, facebook, iphone, hipermarketek és ilyen dolgok. Ha él még nagyszülõd, kérdezd meg csak nyugodtan. Az a világ nem ez volt. Nem rohatak úgy az emberek, mégis békében megéltek egymás mellett. Nem volt ennyi elvárás és az igény is csak annyi volt, hogy szeressék egymást. Napjainkra ez megváltozott. És a válásokat sem vetted hozzá. 50-70 évvel ezelõtt mennyi válás volt és mennyi van napjainkban? És a családon belüli erõszak? Ezek a dolgok szerinted a szeretet jelei? Mert szerintem nagyon nem.. attól, hogy van kivel dugni még nem biztos, hogy minden jó. Más világ volt régen. Élõ nagymamám aki tudna mesélni errõl...
történelmi bizonyíték kell?Mondjuk az, hogy a legkésõbb 15 éves korig házasodtak az emberek az utóbbi pár évtizedet kivéve.És az elsõ éjjel szexeltek is.Mostanában ez ki tolódott, de max 17-8 évesen minden épp szexuális étvággyal és épp elmével rendelkezõ, valahogy kinézõ ember túl van az elsõ szexen.És ez baromira nem értékrend, amit ti csináltok, hanem :Vagy túl válogatósak vagytok, és senki nem felel meg eléggé, vagy rondák vagytok, vagy igénytelenek, vagy túl gyerekek egy kapcsolathoz.De akár lehet ezek keveréke is. Értékrend azoknál, akik vallási okokból nem szexelnek házasságig.Mint a Jehova tanúi.De hát velük lehet vagy egyet érteni, vagy nem, de náluk ez része egy nagyobb, összetettebb vallási rendszernek, náluk ez alap.És hogy ki hány évesen házasodik, az egyéni dolog.És ha van valakijük, csakis ezért nem szexelnek, mert hisznek abban az egészben.De ti?Csak az elõbb felsoroltak miatt, ami baromira nem értékrend és még csak nem is egy becsülendõ dolog, fõleg hogy ideológiát csináltok belõle.Ami egy nevetséges dolog és ezt akarjátok beadni mindenkinek, hogy értékrend... Én mindenki szerint egy intelligens ember vagyok, és ha valamiben van logika, azt meg értem.És azon kívül, amiket le írtam, nektek nincs logika abban, amit csináltok. Ennyit errõl...
Úgy veszem észre, hogy tegnap óta tûntek el válaszok, szóval most jól meg van keveredve minden.
Bocsánat, 37-esnek és 31-esnek szól a válaszom.
38-as: idióta vagy. Ha látnál, megállás nélkül csöpögne a nyálad. ;) 32-es: te vagy az a típus, aki nagyon okosnak gondolja magát, és ezt be is akarja bizonyítani. Ekkora baromságot, hogy a történelem is bizonyítja, hogy mi vagyunk a hülyék...mutass már egy forrást kérlek! Hiába próbálod a saját igazadat bizonyítani, ez itt nem fog menni. Egyszerûen vannak emberek (tudod, a hülyék), akik már erkölcsi értékrendet képviselnek, mint te. Ez nem jelenti azt, hogy éretlen, beszari, büdös, csúnya. Egyszerûen csak más. Én pl millió éretlen, beszari, büdös és csúnya embert látok szórakozóhelyeken (igen, még oda is járok), akik szexelnek számukra teljesen idegen emberekkel. Ez lenne az érettség? Nekem nincs bajom azzal, aki normálisan tudja kezelni a szexualitását. Nem dug össze-vissza, és igenis úgy tekint erre, mint egy nagyon bensõséges dologra, és nem mint állatias ösztöneinek kielégítésére. Ha neked ez nem tetszik, ám legyen. De ne akard bemagyarázni senkinek, hogy hülye lenne emiatt. És fõleg ne csicskázz. Nagy értelemre vall.
Bocs, nem ide akartam, de ha nem nõt, hanem férfit írok, ide is megfelel:D
#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz.
Ilyen téren a nõk sokkal kegyetlenebbek. Hacsak nem egy utolsó tapló parasztot fogsz ki, nem lesz semmi gond. 20F ugyanebben a cipõben.
Valami változás a húszon túli szüzek háza táján?
23 éves lány vagyok, azt mondják szép arcú. Világéletemben kórosan elhízott voltam, ezért nem sikerült a párválasztás. Két év alatt lefogytam, már vannak akik érdeklõdnek irántam, de valamiért nekem nem megy. Sosem csókolóztam még és más sem történt. Nem vagyok retardált, sok barátom van, kiegyensúlyozott életet élek. Egyetem mellett dolgozom, mindig jókedvû vagyok és imádok nevetni! :) Pont a múlthéten volt a szülinapom, és arra gondoltam, hogy "basszus, még egy év eltelt az életembõl és még csak nem is csókolóztam soha". Én ezt negatívumként élem meg. Nem vagyok prûd, sõt! Vágyom már az igazit de nem fogom elsietni. :) Aki kiröhög emiatt, azt te is röhögd szembe és hagyd ott. Te magad lehet, hogy cikinek érzed de a visszajelzések alapján sok normális férfi van, aki ezt nem így gondolja! :) Szerintem ez szuper!
Nõként még nem vagy elkésve. Persze, biztosan vannak, akik ha megtudják ezt, inkább elmennek világgá, de olyanok is szép számmal, akik szívesen vezetnek be. Én ugyanilyen idõs, és állapotban lévõ férfiként(francokat férfi, inkább nulla kis p*cs) már erõsen örök magányra vagyok ítélve.
"Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk." lehet, inkább sosem beszélgettél még ilyenekkel. lehet, hogy az átlag lány egy hörcsög agyi szintjén van, õk meg megütik a nyulakét, de az még édeskevés egy komoly párkapcsolathoz. ugyanolyan felszínesek, csak nem tehetik meg hogy úgy viselkedjenek, mert általában defektes személyiségük van vagy ronda külsejük.
"unalamsak és buták" Pont, hogy õk a nem buták. Lehet inkább te vagy buta hozzájuk.
"#35-nél nem értem az analógiát: hogy jön az össze, hogy aki 20-onévesen szûz az nem gondolkodik felnõtt módjára? Semmi köze nincs a kettõnek egymáshoz." szerintem se, ezt enm tudom honnan vetted. " Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?" sehol. szerencse kérdése. a legtöbb ilyen, akivel beszéltem iskola és otthon közti sétálgatás közben esélyes az elkapásra. sehová nem járnak, otthonülõsek, kis falvakban laknak, és ha besézlgenti is akarsz velük, nagyon egyszerûek (unalamsak és buták). annak azért oka van, hogy valaki ilyen idõse szûz maradt. a félénkség csak kifogás.
Hol találhatnak rá az efféle lányokra a hasonló fiúk?
49-es! Szerinted mi miatt alakult így az életet? (privibe is írhatod, ha ide nem szeretnéd)
50-es helyes.:D
18 eves lany vagyok es meg mindig szuz es egyelore el sem szeretnem vesziteni!
Én 27 vagyok fiú (nem csúnya, a külsõm alapján sokan azt hiszik, hogy nagy bulizós nõfaló vagyok pedig ellenkezõleg )és ugyan úgy vagyok mint a kérdezõ lány , majd lesz akivel összehoz a sors , bár hogy olyan lányt találjak aki nem járt senkivel szinte esélytelen. :(
az a baj, hogy szerintem ha ez 24 évesen kérdés, akkor még mindig éretlen vagy egy párkapcsolathoz. mellesleg szerintem 1 ilyen lányra jut 10 ilyen fiú (csak itt gykn), szóval nem fognak kiröhögni. inkább csak a tipikus jóképû macsók, akikre olvadnak a lányok, azok mennek numerára. de szerintem manapság már eleve egy 24 éves szûz lány is ritka, nem várható el, hogy legyen felnõtt gondolkodása is. aztán kérdéses, miért maradt szûz.
Még mindig én vagyok. Tudod, 13, 31... Voltam én is szerelmes. Sokszor. Sõt, barátnõm is volt, csók is volt. Ezt nem lehet azokkal összehasonlítani. Na de nem bizonygatom. Ezt midnenkinek magának kell megtapasztani.
ma 01:03 Senki sem beszélt itt büszkeségrõl, csupán van egyfajta értékrendünk és elveink amik szerint élünk.
Igen megjöttek a "komoly" lepedõakrobata férfiak, akik már a 10. barátnõjüket fûzik.:D
Vártam már a csicskázás megjelenését...sajnos ilyen világban élünk. Aki nem csinálja azt, mint a többiek az csak egy "csicska".
ma 00:50 Jól esik néha ilyet is olvasni :) Persze megértem azt is, aki esetleg nem így gondolkodik, csak én is hasonló vagyok lányban.
Én is olyan gondolkodású férfi vagyok, mint a 13-as csak 25 éves. Vagyunk azért így néhányan, de nagyon kevesen. Nem tartozunk a túlnyomó többséghez.
Jó is lenne, ha több olyan normális gondolkodású ember lenne, mint a 13-as.. :)
ha egy irányítóbb típusú, nevelgetõ érzékû fickót fogsz ki, õ élvezni fogja. ha megtanulsz és nem félsz te is adni, nem csak kapni, akkor meg semmi probléma nem lesz. csak van egy elképzelés ugye a szûz lányokról, hogy kínozzák a férfit a saját gátlásaik miatt és nemhogy nem viszonozzák a közeledést, de még szívességet tesznek, hogy fekszenek és "hagyják" magukat. de persze ez nem mondható el az összesre. ha nem leszel ilyen önzõ, és rugalmatlan, akkor nem látom okát a félelmeknek.
Ez nem ciki. Én is szûz vagyok és én elhatároztam, hogy egy lány lesz az életemben. Meg kell találnom az igazit, nem érdekel meddig tart. Igazából annak örülnék ha õ is az lenne, de szerintem minél jobban haladok az idõvel, ennek úgy egyre kisebb lesz az esélye. Szóval nem feltétel, de örülnék ha szûz lenne majd a leányzó. Emiatt ne is aggódj, ha megtalálod az igazit, õ értékelni fogja és nagyon megtisztelõl lesz számára, hogy neki adod. Ha már ennyi ideig kibírtad, én semmiképpen sem adnám egy egy éjszakás (vagy 2 hetes) skalp vadásznak. Kitartás "kis"lány! ;) 23/F
Tehát érdemes megpróbálnod ráérezni, hogy ki ilyen. És akár jelezni is neki az adott pillanatban, hogy veled ez a helyzet, és igényled a segítséget. Ha rendes a pali, melléd áll, ha meg kiröhög, nem veszítettél semmit.
Én 25 évesen vagyok szûz. És abszolút nem tartom cikinek. Szép vagyok, okos vagyok, egyszerûen csak nem jött össze eddig. Nem kell ezt túlbonyolítani. Te se érezd cikinek. Ha egy pasi pedig azért dob...az annyit is ért. Egy percig se bánkódj miatta.
18-as ne aggódj, szerencse, hogy te nem tartozol a "csicskák" közé, hiszen te szuper tökéletes vagy! Remek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! (kivéve a 18-ast)
De komolyan, gyerekek, nem is hittem volna, hogy itt ilyen emberek leledzenek! :) Mármint volt már szerencsém normális emberekhez, de az oldal felhasználóinak nagy százaléka...mindannyian tudjuk. Kellemes csalódás. Örülök nektek! :)
Nem az, hogy magamra vettem... Ja, 34es, valószínû majd pont itt lesz szerencséd... Amúgy meg nem tudom mit vársz-vártok a szerelemtõl, az csak egy kiegészítés, egy + jó dolog, nem " a fény" annyira nem is tudjátok, hogy többet képzeltek bele, mint ami.Én már voltam szerelmes, és ez nem egy megismételhetetlen dolog. És nem a minden, hanem valami ami jó.Persze ezt majd lehet csak utólag ismeritek fel... Az biztos, hogy eléggé el vagytok rugaszkodva a földtõl... errõl jutott eszembe, a John Carter c. filmet valahol úgy emlegetik, mint "fuvaros Jani" Õ is elrugaszkodott a földtõl, de szó szerint... Na még zárásképp, hitelesebb lenne, ha nem lennétek így el varázsolva, de mindenképp értelmetlennek tartom. Persze azt csináltok, amit akartok.-na megyek aludni.
33. Úgy látom, te ezt nagyon magadra vetted. Talán igaz a mondás: "Megsérteni nem, csak megsértõdni lehet." Egy szóval nem mondtam, hogy aki szexelt már, "annak nincsenek álmai és hasonlók". De ha te ilyet látsz valahol, kérlek idézz. Ha én 17 évesen találtam volna olyat aki eléggé megfelel... Nálam ez nem így mûködik. Ezt meg kell értened. Csak egy ember felel meg "eléggé", hogy a te szavaiddal éljek. Az az ember lesz majd a fény az életemben. Nem hiszem, hogy bármi esélyem is lett volna 17 évesen megtalálni ezt a lányt, hiszen akkor még valamennyivel másképp szemléltem a világot. Persze nem azt mondom, hogy nem találhatja meg az ember annyi idõsen élete szerelmét, csak magamról beszélek. Akkor, annyi idõsen biztos, hogy nem tudtam volna úgy megélni ezt, mint most. És elárulom neked: van egy lány. Õ elmondhatatlanul ragaszkodik hozzám. Én is nagyon-nagyon szeretem õt. Valószínûleg hamarosan el is fogom veszíteni a szüzességem, de ettõl még nem fog megváltozni amit gondolok. Ebben a pillanatban, 2013 január végén úgy gondolom, hogy õ lesz az az ember, akivel az életem eggyé válik. Ha ez bármi okból kifolyólag mégis másképp alakulna, vagyis ha õ meggondolná magát (most azt nem akarom feszegetni, hogy én ezt jelen pillanatban nehezen tudnám elképzelni).. mert akárhogy is nézzük, ez a lehetõség is fennáll. El tudnám engedni, mivel akkor tudom, hogy neki az a legjobb. A szeretet a kölcsönös megértésrõl és odaadásról szól. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszer valakit találnak és az illetõ megcsalja, akkor erõszakkal (veszekedéseel, neadjisten verekedéssel) "megnevelhetik" a párjukat. Ez nem így mûködik. Ha a megcsalás megtörténik, akkor ott már régen rossz valami. Hogyha ezt a dolgot a két fél nem képes úgy megbeszélni egymással, hogy mindkettõnek jó legyen, akkor csak is az elengedés jöhet szóba. Tudom, egy-egy ilyen alkalommal, amikor csak 1 évig vagy csak 2 hétig volt együtt egy fiú és egy lány, akkor sok tapasztalatot lehet szerezni a szexben. De azt ne felejtsük el, hogy mindenki elkezdte valamikor és van aki így is csak egy k*rógép marad. Én pedig ezt úgy gondolom, hogy elég hosszú az élet ahhoz, hogy a párommal felfedezzük egymás testét és megtaláljuk a legapróbb dolgokat is az öröm kapujához :) Lehet, hogy te ezt álszentségenk tartod, de ennél valóságosabb példa nem lehetek, minthogy itt írom ezeket a sorokat. Nálam így mûködik. Ha nem hiszed, ezen már nem tudok segíteni. #13, 31 voltam
1. nem ciki 2. hülyeség kihagyi és félni sem kel tõle 3. ha közel laksz csókolózhatunk így ezt a részét letudtad 4. ez a pont akkor lesz számodra érdekes ha bevállalósabb vagy kíváncsibb vagy :D 28F
nem baj de sokan azt feltételeznék rólad hogy prûd vagy, és ez ijesztõ a férfiaknak :/ De nekem nem lenne az ha egy korombeli lány az lenne és én lehetnék neki az elsõ mivel én is szûz vagyok, és már majd szét repedek a vágytól, tudom majd egyszer összehozom. Küldesz egy képet? adok tippet mert a nõknél sokat számít a külsõ-tényezõje... Evolúciós tény. F19
Fiúk-lányok! Én örülök neki, hogy létezik ez az oldal és néha sikerül az értelmesebb embereknek egy helyre gyûlni :) Nem 2 emberrel ismerkedtem már meg innen. Elsõre csak nem hittem a szememnek, de amikor jött a következõ ember aki hasonló értékrendet képvisel, mint én és a következõ, akivel naphosszat beszélgettünk.. szerintem ekkora örömöt még soha nem éreztem, amikor ezeket az embereket megismertem. Lehet, hogy õk nem udnak róla, de nekem sokat jelent a tudat, hogy van néhány (és úgy tûnik egyre többe bújnak elõ a kis vackukból szerencsére) olyan ember, akik valóban értéket képviselnek a szexualitás terén is. Ismerik a szeretet szó valódi jelentését és tudják mi az a szerelem. Vannak álmaik, van lelkiismeretük, céljuk és vannak érzéseik. Szerintem az, ha valaki hozzám hasonlóan gondolkodik ezekben a témákban (és úgy látom, azért nem vagyunk kevesen) az egyfajta kivetülése annak, amit az életében képvisel. Egy nagyon pozitív jellemre utal, még ha az illetõ ezt másképp is gondolja. Ez idõvel mindig kiderül, legfeljebb csak egy ideális pár, egy olyan ember kell hozzá, aki erre rávezeti az illetõt. Sokan félnek valamitõl nincsenek megelégedve magukkal és emiatt szüzek. Õket biztosíthatom arról, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Az apró külsõségeken mindig lehet segíteni, legtöbbször csak elhatározás kérdése, de e lényeg belül van. Én is szûz vagyok, igen. Dugás helyett ilyesmi dolgokra vezetett rá az élet. Nagyon nem bánom. Örülök neki, hogy ezt érezhetem, amit és hogy része lehetek most ennek az élet nevû valaminek. Hihetetlen boldog vagyok, pedig szûz vagyok. Na ezt adjátok össze ;) /most nem akarok mélyebben belemenni a témába, szerintem akinek kell, az belül érzi mirõl beszélek/ #13 voltam
Van az általánosan elfogadott, és a nem.Nem személyi, hanem mindenkire vonatkozó, mint hogy a fehérnemût a nadrág külsõ felén hordani nem normális dolog.
normális - nem normális Elég szomorú, hogy valakinek csak ez a két kategória létezik. Egyáltalán ki és mi alapján, ill. milyen jogon határozza meg, hogy mi a normális? Mindenki más, mindenkinek más a normális.
Ha nem vagy csúnya és értelmes vagy. Akkor szerintem ebbõl nincs gáz. Engem pl abszolút nem érdekelne a dolog. 22/F
Amíg Te magad nem érzed annak addig nem szabad különösebben foglalkoznod a dologgal. Hasonló korban vagyok, nem volt még barátnõm, nem is csókolóztam, de nem problémázom rajta. Tudom, sokaknak ez nem tetszik, de nem vagyok hajlandó rohanni a korral és élni olyan életet amelyet rá akarnak erõltetni mindenkire. Picit konzervatív vagyok, nem vagyok az a típus aki vakon megy a tömeg után. Hidd el ha valaki igazán érdeklõdik felõled, azt nem fogja érdekelni az állapotod. én magam is jobban örülnék egy hozzád hasonló lánynak :)
ma 01:09 Hasonlóképp kellemesen meglepõdtem :) 21L
szerintem nem :)

16 éves lány vagyok. Gyakran hordok testszínű és fekete bokafixet, emiatt sokan leszólnak, öregasszonyosnak csúfolnak. Tényleg ciki, ha tinilány ilyen bokafixeket húz fel?

Legjobb válasz: Mindenki úgy öltözködik,ahogy neki tetszik.Ha mindig azt néznék,hogy más mit tart cikinek,meztelenül járhatnánk.Ne tö9rõdj másokkal,húzz olyan zoknit,ami neked jó.

Mindenki úgy öltözködik, ahogy neki tetszik.Ha mindig azt néznék, hogy más mit tart cikinek, meztelenül járhatnánk.Ne tö9rõdj másokkal, húzz olyan zoknit, ami neked jó.
Én azt mondom van amihez akár még jól is állhat ez a bokafix, csak jól kell megválogatni hozzá a ruhákat. Viszont nekem is a nagyanyám hord ilyet, senki más a közelemben, tehát alapból õ jut eszembe ha ilyet látok. Persze azért nem kéne leszólni senkit mert nem a legújabb divat szerint öltözik.
Az elõzõekhez hozzátenném még, hogy lehet, hogy pl. jövõre ez lesz a divat és azok lesznek a leglelkesebb bokafixesek, akik most kicikiztek... ez a divatmajmolás nagy hülyeség, tegyél magasról a véleményükre, öltözz úgy, ahogy neked tetszik. Sõt, még mondhatod is, hogy neked EZ TETSZIK, és fõleg azért, mert mások nem hordják, vagy vmi hasonló.
csak akkor gáz, ha mondjuk a nadrág alól kilátszik h bokafix. de ha elég hosszú a nadrág és nem látszik ki a vége, akkor semmi gond. én is szoktam például ilyen balerinacipõhöz felvenni. és szerintem sokan vagyunk így. 20/L
én is 16 éves vagyok és én is szoktam balerina cipõt hordani és bokafix nélkül fel sem tudnám venni. ..egyszer feketét vettem fel mert nem volt más tiszta, hát gondoltam meg probálom azzal...elindultam és néztem hogy fuhh kicsit gázos..de utánna meg megtetszett ...pont kicsit retrosan voltam öltözve és kifejezetten jó volt szerintem a fekete bokafix...olyan egyedi volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek a hozzászólásokat. Igazából nem izgatnak az osztálytársaim, de az oltogatásaik néha rosszul esnek, és azért tettem fel a kérdést, hogy lássam, mások mit mondanak a szokásomra, mi a véleményük. Nem divatból járok így. Amúgy meg nem is akarom eltakarni a bokafixet, mivel általában rövidnadrágban meg szoknyában járok meleg idõben, másként meg imádom a bokazokni viselését, másmilyen zoknim nincs is, és pont azt a fajtát szeretem, ami alig egy picivel ér a bokacsontom fölé. A testszínût és a fekete bokafixet sem húzom feljebb. És megnyugtattatok, bátrabb lettem, a múlt héten háromszor mentem így suliba.
szerintem inkább szexi mint gáz..én nagyon bírom az ilyeneket (17/F)
A kérdező hozzászólása: A pasim is nagyon szexinek találja, mikor bokafix van a lábamon (ha retrós is), sõt egyenesen rámgerjed, de annyira, hogy tavaly óta gyakrabban húz le a 20 körmömrõl, ha bokafixben lát.

Csajok ti cikink tartjátok? Ha egy 18 éves fiúnak elégé szörös a lába a hasa alat is szöros és a ködöke felet a mellkasig is van ször

Legjobb válasz: Én speciel utálom, ha egy pasi gyantáztatja a lábát... Olyan kisfiús lesz, amúgy sokkal férfiasabb.

Én speciel utálom, ha egy pasi gyantáztatja a lábát... Olyan kisfiús lesz, amúgy sokkal férfiasabb.
Vannak, akik a szõrös pasikat szeretik, vannak, akik a meztelencsigákat. Az átlag a szõrös pasikat szereti, hogy mégse érezze úgy magát, mintha egy nõvel lenne (nem az én véleményem!). Ha a vállad, hátad, nyakad nem szõrõs (mert attól ált. minden nõ elokádja magát, kivétel a mi kis vörös celebünk), akkor nem ciki. Én mondjuk meghalnék, ha bárhol a lakásban, lefolyóban, ágyban, akárhol szõrszálat találnék, de én vagyok a kivétel! :) Nem ciki!
Engem ha a csak a lába meg a mellkasa szõrös, az nem zavar, viszont szerintem nem v.mi szép látvány, ha egy pasinak a hasán pont, ahogy mondod egy a köldökétõl egészen a mellkasáig van egy szõrös csík, és én azt sem kifejezetten szeretem, ha a háta szõrös v.kinek... De ízlések és pofonok...Azért nem kell elkeseredni, biztos van akinek bejön :D 16/L
Engem abszolút nem zavar. A lába legyen csak szõrös, ahogy a karja is, a has alatti csík pedig számomra inkább izgató. A hónaljszõr sem zavar, de a háton és a vállon már nem szeretem. A mellkasszõr vagy legyen teljes (persze nem David Husselhoffos) vagy teljesen csupasz, azt nem szeretem, ha csak a mellbimbó körül van pár szõrszálacska. 21/L
engem nem zavar. ha szeretem az illetõt akkor szõrrel együtt szeretem:D. na jó nem mondom h eleinte nem zavart a szõr, de most már egész megszerettem ;) L*-*
Hát ez bizony elõ szokott fordulni a férfiaknál, hogy szõrösek. :D
Szõrõs!Ne gyantázkodjon már többet, mint én:) .
A kérdező hozzászólása: Azt kifelejtettem, h. mindig azt mondja, h. ebben a korban ez normális, de szerintem nem...
lehet közölni a véleményét bárkinek a megfelelõ formában!és nincs harag, miért kellett röhejesnek nevezni a kérdezõ hitét?érthetõ, hogy bántásnak fogta fel!Ha annyit írt volna.hogy" szerintem egyáltalán nem természetes, és a mai világban már cikinek számít " akkor nem bántó, és kimondja a véleményét!
Nem "ciki", egyáltalán, ez csak használhat. Az Egyesült Államokban pl. -alapvetõen protestáns ország, - ahol nincs gyónás, szinte mindenkinek saját pszichiátere van, itt ez egyfajta gyónáspótlék. Az aggodalmaskodóknak, aggályos lelkületûeknek viszont nem ajánlott a gyakori gyónás, de ezt a lelkivezetõ meg is mondja. Ha nem errõl van szó, akkor viszont ez az életszentség jele.
azért ne jöjjenek ide, mert nem azt mondták, amit hallani akartál? látszik, hogy egy mocsok hívõ vagy, azok csinálnak ilyet. te megkérdeztél valamit, amire véleményt vártál, akkormeg ne pofázz.
Nincs mit, ezzel a suttyóval meg ne foglalkozz, mert igencsak szüksége lesz a "nyalásra" ha az életben vinni akarja valamire.Bár amennyi esze van félõ az sem segít rajta!
Ó megsértettél, menjél gyónni különben beköplek istennél és mondom neki hogy küldjön rád 3 nagydarab négert egy sötét kis utcában. Ne hidd hogy nem teszi meg nekem, jól tudok nyalni és õ élvezi.
Nem ciki. Ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor nyugodtan. Azzal meg ne törõdj, hogy mások mit mondanak.
A kérdező hozzászólása: Mi van? Miért is röhejes?Nem bunkó emberek válaszát várom, hanem normális válaszokat szeretnék...Ilyen mint te inkább nem is járjon ilyen oldalakra, mert csak fölöslegesen lassítja be...Ennyi.Inkább tartsd meg máskor a véleményedet...Köszike.
70 évesen sem normális, 16 évesen meg röhejes hogy ezzel foglalkozol egyáltalán.
A hivöknek nem ciki, a hitetlen kutyák között meg ciki:) ))) ez ilyen egyszerü. Mi hitetlenek nem értjük h a másik miért hisz, a hivö meg nem érti hogy mi miért nem hiszünk. Tölem aztán mindenki azt csinál a szabadidejével, amit akar..
Ha ettõl jobban érzed magad ne fogd vissza!Ha másnak akarsz ezzel megfelelni akkor gáz!
Én ugyan anteista vagyok, így hát sosem gyónok meg semmit, legalábbis nem a hagyományos értelemben. Fontos, hogy elmondd valakinek azt, ami nyomja a lelked, teljesen mindegy, hogy egy lelki vezetõnek, mint te, vagy egy kismacskának, mint én. Szóval nem ciki, egyáltalán nem, nyugodtan járj gyónni, ha ettõl megkönnyebbülsz.
Nem ciki, sõt! Pio atya 3 naponta gyónt, mert így érezte magát tisztának! És azt hiszem, hogy hozzá képest nekünk van mirõl mesélnünk...:) Szóval csak nyugodtan, sokan példát vehetnének rólad. A degenerált alakokkal meg ne foglalkozz, kár a billentyûket koptatni miattuk:) Ha nem reagálsz, na az nem tetszik nekik, ha meg felháborodsz, az egy tuti orgazmus a "drágáknak"...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, és a megvédést...:)
Nem, nem ciki. Ha szükségét érzed, akkor menj el bátran, bármikor. A lelki vezetõd nem csak vígasztalni akart, ez egy természetes érzés.
de azért lepontozni valakit, meg leszólni, mer elmondta a véleményét. hát [email protected] õ kérdezte
A hívõ miért mocsok??? Azért mert te nem hiszel semmiben 00:22 azért nem kéne még ugatni. Szar alak. A kérdezõnek: Egyáltalán nem ciki, viszont nemtudom 2 hetente szükséges-e. Nemhiszem, hogy olyan sok bûnt követnél el :)
A kérdező hozzászólása: Jah, igazad van, csak azt nem értem, h. ilyenek minek jönnek erre az oldalra?Mert annak nincs értelme, h. ilyen válaszokat adjanak!Köszi a válaszodat még1x, és neked is 23:40...
A kérdező hozzászólása: 23:39 köszi az értelmes választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, és meg is nyugodtam, h. nem ciki, és nincs velem semmi gond..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!