Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha és fél (53 db)

Régebben látam egy kéttrészes filmet és nemzudom a címét ha valaki fel is meri megmondanátok nekem is?

Arrolszól hogy van egy srác, az anya vámpír, az apja peddig keresztes lóvag. De még kiskorábban elhagyták és 18 éves korábban a Vámpírok megtalálták kiképezték, de az apja is feltünk és mindkétt fél a szentgrál ért mennek. Ha valakitudná a film címét? És el is árulná az fantasztikus lenne.

Legjobb válasz: http://www.imdb.com/title/tt0120877/?ref_=ttqt_qt_tt

A kérdező hozzászólása: köszi, de sajna nem :(

Ciki ha nem vettek fel az egyetemre tavaly és most a szüleid tartanak el már egy teljes éve, mert nem dolgozol? Szóval ciki ha nem tanulsz tovább és nem is mész el dolgozni helyette? És elsősorban: MIT GONDOLSZ EGY ILYEN LÁNYRÓL?

Legjobb válasz: Well,ha egyetemre járnál,valószínûleg akkor is a szüleid tartanának el. Az ciki,ha egy évig nem csinál semmit.Legalább beiratkozhatna okj-re vagy nyelvtanfolyamra. Én is felvételi elõtt állok,várok a papíromra,de ha nem vennének fel én ezt a kettõt csinálnám.És meglehetõsen szégyellném magam,ha otthon döglenék a nyakukon.Inkább hasznossá tenném magam.

Well, ha egyetemre járnál, valószínûleg akkor is a szüleid tartanának el. Az ciki, ha egy évig nem csinál semmit.Legalább beiratkozhatna okj-re vagy nyelvtanfolyamra. Én is felvételi elõtt állok, várok a papíromra, de ha nem vennének fel én ezt a kettõt csinálnám.És meglehetõsen szégyellném magam, ha otthon döglenék a nyakukon.Inkább hasznossá tenném magam.
19:38!Nem lehetetlen!!Ezt azok mondják, akik mentegetni akarják magukat!Nem kell, hogy büdös legyen a munka, amit ajánlanak, el kell vállalni, nem pedig válogatni a mai világban!Nekem ha nem lenne munkám, elmennék akár utcát söpörni, mert nem szeretném, hogy valaki eltartson...Jobb az, amikor az embernek SAJÁT pénze van, nem másét költi!
CIKI!Nem bántani akarlak, de szánalmas, semmirekellõ az ilyen!Nekem lesült volna a képemrõl a bõr, ha se tanulni, se dolgozni nem dolgoztam volna, hanem csak éltem volna a nagyvilágba a szüleim nyakán!
Az ilyen lány szerintem egy lusta dög.... senkit nem akarok megbántani ezért csak ennyit írok...
nem értelek... annyi OKJ-s képzés van ahová kb annyi a elvétel hogy mész és ki töltesz egy papírt és máris bent vagy! Én így kerültem az Eötvös Lóránd Tudományegyetemre! Úgyhogy mo mindenképpen állj neki neten keresgetni! Mit csináltál egész évben amíg a szüleid dolgoztak? Ha segítség kell tanulással kapcs.-ban írj privit!
azt, hogy ideje elmennie dolgozni
Hasonló a helyzet nálam , én most fogok halsztani 1 évet. Szerintem a mai helyzetben, amikor alig lehet munkát találni érthetõ. Próbáltál munkát keresni? 20/F
naplopó, közveszélyes munkakerülõ! még arra sem volt hajlandó, hogy megkeresse az elsõ egyetemi évére a költõpénzt!
Azt, hogy buta. Ha lenne egy kis esze, akkor nem a csodára várna, hanem igyekezne a következõ felvételiig plusz pontokat szerezni. Akár nyelvvizsgával, akár okj-vel, akár újra érettségizéssel. Mert ugyan van esélye, hogy a következõ évben ugyanaz a pontszám elég lesz a kívánt helyre, de elég kicsi.
Már bocs de fiúban is van ilyen sõt akik egyetemre mennek nagyrészük ugyenilyen típús csak van 1 jó alibijük mért loggnak a szülök nyakán. A legtöbb egyetemista tudja hogy a tanulmányaivel kit'rülheti de ennek ellenére nem dolgozik és elvárja hogy a bulit, ruhákat... fizessék a szülök.
bocsi, de nem mindenki bölcsész meg tanár szakos...
Mondd meg neki, hozzám jött dolgozni.... A "váltómra" ráférne egy kis fényezés.
jött=jöhet
Azért tart itt az ország, ahol mert sok ilyen semmirekellõ, dolgozni nem, csak egyetemre járni akaró "bölcsekkel" van tele ... Én érdekesképpen már 19 évesen elkezdtem dolgozni, mellette fõiskolára jártam levelezõn, plusz angolt tanultam, gyakorlatra jártam stb.. simán meg lehet oldani, csak részlegkérdés az egész. És nem csak az irodai munkákat kell ám nézegetni, én is elég kemény fizikai munkát végzek, megjegyzem nem 200 ezerért... Anyuka meg apuka helyében már rég elzavartam volna otthonról.. és bocsánat, ha sértõ amit írok, csak hát kiakasztóak az emberek:S 23L
azám, ciki......ezért nem is gondolok rólad semmi jót...hadd ne fejtsem ki bõvebben....
mármint nem rólad nem gondolok semmi jót, hanem a nõvéredrõl, mivel ugye róla szól a dolog.... :)
Ciki nem ciki én érettségivel, és két szakmával nem találok munkát már másfél éve, igen a szüleim tartanak el, mert NINCS munka, a Tescoba sem vettek fel, csak azért nem csinálok meg egy harmadik szakmát, hogy a szüleim pénzét költsem. Aki szerint ez annyira ciki, ami ellen lehetne tenni valamit, mondja meg, hogy mit csináljak, álljak ki táblával a nyakamba, mert már mindent megpróbáltam, de vissza se hívnak sehonnan. Két év munkaviszonyom van az egyik szakmámban, tanulóként dolgoztam 15.000Ft ösztöndíjért. Ismerõs nincs. Mostanában már hirdetés sincs normális, csak ilyen piramiscégbe beépülõs vállalkozós házalós, meg k*rvának.
sztem akk nem ciki ha pl keres csak nem veszik fel meg ilyesmi..szal ha öhibáján kivül van igy...de az hogy a növéred a szüleiteken élösködikk... na ez nan ciki. ne vegyél róla példát..
Párom friss diplomás, 185 ezret fog keresni, 1 hét és kezd. A munka alap, ha nincs suli. Én 1 évet otthon voltam, mert nem találtam munkát! Illetve találtam, de érdekes mód sehova nem kellettem...
A kérdező hozzászólása: nem úgy néz ki mint egy munkakerülõ... drága szemcsi, táska, magassarkú...
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok az. a nõvérem. akar munkát de nem akármilyet. azt mondja hogy havi 80-100ezerért nem fog heti 40 órát gürcölni. neki a fizetés 200ezernél kezdõdik.
Én egyetemre járok és a szüleim tartanak el, próbáltam mellette dolgozni, ez 2 évig ment (sajnos a suli rovására), ha a szülõk tudják támogatni, szerencsés helyzet. Azt az egy évet meg fordíthatja tanulásra (hogy tuti felvegyél köv. évben. Mire jelentkezett?), vagy ha nem talál ideiglenes állást (érettségivel nem könnyû), akkor OKJ képzés. Amúgy a trendi napszemüveg és magassarkú még nem utal gazdagságra...
Igen, elég ciki....
De gondolom te még nem tartasz az érettségi/felvételinél. Akkor sztem ne szólj bele, amíg nem vagy az õ helyzetében?
el kell szomorítanom a nõvéredet, mert a friss diplomás 120-at kap kezdõ fizetésnek. esetleg el kell mennie doktorira, de oda csak masteren át vezet az út. mire ledoktorál, 30 éves simán meglesz. addig anyuci-apuci nyakán fog bulikba hömpölyögni?
kedves utolsó te nagyon okos lehetsz :D:D:D minden diplomás kezdõ fizetése 120, nem több, nem kevesebb :D ha mégis, az biztos illegális, nem?:Ddd:D:DD:D:Dd:D.d:DD.d.
Pfff! 200 ezernél? :D Eszénél van a nõvérkéd? :O Szerintem nagyon pofára fog õ esni az életben még... :S Egyetemi végzettség nélkül, mindennemû munkahelyi tapasztalat nélkül, csupasz [email protected] mit akar??? Max ha elmegy strihelni... Szánalom, h egyesek milyen nagyot képzelnek magukról, de komolyan!!!
Hát ne haragudj meg rám, és az sem érdekel h le fognak pontozni... De ha a nõvérednek ilyen nagyok az igényei h havi 200 ezret keressen, akkor mondd neki h öltözzön ugyanilyen csinosan és szedjen össze gazdag pasikat, mert akármennyire jó szakember is legyen bárki, 200 ezret nem sokan tudnak megkeresni! Am én sosem tudnám elviselni h anyámék állják az összes kiadásomat! De nem vagyunk egyformák... Próbáljatok beszélni a fejével, mert felnõtt nõként azért már fel kell tudnia fogni a dolgokat. Sok sikert!
"Nem lehetetlen!!" De sajnos az...ismerõs nélkül lehetetlen...utcasöpréshez nem vagyok elég hátrányos helyzetû, a segély sem jár, és 6 osztálynál több iskolám van. Hihetetlen milyen emberek vannak, egybõl ítélkeznek, nem kívánom senkinek, hogy tudja milyen ez... Ha nincs munkahely mégis hol dolgoznának az emberek, baromi nagy a munkanélküliség, bezzeg a szüleim idejében, egy jó szakmával, sima érettségivel szinte bárhová felvették az ember, most meg semmi nem elég.

Regisztráltam másik e-mail cimmel is, és ha felteszek egy kérdést az egyikröl, majd belépek a másikkal és arról is kérdeznék, azt irja ki, hogy nem tehetek fel kérdést, mert ebben az órában már tettem fel. Ez hogy van? Hiszen másikkal léptem be!

Legjobb válasz: Ja, de az IP címed ugyan az. Én másik mail-címmel másik géprõl sem tudtam, mert ugyan azt a netet használom mindegyik gépen, elosztva. IP cím a turpisság XD

Ja, de az IP címed ugyan az. Én másik mail-címmel másik géprõl sem tudtam, mert ugyan azt a netet használom mindegyik gépen, elosztva. IP cím a turpisság XD
A kérdező hozzászólása: Ohhh! Hát ez nem szép dolog... :/ Köszi, hogy segitettél, már szétvetett az ideg! =)
Én ugyanarról a géprõl két percen belül tudtam, úgy, hogy az egyiket firefoxból a másikat internetexplorerbõl kérdeztem. Hogy miért, ne kérdezd, de mûködik.
02:18 Valószínûleg az egyiknél be van állítva egy proxy.


Az manapság ciki, ha 16 és fél évesen még nem volt barátom?

És nem is smároltam, meg semmi, pedig már az összes osztálytársam rég túl van mindenen. Lehetett volna csomó, de még nem tudom úgy elképzelni magamat, mert szerintem még nagyon gyerek vagyok. De már hiányzik :( Mit fog hinni az els? barátom, ha egyáltalán lesz? :'( 16L

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki!Az a ciki hogy itt kérdezgeted!És ne azért akarj Te is mert az összes osztálytársadnak volt.Ha lesz a barátod,nem ez fogja érdekelni.Sõt még örülni is fog hogy Õ neked az elsõ.Nyugi! :)

Egyáltalán nem ciki!Az a ciki hogy itt kérdezgeted!És ne azért akarj Te is mert az összes osztálytársadnak volt.Ha lesz a barátod, nem ez fogja érdekelni.Sõt még örülni is fog hogy Õ neked az elsõ.Nyugi! :)
Lesz barátod. És örülni fog neki, hogy nem ment elõtte rajtad végig a fél suli. :) Egyáltalán ne tartsd cikinek, nagyon is jó dolog, hogy még nem pasizol. Szerintem az osztálytársaid vannak túl rajt nagyon korán, bár ez meg egyéni vélemény. 20/L
hát ha hiányzik akkor azt jelenti h nem érezheted magad gyereknek hozzá, amugy meg ha nem tudsz majd smárolni nem gáz ne aggodj ilyeneken majd megtanit a barátod :D 16/F
Szerintem ilyenen ne rágódj, mert nekem se volt 16 évesen baátom! És 16 évesen csókolóztam elõszõr, amit nem bántam meg, mármint, h ennyit vártam!És most 18 éves vagyok és nem érzem magamat kevesebbnek, h ennyit vártam anno, sõt...
17 évesen csókolóztam elõször, és azóta van barátom is. Hm..nem ciki, mondjuk akkor én is annak éreztem :-) De egyáltalán nem az, már beláttam, hogy felesleges volt ezt gáznak éreznem akkor. Én azt hittem, hogy sosem lesz senkim..aztán lett :-D És azóta is vele vagyok. 18/L
Ne aggódj! :D Én 16 és fél éves F, PONTOSAN annyi mint Te, s nekem se volt még szerelmem. De szeretnék egyet, nyugi, neked is lesz majd, pont úgy mint nekem! :

Egy 16 éves lánynak ciki ha pl egy fél évvel fiatalabb a pasi, és járna vele?

Legjobb válasz: Mi lenne ebben ciki? Nem a kor számít egy kapcsolatban, fõleg nem az a fél év.

Mi lenne ebben ciki? Nem a kor számít egy kapcsolatban, fõleg nem az a fél év.
Szerintem nem, fél év még nem olyan sok. Én 18 voltam mikor megismertem a férjemet, aki 7 hónappal fiatalabb tõlem. Ha meg valaki cikizne e miatt ne törõdj vele, a lényeg hogy te jól érzed magad a sráccal és kész. Ez számít.
Az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést.
Nem az, de ennek mi köze az egészséghez?
Te a fiatalabb srác vagy, vagy az "öregebb" csaj?:D Amúgy szerintem fél év semmit se jelent.Ha szereted meg pláne....Egyáltalán nem ciki, és ha meg az lenne, és valaki kinevet, akkor mi van?Ti is nevettek rajta, hogy milyen szánalmas és kicsinyes.Szóval hajrá!:)
az, hogy fél évvel fiatalabb a pasi az elég gáz, de az hogy járna vele, az már egyenesen pofátlanság!!!

Ha valaki az ölembe ül és fel áll tõle a farkam az ciki vagy beindul tõle a csaj?

Legjobb válasz: Hát, ha a barátnõd is ott van, akkor eléggé ciki. Magyarázkodhatsz.

Hát, ha a barátnõd is ott van, akkor eléggé ciki. Magyarázkodhatsz.
Nem hinném, hogy beindult tõle, de bóknak veheti éppen.
Miért már ennyitõl áll nektek? :o Amúgy lehet engem is beindítana, attól függ ki az a srác.
Az õ baja, nem? :-)
2: ki kell ábrándítsalak, ez általában annyit jelent csak, hogy a csaj nem undorító.
Persze! A nõ is felizgul tõle.
A kérdező hozzászólása: jaj istenem te írástudatlan XD
ed nem leptel semmit te papucs allatka, ha ugy erezted h bejott a csajnak menem dug.tad mar meg.az ilyenre azonnal le kell csapni.odamesz hozza hello tetszett amit ereztel?megismetelhetnenk mas korulmenyek kozott is akar ruha nelkul, de ha ugy szeretned randizhatunk is.;:)
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm csak a minap a vonaton már nem volt szabad hely és úgy oldottuk meg hogy a lány az ölembe ült :) Nagyjából fél perc nem telt el és teljesen állt a farkam és éreztem hogy csak még jobban odanyomja magát..akkor ezek szerint neki se lehetett rossz...
én örülnék neki:D tudnám, hogy valamit nagyon jól csinálok;)
Ciki ha nem tetszel neki, beindul ha igen.

16 éves lány vagyok. Gyakran hordok testszínű és fekete bokafixet, emiatt sokan leszólnak, öregasszonyosnak csúfolnak. Tényleg ciki, ha tinilány ilyen bokafixeket húz fel?

Legjobb válasz: Mindenki úgy öltözködik,ahogy neki tetszik.Ha mindig azt néznék,hogy más mit tart cikinek,meztelenül járhatnánk.Ne tö9rõdj másokkal,húzz olyan zoknit,ami neked jó.

Mindenki úgy öltözködik, ahogy neki tetszik.Ha mindig azt néznék, hogy más mit tart cikinek, meztelenül járhatnánk.Ne tö9rõdj másokkal, húzz olyan zoknit, ami neked jó.
Én azt mondom van amihez akár még jól is állhat ez a bokafix, csak jól kell megválogatni hozzá a ruhákat. Viszont nekem is a nagyanyám hord ilyet, senki más a közelemben, tehát alapból õ jut eszembe ha ilyet látok. Persze azért nem kéne leszólni senkit mert nem a legújabb divat szerint öltözik.
Az elõzõekhez hozzátenném még, hogy lehet, hogy pl. jövõre ez lesz a divat és azok lesznek a leglelkesebb bokafixesek, akik most kicikiztek... ez a divatmajmolás nagy hülyeség, tegyél magasról a véleményükre, öltözz úgy, ahogy neked tetszik. Sõt, még mondhatod is, hogy neked EZ TETSZIK, és fõleg azért, mert mások nem hordják, vagy vmi hasonló.
csak akkor gáz, ha mondjuk a nadrág alól kilátszik h bokafix. de ha elég hosszú a nadrág és nem látszik ki a vége, akkor semmi gond. én is szoktam például ilyen balerinacipõhöz felvenni. és szerintem sokan vagyunk így. 20/L
én is 16 éves vagyok és én is szoktam balerina cipõt hordani és bokafix nélkül fel sem tudnám venni. ..egyszer feketét vettem fel mert nem volt más tiszta, hát gondoltam meg probálom azzal...elindultam és néztem hogy fuhh kicsit gázos..de utánna meg megtetszett ...pont kicsit retrosan voltam öltözve és kifejezetten jó volt szerintem a fekete bokafix...olyan egyedi volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek a hozzászólásokat. Igazából nem izgatnak az osztálytársaim, de az oltogatásaik néha rosszul esnek, és azért tettem fel a kérdést, hogy lássam, mások mit mondanak a szokásomra, mi a véleményük. Nem divatból járok így. Amúgy meg nem is akarom eltakarni a bokafixet, mivel általában rövidnadrágban meg szoknyában járok meleg idõben, másként meg imádom a bokazokni viselését, másmilyen zoknim nincs is, és pont azt a fajtát szeretem, ami alig egy picivel ér a bokacsontom fölé. A testszínût és a fekete bokafixet sem húzom feljebb. És megnyugtattatok, bátrabb lettem, a múlt héten háromszor mentem így suliba.
szerintem inkább szexi mint gáz..én nagyon bírom az ilyeneket (17/F)
A kérdező hozzászólása: A pasim is nagyon szexinek találja, mikor bokafix van a lábamon (ha retrós is), sõt egyenesen rámgerjed, de annyira, hogy tavaly óta gyakrabban húz le a 20 körmömrõl, ha bokafixben lát.

Ciki ha fiu vagyok es harisnyát veszek fel?

megszóltak már egy páran a suliban hogy harisnyát hordok, de ha muszáj, fázom én úgy érzem hogy kell, akkor ne legyen már mások szemében vicces

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy én is furcsán néznék egy kicsit ha iylet látnék!:) De miért nem használsz jager alsót?? Az egyáltalán nem ciki, meg nem is olyan passzos, külön férfiakra találták ki!

Hát lehet, hogy én is furcsán néznék egy kicsit ha iylet látnék!:) De miért nem használsz jager alsót?? Az egyáltalán nem ciki, meg nem is olyan passzos, külön férfiakra találták ki!
hát nemtom kinek mi a fontosabb az egészsége vagy az h divatos legyen.ezt neked kell eldöntened...
hát nem tom én azé ha egy fiut meglátnék cicanaciba vagy harisnyába kissé nevetségesnek tartanám hát nem tom max. tesi orán ne vedd fel másnapokon meg felveheted max. nem mondod másoknak:D
Ha cikinek érzed, vegyél cica nadrágot, kínaiban vagy piacon 500 ft, s kifejezetten van belõle férfi ami slicces, fekete.Na azért már nem szólhatnak meg, mert az direkt férfi harisnya. Nekem hord párom harisnyát, ha egész nap kint van én magam erõszakolom rá, 32 éves! A többiek meg fagyoskodjanak csak!
A kérdező hozzászólása: 3. válaszadó Te hogy tudod lehúzni úgy, hogy ne lássák?
Nejlon ciki, nõies, lehet rajta vitatkozni, de felesleges. A jéger viszont rohadtul kényelmetlen. Valami vastag pamut harisnya megfelelõ választás a hideg ellen, ha cikiznek hát majd elmúlik :)
A nejlonharisnya sztem sem igazán nyerõ, de a jager alsó okés, az én párom is felhúzza, inkább mint hogy felfázzon.
Hát legfeljebb nem reklámozod..ha tesi van, megpróbálhatod egyszerre lehúzni a nadrágoddal.Ha úgy csinálod, senkinek nem tûnik fel...
nem ciki, ha nem nejlon harisnya de a suliban úgyis piszkálják egymást a srácok, szal rá se hederíts ;) lány létemre nemnagyon szeretem a harisnyát, de télen hosszú szoknyához elengedhetetlen különben belém fagy a pisi, illetve vékonyabb nadrágokhoz is veszek, van iylen fekete vastag harisnyám, szerintem pasi is nyugodtan hordhatná
Szerintem mondd azt, hogy emós vagy. :-) Máris elszégyenlik magukat, hogy õk nem hordanak. :-)

Ciki, ha 16 és fél évesen még szűz vagyok?

lány vagyok

Legjobb válasz: Dehogy ciki! Légy büszke rá, és tartogasd az elsõ nagy szerelemnek! Csodás élmény lesz, és életed végéig emlékezni fogsz rá, ezért nem szabad ezt a dolgot elrontani csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, ami amúgy is elég gázos, hiszen nem természetes, hogy nagyon fiatalon ágyba bújuk már mindenki mindenkivel.

Ez nem ciki, ez teljesen hihetetlen. Biztos kamuzol.
50 éves szûz könyvtárosnéninek lenni tényleg ciki. De 16 azért még elég korai a "kötelezõ" szözességelvesztéshez.
Dehogy ciki! Légy büszke rá, és tartogasd az elsõ nagy szerelemnek! Csodás élmény lesz, és életed végéig emlékezni fogsz rá, ezért nem szabad ezt a dolgot elrontani csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, ami amúgy is elég gázos, hiszen nem természetes, hogy nagyon fiatalon ágyba bújuk már mindenki mindenkivel.
dehogy az! Én 19 voltam, amikor nem. S a valós életben nem is ismerek a társaságomban olyat, aki 16 alatt vesztette volna el. Tudom, hogy a statisztikák mást mutatnak, de élek a gyanúval, hogy nem túl pontosak...
A szüzességed az egyik legnagyobb dolog amit adhatsz valakinek, ezért jó ha megvárod az a srácot, aki megérdemli. Én 19 voltam amikor elõször odaadtam magam valakinek. Sosem bántam meg, hogy megtörtént és örülök, hogy ezt az élmény szerelmesen éltem át, egy olyan sráccal, aki viszont szeretett.
Én is az vagyok, és egykorú nekem ez büszkeség..héjj ez tiszttelnivaló nehogy szégyelld!!!
nem.
igen, tiszta gáz vagy. szégyeld össze magad. dehogy ciki, ne hülyülj:D
miért lenne már ciki, könyörgöm?????? hány évesen akarnád elveszteni, 13?????? még jó, hogy szûz vagy, ha nem volt hosszabb kapcsolatod. még jó, hogy nem fekszel le valakivel 2 hét után... könyörgöm, miért kell ilyeneken gondolkodni? szar a mai világ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Nem azért kérdeztem, mert én annak érzem, csak kiváncsi voltam mások véleményére. Az osztálytársaim nagy része már elvesztette, és amikor hallom, ahogy arról beszélnek, hogy kinek milyen volt, egy kicsit elgondolkozom...:D
nem, szerintem eggyaltalan nem ciki:P akkor csiinald mikor te felkeszultel ra es megkaptad azt, akibe biizol.es ha felsz semmi gond, mindennek megvan az ideje;D
én ennyi voltam mikor elvesztettem, nem éreztem cikinek, már elég idõs vagy hozzá, hogy eldöntsd mi a jó neked!szerintem is várd meg a nagy szerelmet, én is megvártam, és meglátod jó élmény lesz.nem ugy mint 13-14 évesen:) pusz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!