Találatok a következő kifejezésre: Ciki, ha és (866 db)

Csajok! Mi a véleményetek hogy ha pasitokkal vagytok és feláll neki? Főleg csajok véleménye! Ciki ha és így járok?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki... Ez csupán csak azt jelenti, hogy szeret veled lenni, és kíván... Örülj neki!!!:D

Egyáltalán nem ciki... Ez csupán csak azt jelenti, hogy szeret veled lenni, és kíván... Örülj neki!!!:D
attól függ, milyen helyzetben vagytok.ha például szexelni akartok, akkor természetes, hogy feláll neki.
Én imádom ha feláll a barátomnak, tehát örülök neki, mert tudom, hogy mennyire kíván:)
igen , [email protected] égõ, meg persze én szexelni sem akarok ugyhogy kifejezettten örülök neki ha impotens a barátom. Nõlj már fel.
nekem nagyon bejön, ebbõl tudom h kívánatosnak tart:P 17/L
Én örülnék neki, ha a pasimnak felállna (szinte bármilyen helyzetben).:)
nagyon örülök neki! Néhány esetben viccesnek is találom :) Strandon esetleg lehet ciki! ( meg ha nem miattad áll fel :D )

14 éves vagyok, ciki ha esőben vagy utána a tócsákban járkálok?

Az a helyzet hogy egy kis faluban laktunk már külterületen és amikor esett az es? én mezítláb rövid gatyában mentem ki és mászkáltam a nagy tócsákban. És most hogy anyu elvált aputól egy nagyobb faluba költöztünk egy rendes utcában ami nem homokos utca hanem beton vagy hogy is mondják. Szóval a falu közepén lakunk most. És arra lennék kíváncsi hogy ez ciki-e hogy én ezt csinálom 14 éves lány létemre? Más is szokott ilyet csinálni? Vagy ilyet többet ne csináljak ha nem akarom hogy hülyének nézzenek? el?re is köszönöm :) 14/L

Legjobb válasz: Szerintem nem ciki, én is szeretek a tócsákban járkálni, pedig én 16 vagyok :) Amúgy pedig ne törõdj azzal, mit gondol a többi ember rólad. maradj meg egyéniségnek!

Szerintem nem ciki, én is szeretek a tócsákban járkálni, pedig én 16 vagyok :) Amúgy pedig ne törõdj azzal, mit gondol a többi ember rólad. maradj meg egyéniségnek!
Hogy is mondjam, hogy meg ne sértselek... Belevaló fasza csaj vagy!
Ha egyébként komoly is tudsz lenni, amikor kell, akkor nincs ezzel semmi baj. Tudod, hány felnõtt szeretne néha egy kicsit "rosszalkodni" ha nem félne attól, hogy megszólják õket?
Nem.
Szerintem nem ciki hanem cuki. :) :p
Pedig jó dolog pocsolyákban ugrálni! Régen gumicsizmában mentem bele a bokáig érõ lébe, és a szüleim sose haragudtak, mindig megengedték! :)
Már a kisgyerekekre is rászólnak, hogy ne menjen bele a pocsolyába, és nem véletlenül. Nagylány létedre nem tudod, hogy összekened magad vele, szegény anyukád meg moshat utánad?
Az nem számít x)
Jaj a kommentek fájdítják a szívemet. Úgy sétálnék egyet valakivel, esõvel vagy esõ nélkül... Valaki jófejjel :D nem kell semmi más. Amúgy nem ciki, érezd jól magad nyugodtan. :D De annyit nem gonoszság céljából, de nem attól lesz valaki egyéniség, hogy beleugrál a pocsolyákba, hiszen ha nem ugrálna bele, akkor is ugyan az az ember lenne szerintem, és ugyan úgy egyéniség attól. :) De jó hogyha mered csinálni amit szeretsz!
Egyáltalán nem ciki! Más ember is szokott ilyeneket csinálni még felnõttek is.
17:04 Hány éves vagy? Hol laksz?
Áhíí :D Én falun lakom és esõ után én is rongyolok kifele pocsolyában tocsogni :D Jön utánam a két kutyám és általában az a vége, hogy anyám nem ismer fel :D
A kérdező hozzászólása: Ismerõs :D
De szívesen megölelnék egy vizes, sáros lányt. :DD
17:35: 15 éves vagyok, Hatvan
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 20:42 Utána te is mehetnél mosni :D
Én gumicsizmában megyek az árokban...
A kérdező hozzászólása: Jó hát de esõben sokkal nem is tudom olyan mint a filmekben vagy a képeken :D
Napfényben is jó sétálni a szerelmeddel!! :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem kell mosni mert egy rövid gatyába megyek bele. Meg egy pólóba. És nem lesz koszos semmi :D
A kérdező hozzászólása: Nekem is megengedik. És nekem régen a gumicsizmám mindig teli lett vízzel. Szóval inkább mezítláb megyek bele.
A kérdező hozzászólása: Okés akkor a legközelebbi esõnél önfeledten fogok tócsázni :D
30 éves vagyok, és imádok "tócsázni"! Nem ciki! Az a ciki, ha valaki nem mer egyéniség lenni! :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) Alig várom a következõ esõt :D
Én kézenfogva akarok sétálni valakivel esõben =) Persze esernyõ nélkül :D
Utolsó: az is nagyon jó!! Azzal megázni, akit a legjobban szeretsz.:)
Na igen... Kár, hogy még beszélgetnem sincs kivel, nem hogy úgy sétálni... :(
A kérdező hozzászólása: Tényleg a séta is nagyon jó. Nekem lenne is kivel sétálni. Ha esne az esõ. De süt a nap.
ja, és lány vagyok.

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Szerintetek ciki ha 17 évesen még nem volt pasim, nem csókolóztam és még szuz vagyok?

mert engem ez nagyon zavar, de még vhogy nem jott ossze.

Legjobb válasz: szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.

szerintem nem ciki, de ha te cikinek érzed, akkor attól még cikinek fogod érezni, hogy mi nem érezzük cikinek. ha meg vigasztaló szavakra vársz tõlünk, az önsajnálat, azt ne itt, hanem a barátnõidnél keresd.
Én 18L vagyok és még én sem voltam senkivel. majd eljön az ideje neked is, én végülis már nem sürgetem a dolgot. de ne érezd magad kevesebbnek, vagy cikinek emiatt. csak annyit mondok még hozzá, hogy mivel késõbb kezded majd el a szexuális életed, sokkal jobb lesz hidd el;) vannak olyanok akik 14 évesen veszítik el, huszonéves korukra általában ki is égnek.(nem mind, de akad ilyen) és Neked pedig pont akkor lesz a legjobb az életed!;)...
miért lenne gáz? fiú vagyok és minden ilyen kérdésnél fellélegzek, hogy EZAZ!, vannak még normális lányok a világon :)
én is még csak 20 évesen vesztettem el. Ez nem "ciki".:) L/20
A pokolban fogsz elégni, amiért nem szültél gyereket 12 évesen.
Az a ciki, hogy ezer ilyen kérdés van és képes vagy feltenni ezeregyedszerére is! Kérdésre a válasz: én 17 évesen csókolóztam elõször, 20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Akkor én is cikinek éreztem, de ma azt mondom, h nem bántam meg! Mások véleményével meg nem kell foglalkozni! 21L
gyere és be avattlak a joba
nem unjátok feltenni az ilyen kérdéseket amikor 3-mal lejjebb ugyanez a kérdés van szinte ?
Nem csak erre gondoltam. Hanem hogy nem vágysz a szeretkezésre, és ezért nem is hiányzik. De ha zavar, akkor lehet, hogy hiányzik kicsit. Szerinted miért vagy még szûz? Nagyon visszahúzódó vagy, és nehéz téged megtalálni buliban vagy nem szereted ha leszólítanak utcán? Engem tényleg érdekelne, mert még nem beszéltem ilyen lányokkal meg nem is hiszek a létezésükben, hogy valaki jól nézzen ki de mégis szerény legyen. Mert akik jól néznek ki, általában nagyon beképzeltek, vagy könnyen kaphatók.
A kérdező hozzászólása: jah, retkes a borom, tetves a hajam, de azert pasit akarok :)
Szerintem nem, én is ilyen vagyok, én nagyon örülnék egy ilyen lánynak, persze csak akkor ha nem azért szûz mert nagyon igénytelen.
En 18 vok es szuz, persze a smaci meg a tobbi mar megvolt. Ne zavarjon teged h meg szuz vagy. 18F
Én nem cikiznélek vele, de ha te úgy érzed, akkor ez rajtad úgysem segít. Menj és keress valakit, aki beavat. Mondjuk én cikinek tartanám, ha nem szerelembõl, hanem kisebbrendûségi érzésbõl adtam volna oda magam valaha is.
Utólsó válaszoló.! Képzeld vannak olyan lányok...nem sok...de van aki szép, nem igénytelen, nem jár minden hétvégén disco-ba és nem könnyen kapható.!
Nem ciki. Nincs megszabva, hogy ki mikor akarja elveszteni... Csak a hülye társadalomba ivódott be, hogy ciki a szüzesség -.-
Szerintem sem ciki..14/L-vok és én is kb a 17-18 éves határt szeretném betartani ;)
engem is folyton nyagattak h de ciki h szûz vagyok....végül 18 évesen vesztettem és utólog nagyon örülök hogy vártam vele addig...=)
Egyátalán nem ciki. attól hogy az oszi társaid ribik neked még nem kell annak lenni. Õk már tuti a fél városon túl voltak 14 évesen ha szerintük ez annyira gáz. Ne törödj velük. 18 leszek nemsokára, és képzeld még én is szûz vagyok. van pasim de nem akarunk elsietni semmit. Miért lenne ez baj. Engem nem érdekel senki más véleménye, téged se érdekeljen. 17/L
Így van. az jobban ciki, hogy használt cipõ vagy és nem egy értékes ember. Sokkal nagyobb erõ van abban aki megtudja tartoztatni magát. Keress olyan társaságot akik nem szeretnének használt zokniként élni, és aztán meg eldobott holmi lenni, ami már senkinek nem kell-
szerintem nem ciki. viszont ha ennyire érdekel mások véleménye, akkor úgyis el fogod elõbb, hogy ne piszkáljanak mások... ami mondjuk szánalmas. de egyébként sem lehet így kijelenteni, hogy te majd ekkor és ekkor szeretnéd, mert bármi történhet... jön a nagy szerelem, és akkor nem valószínû, hogy az fog érdekelni, hogy hû, még csak 16 vagy.
Ilyen a mai társadalom Ha nem veszíted el a szüzességed már 12 évesen akkor kigúnyolnak, kiközösítenek, más szavakkal élve felakaszthatod magad Ez van
Az a ciki, hogy ezt te így eldöntötted hogy minimum 18. És ha 16 évesen nagyon szerelmes leszel, mondjuk 1 év kapcsolat után miért lenne baj ha elveszted? Nem a fél szemedet adod oda... Nem kell túlparázni ezt.
Azert nemelyik embernek mar elegge durvan kifordult felfogasa van. En 16 evesen vesztettem el, fel ev egyuttlet utan. Utana meg egyutt voltunk majdnem 3 evig. Akkor en most mar hasznalt zokni vagyok, aki nem kell senkinek, csak mert lefekudtem egy emberrel 18 eves korom elott? :D hagyjuk maaaar.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:) Legalább itt vannak normális emberek
Az a ciki, hogy a többiek így gondolkodnak. Mert a szaros tévében, újságokban, neten mindenhol azt hirdetik hogy legyél szuperszexi már tizennégy évesen is, és hogy kefélj bátran mindenkivel. Szerintem 18-19 év ideális, én 19 voltam pont érettségi után és nagyon nem bántam meg, sokkal érettebb voltam mint 15-16 évesen, Örülök, hogy így történt és vártam. Te is örülni fogsz.:)

Emberek! Szerintetek az ciki, ha 17 éves létemre ha a barátnőm az ölembe ül és közben megcsókól elélvezek?

Aztán full spermás boxerban még mászkálunk a városban. Mármint csak rajtam van boxer.

Legjobb válasz: Nem ciki és nem gáz! Azért gondoljon már bele mindenki, hogy a péniszét a bnõje popsija ingerli, miközben még csókolóznak is ráadásul! Teljesen normális, hogy durran a srác. A ciki inkább a spermás boxerben való mászkálás! Tényleg, a nadrágod nem lett spermás a boxertõl? Az aztán igazán ciki lenne!

Nem ciki és nem gáz! Azért gondoljon már bele mindenki, hogy a péniszét a bnõje popsija ingerli, miközben még csókolóznak is ráadásul! Teljesen normális, hogy durran a srác. A ciki inkább a spermás boxerben való mászkálás! Tényleg, a nadrágod nem lett spermás a boxertõl? Az aztán igazán ciki lenne!
Az én barátomnak már a csóktól se áll fel. Bezzeg az elején állt neki ennyitõl mint a cövek.
dehogy ciki....K.RVA GÁZ!!! :DDD
XDDDDDD
Hát egyszerûen csak kanos vagy... tegyél ellene.
Ez akárhány évesen is gáz :D
ne engedd a barátnõd az öledbe és legyen önuralmad
Hát ez eléggé gáz... Azzal még nincs baj, hogy ennyitõl elélvezel, de rántsd elõ a brét és tedd a cuccost egy zsepibe, mert amit most csinálsz az undorító és igénytelen! FUJJ!! >:(

Az mennyire ciki, ha csak 12cm ott lent, és balra indexel?

19F

Legjobb válasz: Tudjuk, hogy ezt a kérdés azért tetted fel, hogy jöjjenek a lányok és elmondják, hogy ahh nem ciki, ha jól tudod használni, az a lényeg. Én fiú létemre inkább azt mondanám, hogy cikinek nem ciki, csak kicsi.

Tudjuk, hogy ezt a kérdés azért tetted fel, hogy jöjjenek a lányok és elmondják, hogy ahh nem ciki, ha jól tudod használni, az a lényeg. Én fiú létemre inkább azt mondanám, hogy cikinek nem ciki, csak kicsi.
Talán elmehetsz vele forgalom rányitó Yardnak de sztem a 12 cm-et nem igen látnák, úgyhogy fesd be XD
Szerintem meg nem a méret a lényeg.Ha tudsz vele bánni akkor nem számit a méret.Én találkoztam már méretessel és sz.r volt az ágyban.Volt pasim akinek kicsi volt de nagyon jol kitudta használni.Persze ez forditva is igaz.
balra indexel...:D:D:D ezjóóó..:) az index-szel semmi gond. a 12 centi az lehet nem vmi nagy...deha kicsit vastagabb, és tudod használni, akkor tökéletes.
Nem ciki! Férjemé is hasonló, a barátnõim meg csak irígykednek, hogy nekem minden sex alatt van orgazmusom. (természetesen a férjemmel :) )
Hát barátom jó esz ha valamit kitalálsz mert egy kicsit gáz a helyzet.Tegyél rá súlyokat és nyújtsd!

Nyáron mennyire ciki ha fiú létemre olyan biciklivel biciklizek amin van rózsaszín szín és elég régi model?

Legjobb válasz: az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...

az és bringámon, még egy óriási rózsaszín malacformájú duda is van a kormányon, szerintem nem ciki, pedig sokszor felkiáltanak, mikor meglátnak, hogy: MALAC!!! Csak az ciki, amit te magad cikinek fogsz fel...
Aki kicsit is otthon van a kerékpárban az nem fogja cikinek látni, épp ellenkezõleg.A giro d'italia-n is az összetettben vezetõ rózsazsín mezben teker(maglia rosa) és egész olaszország rózsaszínbe öltözik.Ott mindenképp kifejezetten menõ dolog. Más kérdés, hogy aki még egy háromhetest sem látott és nem igazán van otthon a kerékpárkultuszban az cikinek fogja-e látni.Talán igen, de ne érdekeljen.
vagy annó Pantani

Ciki, ha 14 éves vagyok és még nem csókolództam?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem ciki. Majd ha lesz valaki, akit szeretsz, és õ viszont szeret, akkor majd csókolózhatsz, de csak ha te is akarod. Meg ha készen állsz rá. Ja, és ne törõdj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki. Gondolj arra, hogy te legalább nem vagy [email protected]%+€.

Egyáltalán nem ciki. Majd ha lesz valaki, akit szeretsz, és õ viszont szeret, akkor majd csókolózhatsz, de csak ha te is akarod. Meg ha készen állsz rá. Ja, és ne törõdj azokkal, akik azt mondják, hogy ciki. Gondolj arra, hogy te legalább nem vagy [email protected]%+€.
Mások 13 évesen már egy száll cöcsben villognak facebookon, 14 évesen már túl vannak minimum egy gangbangen, te meg még csak nem is csókolóztál... Hova süllyed ez a világ, még találni normális 14 évest... :)
Erõteljes a gyanúm, hogy a válaszadók egy része szarkasztikus választ adott. Szerintem nem ciki. Az én felfogásomban az a ciki ha számodra érdektelen emberek nyomására olyat teszel amit nem szeretnél vagy ha bárki kedvéért szembemész az elveiddel.
tanyárú gyütté?
Az nem ciki, de az hogy nem tudsz helyesen írni, az nagyon!!!
nagyon ciki ásd el magad
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az intelligens válaszadóknak :) A többi meg nem érdekel :P
én ismerek olyat aki dupla ennyi és nem csókolózott, szóval kuss :3 :D
nem ciki:) én is 14 voltam az elsõnél:) mármint a csóknál..
Én se csókolództam még.. xd
jézusom.....nem ciki nyugi én 16 éves voltam az elsõ smáromnál életem elsõ nagyon szerelmével, együtt is voltunk két évig...hiába volt nagy szerelem, nekem õ volt az elsõ és nem smárolt túl jól... viszont a jelenlegi párom.....aztarohadt :D majdnem egy éve együtt vagyunk de ezt nem lehet megunni... szóval aki meséli neked a csókélményeit, ne legyél benne biztos, hogy azok jók is voltak :D és inkább várd ki, hogy legyen benne érzelem, úgy azért mégis már :) 19/L

Szerintetek ciki, ha nem láttam a Keresztapa egy részét sem? Harminc már elmúltam. És érdemes megnézni?

Legjobb válasz: Miért lenne ciki? Én 33 vagyok, és pl. nem láttam egyetlen Alkonyat-ot sem, de még A gyûrûk ura-it és a Harry Potter-eket sem, és ez így van jól :D Szerintem érdemes megnézni a Keresztapa-trilógiát, mert etalonnak számítanak a gengszterfilmek körében, ill. általában a filmtörténet részei, meg persze filmként is jók, fõleg az elsõ és második rész. Nézzed meg, aztán eldöntöd, tetszettek-e. Ha igen, annál jobb, ha nem, akkor sincs semmi gond. Aki szerint "ciki" nem látni egy filmet, az valami igen kistudású, szûklátókörû egyén lehet, akivel nem kell sokat törõdni.

Miért lenne ciki? Én 33 vagyok, és pl. nem láttam egyetlen Alkonyat-ot sem, de még A gyûrûk ura-it és a Harry Potter-eket sem, és ez így van jól :D Szerintem érdemes megnézni a Keresztapa-trilógiát, mert etalonnak számítanak a gengszterfilmek körében, ill. általában a filmtörténet részei, meg persze filmként is jók, fõleg az elsõ és második rész. Nézzed meg, aztán eldöntöd, tetszettek-e. Ha igen, annál jobb, ha nem, akkor sincs semmi gond. Aki szerint "ciki" nem látni egy filmet, az valami igen kistudású, szûklátókörû egyén lehet, akivel nem kell sokat törõdni.
A kritikusok szerint nem nagy alkotás, Al Pacino jóval késõbb kapott Oscart (Egy asszony illata) Véleményem szerint a legnagyobb film a világon. Egyszerûen óriásit alakít Al is, Brando is. Aki szerint ciki lenne, ha nem láttad, nézze csak tovább az õ értelmi szintjéhez kötött filmeket...
Nem ciki, senki sem kötheti meg mit nézzél meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!