Találatok a következő kifejezésre: Cickafark-, palástfű-, málnalevél teát (12 db)

Melyik a jobb kombináció? Ciklus első fele málnalevél tea, második fele palástfű tea, vagy ciklus első fele cickafark, második fele palástfű tea?

Legjobb válasz: Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja.

Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja.
Ciklus elsõ fele vérzés utolsó napjától cickafark tea, második felétõl palástfû.Én is most fogom kezdeni, remélem segít, hogy babás legyek.
Én ugy tudom , hogy a málnalevél tea mensi elsö napjától a mensi végéig lehet inni mensi után cickafark teát vagy palástfût!De olvastam Maca vibe és mastodynon cseppröl is, hogy segít a peteérésben.EZT AZ ORVOS VÁLASZOL CÍMÛ ROVATBÓL ÍRTAM KI MAGAMNAK!
A málnalevelet idd a menzi elsõ napjától a peteérésig, utána a palástfûteát a ciklus végéig! Nézz be ide, itt megtalálod: http://125769.homepagemodules.de/t282f27-M-aacute-lnalev-eac..

Sikerült valakinek teherbe esnie úgy hogy ciklus elsõ felébe málnalevél teát, második felében cickafark és palástfü teát ivott? Mi a véleményetek róluk?

teherbeesés

Legjobb válasz: igy semmiképp ne idd. A cickafark teát kell peteérsig ez segitheti a peteérst a palástfû jkell a ciklus második felében mert ez segitheti a abeágyazódást. A cickát nem szabad peteérs után inni mert gondot okozhat. A málnalevél sokkal fontosabb a terhesség végén mint a teherbeesésnél. De jó ha tudod hogy ezek csak azoknak segithetnek akinél nincs komoly gond. ha mondjuk van egy hormonális betegséged avgy egy elzáródás, vagy sperma probléma van akkor hiába iszod ezeket semmit nem érnek. Ha jó pár hónapja nem siekrül akkor inkább kezdjetek bele a kivizsgálásokba. Elsõ körben a férfia a nönek meg hormon panel viszgálatot el lehet kezdeni.

igy semmiképp ne idd. A cickafark teát kell peteérsig ez segitheti a peteérst a palástfû jkell a ciklus második felében mert ez segitheti a abeágyazódást. A cickát nem szabad peteérs után inni mert gondot okozhat. A málnalevél sokkal fontosabb a terhesség végén mint a teherbeesésnél. De jó ha tudod hogy ezek csak azoknak segithetnek akinél nincs komoly gond. ha mondjuk van egy hormonális betegséged avgy egy elzáródás, vagy sperma probléma van akkor hiába iszod ezeket semmit nem érnek. Ha jó pár hónapja nem siekrül akkor inkább kezdjetek bele a kivizsgálásokba. Elsõ körben a férfia a nönek meg hormon panel viszgálatot el lehet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Nekem már van egy két éves lányom , õ egybõl össze is jött.Csak miota õ megszületett azota volt cisztám is meg össze vissza vannak cikkusaim.tesót szeretnénk
inkább vizsgáltasd ki a hormonális okát ami miatt összevisssza jön meg. sokaknál billen meg aa hormon egyensúly szülés és terhesség után és sokszor kell gyógyszeres segitség a helyre állitásához.

Cickafark - palástfü, vagy málnalevél - palástfü. Melyik a jobb kombinácio a sikeres teherbeeséshez? Nagy gond ha ezeket a teákat nem a ciklus elsö napján kezdem el inni, hanem a 4-5-ik napon?

A ciklusom rendszeres 28 napos, csak valoszinüleg peteérésem nincs. Most kezdtem el hömérözni is.

Legjobb válasz: Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)

Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)
Málnalevél pé-ig, (nem baj, hogy késõbb kezded inni)Palástfû menzeszig!
A cickafarkat semmiképp ne hagyd ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget. Cicka, - és palástfüteát sikerült vennem, de filteresek. Reggel, este iszom egy bögrével.

Barátcserjéből Zafiros vagy inkább homeopátiás a hatásosabb? Málnalevél teát ivott valaki a palástfű és cickafark teák mellett?

Szinte mindenkinél a cickafark és palástfű teákat olvastam, hogy ezeket használja, sikerrel. Mi a helyzet a málnalevéllel? Babát szeretnénk, eddig sikertelenül. Köszönöm!

Legjobb válasz: Még nekem sem jött össze,de annyit tudok írni a saját tapasztalatom az,hogy a málnalevélteánál 14-15 napon volt pé-m a cickafarktól 19-20 ,teák nélkül 17 nap körül szokott lenni általában. Ezért nekem a peteérés segítésében jobban bevált a málnalevél... Barátcserjét még nem használtam. Sok sikert!!!

Még nekem sem jött össze, de annyit tudok írni a saját tapasztalatom az, hogy a málnalevélteánál 14-15 napon volt pé-m a cickafarktól 19-20 , teák nélkül 17 nap körül szokott lenni általában. Ezért nekem a peteérés segítésében jobban bevált a málnalevél... Barátcserjét még nem használtam. Sok sikert!!!

Érdemes cickafark-palástfűről, málnalevél-palástfűre váltani? Akkor kell elkezdeni a málnalevél teát, amikor megjön?

Eddig sajnos semmi eredmény nincs!:(

Legjobb válasz: Málnalevelet csak a 9. hónapban szabad inni, mivel méhtágító hatása van. A teherbeesésnél pedig nem tágítani kell a méhet, így ez tilos, még bajt is okozhat.

Málnalevelet csak a 9. hónapban szabad inni, mivel méhtágító hatása van. A teherbeesésnél pedig nem tágítani kell a méhet, így ez tilos, még bajt is okozhat.
Én nem tudom miért gondolja az elõzõ válaszoló, hogy tilos a málnalevél tea, de nekem az orvosom is javasolta. 7 hónap sikertelen próbálkozás után, már az elsõ hónapban meghozta a pozitív tesztet. Gyógynövényboltban is érdeklõdhetsz róla, ott is csak ajánlani tudják, mert peteérést serkentõ hatása van. Tény, hogy szülést könnyítõ hatása is ismert.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mensi elsõ napjától pé-ig kell inni a málnalevél teát, utána pedig a palástfû teát. Én napi két csészével ittam. Sok sikert, szorítok, hogy Neked is sikerüljön!!! :)

Cickafark-, palástfű-, és málnalevél teát lehet ill. tanácsos ízesíteni mézzel ill. cukorral?

Legjobb válasz: én a cickafarkot iszom és arra rá van írva hogy lehet ízesíteni még akár cukorral is.

én a cickafarkot iszom és arra rá van írva hogy lehet ízesíteni még akár cukorral is.
Gyógyteát inkább csak mézzel keverj!Mindegy hogy miért iszod.A cukor az egy mesterséges agyon kezelt holmi.Én még a kávém is mézzel iszom.Alõször furán néztem az ötletre, majd mikor megkóstoltam akkor rájöttem, hogy finomabb is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) Mi is ill. én is a babaprojekt beindítása miatt kezdtem el inni, inkább, minthogy rögtön mesterségesen elõállított bogyókat szedjek, ha nem sikerülne. Én bízom ezekben a teákban és remélem, hogy mihamarabb sikerrel járunk baba ügyben.

Tényleg ekkora varázsszer ez a málnalevél, cickafark, palástfű tea? Én is ittam, de én nem hiszek az ilyesmiben.

Legjobb válasz: Én is ittam és van egy 8 hónapos kisfiam. Szerintem segít. Én vettem egy ovulációs tesztet a teák mellé és így tudtam mikor van peteérésem. Sok sikert!

Én is ittam és van egy 8 hónapos kisfiam. Szerintem segít. Én vettem egy ovulációs tesztet a teák mellé és így tudtam mikor van peteérésem. Sok sikert!
Én már kezdem azt hinni, hogy aki itta és sikerült, annak nélküle is sikerült volna, hiszen ha tényleg csodaszer, akkor nem lennének olyan sokan, akikhez még nem jött a gólya. Én is ittam, bár úgy tûnik, nekem a cickafark kitolja a mensit felelslegesen... legalábbis most is a 36. napomon semmi, és novemberben, amikor szintén ittam 43 napos volt a ciklusom. Pedig elõtte és utána is 28-29 naposak. Mondjuk én a keveréket ittam a kamillával, citromfû stb. arra jó volt, hogy nem voltam még beteg egész õsszel-télen. A palástfûtõl nekem is vannak kisebb hasgörcseim, mint ahogy itt olvastam már pár helyen. Szóval szerintem nem varázsszer, de mindenképpen egy próbát megér mindenkinek!
Szia!Én ittam és nem használt.De ez még nem azt jelenti, hogy másnak nem használhat.

A cickafark vagy a málnalevél teát érdemesebb inni peteérésig? (onnantól palástfű)

Hozott vkinek vmelyik esetleg eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Én a málna-palást kombinációt iszom már három hónapja, eddig eredménytelenül. A barátnõmnek viszont sikerült, úgyhogy a fene tudja... Kinek hogy. Próbáld meg, hátha Neked is sikerül!

Szia! Én a málna-palást kombinációt iszom már három hónapja, eddig eredménytelenül. A barátnõmnek viszont sikerült, úgyhogy a fene tudja... Kinek hogy. Próbáld meg, hátha Neked is sikerül!
málnát érdemesebb szerintem, mert a málna palást kombit ajánlják inkább. nekem a cickafarktól pecsételésem volt.

Málnalevél és palástfű tea / vagy cickafark és palástfű tea?

Kinek mi vált be, most vagyok a 4. ciklus napon és szeretném elkezdeni a teázgatást. Lécci írjatok tapasztalatokat.

Legjobb válasz: én cickafark és palástfû teát ittam, vetélés lett a vége.

én cickafark és palástfû teát ittam, vetélés lett a vége.
A kérdező hozzászólása: Valakinek bevált? Melyik variációban?
orvosnál jártál már? vénusz csepp, barátcserje kapszula, stb. ezer meg egyfélét találsz. mérd a hõdet minden reggel és tudni fogod mikor van peteérésed.
szia mintha én tettem volna fel a kérdést, és cickafarkfû teát vettem pont ma de, meg E vitamint. holnap fog megjönni szeritnem mert iszonyat fáj a derekam, és akkor én is várok 3 4 napot aztán kezdek teázni meg szeredem a bogyót, ja meg folsavat de azt már egy hónapja szededm hát hogy mi lesz?? mert nekem elvileg van peteérésem csak még erõsíteni akarom ezt,
ha mindenképpen akarod inni ezeket a teákat akkor csakis így ciklus elsõ felében igyál cickafarkfû teát, amely segíti a peteérés, majd a második felében palástfû teát, amely segít a beágyazódásban.
Egyezek az elottem szoloval. Ciklus elso feleben cickafark, masodikban palastfu. Mondjuk en fogamzas teakevereket iszom ami koromviragot, kamillat es citromfuvet is tartalmaz, meg nekem finomabb is. Ja meg plusszban szedek melle baratcserje kapszulat, folsavat, c vitamint, magneziumot es multivitamint. Nem bizom a veletlenre! :D
Én is a cickafark- palástfû teákat ittam. Mikor megjött akkor ittam a cickafarkot peteérésig, a ciklus második felében a palástfüvet. És amikor megtudtam hogy kismama vagyok akkor ittam tovább 12 hetes korig a palástfû teát , mert azt olvastam hogy segít a terhesség megtartásában. Gyönyörû lányom van!
A vetélés megelõzésére a terhes nõ a harmadik hónaptól kezdve naponta igyék palástfû teát. Koraszülésre hajlamos nõknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erõsítésében sokat segít a palástfû.

Egy hete volt missed ab műtétem. Itt olvasgattam, hogy a cickafark ill. a málnalevél és a palástfű tea segít (újra) rendbe tenni a ciklusomat és a "női dolgokat". Hogyan igyam ezeket?

Honnan fogom tudni, hogy pé-m van? Kb 2 hónapja vettem ovu tesztet, de nem vált be, nem mutatott egyszer sem pé-t, és akkor lettem terhes... A h?mér?zés sem jó megoldás nekem, mert a reggeleim nagyon rohanósak. Légyszi adjatok tanácsot, szeretnék minél el?bb rendbe jönni, és próbálkozni a következ? babával!:(

Legjobb válasz: Egyik variáció: ciklus 1. fele, vagyis PÉ-ig cickafarktea, ciklus 2. fele palástfûtea. Másik variáció: ciklus 1. fele málnalevél, 2. fele palástfû. Én a málnalevelet ajánlom PÉ-ig, mert azt kimondottan a méhnyálkahártyára hallottam, hogy jótékony! Mindegyikbõl napi 2-szer 2,5 dl-t kell inni. Mézzel, citrommal lehet ízesíteni! Mielõbbi babásodást neked!

Egyik variáció: ciklus 1. fele, vagyis PÉ-ig cickafarktea, ciklus 2. fele palástfûtea. Másik variáció: ciklus 1. fele málnalevél, 2. fele palástfû. Én a málnalevelet ajánlom PÉ-ig, mert azt kimondottan a méhnyálkahártyára hallottam, hogy jótékony! Mindegyikbõl napi 2-szer 2, 5 dl-t kell inni. Mézzel, citrommal lehet ízesíteni! Mielõbbi babásodást neked!
Sztem 3 hónapig ne próbálkozzatok, addig kipróbálhatod a Premens tablettát vagy a Mastodynon cseppet, szedj terhes vitamint.Amikor a folyásod nagyon bõ, áttetszõ lesz, esetleg kicsit fájdolgál a petefészkeid környékén a ciklusod félidejében akkor lehet a pé.
A kérdező hozzászólása: Elevitet szedem továbbra is, bár csak minden 2. nap. A dokim tanácsára a mûtét után 2 héttel elkezdek E vitamint és méhpempõt szedni. Azért kérdeztem a teákat is, mert természetes "szerek" segítségével szeretnék regenerálódni, hogy rendben legyek pár hónap múlva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!