Találatok a következő kifejezésre: Cickafark-, palástfű-, málnalevél (17 db)

Cickafark - palástfü, vagy málnalevél - palástfü. Melyik a jobb kombinácio a sikeres teherbeeséshez? Nagy gond ha ezeket a teákat nem a ciklus elsö napján kezdem el inni, hanem a 4-5-ik napon?

A ciklusom rendszeres 28 napos, csak valoszinüleg peteérésem nincs. Most kezdtem el hömérözni is.

Legjobb válasz: Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)

Szia! A cickafark-palástfű 1:1 arányú keveréke lenne jobb. A málnalevelet már teherbeesés után szokták javasolni. Mindedj, mikor kezded, csak rendszeresen idd. (1/4 l vízhez 1 púpozott teáskanál fű - 2-3 perc áztatás elég neki - lehetőleg reggeli előtt fél órával) Én úgy tudom, ha rendszeres a ciklusod, akkor van pé-d, csak egy kicsit rá kell segíteni! Szerintem tök jó, hogy gyógyfüvekkel kezdesz :) Sok sikert! :)
Málnalevél pé-ig, (nem baj, hogy késõbb kezded inni)Palástfû menzeszig!
A cickafarkat semmiképp ne hagyd ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget. Cicka, - és palástfüteát sikerült vennem, de filteresek. Reggel, este iszom egy bögrével.

Érdemes cickafark-palástfűről, málnalevél-palástfűre váltani? Akkor kell elkezdeni a málnalevél teát, amikor megjön?

Eddig sajnos semmi eredmény nincs!:(

Legjobb válasz: Málnalevelet csak a 9. hónapban szabad inni, mivel méhtágító hatása van. A teherbeesésnél pedig nem tágítani kell a méhet, így ez tilos, még bajt is okozhat.

Málnalevelet csak a 9. hónapban szabad inni, mivel méhtágító hatása van. A teherbeesésnél pedig nem tágítani kell a méhet, így ez tilos, még bajt is okozhat.
Én nem tudom miért gondolja az elõzõ válaszoló, hogy tilos a málnalevél tea, de nekem az orvosom is javasolta. 7 hónap sikertelen próbálkozás után, már az elsõ hónapban meghozta a pozitív tesztet. Gyógynövényboltban is érdeklõdhetsz róla, ott is csak ajánlani tudják, mert peteérést serkentõ hatása van. Tény, hogy szülést könnyítõ hatása is ismert.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mensi elsõ napjától pé-ig kell inni a málnalevél teát, utána pedig a palástfû teát. Én napi két csészével ittam. Sok sikert, szorítok, hogy Neked is sikerüljön!!! :)

Hallottam a cickafark-palástfü teáról ami a méhet erősíti és a málnalevél-palástfű teáról, ami a terheséget segiti. Hogyan kell inni és melyiket mikor?

9 hetesen elvették a szivleállás miatt a babámat.

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám,szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát,de kell várnotok pár hónapot,hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az ,hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked,hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!

Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert én ezekrõl a teákról nem hallottam. Viszont nekem is 8 hetesen elvették a babám, szívleállás miatt. Vártunk fél évet és elsõ próbálkozásra terhes lettem. Most vagyok a 17-ik hétben. A Gravidán kívül semmit nem szedtem és semmien teát nem ittam. A méhed biztos hogy jó, mivel nem lökte ki az elhalt babát, de kell várnotok pár hónapot, hogy magától megerõsödjön és a lelked is rendben legyen. Az , hogy ezen mikor és milyen tea segít?????? De drukkolok neked, hogy az új évben minden rendben legyen és boldog légy!
A teát én sem tudom.. De nekem is volt idén januárban 11 hetes vetélésem(megállt a baba szíve).én is a Gravidát szedtem továbbra is, októberben sikerült ismét teherbe esni, most a 14.hetet kezdem a babámmal.Lelkileg kell feldolgoznod, és ha sikerült újból teherbe esni vigyázz magatokra, de ne legyen elõted a múlt.ha elejétõl kezdve óvatosabb vagy nem lesz semmi gond!!!(Én is rémeket láttam, de nincsenek)Fel a fejjel.3 hónap és kezdhetitek sok sikert
Szia! A málnalevél teát a menstruációs ciklus elsõ felében peteérésig ( durván a középidõig ) kell inni utána váltani kell a cickafark-palástfû teára a menstruációig. A málnalevél teát közvetlen a mûtét után jó ha iszod az elsõ ciklusig. Rendszeres ivása többeknél meghosszabítja a ciklust. A következõ ciklusodtól az egész ciklus alatt nyugodtan igyál napi 2 csésze cickafark-palástfû teát, erõsítik a méhet, rendezik a hormonháztartást, segítik a nyálkahártyafejlõdést és beágyazódást. Terhesség 12-dik hetéig lehet inni. A málnalevél teára legközelebb a szülés elõtt a 36-dik héttõl lesz szükséged, ugyanis ellazítja a kismedencei izmokat, megkönnyíti a tágulást és a szülést. Az én terhességem májusban 9 hetesen halt el, mûvi befejezés volt, és 2 ciklus után teherbe estem most 24 hetes vagyok. Fel a fejjel, ne add fel!!!

Cickafark-, palástfű-, és málnalevél teát lehet ill. tanácsos ízesíteni mézzel ill. cukorral?

Legjobb válasz: én a cickafarkot iszom és arra rá van írva hogy lehet ízesíteni még akár cukorral is.

én a cickafarkot iszom és arra rá van írva hogy lehet ízesíteni még akár cukorral is.
Gyógyteát inkább csak mézzel keverj!Mindegy hogy miért iszod.A cukor az egy mesterséges agyon kezelt holmi.Én még a kávém is mézzel iszom.Alõször furán néztem az ötletre, majd mikor megkóstoltam akkor rájöttem, hogy finomabb is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat :) Mi is ill. én is a babaprojekt beindítása miatt kezdtem el inni, inkább, minthogy rögtön mesterségesen elõállított bogyókat szedjek, ha nem sikerülne. Én bízom ezekben a teákban és remélem, hogy mihamarabb sikerrel járunk baba ügyben.

PCO, IR pajszsmirigy alul működésem van, szerintetek a cickafark és málnalevél keveréke a ciklus első felében a másodikba a palástfű segíthet?

Legjobb válasz: Jajj ilyen varázsszernek tûnõ gyógyfüvekkel ne kísérletezz. Nem segíthet, SÕT még jobban összekavarhatja a ciklusod!!! A PCO-IR-re jó esetben kapsz Meforalt, a pm-re Letroxot. Ezek segítenek! Ne kavarj bele még jobban! Ha nagyon szeretnél valamit még pluszban tenni, akkor diéta, sport, E-vitamin, Folsav. Terhesvitamint NE, csak kizárólag olyat amiben nincs jód, mert felviszi a TSH értéked, ha meg babásan szeded még többet ártasz vele mint használna.

Jajj ilyen varázsszernek tûnõ gyógyfüvekkel ne kísérletezz. Nem segíthet, SÕT még jobban összekavarhatja a ciklusod!!! A PCO-IR-re jó esetben kapsz Meforalt, a pm-re Letroxot. Ezek segítenek! Ne kavarj bele még jobban! Ha nagyon szeretnél valamit még pluszban tenni, akkor diéta, sport, E-vitamin, Folsav. Terhesvitamint NE, csak kizárólag olyat amiben nincs jód, mert felviszi a TSH értéked, ha meg babásan szeded még többet ártasz vele mint használna.
A kérdező hozzászólása: Amiket írtál már mindent szedek, rende a pajzsmirigy, fgytam is már 27 napos ciklusom volt és most megint valami miatt 25 napos lett:(( szedtem e vitamint, folsavat és mégse jobb csak rosszabb:(((diéta mozgás merkformin is megy...
A kérdező hozzászólása: utolsónak 35naposat akartam írni :((( szóval megint rosszabb lett, igaz eddig kentem a womens cremet is
A vitamin és folsav kizárt hogy bekavarjon. Kellene egy hormonvizsgálat. Én is ezeket szedem, és még ráadásként Bromocriptint, nekem ezt tette rendbe a ciklusom.
Szia! Úgy tudom, a womens krém hormontartalmú, talán az kavart be, hogy abbahagytad. Idõvel rendezõdni fog enélkül is a ciklusod, ha betartod a diétát, szeded a metet, pm gyógyszert és mozogsz. Türelem és kitartás! Meglesz az eredménye! :-)
A kérdező hozzászólása: Lehet rajtam is a bromokriptin segíteneert közelít a határhoz s prolaktinom :( majd kerek ellenõrzést. Azért vok ideges mert júniusba 29 utána 27 es most 35 napos volt es a pajzsmirigyem is 1, 66 lett de hogy romlott a ciklus es nem fogytam a doki emeltt meg egy picit az euthyroxon.megint távolinak érzem :((((

Tényleg ekkora varázsszer ez a málnalevél, cickafark, palástfű tea? Én is ittam, de én nem hiszek az ilyesmiben.

Legjobb válasz: Én is ittam és van egy 8 hónapos kisfiam. Szerintem segít. Én vettem egy ovulációs tesztet a teák mellé és így tudtam mikor van peteérésem. Sok sikert!

Én is ittam és van egy 8 hónapos kisfiam. Szerintem segít. Én vettem egy ovulációs tesztet a teák mellé és így tudtam mikor van peteérésem. Sok sikert!
Én már kezdem azt hinni, hogy aki itta és sikerült, annak nélküle is sikerült volna, hiszen ha tényleg csodaszer, akkor nem lennének olyan sokan, akikhez még nem jött a gólya. Én is ittam, bár úgy tûnik, nekem a cickafark kitolja a mensit felelslegesen... legalábbis most is a 36. napomon semmi, és novemberben, amikor szintén ittam 43 napos volt a ciklusom. Pedig elõtte és utána is 28-29 naposak. Mondjuk én a keveréket ittam a kamillával, citromfû stb. arra jó volt, hogy nem voltam még beteg egész õsszel-télen. A palástfûtõl nekem is vannak kisebb hasgörcseim, mint ahogy itt olvastam már pár helyen. Szóval szerintem nem varázsszer, de mindenképpen egy próbát megér mindenkinek!
Szia!Én ittam és nem használt.De ez még nem azt jelenti, hogy másnak nem használhat.

Melyik a jobb kombináció? Ciklus első fele málnalevél tea, második fele palástfű tea, vagy ciklus első fele cickafark, második fele palástfű tea?

Legjobb válasz: Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja.

Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja.
Ciklus elsõ fele vérzés utolsó napjától cickafark tea, második felétõl palástfû.Én is most fogom kezdeni, remélem segít, hogy babás legyek.
Én ugy tudom , hogy a málnalevél tea mensi elsö napjától a mensi végéig lehet inni mensi után cickafark teát vagy palástfût!De olvastam Maca vibe és mastodynon cseppröl is, hogy segít a peteérésben.EZT AZ ORVOS VÁLASZOL CÍMÛ ROVATBÓL ÍRTAM KI MAGAMNAK!
A málnalevelet idd a menzi elsõ napjától a peteérésig, utána a palástfûteát a ciklus végéig! Nézz be ide, itt megtalálod: http://125769.homepagemodules.de/t282f27-M-aacute-lnalev-eac..

Sikerült valakinek teherbe esnie úgy hogy ciklus elsõ felébe málnalevél teát, második felében cickafark és palástfü teát ivott? Mi a véleményetek róluk?

teherbeesés

Legjobb válasz: igy semmiképp ne idd. A cickafark teát kell peteérsig ez segitheti a peteérst a palástfû jkell a ciklus második felében mert ez segitheti a abeágyazódást. A cickát nem szabad peteérs után inni mert gondot okozhat. A málnalevél sokkal fontosabb a terhesség végén mint a teherbeesésnél. De jó ha tudod hogy ezek csak azoknak segithetnek akinél nincs komoly gond. ha mondjuk van egy hormonális betegséged avgy egy elzáródás, vagy sperma probléma van akkor hiába iszod ezeket semmit nem érnek. Ha jó pár hónapja nem siekrül akkor inkább kezdjetek bele a kivizsgálásokba. Elsõ körben a férfia a nönek meg hormon panel viszgálatot el lehet kezdeni.

igy semmiképp ne idd. A cickafark teát kell peteérsig ez segitheti a peteérst a palástfû jkell a ciklus második felében mert ez segitheti a abeágyazódást. A cickát nem szabad peteérs után inni mert gondot okozhat. A málnalevél sokkal fontosabb a terhesség végén mint a teherbeesésnél. De jó ha tudod hogy ezek csak azoknak segithetnek akinél nincs komoly gond. ha mondjuk van egy hormonális betegséged avgy egy elzáródás, vagy sperma probléma van akkor hiába iszod ezeket semmit nem érnek. Ha jó pár hónapja nem siekrül akkor inkább kezdjetek bele a kivizsgálásokba. Elsõ körben a férfia a nönek meg hormon panel viszgálatot el lehet kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Nekem már van egy két éves lányom , õ egybõl össze is jött.Csak miota õ megszületett azota volt cisztám is meg össze vissza vannak cikkusaim.tesót szeretnénk
inkább vizsgáltasd ki a hormonális okát ami miatt összevisssza jön meg. sokaknál billen meg aa hormon egyensúly szülés és terhesség után és sokszor kell gyógyszeres segitség a helyre állitásához.

Málnalevél és palástfű tea / vagy cickafark és palástfű tea?

Kinek mi vált be, most vagyok a 4. ciklus napon és szeretném elkezdeni a teázgatást. Lécci írjatok tapasztalatokat.

Legjobb válasz: én cickafark és palástfû teát ittam, vetélés lett a vége.

én cickafark és palástfû teát ittam, vetélés lett a vége.
A kérdező hozzászólása: Valakinek bevált? Melyik variációban?
orvosnál jártál már? vénusz csepp, barátcserje kapszula, stb. ezer meg egyfélét találsz. mérd a hõdet minden reggel és tudni fogod mikor van peteérésed.
szia mintha én tettem volna fel a kérdést, és cickafarkfû teát vettem pont ma de, meg E vitamint. holnap fog megjönni szeritnem mert iszonyat fáj a derekam, és akkor én is várok 3 4 napot aztán kezdek teázni meg szeredem a bogyót, ja meg folsavat de azt már egy hónapja szededm hát hogy mi lesz?? mert nekem elvileg van peteérésem csak még erõsíteni akarom ezt,
ha mindenképpen akarod inni ezeket a teákat akkor csakis így ciklus elsõ felében igyál cickafarkfû teát, amely segíti a peteérés, majd a második felében palástfû teát, amely segít a beágyazódásban.
Egyezek az elottem szoloval. Ciklus elso feleben cickafark, masodikban palastfu. Mondjuk en fogamzas teakevereket iszom ami koromviragot, kamillat es citromfuvet is tartalmaz, meg nekem finomabb is. Ja meg plusszban szedek melle baratcserje kapszulat, folsavat, c vitamint, magneziumot es multivitamint. Nem bizom a veletlenre! :D
Én is a cickafark- palástfû teákat ittam. Mikor megjött akkor ittam a cickafarkot peteérésig, a ciklus második felében a palástfüvet. És amikor megtudtam hogy kismama vagyok akkor ittam tovább 12 hetes korig a palástfû teát , mert azt olvastam hogy segít a terhesség megtartásában. Gyönyörû lányom van!
A vetélés megelõzésére a terhes nõ a harmadik hónaptól kezdve naponta igyék palástfû teát. Koraszülésre hajlamos nõknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erõsítésében sokat segít a palástfû.

Barátcserjéből Zafiros vagy inkább homeopátiás a hatásosabb? Málnalevél teát ivott valaki a palástfű és cickafark teák mellett?

Szinte mindenkinél a cickafark és palástfű teákat olvastam, hogy ezeket használja, sikerrel. Mi a helyzet a málnalevéllel? Babát szeretnénk, eddig sikertelenül. Köszönöm!

Legjobb válasz: Még nekem sem jött össze,de annyit tudok írni a saját tapasztalatom az,hogy a málnalevélteánál 14-15 napon volt pé-m a cickafarktól 19-20 ,teák nélkül 17 nap körül szokott lenni általában. Ezért nekem a peteérés segítésében jobban bevált a málnalevél... Barátcserjét még nem használtam. Sok sikert!!!

Még nekem sem jött össze, de annyit tudok írni a saját tapasztalatom az, hogy a málnalevélteánál 14-15 napon volt pé-m a cickafarktól 19-20 , teák nélkül 17 nap körül szokott lenni általában. Ezért nekem a peteérés segítésében jobban bevált a málnalevél... Barátcserjét még nem használtam. Sok sikert!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!