Találatok a következő kifejezésre: Cickafark teát minden nap, (5 db)

A cickafark teat minden nap lehet hasznalni?

Legjobb válasz: Az aprított és megszárított cickafarkfûbõl 1 púpozott teáskanálnyit 2,5 dl forróvízzel leforrázzák és 20-30 percnyi állás után leszûrik. Egész napra elosztva, éhgyomorra, vagy étkezések elõtt fél órával fogyasztják. A betegség súlyosságától függõen az adag növelhetõ 6 dl vagy 8 dl vízbe 2-3 púpozott evõkanállal. Külsõleg alkalmazva 6 dl vízbõl és 4 púpozott evõkanál cickafarkfûbõl készítenek forrázatot. Ez arányosan növelhetõ vagy csökkenthetõ. Egy kúra ideje 1 hónap. Folytatni csak 1 hét szünet után szabad. A tea szükség esetén csak mézzel édesíthetõ. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. A teafogyasztás alatt javasolt nagy mennyiségû zöldség és gyümölcsételek fogyasztása. Ha a fentiek szerint alkalmazzák megfelelõ diagnózis elkészítése után akkor a tea fogyasztása nem rendelkezik mellékhatásokkal.

Az aprított és megszárított cickafarkfûbõl 1 púpozott teáskanálnyit 2, 5 dl forróvízzel leforrázzák és 20-30 percnyi állás után leszûrik. Egész napra elosztva, éhgyomorra, vagy étkezések elõtt fél órával fogyasztják. A betegség súlyosságától függõen az adag növelhetõ 6 dl vagy 8 dl vízbe 2-3 púpozott evõkanállal. Külsõleg alkalmazva 6 dl vízbõl és 4 púpozott evõkanál cickafarkfûbõl készítenek forrázatot. Ez arányosan növelhetõ vagy csökkenthetõ. Egy kúra ideje 1 hónap. Folytatni csak 1 hét szünet után szabad. A tea szükség esetén csak mézzel édesíthetõ. Az elkészített tea eltarthatósági ideje maximum 12 óra. A teafogyasztás alatt javasolt nagy mennyiségû zöldség és gyümölcsételek fogyasztása. Ha a fentiek szerint alkalmazzák megfelelõ diagnózis elkészítése után akkor a tea fogyasztása nem rendelkezik mellékhatásokkal.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt!

Cickafark teát iszok minden nap, de most lehet, hogy terhes vagyok. Lehet inni?

Legjobb válasz: A cickafark tea a terhesség alatt nem árt. Fõleg,ha úgy érzed jön a felfázás! Azért folyamatosan ne idd, ha állapotos vagy. Sok sikert, ha már pozitív a teszt.

A cickafark tea a terhesség alatt nem árt. Fõleg, ha úgy érzed jön a felfázás! Azért folyamatosan ne idd, ha állapotos vagy. Sok sikert, ha már pozitív a teszt.
Én úgy tudom, hogy nem, mert a cickafarkteát mensturációs panaszokra szokták inni, de neked most nem kéne, hogy megjöjjön.

Hogyan kell innom a cickafark teát és a palástfű teát? Mindkét fajtából minden nap? Vagy felváltva? Mikor kell elkezdeni inni? Bármikor? Vagy mensi előtt vagy után?

Legjobb válasz: mensi elsõ napjától ovuláció napjáig cicka,ovulációtól a következõ mensiig vagy pozitív tesztig palást.

mensi elsõ napjától ovuláció napjáig cicka, ovulációtól a következõ mensiig vagy pozitív tesztig palást.
én reggel cickàt, este palàstfüvet ittam, ovuig, azota csak palàstfüvet iszom!:)

Ha minden nap megiszom egy nagy bögre cickafark teát attól lehet bajom? Ezen kívül milyen természetes módszerek vannak a ciklus beállítására?

kb 3 hónapja minden nap ittam cickafark teát és akkor egész normálisan jött meg a menzeszem,csak másfél hetet késett

Legjobb válasz: Én is iszom, este egy bögrével, 2 hete kb. Nincs semmi bajom, de ha jól tudom kúraszerûen kell alkalmazni, kell szünetet tartani a dobozra rá van írva. Itt nézelõdj a tabletta miatt: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cicka..

Én is iszom, este egy bögrével, 2 hete kb. Nincs semmi bajom, de ha jól tudom kúraszerûen kell alkalmazni, kell szünetet tartani a dobozra rá van írva. Itt nézelõdj a tabletta miatt: http://www.google.hu/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=cicka..
Nem lesz bajod. Viszont 10 nap késés a mensiben elég sok. Orvoshoz kellene fordulni, mert ugyan menstruálni elég kényelmetlen, és tök jó, ha 3 havonta megúszol egyet, de lehet, hogy ennek hormonális oka van.
hát én még tavaly tavasszal ittam illetve most megint elkezdtem. nekem sajnos nem nagyon használt. akkor tavasszal meg most is doki lett belõle. és végül azt javasolta h szedjek tablettát. remélem használni is fog:D és sztem nem kell egybõl halálra ijedni hogyha másfél hetet késik.. nekem 2 hónapja volt meg utoljára és az orvos azt mondta h az is normális lenne h ha fél évig nem jönne meg. és több mint valószínû h ez mind a stressz miatt van.. nah. szóval arra akarok kilyukadni h sok minden befolyásolhatja:)
A rendszeres sport is segít beállítani. Rendszeres alatt a napi 1 edzést értem.

Ma vagyok az 51. napomon és megjött! Mitől késhetett ennyit? Januárban voltam hormon vizsgálaton ott minden rendben volt! Szeretném elkezdeni inni a teákat! Melyik jobb a málnalevél vagy a cickafark?

Legjobb válasz: Sziasztok! Én is ittam a teákat (A ciklus elsõ 14 napján a málnalevél, cickafark kombinációt, a ciklus második felében meg a palástfû, cickafark kombinációt. A málnalevél: méh tágító, a palástfû: méh összehúzó hatású, a cickafark: erõsítí a méhet) nekem nem segítettek! 7 hónapja próbálkozunk, velem minden rendben, de ha ebben a hónapban sem jön a baba, akkor megyünk kivizsgáltatni a kiskatonákat! Sok sikert nektek!

Sziasztok! Én is ittam a teákat (A ciklus elsõ 14 napján a málnalevél, cickafark kombinációt, a ciklus második felében meg a palástfû, cickafark kombinációt. A málnalevél: méh tágító, a palástfû: méh összehúzó hatású, a cickafark: erõsítí a méhet) nekem nem segítettek! 7 hónapja próbálkozunk, velem minden rendben, de ha ebben a hónapban sem jön a baba, akkor megyünk kivizsgáltatni a kiskatonákat! Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!Sok jó dolgot leírtál!Majd írj hogy mi van veled!Akár privibe is!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!