Találatok a következő kifejezésre: Cicám zöldet és (4 db)

Cicám zöldet hányt és elpusztult. Mi lehetett a baja?

2 hónapos volt a kiscica. Semmi baja nem volt, rendesen evett már konzervet is. Az anyja az elpusztulása el?tt pár nappal már nem engedte szoptatni, de a testvéreit sem.Ismer?seim fogzást mondtak, de azt olvastam 4 és 6 hónaposan fogzanak. Pici korától beragadt a szeme, esetleg lehet összefüggés. El vagyok keseredve mert nem tudom mi lehetett a baja.

Legjobb válasz: Valószínû macskanáthája volt, s késõi stádiumban. Az elsõ jel mindíg szinte az összeragadt gennyes csipás szemek pár napos-hetes korban. A hányás már a végsõ jelek. Minél hamarabb orvoshoz kell vinni, ha a ragadt szemek vannak, mert a doki ad pici korban is szedhetõ antibiotikumot neki amivel 1-2 hét alatt rendbe jön. A mi kis cicánk is így járt most, de én már lassan 20 éve tartok cicákat, s tapasztalatomból kifolyólag tudtam idõben reagálni. A ragadt szem mindíg elõjel, s utalás a betegségre való hajlamra. Nap mint nap vizsgálni kell õket amíg kicsik, ha fajta, ha keverék, ha korcs cica. Mind így mehet el kiskorban. Nagyon sajnálom a te cicádat, s remélem a következõnél jobban tudtok majd figyelni. Szia! Kriszta voltam.

Valószínû macskanáthája volt, s késõi stádiumban. Az elsõ jel mindíg szinte az összeragadt gennyes csipás szemek pár napos-hetes korban. A hányás már a végsõ jelek. Minél hamarabb orvoshoz kell vinni, ha a ragadt szemek vannak, mert a doki ad pici korban is szedhetõ antibiotikumot neki amivel 1-2 hét alatt rendbe jön. A mi kis cicánk is így járt most, de én már lassan 20 éve tartok cicákat, s tapasztalatomból kifolyólag tudtam idõben reagálni. A ragadt szem mindíg elõjel, s utalás a betegségre való hajlamra. Nap mint nap vizsgálni kell õket amíg kicsik, ha fajta, ha keverék, ha korcs cica. Mind így mehet el kiskorban. Nagyon sajnálom a te cicádat, s remélem a következõnél jobban tudtok majd figyelni. Szia! Kriszta voltam.

Linkelne valaki egy képet amin egy vörös cica van és aminek az egyik szeme zöld a másik kék?

Tudod fura, de nekem nagyon fontos lenne

Legjobb válasz: csak olyat találtam, aminek az egyik barna, a másik zöld http://farm4.static.flickr.com/3143/2294386519_a7eec69d69.jp.. inkább fehér cicáknál fordul elõ, hogy az egyik zöld, a másik kék

csak olyat találtam, aminek az egyik barna, a másik zöld http://farm4.static.flickr.com/3143/2294386519_a7eec69d69.jp.. inkább fehér cicáknál fordul elõ, hogy az egyik zöld, a másik kék
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm ez is nagyon gyönyörû!! tényleg nagyon köszi!! :D:D

A 6 hónapos babám szopizás közben a cicimet és a mellkasomat kaparja és gyűri. Próbáljam leszoktatni erről? Fogjam a kezét vagy adjak valamit a kezébe? Már kék-zöld foltos a cicim.

Legjobb válasz: Hát ne hagyd neki hogy fájdalmat okozzon! Nyomj a kezébe egy kis kendõt vagy valami. Egyébként azt modnják hogy a csecsemõk nagyon okosak és azért szokták gyömöszölni a cicit szopi közben mert akkor jobban jön a tej. Nem mindegyik persze nekem pl. a fiam nem csinálta de a csajosom az igen :) Mondjuk nem okozott fájdalmat vele. Lehet neked is lassabban jön a tej mint ahogy õ azt szeretné :)

Hát ne hagyd neki hogy fájdalmat okozzon! Nyomj a kezébe egy kis kendõt vagy valami. Egyébként azt modnják hogy a csecsemõk nagyon okosak és azért szokták gyömöszölni a cicit szopi közben mert akkor jobban jön a tej. Nem mindegyik persze nekem pl. a fiam nem csinálta de a csajosom az igen :) Mondjuk nem okozott fájdalmat vele. Lehet neked is lassabban jön a tej mint ahogy õ azt szeretné :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!


anyatejes babánál a zöld kaki az a túletetés jele. vagy egyszerre túl sok tejet kap vagy túl sûrûn :)
Nem, azt jelenti, hogy túl sok laktózban gazdag anyatejet evett, és kevesebb zsírosat. Ha sikerül alaposan kiüríteni a melledet, és nem csak az elõtejet szopizza ki, akkor nyugodtan kaphatja a másikat is, amibõl ilyenkor elõször a laktózgazdag ürül. Nálunk is elõfordult, mert nagyon sok elõtejem van, de aztán szépen beállt, miután igyekeztem alaposan kiüríttetni vele a mellemet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!