Találatok a következő kifejezésre: Cerazette fogamzásgátlót fel (3 db)

Szoptatás alatt valaki szed fogamzásgátlót? Nekem a cerazettet írták fel. De annyi mellékhatása van, hogy félek elkezdeni. Lehet valami baja a babának? {Hormonok}

Legjobb válasz: Hát nekem is a cerazette-t írta a doki,de nem váltottam ki mert sok rosszat olvastam róla. 8 hós baba anyukája.

Hát nekem is a cerazette-t írta a doki, de nem váltottam ki mert sok rosszat olvastam róla. 8 hós baba anyukája.
Én, kislányom egy éves koráig szedtem, soha semmi gondom nem volt vele. Tejre sem volt hatással, nem véreztem tõle egyszer sem. Mikor abbamaradt a szopi, abbahagytam a tabit, és 6 hét múlva megjött. Ha minden gyógyszernél elolvasnád a mellékhatásokat, és félnél tõle, semmit nem vehetnél be. Kezdd el, ha nem válik be akkor abba hagyod.
Nekem a Mirena spirál van fent, és még szoptatok. A Cerazett mellet sokan teherbe estek már...
A babának semmi baja nem lesz töle, ez pont csak szoptatós anyukáknak írják fel.Én szedtem , de abbahagytam , mert nagyon fájt tõle a fejem.

Szoptatás miatt Cerazette fogamzásgátlót írt fel a doki, de apadt tőle a tejem, ezért abbahagytam. Megmaradt 2 teljes levél. Mit lehet vele csinálni, buta kérdés, de ezt sehol nem váltják vissza? Csak mert nem volt valami olcsó.

Legjobb válasz: Vissza nem váltják sehol, esetleg baadhatod a gyógyszertárba, de pénzt nem kapsz érte. Ha van esetleg valami ismerõsöd, akkor add el neki, ha nincs pedig tedd fel vaterára vagy teszveszre, ott biztosan megvennék. Esetleg az expresszen is hirdetheted, ott is szoktak ilyesmik lenni.

Vissza nem váltják sehol, esetleg baadhatod a gyógyszertárba, de pénzt nem kapsz érte. Ha van esetleg valami ismerõsöd, akkor add el neki, ha nincs pedig tedd fel vaterára vagy teszveszre, ott biztosan megvennék. Esetleg az expresszen is hirdetheted, ott is szoktak ilyesmik lenni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi, a vaterán én is gondolkoztam

Cerazette fogamzásgátlót írt fel az orvos a számomra. Mik a tapasztalatok róla?

Legjobb válasz: szia én használom-nincs vele gond-max egy picit erõsebb a szõrnövekedés

szia én használom-nincs vele gond-max egy picit erõsebb a szõrnövekedés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!