Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az a Régi Világrend, amit meg akarnak változtatni?

Mindig hallom ezt az Új Világrendet, hogy meg akarja változtatni a világot. Csak nem tudom pontosan, milyen eredeti világrendet akar megváltoztatni. Ugye, nem a setét középkort sírjátok vissza?

A másik, hogy a zsidókat vádoljátok az új rend terjesztésével. Namármost, ha ismeritek a történelmet illetve a Bibliát, akkor világos lenne, hogy Izlandtól Dél-Afrikáig a vallási-politikai-kultúrális-erkölcsi-stb berendezkedés az ókori héberektől származik, azaz az általatok olyan nagyon imádott és védendőnek tartott Régi Világrendet is a zsidóknak köszönhetjük.

8

Valóban bunkokráciában élünk?

5

Nem lenne jobb, ha Európa is muzulmán lenne?

ahol iszlam van, azokat az orszagokat meg nem lepte el a neoliberalista mocsok. Ott konzervatívabbak az emberek, jobbnak tűnik es eletkepesebbnek is. europa sirja mar meg van asva es ez a neoliberalizmus miatt van.

27

Melyik ország van jelenleg rosszabb helyzetben, Románia vagy Magyarország?

Hol rosszabb lakni Romániában vagy Magyarországon és mért?
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy melyik ország mitől rosszabb. Pl.: Melyiknek rosszabb a pénzügyi helyzete? Melyik országban rosszabb a minimálbér viszonyítva az árakhoz képest. Melyik országban milyen mértékű a szennyezettség és a szegénység? Melyik országban rosszabb az egészségügyi ellátás és a közbiztonság? A törvények melyik országban jobbak? Milyenek az emberek a 2 országban összehasonlítva?
Tehát a két országot szeretném összehasonlítani.
Ha valaki csak 1 kérdésre tudja a válasz én már annak is örülök.
A válaszokat előre is köszönöm.

11

Soros György szerint el kellene engedni Görögország hiteleit. Magyarországét is el lehetne engedni?

http://www.origo.hu/gazdasag/20131008-soros-gyorgy-szerint-g..

Igaza van Sorosnak vagy nincs?

2

Ezek haredi zsidók?

http://www.youtube.com/watch?v=92QDSsAEbn0 17:47-től

7

Japán és Németország miért nem dolgozott össze a II. világháborúban?

japan 41 folyaman kotott semlegessegi szerzodest a szovjetunioval, pont amikor a nemetek tamadtak. ha nem kotnek semlegessegi szerzodest, akkor a szovjetunio nem csoportositja at a tavol keleti eroket nyugatra es nagy esellyel elbuknak. erre a japok megkotottek es a haboru vege fele meg is lett a koszonet erte, a szu hatba tamadta oket akkor amikpr az amerikaiakkal harcoltak.

5

Már Svájcban is kommunizálnak?

Hihetetlen, hogy egy ilyen közel tökéletes országba is beférkőzött a marxizmus.


6

Tart még a tőrök-ciprusi konfliktus?

1

50 gram kenyér volt a napi fejadag Sztálingrádban. Az kb. hány szelet?

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!