Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létezik a Mátrix?

Ezalatt nem a nyomtatóra gondolok... (trollok kedvéért)

19

Mit gondoltok, hova fog fajulni a muszlim-probléma és szerintetek mi lenne a megoldás?

(Az angliai történésekre gondolok)

11

Akkor most mennyire létezik a Lengyel-Magyar barátság?

Remélem nem veszitek hülye kérdésnek. A lényeg hogy tudom barát a két ország, na de mégis mennyire, mi a szitu?

27

Már a zsidókat is kizsákmányolják? Hogyan lehetséges, hogy Izraelben is 77% az államadósság?

Miért nem tiltakoznak a kizsákmányoló zs. nagytőke ellen?

Össze kellene fogni Magyarországnak és Izraelnek, együtt hátha eredményesebben tudnánk újratárgyalni az államadósságot.

5

Az oroszországi Nemzeti Bolsevik Párt milyen oldalinak számít nálatok?

Szélsőbal, szélsőjobb?

5

Kapcsolataim révén kihívtak dolgozni az USA-ba. Zöld kártyát kéne igényelnem, hogyan?

hogyan igényeljek,vagy szerezzek házasság nélkül zöldkártyát?

4

Mégsem természetes dolog homokosnak lenni? Esetleg ha van homoszexuális, az mit gondol erről?

Íme egy érdekes tanulmány:
ha egypetéjű ikrek közül nagyon ritkán lesz homokos mindkét tag, akkor mitől lenne ugyan a génekben?
Illetve a homo-/biszexuálisak orientációja folyon ha változik, akkor ez nem dupla érv/bizonyíték amellett hogy egy pszichés rendellenesség, ami a mai világ liberális felfogásának és "szabadság"-barát médiájának köszönhetően ennyi embert érint?

Ui: tudom, hogy a kuruc nem a legdiplomatikusabb nyelven beszél a homoszexuálisokról, ezért elnézést kérek, akinek bántó lenne...
Másrészt tudom, hogy a meleg szó a hivatalos, de én szándékosan nem használom így, mert a meleg az én tudatomban még mindig a hideg ellentétje (ezt nem sértésként mondom, hanem én így szoktam meg...)

9

Melyik szerződés rendelkezett először a megerősített együttműködésről?

0

Amit Hitlernek nem szabadott az Sztálinak igen?

Mert Sztálinnak is voltak munkatáborai rengeteg ember öletett meg okok nélkül és végzett tömeggyilkosságokat még a második világháború előtt is!
És Churchill is bevallotta hogy Sztálin olyan kegyetlen mint Hitler meg azt is hogy a Sztálin tömeggyilkosságit direkt nem közölték a nyugatiakkal!
Szóval Sztálinka lehetett de Hitlert nem?

Nem vagyok se náci se jobber se hungarista!

24

Korea felosztása nem olyan volt, mint Németországé?

Németország keleti részét a kommunista Szovjetunió szállta meg,és Kelet-Németország kommunista is lett. Nyugati részét a kapitalista országok szállták meg és NSZK kapitalista lett. Korea északi részét a komm.szovjetek szállták meg,Észak-Korea ma is kommunista berendezkedésű,míg déli része hasonlít az USA-ra,azaz megszállójára.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!