Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehetne vonalatt huzni hátrahagyva adóságot, válságot és új rendszerben békésen élni e világ országainak?

De jó lenne már végre nyugodtan élni,dolgozni és élvezni a munkánk gyümölcsét

4

Hol lehet megnézni azt, hogy a Föld országainak a GDP hány százaléka az államadósság?

4

Mennyi az esélye annak, hogy Ausztriában ismét bevezetik a tandíjat?

2001-ben bevezették, 2009-ben eltörölték.
Az ÖVP támogatja, az SPÖ határozottan nem. Az SPÖ jelenleg 26% (szept.ben választások), az ÖVP 24, de a korábbi választáson is ennyi volt az eredmény.

Ausztriában mekkora az esélye, hogy ismét bevezetik a tandíjat? A nép, és a tanulók mennyire támogatják?

"A Der Standard megbízásából készült felmérés szerint a két jelenlegi kormánypárt közül a nagyobbikra, az Osztrák Szociáldemokrata Pártra (SPÖ) a biztos pártválasztók 26 százaléka szavazna. A kisebbik kormánypártra, a konzervatív Osztrák Néppártra (ÖVP) 24 százalék adná a voksát.
Az eredmény alapján a jelenlegi koalíció pártjai szűken ugyan, de elnyerhetik együtt a szavazatok abszolút többségét. "

Ugye nem fogják bevezetni?

6

Kinek mi a véleménye? Valóban szarin gázt vetettek be a "szabadságharcosok" Szíriában?

Viszonylag friss hír, de kíváncsi vagyok a véleményekre.


Van hozzá angol felirat is.

Megjegyezném, hogy ha ez igaz, és a mérges gázok miatt lépne be az USA Szíriába, akkor szerintem hatalmas botrány lenne.

3

Tényleg igaz lehet az a kijelentés, miszerint "Addig nem lesz változás, amíg el nem csattan az első pofon a parlamentben"?

Lehet hogy hülyeség, de én már csak a képviselők öklének hiszek.

Ez szerintem bebizonyítaná, hogy az ellenségeskedés valós, és nem csak a népnek adják a műsort, miközben megy az összekacsintgatás, üzletelés, stb.

10

Lengyelország ennyire gazdag?

A strand tele van velük. Néztem a google street view-t Lengyelországról, nagyon szép. Az összes épület felújítva, rengeteg a családi házas övezet szép, új házakkal, melyek minimum 2 szintesek. Az utcák tiszták, rendezettek. Hallottam még, hogy nem tűrik el a kisebbséget, nem is nagyon van az országukban, valamint eléggé vallásosak.

19

Milyen a náci és kommunista rendszer megítélése Magyarországon?

39

Meddig tart ez a bankokk által generált válság mig a nagyok tönkre teszik az összes kicsit és marad a nagy gazdag és a sok szegény?

Hogy látjátok igy lesz ahogyan kérdeztem vagy másként

3

A zsidók tényleg közel járnak az örök élet titkához?

7

Budapesten vagy Varsóban jobb az életszínvonal?

Igazából a Street View felvételei alapján meg is lepődtem,hogy Varsó kertvárosi részei mennyivel jobban néznek ki mint Budapest.A belváros is sokkal rendezettebb,tisztább,még ha építészetileg nem is olyan szép.Létezik,hogy Varsó ennyire megelőzte volna Budapestet?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!