Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Szlovákok mért ennyire rasszisták velünk szemben?

Magyar zászlót égetnek, a szlovák rendőrök megverik a magyar szurkolókat, megvernek és bebörtönöznek ha magyarul mersz beszélni Szlovákiában, A Szlovák vezetőségnek nem tetszik ha a szlovák ringer olyan feliratú kamionnal mennek ki a magyarok hogy HUNGARORING

27

Zsidó holokauszttal kapcsolatban IGÉNYES kérdés. Nem sántít valami?

Előre szólok, hogy nem tagadom a holokausztot, és csak olyan írjon ide, aki végigolvasta azt amit összegyűjtöttem olyan helyekről ami mindenki számára elérhető, alpári kommenteket nem kérek, úgy mint üres szavakkal való dobálózást sem!
Itt van ez a fotó:
Ez az eredeti emléktábla, ami az emlékhelyen, Lengyelországban. 1947-ben megnyílt a múzeum, Izrael állam létrehozásának támogatása céljából sor is került az első kiállítására. Később 19 ilyen táblát helyeztek ott, mindet különböző nyelven, ezzel a szöveggel:
Four Million people suffered and died here at the hands of the Nazi murderers between the years 1940 and 1945.
A 4 millió 4,1 millióról lett lekerekítve az állami múzeum által, amit leginkább Rudolf Höss "vallomása" alapján tudnak, aki 2,5 évig vezette a tábort. Nürnberg után az emberekbe beleerőszakolták ezt a 4 milliót, akárki aki ezt megkérdőjelezte, azt megbüntették. Sokan elvesztették a munkájukat, eltűntek stb..Szóval ez egy elfogadott tény volt az embereknek, és maguk között sem nézték jól szemmel azt, aki azt hitte, hogy ez a szám kicsit túlzás lenne. Ez egyre megkérdőjelezhetetlenebbé vált, egészen 1990-ig ( a kommunizmus bukása utánig),amikor is a USSR kiadta az ún "Death Registry Volumes"-t, és ezért az egész zsidó közösségnek nem volt más választása, minthogy hivatalosan (persze minél kevesebb feltűnéssel) újragondolja ezt a 4 milliót, és le is cserélték az eredeti táblákat azokra, amik még ma is ott vannak. Ez áll rajta:
For ever let this place be a cry of despair and a warning to humanity, where the Nazis murdered about one and a half Million men, women and children from various countries of Europe. Auschwitz – Birkenau 1940 – 1945

Igen, 2,5 millió különbség (!!!!). magyarán majdnem egy fél évszázadig, a 2. világháború után az embereken agymosást hajtottak végre, hogy elfogadják azt, hogy 4 milliót végeztek ki ebben a táborban! Aki ezt megkérdőjelezte, az neo-náci, rasszista, antiszemita meg ki tudja még mi, úgy látszik ez az ütőkártya azóta megmaradt az emberek kezében..
Mit szólnátok, ha valaki azt mondaná, hogy még a 1,5 millió is túlzás? nyílván holokauszttagadónak könyvelnétek el, vagy nem is tudom.. Hát még mindig vannak meglepetések úgy néz ki mindenki számára, úgyanis.. Az Amerkai Egyesült Államok Holokauszt-emlékezeti Múzeuma (US Holocaust Memorial Museum) honlapján (ushmm.org) ez a szöveg található:
"At least 960,000 Jews were killed in Auschwitz. Other victims included approximately 74,000 Poles, 21,000 Roma (Gypsies), and 15,000 Soviet prisoners of war; and 10,000-15,000 members of other nationalities (Soviet civilians, Czechs, Yugoslavs, French, Germans, and Austrians)."

Az 1,1 millió és a 4 millió között elég szignifikáns a különbség, itt nem pár százalékról beszélünk, hanem majdnem 400% (!!) különbségről! Szóval a hivatalos szám az évek során egyre kisebb és kisebb lett, és még talán nincs is vége a csökkenésnek, ennek ellenére az emléktáblákat meghagyták. Ez mégis mennyire tünteti fel hitelesnek a többi információt a holokausztról? És a megválaszolhatatlan kérdés: A Nürnberg-i per után 6 millió zsidó áldozatról beszéltek, amit az egész világháború megkövetelt, a teljes időszaka alatt, hogy lehet, hogy ez a 6 millió megmaradt a mai napig, amikor nyílvánvalóvá vált mindenkinek, hogy nem annyi áldozata volt Auschwitz-ban, mint amennyit akkor állítottak?

Ezeket az információkat mindenki számára elérhető helyekről szedtem össze, nem tagadom a holokausztot, ez csupán egy apró részletére vonatkozik az egész dolognak, és látjátok milyen fejetlenség uralkodott körülötte..

64

Az EU azért kezd egyre diktatórikusabb lenni, mert az egyik vezetője kommunista volt?

Barossóra gondolok.

Éppúgy , mint a magyar parlament egyes személyei , ez a gerinctelen, magyarellenes Barossó is jelentős személy volt a portugál pártállamban.

Lassan a svájci kantonoknak több a szuverenitása meg a szabadsága , mint az Eu tagállamoknak.
Mindenbe beleszólnak , beleütik az orrukat ,semmi nem jó nekik.

Ez a Barossó meg ez a Viviane Reding magyarellenes és ilyenek vezetik ezt a gazdasági uniót..kész vicc.

A másik ,az EU-ban filozófus meg történész végzettségűek oktatnak ki jogász végzettségűeket a jogokról.
Miféle kontárság ez?

Egyből összeáll a kép ,hogy az EU miért kezeli a kommunista dolgokat olyan kettős mércével és nem helyeslik a felelősségre vonást meg az elszámoltatást.

12

A németek miért találtak ki külön szót a Balatonra?

Plattensee. Ezt mióta használják? Miért nem jó nekik a Balaton?

18

Mi a helyzet Bulgáriával?

Mintha nem is létezne ez a 9 milliós ország, pedig EU tag. Azt se tudni, hogy mit gyárt, a konzerveket sem importáljuk tőlük mint 30 éve...

3

Ennyire maradiak és ennyire meghunyászkodók ezek az britek?

A 21. században egy nagy és fejlett társadalomba nekik még királyuk, királynőjük van. Ott hajlonganak és alázkodnak meg a vénasszonynak, ugrálnak körülötte mintha micsoda nagy valaki lenne. Pedig egy sunyi ingyen élő szemét banda akik szívják a britek vérét. Életükbe nem dolgoztak, sennit nem tettek az országért. A kastélyaik is magántulajdonba és nem állami tulajdonba vannak, ugyanakkor a fenntartásuk, felújításuk állami vagyonból történik.

6

Az USA-ból tényleg kiválhat akármelyik tagállam, ha a tagállam vezetése (és a tagállam lakossága) úgy dönt?

Úgy értem : Az USA egy szövetségi állam, de akármelyik tagállam lehet független, ha úgy akarja?
Mármint akármikor akármelyik kiléphet az USA-ból, vagy ez nem ilyen egyszerű?

Vegyük például Colorado államot. Ha mondjuk Colorado vezetése elhatározza, hogy szeretnének függetlenek lenni, és kiírnak egy népszavazást az államon belül, hogy függetlenség, vagy az USA, akkor ha a nép a függetlenségre szavaz, akkor kis procedúra után független állam lenne Colorado?

Egyébként, csak érdekességből kérdezem: Manapság nem akarna egyik állam sem kiválni? (révén h az USA gazasága süllyed, adósság növekszik, bevándorlás, stb)
Vagy ilyen senkinek sem jutna eszébe?

9

Jörg Haider pártját miért lehetetlenítette el az EU amikor kormányzott?

Jörg Haider igazi osztrák hazafi volt.
Nem szerette a bevándorlókat meg a zsidókat , na és?
Nem az egy ember személyiségének legfontosabb fokmérője ,hogy hogyan viszonyul a zsidó vallású emberekhez vagy a bevándorlókhoz.

A teljes történetet nem ismerem ,annyit tudok , hogy amikor Haider koalíciót kötött egy konzervatív párttal és így kormányra került ,az Eu egyből hadat üzent neki , próbálta szankcionálni , megbuktatni.

Demokratikus intézmény meg akar buktatni egy demokratikusan megválasztott kormányt?
Abszurd.
Csak mert mások , mint ők?

Haider 100X inkább európai értékrendet képviselt , mint Orbán , Merkel vagy Hollande.

7

Letelepedés? Nehéz megszerezni ami kell?

Ha valaki kanadában akar élni,lakni stb. annak mit milyen papírokra van szüksége? azokat nehéz megszerezni,sok idő??
és ha van kint ismerősünk akikkel jóba vagyunk?? valamilyen módon lehet szerezni olyan okmányokat ami letelepedésre biztosít és munkavállalásra?? mert tudom hogy az USA-ba nehéz ilyet szerezni

3

Külföldről akarják befolyásolni a magyar választást? Viviane Reding és a Bilderberg-csoport bele akar avatkozni a jövő évi választásokba?

http://index.hu/kulfold/2013/06/24/a_magyar_valasztok_ellen_..

Egy tucatnyi cikk van róla.

Ez a Viviane Reding egyértelműen magyarellenes és magyargyűlölő nőszemély ,állítólag mert volt egy magyar szeretője ,aztán a férfi megcsalta vagy ilyesmi.Nem is csoda ,hogy nem bírta ezzel a hárpiával.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!