Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A 14 és a 88 tényleg náci szimbólumok? Tudnátok linkelni erről valamit/írnátok róla néhány sort? Kialakulása? Miért ezek a számok?

7

Szerintetek a 17. századi ukrajnai felkelésben a lengyeleknek, vagy a kozákoknak volt igazuk?

3

Németországban létezik jobboldali sajtó/média?

Nekem úgy tűnik minden ilyen termék balliberális, a háborús vereség óta minden jobboldali megnyilvánulást próbálnak elfojtani.
Nem a szélsőséges megnyilvánulásokra (pl. kurucinfo) gondolok, hanem például a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Hír TV-hez hasonló termékekre.

7

Szlovákiában mik ezek a Rómska osada-k? Ha így neveznek egy települést vagy településrészt, akkor az nem rasszizmus?

vagy ezt csak ott lehet? Nálunk miért nincs így egybegyűjtve sok cigány,aztán a hely cigány településnek elnevezve?

14

Máltában is gondok vannak. Az EU-nak miért van ilyen felelőtlen menekültpolitikája?

http://hvg.hu/vilag/20130710_Menekultugy_miatt_utheti_meg_a_..

1:0,de nem az Eu javára.

Nálunk is ez lesz?

Szörnyű mit meg nem engednek maguknak, ezek a brüsszeli disznók.
Tojnak magasról Európa lakosaira.

6

Mit szóltok ehhez?

Ha beírod a böngésződbe, hogy itanimulli.com (illuminati fordítva!!) Akkor az amerikai biztonsági ügynökség(nyersfordításban) honlapjára visz! És ez már több éve, ha valaki csak úgy viccből csinálta volna, azt már leszedik.

3

Németország szerintetek valamikor visszakaphatja az oroszoktól Kalinyingrádot, vagyis Kelet-Poroszországot?

Mit gondoltok?

14

Amikor a gáz miatt egymásnak esett Oroszország és Ukrajna, akkor kinek volt alapvetően igaza?

Tudom, hogy már régen volt, csak érdekelne.

Oroszország azt mondta, hogy Ukrajna a bűnös, mert megcsapolta a gázvezetékeket, és nem akarnak fizetni.

Ukrajna azt mondta, Oroszország a bűnös, mondván, hogy nem tehetik meg velük az emelést, mert az oroszok miatt van az (a Szu. óta), hogy az ukrán gazdaság egy az egyben az orosz gázra épül.

Oroszország semmit nem csinált, Ukrajna folyton az igazát próbálta bebizonyítani. Például amikor összevesztek egy gyűlésen Szlovákiával.

Most akkor hogy volt? Hogy történt? Kinek van igaza, és miért?

Mit gondoltok? Kinek adtok igazat, és miért?
Hogyan történt? Mert Ukrajna szemmel láthatóan nem hagyta magát, akkor nekik van igazuk?

2

Szerintetek mi lenne ma, ha annak idején a németek nyerték volna a 2. világháborút?

Mi lenne ma Magyarországon, és a világon? Milyen politikai helyzet uralkodna? Légyszi csak komoly válaszokat, hülyék kíméljenek!

7

A rasszizmus genetikailag az emberekbe van kódolva?

A liberális, toleráns Amerikai Egyesült Államokban a házasságok 3,9%-a köttetik csak két különböző rassz között (1980-ban még csak 1,3% volt az ilyen házasságok aránya) a népszámlálási adatok szerint.

Az ázsiaiak és fehérek közötti házasságok még viszonylag gyakoriak, de a feketékkel ritkák az USA-ban.
A fehér és az ázsiai férfiak is 0,3% arányban vettek feleségül fekete nőt. Fehér nőt az ázsiai férfiak 7%-a választott.

A feketék liberálisabbak. Az afroamerikai férfiak 8%-a vett feleségül fehér nőt, az afroamerikai nők 4% arányban mentek hozzá fehér férfihoz.

Tehát megfigyelhető, hogy a liberális, multikulturális társadalmakban is az emberek inkább a saját fajtájukkal barátkoznak, házasodnak, magukat szegregálják.

Jó példa erre az USA elnöke is. Obama fehér családból származik, európai eredetű szülők, nagyszülők nevelték. Jó iskolákba járt, ahol a tanulók 90%-a fehér volt.
Õ mégis inkább egy fekete feleséget választott magának.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!