Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik országban várható először népszavazás az EU-kilépésről?

Mivel 28 tagállam érdekeit nehéz összeegyeztetni, szerintem előbb-utóbb az egyik tagállam komolyan felveti a kilépés lehetőségét.

16

Valaki elmondaná, hogy is van ez?

A kérdésem/kérésem az lenne valaki leírná nekem azt ,hogy mi is az a vízum mennyi időre szól? mi a különbség közte és a zöldkártya között?mi is az a zöldkártyát nehéz kapni? pl az USA magyarországi követégén kell igényelni vagy hol??
és melyikkel mit lehet kezdeni az államokban?

1

Szerintetek lehet ismét birodalom Németország?

Mit gondoltok?

9

Szerintetek lehetséges, hogy lesz majd egy ideológiai világháború, ahol a kapitalizmus és a liberalizmus összeméri az erejét a konzervativizmussal és a szocializmussal?

Azaz lesz egy "Szabad Szövetség" USA, EU és Japán központtal, valamint egy "Hagyomány Horda" Oroszország, Irán és Észak-Korea központtal, és minden ország valamelyik szövetségi rendszerhez fog csatlakozni?

9

Miért nem készült fénykép Hitler holttestéről?

10

Mondanátok Európát érintő aktuális vitatémákat, problémákat? Politikai, Jogi, Demográfiai, Uniós

6

Liechtenstein mettől meddig használta az osztrák (ezáltal magyar) pénzt?

2

Ki volt Julius Streicher?

töriórán a második világháború miatt szóba került, ki mit tud róla?

5

Mi a negyedik hatalmi ág?

3

Szlovénia hogy csinálja, hogy növekszik a szlovén lakosság?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!