Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott a (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A magyar határ és Erdély közötti Partium tkp. a magyar Alföld folytatása?

3

Vegyi fegyvert vetett be a szíriai kormány? Ki veszi ezt be?

Biztos sokan hallottak arról, hogy sok ember halt meg, nem lehet tudni hányan haltak meg, mert mindenki mást mond, de olyan is van aki szerint nem halt meg senki. Ami érdekes, hogy vasárnap érkeztek azok, akik megvizsgálják, hogy vetettek-e be vegyi fegyvert már. Ugye a kormány nyerésre áll a háborúban és bevetni egy ilyen fegyvert, öngyilkosság lenne, mert Assad tudja, hogy a NATO beavatkozna, ami az ő és országának halálával végződne.

10

Ki találta ki azt az ostobaságot, hogy a munka nemesít?

19

Mennyi a Amerika éves bevétele, miből és hogyan érték el ezt az összeget?

17

Az USA-ban a négerek kisebbségnek számítanak, vagy egyszerűen színes bőrű amerikainak?

mert ahogy én látom már nincs akkora megkülönböztetés amcsiban, és nem kissebbségnek számítanak, hanem amerikainak csak a bőrszínük más. de ez csak amit én látok, nem voltam sose amerikában így nem tudom hogy mi van ott.

4

A külföldiek mit tudnak Trianonról?

Arra lennék kíváncsi,hogy külföldön azt mondják,hogy a mai Szlovákia területén egykor magyarok laktak, stb vagy ott is a szlovákok elmélete szerint tanítanak,azaz hogy a magyarok elfoglalták a szlovákoktól, aztán Trianon idején pedig vissza kapták a szlovákok?
Hogy egyszerűbben fogalmazzak, magyar szempontok szerint mennyire reálisan tanítanak?

(Természetesen nem a környező országokra vagyok kíváncsi, ők sejtem,hogy miket tanítanak, de a többi Európai ország, a nyugat hogy tanítja ezt?)

13

Tudnátok mondani olyan külföldi politikust, akit a népesség legalább 80%-a szeret?

Magyart biztos, hogy nem tudnátok...

11

Az EU társulási szerződés aláírását követően átlagosan hány év kell még a tényleges tagság megszerzéséhez? Eddigi országoknak hány év kellett ehhez?

2

A közép-amerikai, és a dél-amerikai országok Amerika ellenesek?

0

A volt szocialista blokk tönkretétele, a piacgazdaság, mi jót hozott azokban az országokban élö átlag emberek számára?

28

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!