Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Isztambuli tüntetésen a traktor vezetőjét és a rendőröket lelőtték?

Mi lett volna ha a tüntetést megakadályozó rendőrök közül néhányat és a buldózer kezelőjét egy ügyes török, messziről távcsöves puskával fejbe lőtte volna?
A kormány mit tett volna ilyenkor? Milyen következmények lennének egy ilyen esetben?

3

Hogy lehetne megoldani a "muszlim-problémát" Európában?

A bevándorlók robbantották ki a mostani svéd, vagy a korábbi londoni lázongásokat, de a franciáknak is meggyűlik a bajuk vele.

8

A német médiában a magyarországi hírek miért mindig csak az antiszemitizmusról, rasszizmusról, szélsőségesekről szólnak?

Például a DasErste, a Bayerischer Rundfunk honlapján kerestem rá a magyarországi tudósításokra és szinte csak ilyen témában tudósítanak az országról.

A németeket csak ez érdekli?

15

A szír kormányerők miért haboznak bevetni a légierőjüket a felkelők ellen?

7

Bassár el-Aszad hogy fogja végezni?

4

Igaz az, hogy a skótok jövőre népszavazást fognak tartani a függetlenségükkel kapcsolatban? Ha igen, akkor szerintetek a skótok nagy része a különválás mellett fog voksolni vagy pedig az együttmaradás mellett?

18

Ha a fehéroroszok ennyire nem szeretik Lukasenko-t akkor miért nem váltják le?

Oké, hogy sokan támogatják is, de rengetegen utálják, amiért be akarja területileg olvasztani Belaruszt Oroszo.ba, bezáratta tiltakozások ellenére az utolsó tiszta fehérorosz nyelvű iskolát, sokak szerint csalás volt a választás, a nép inkább az EU-felé és nem Moszkva felé húz, stb.

Az már csak hab a tortán, hogy megváltoztatta az ország nemzeti jelképeit, a fehér-piros-fehér zászlót lecserélték a mostanira, és betiltották, meg a címert.

Ha utálják, miért nem váltják le? Oké, hogy Európa utolsó diktátoraként emlegetik, de a nép igenis képes lenne megdönteni.

5

Amerika félt Szovituniotól gazdaságilag, katonaságilag azért tette tönkre? Fél az eurotól, az uniotól azért teszi tönkre?

6

Igényelni, korhatár van?

Zöldkártya lottón 18éves kortól lehet résztvenni? vagy lehet hamarabb is? A másik kérdés ,hogy a zöldkártya igénylése az ,hogyan működik? hosszú időtartam amíg megkapja valaki azt? igényelni azt is hány éves kortól lehet igényelni?

3

Ki és hogyan választja amerikában az alelnököket?

Sziasztok.

Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen formában választhatja Amerikában az alelnököt.
Ha valaki esetleg tudna ajánlani valami oldalt ahol ezt részletesebben el lehet olvasni, azt nagyon megköszönném.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!