Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok kozott (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hazánk melyik országokkal van jó viszonyban, mint például a görögökkel?

6

Szerintetek tényleg csökken a bűnözés a nyugati világban?

http://444.hu/2013/07/19/fogy-a-bun/

7

Az észak-afrikai országok hogyan viszonyulnak az illegális bevándorlókhoz? Ott ez mennyire probléma?

Mindig csak Európáról beszélünk, de a Szaharából és délebbről származó emberek ahhoz, hogy Európába jussanak általában az észak-afrikai arab országokat özönlik el.
Már ott is sokkal magasabb az életszínvonal, mint délebbre.

Ez a térkép alapján a térség államaiban (Marokkó, Algéria, Egyiptom, Szaud-Arábia) nagy a rasszizmus.

4

Hogy lehet megtudni hogy az USA-ba valaki megkapta -e a zöldkártyát?

Tesóm kiment azt mondja hogy megkapta de nem tudja beszkennelni vagy megmutatni camerába, és félünk hogy valami baja lesz kint a rendőrséggel.

13/f

0

Hogyan alakult EURÓPA legtöbb országában a munkanélküliség 2002 és 2010 között?

Főleg a válság idején...

1

A teljes Erdély mikor lesz végre autonóm?

A román kormány engedni fog a legújabb tüntetések hatására? És a magyar kormány miért nem intézkedik? És hogyha végre autonómiát kap Erdély,akkor a vezetői hány százalékban lesznek románok?

5

Ha tegyük fel, valamilyen csoda folytán a nyugati nagyhatalmak egyszer felszabadítanák Észak-Koreát, akkor mi történne az emberekkel? Bővebben lent.

Arra gondolok, hogy már több generáció óta folyamatosan megy az agymosás, és az ott élők gyakorlatilag egy hazug világot ismernek, nekik ez a természetes, ami most ott van. Ha hirtelen rájuk szabadulna a "nyugati demokrácia", vagy legalábbis hasonló élethelyzetbe kerülnének, mint a déliek, hogy tudnák ezt feldolgozni?

9

Egyetértetek azzal, hogy Angela Merkel a világ második legbefolyásosabb személye (Forbes)?

Ezen a listán csak Obama előzi meg:
De mi miatt lehetett ő a lista második helyezettje?

8

Németországban élők! Hogyan látjátok, mi lesz a szeptemberi választások végkimenetele? Mely pártok alakíthatnak majd kormányt?

1

Szlovákiában milyen a cigányok helyzete?

Most a beszólogatós kommentek nélkül. (pl: Mi az a Szlovákia?)

Ott is ennyi a probléma velük? Hogy kezeli őket a vezetés? (most a kassai Lunyik 9-en kívül)
Ott is csak idők kérdése, mikor lesznek többségben?

Vagy SZlovákiában nem olyan rossz a helyzet?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!