Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar viszonyok (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki elmagyarázná ezt az amerikai politikával kapcsolatos dolgot?

Itt (

1

Miért gondolják azt, hogy valami háttérhatalom irányítja a világot?

24

Emberek, mit jelent pontosan, hogy "Liberális Háttérhatalom"?

7

A szarban lévő dél-európai országokban pl. Spanyolország miért nem kezdték még meg az olyan válságintézkedéseket amik arra szolgálnának, hogy egy gazdasági összeomlás esetén is legyen az embereknek mit enniük?

Nem hallom, hogy Spanyolországban bevezették volna már a jegyrendszert, szorgalmazták volna, hogy mindenki aki tud termeljen ha mást nem répát és káposztát meg tartson 4-5 tyúkot, esetleg nyulakat, nem kezdődött meg a civil lakosság polgárvédelmi oktatása, pedig a helyzet egyre súlyosbodik.
Most hallom, hogy diplomás spanyolok a szerveiket árulják, mert másból nincs pénz enni, a legtöbb ember 1000 euróért dolgozik, amiből szinte 1000 euró a lakbér és a rezsi stb. sok spanyol fiatal már !Lengyelországban! próbál szerencsét.

Miért nem kezdi hát a spanyol,görög (és lassan a francia ha így halad) kormány az ilyen intézkedések bevezetését?

6

Hol találok bővebb információt a G8-ról?

Lehet rossz témába raktam.
A G8 történetéról,gazdasági fórumának létrejöttéről illetve funkciójáról keresek hosszabb MAGYAR nyelvű leírást,házi feladathoz kell.
Alsó hangon két órája keresgélek a neten,de semmi használhatót nem találtam.Köszönöm!

2

Szerintetek a jövőben felbomolhat az EU?

És ha igen, ez milyen következményekkel járna? Milyen lenne ezután az élet?

7

Igaz, hogy az USA egyáltalán nem lett rosszabb hely, mint az 1920-as, 50-es, 80-as években volt, csak az elkényelmesedett, segílyhez szokott európaiak már túl keménynek találják és ezért fikázzák?

Az USA még mindig a lehetőségek hazája, hatalmas sikert el lehet érni ott, csak keményen meg kell dolgozni érte, de ugyanígy volt ez 1920-ban is, csak azóta Európában bevezették ezt a fél-szocializmust és emiatt azt hiszik az európaiak, hogy ott is ölükbe fog hullani az "Amerikai Álom".

6

Mi is tulajdonképpen az a HAARP, és mire használják?

15

Mely országokban vannak még mindig nemesi rangok?

4

Vajon Christina Edkins halála nacionalista ébredést fog hozni Nagy-Britanniában?

https://www.facebook.com/ChristinaEdkinsRIP?fref=ts11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!