Találatok a következő kifejezésre: Ceausescu-t kivegeztek magyar (1 db)

Ceausescu-t kivegeztek volna magyar viszonyok kozott a rendszervaltaskor?

Vajon a magyarok is rogtonitelo bizottsag ele allitottak volna es kivegeztek volna Kadart, ha olyan diktator lett volna, mint Ceausescu? A masik, hogy miert kellett lefilmezni es eloben adni a kivegzest? A Husszein-kivegzesrol sem keszult hivatalos felvetel, pedig az kicsit tobb embert erdekelet volna, mint kvazi 23 milliot.

Legjobb válasz: a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.

a filmezést azért csinálják hogy az embereket meg nyugtasák hogy tényleg megtörtént.
Hát nem volt egy nagy film az biztos! Akkoriban folyamatosan néztük a közvetítéseket, és csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! Késõbb sokáig azt terjesztették, hogy nemis õket, hanem a hasonmásaikat lõtték le! Abban az idõben volt még halál büntetés MO-n, bár golyó általi halál csak katonáknak járt, de akkorra már rég nem alkalmazták, csak a kötelet! Ez volt a "Legvidámabb barakk", ezért a "gengszterváltás" is jóval békésebben zajlott!
elottem levonek, ("csak egy véres falat mutattak, meg két hullát lábtól, akik bárkik lehettek! ").. A Ceausescu hazaspar kivegzeserol a videot tobbszor is mutattak a Tv-ben, kozelrol is, nemreg is kozvetitettek, es nem csak a labukat, hanem egeszeben oket.Ok voltak. Nem eppen ugy mukodnek a dolgok, hogy elkapunk az utcan ket embert, akik nagyon hasonlitanak az eliteltekre, es azokat oljuk le..
"Persze nagy divat manapság utálni a komcsikat" Miért lenne divat gyûlölni az olyanokat, akik több évtizedig megszállták Magyarországot, és több mint 100milliós áldozatot szedtek a történelem alatt, és ki tudja még mennyit fognak. Bár pl. Rákosi és Kádár közt is óriási különbség van. Ceausescu házaspár megérdemelte amit kapott!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az EU társulási szerződés aláírását követően átlagosan hány év kell még a tényleges tagság megszerzéséhez? Eddigi országoknak hány év kellett ehhez?

2

A közép-amerikai, és a dél-amerikai országok Amerika ellenesek?

0

A volt szocialista blokk tönkretétele, a piacgazdaság, mi jót hozott azokban az országokban élö átlag emberek számára?

28

Napóleon pozitív vagy negatív személyiségnek számít?

10

A morvák voltak az ős szlovákok?

3

Nahát, Szlovákiát is ekézi az EU a cigányok miatt?

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=670892&refere..

Azt a falat nem jókedvükből építtették oda az emberek, hanem, hogy gátat vessenek a bűnözésnek.

Kirekesztő-e vagy sem, teljesen érthető miért csináltatták.
Õk mindenütt egyformák, a többi ember pedig megelégelte már őket.

18

Komolyan kell venni az Al-kaida fenyegetését?

http://www.youtube.com/watch?v=f9UsVS8ROM0

Nálunk nincs ilyen vonat,de igény lenne rá.
Most mégis szerencse, hogy nincs?

6

Zsidó kritika Japán atomtámadások felé, a zsidók tényleg ennyire félszeműek?

Tv-ben volt egy összeállítás az atombomba megemlékezés kapcsán. Olyan holokauszt dejavu-m kezdett lenni, tán annyi különbséggel hogy a japánokat jobban sajnálom mert az ő esetüket nem lehet elhazudni, túl misztifikálni, túl becsülni. Már csak röhögtem rajta amikor az összeállítás végén beszúrták egy zsidó újságíró véleményét, miszerint ő már nagyon unja ezt az atom megemlékezés dolgot, és burkoltan utalt, lehetett tudni, hogy szerinte a japánok megérdemelték. Feltettem hangosan magamban a tv előtt hogy de hisz mi mindenki más, ne zsidók, is rohadtul unjuk a holokauszt dolgot, még sem mondhatunk hasonlót.
Azért ez nem undorító hogy pont egy zsidó mond ilyet, akinek a leginkább együtt érzőnek kéne lennie? Vagy esetleg ennyire nem bírják a konkurenciát, amikor 1 napig mást kéne sajnálni? Persze hozzátették hogy már aznap kirúgták, de nem több. A japánoknak ez nem tetszett, de nem is tettek többet. Ellenben ha mondjuk egy magyar mondott volna hasonlót akkor nem hogy a kirúgás nem lett volna elég, meghurcolták volna a médiában, meg még kitalálnák róla hogy náci parancsnok volt valamelyik lengyel gettóban.
Csak nekem röhejes már ez a koncon marakodás a részükről? :D

38

Izrael miért tarthatja megszállva Palesztinát következmények nélkül?

14

Európai unió vagy Eurázsiai unió?

Melyikben élnél szívesebben? Hol látnád szívesebben Magyarországot?
Utóbbi meg nem létezik, de Oroszország vissza akarja szerezni kelet-közép Európát, így kialakulhat.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!