Találatok a következő kifejezésre: Canon fényképezőgépemben a (59 db)

A kérdező hozzászólása: http://findingcharlie.tumblr.com/photo/1280/1053647256/1/tum.. itt a rendes link
A csaj telefonszáma pedig: 06-70/732-1663
A kérdező hozzászólása: köszi

Mi a véleményetek a canon 550d-ről? Illetve milyen canon fényképezőgépet lenne érdemes venni? (200. 000 Ft-ig)

Sportesemények fotózására használnám legfőképpen. milyen objektív lenne jó?

Legjobb válasz: Az 550D egy jól eltalált váz. Sportesemény a sakk és az rally is. D A 200000 sajna szûkös keret. eddig mit használtál? Ha kompaktot, akkor egy 10 éves 30000Ft.-os 300D 1-2 jó objektívvel is elõrelépés. kezdetnek egy 55-250 is objektív megfelel(így belefér a 200-ba). aztán lehet tovább lépni, tovább költeni.

Az 550D egy jól eltalált váz. Sportesemény a sakk és az rally is. D A 200000 sajna szûkös keret. eddig mit használtál? Ha kompaktot, akkor egy 10 éves 30000Ft.-os 300D 1-2 jó objektívvel is elõrelépés. kezdetnek egy 55-250 is objektív megfelel(így belefér a 200-ba). aztán lehet tovább lépni, tovább költeni.

Canon fényképezőgépemben tönkrement a ccg egység. Érdemes megcsináltatnom? 4 éves és újkorában is nagyon drága volt.

Legjobb válasz: én nemrégiben hítam fel a canon ügyfélszolgálatot, mert egyszercsak nem akart menni a chip. Szürkeségbe oltott hangyaháború volt csak az lcd-n felvételkor, de a memóriakártyáról meg lehett nézni a képeket. Az egy A300-as volt. A garanci már régen lejárt. Azt mondták, hogy nagy valószínûséggel tipushiba és ha az, akkor azt ingyen javítják. Meg is tették kb 2 hét volt. jobb, mint újkorában. Természetesen ingyen. hívd fel õket.

én nemrégiben hítam fel a canon ügyfélszolgálatot, mert egyszercsak nem akart menni a chip. Szürkeségbe oltott hangyaháború volt csak az lcd-n felvételkor, de a memóriakártyáról meg lehett nézni a képeket. Az egy A300-as volt. A garanci már régen lejárt. Azt mondták, hogy nagy valószínûséggel tipushiba és ha az, akkor azt ingyen javítják. Meg is tették kb 2 hét volt. jobb, mint újkorában. Természetesen ingyen. hívd fel õket.
Megerõsítem az elõttem írtakat. Amennyiben a képérzékelõ szenzor (CCD) hibájáról van szó (a kijelzõ nem mutat képet, a kártyán sem lesz felvétel) ez gyári hiba, ingyen javítják, függetlenül, hogy a gépre van-e még garancia. A PowerShot S1 gépemmel én is így jártam, a gépet egyébként gondosan becsomagolva postán adtam fel. Magyarországon egyetlen márkaszerviz van, a Camera Kft. -Budapesten : http://www.camerakft.hu/ceg.php A kft. rendkívül korrekt!


Van jobb ár-érték arányú fényképezőgép a Canon PowerShot SX40 HS-nél?

Nem szeretnék objektíveket vásárolni, így a tükörreflexes gép kiesik. Bridge gépek közül nekem ezt ajánlották, de nyitott vagyok a jóra. Hobbi szinten fotózok, f?leg nyaraláskor, illetve a gyerekeket. Jártam egy fotós tanfolyamra, szívesen alkalmaznám az ott tanultakat :) - pl elmosódott hátter? képek fotózása stb.

Legjobb válasz: Jó lesz ez :)

Jó lesz ez :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) !

Szerintetek meelyik fényképezőgép a jóbb? Canon vagy Nikon?

Legjobb válasz: Mindegy. Hitvita, aminek évtizedek óta nincs megoldása.

Mindegy. Hitvita, aminek évtizedek óta nincs megoldása.
A Nikon inkább mûvészeknek és természetfotósoknak való, mindennapi használatra inkább Canon, mivel egyszerûbb és olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) más vélemények??
A kérdező hozzászólása: ...
Attól még igaza van, hiába "...". Nem lehet a két márkát összehasonlítani, csak az egyes típusokat. Bármilyen területre tud mindkettõ jó megoldásokat. Jelenleg a Nikon jobb dinamikai tartományban, Canon pedig magas ISO-s képminõségben. Talán ennyi az összes globális igazság.
Van olyan barátom, aki a Canon-ra esküszik, és van olyan, aki csak Nikonnal áll szóba. Szerintem is hitvita. Kinek a szõke, kinek a barna! Mindegyik használható, csak a Canon ugyanabban a kategóriában talán olcsóbb egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm a válaszókat!!
Amelyik szebb képeket készít! A Canon sokszor elbújhat a Nikon mellett, olyan gyenge színei vannak. Egyszerûen fogalmazva: A Nikon képei napsütésben készülnek, a Canon-é árnyékban. Érdemes letölteni a tesztképeket, ordít a különbség a színek között a Nikon javára. http://pixinfo.com/cikkek/canon5d3_vs_nikond800 A hétköznapi jobb használhatóságot is megkérdõjelezem a Canon számára, rossz a fogásuk, kicsi a markolatuk.

Valaki megtudná mondani hogy egy Canon fényképezőgéphez gyártott "400Dplus" firmware mit változtat a gépen?

angol oldalt találtam meg amit lehetetlen volt fordító segítségével normális illetve elfogadható fotós nyelvre fordítani.

Canon fenykepezogepemhez toshbia elelmtoltot kaptam. Azt irta a hasznalati utasitasban hogy addig hagyjam bedugva ameddig nem fog vilagitani a zold lampa. Harom napja be van dugva es meg mindig vilagit. Mit teyek? Hagyjam bedugva vagy vegyem ki?

Legjobb válasz: Biztos, h nem normális. Ismerõstõl vetted, v gyári új? Típusa? Nyugodtan vedd ki. Már réééég fel kellett volna töltenie. Lehet,nem jó töltõt kaptál.

Biztos, h nem normális. Ismerõstõl vetted, v gyári új? Típusa? Nyugodtan vedd ki. Már réééég fel kellett volna töltenie. Lehet, nem jó töltõt kaptál.
A kérdező hozzászólása: Ujjanon vettem egy uzletbol.
Irány, vissza az üzletbe. Vagy az akku, vagy a töltõ hibás.

Szerintetek melyik a jobb fényképezőgép a három közül? (Fuji, Panasonic, Canon)

Sziasztok!Kinéztem három bridge gépet,

Legjobb válasz: RAW formátum nem fontos. Saját akkus jobb mint az elemes.

RAW formátum nem fontos. Saját akkus jobb mint az elemes.
Canon PowerShot SX40 HS ♥

Valaki, aki ért a fényképezőkhöz! Tudnátok ajánlani olyan Canon fényképezőgépet 70ezer ft körül, ami jól is készít videókat?

Legjobb válasz: max használtan kapsz 70ért mert a leggyengébb modell 100 fölött van obi nélkül

max használtan kapsz 70ért mert a leggyengébb modell 100 fölött van obi nélkül

Hol lehet venni CANON fényképezőgépre bemeneteket takaró gumit, Pécsen vagy rendelni a netten?

Ez kellene:

Legjobb válasz: Hát ha nem találsz a neten akkor szerintem nincs, de mondjuk az Árkádban lévõ photoplusban esetleg.

Hát ha nem találsz a neten akkor szerintem nincs, de mondjuk az Árkádban lévõ photoplusban esetleg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!