Találatok a következő kifejezésre: Canon Ixus tipusú fényképezőgép 2 GB (1 db)

Canon Ixus 55 tipusú fényképezőgép 2 GB memóriakártyával, szivargyújtós akkumulátorral is ellátva, meg hozzávaló táskával ér 28000 Ft-ot?

El?re is köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ha használt, akkor semmiképpen. Nem tudhatod, hogy mennyit volt használva, a gazdája hány képet készített vele, és hogy vigyázott rá. Ha új,és kapsz hozzá számlát, és garancialevelet, akkor talán. Ha nincs rá garancia, nem szabad megvenni a gépet, mert hihetetlenül sokba kerül az esetleges szervizelése. Ár értékarányt tekintve elõbb vennék egy Fuji S5700 S5800ast. 40 körül lehet kapni 2 év garanciával. A döntés persze a Tied !!!

Ha használt, akkor semmiképpen. Nem tudhatod, hogy mennyit volt használva, a gazdája hány képet készített vele, és hogy vigyázott rá. Ha új, és kapsz hozzá számlát, és garancialevelet, akkor talán. Ha nincs rá garancia, nem szabad megvenni a gépet, mert hihetetlenül sokba kerül az esetleges szervizelése. Ár értékarányt tekintve elõbb vennék egy Fuji S5700 S5800ast. 40 körül lehet kapni 2 év garanciával. A döntés persze a Tied !!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de már megvettem használtan!:(


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A villanyóránál mit jelent az :ERRR04? Éjszakai vezérelt óráról van szó!

0

Hogyan lehet tl072 és lm3915-el 8 sávos spectrum analyzert késziteni? Valami jó kapcs. Rajz?

0

A Samsung SM-T210 Galaxy Tab jó tablet?

2

10 éves gyerek vissza tud vinni szülők helyett egy elromlott telefont?

kb egy hónapja vettem, csak cseréltetni kellene...ilyesmit csak nagykoru csinálhat?

4

Hogyan kell megcsinálni?

Hogy kell a számítógépen sajár fényképek mappából képeknek az URL-t kimásolni??tudom jobb gomb mindenki azt mondja de nekem ott nincs olyan .

4

A gmailel kapcsolatban van kérdésem!? Az a problémám h nem tok belépni!? Bővebben lent

Nah arról lenne szó h frissítettük a gépet és ugye így elfelejtette a jelszavamat amit én nem tudok.:/ úgytudná csak megmondani h sms-ben elküldi de azóta másik számom van és esély sincs rá h visszatudjam azt a számot szerezni h megkapjam az sms-t
szóval most mit tudok tenni??
Előre is köszönöm?!?

2

IPhone5 utángyártott fülhallgató?

Mennyire megbízható és mennyire szól jól? Rosszabb mint a gyári?

1

Hogyan adnak áramot a neonnak? (többi lent)

Láttam ezt a videót és felkeltette a figyelmemet:

5

Hogyan működnek a CNC gépek? Mennyire nehéz elkészíteni egy alap gépet? Tudtok esetleg olyan oldalt, segédletet, amivel jobban belemélyedhetek a témába?

5

Egyik napról a másikra akadnak a játékok és akad maga a windows is, akkor tönkre ment valami, vagy vírus?

Tegnap még tök jól működött az egész gép, ma meg akad a GTA 4, ami eddig nem akadt. Legalább is nem ilyen sűrűn, és máshogyan. Maga a windwos is, ahogyan a tálcán csinálom a dolgomat, akad. Újra indítottam a gépet, ez akkor megszűnt, és utána néztem meg a GTA4el, hogy ott mit csinál. Viszont a Call of Duty MW3 ment simán, mint máskor. Még az FPS sem droppolt. Vírus lehet, vagy valami tönkre mehetett? És ha valami tönkre ment, és a COD ment rendesen, a GTA meg nem, akkor RAM? Ha ne adj isten tönkre ment valami a gépemben, és mondjuk az a proci vagy videókártya, akkor be sem indulna a gép, vagy így le is fagyna nem csak akadna igaz? Én valami ilyesmit hallottam máshol, hogy a proci vagy a videókártya nélkül be sem kapcsol a gép... Esetleg ha a töredezettség mentesítések történések a száma megnövekedne a gépemen, akkor nem lenne ez? Eredeti AVASTom van, ha vírus lenne... Intel Core i5 650 3.20GHz, 8GB DDR3-1333 RAM, Nvidia GeForce GTX 550 Ti videókártya.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!