Találatok a következő kifejezésre: Canesten kúpot fel (15 db)

Terhesség alatt használt valaki Mikogal 300g kúpot? Félek használni mert legutóbb a Canesten kúp is rózsaszínesen távozott.

Bár azt mondták nem volt vérzés én mégis félek. 23 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Amit felírtak pedig bizony használnod kell. Valószínûleg lehetett valamilyen kórokozó a kenetedben erre kaptad a canestent valószínûleg gombára a mikogalt egyéb kórokozóra és vagy gombára. Ki kell ugyanis kezelni a gyulladást a szülésig, mert a babának azért nem árt ha egészséges hüvelyen keresztül érkezik. Egy kúp nem okoz vérzést, ne aggódj.

Amit felírtak pedig bizony használnod kell. Valószínûleg lehetett valamilyen kórokozó a kenetedben erre kaptad a canestent valószínûleg gombára a mikogalt egyéb kórokozóra és vagy gombára. Ki kell ugyanis kezelni a gyulladást a szülésig, mert a babának azért nem árt ha egészséges hüvelyen keresztül érkezik. Egy kúp nem okoz vérzést, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Az a baj hogy itt Angliában nem vizsgál meg az orvos! :( Okozok vele bajt ha nincs is semmi baj és úgy használom? Csak kicsit ég belül de nem viszket.
Én kaptam Mikogal-t. Ha ég belül, és egyéb tüneted van (darabos, szokatlan színû, szagú...) akkor használd! Semmi bajod nem lesz tõle! Jobb az ilyesmit kikezelni!
A kérdező hozzászólása: Az égésen illetve azon kívül hogy olyan mintha tûvel szurkálnának néha bent nincs egyéb tünetem. Na most legyek okos. :(
Az gomba lesz. CANESTEN kell rá. Ha tényleg az 48 órán belül jelentõs javulásnak kell mutatkoznia.

Canesten kúpot ha menstruálok (ma jött meg) akkor fel lehet helyezni?

Legjobb válasz: Nem, mivel ilyen esetekben kérdése a hatákonysága, a menses végeztével igen gyakran újból jelentkeznek a panaszok, tehát meg kell ismételni a kezelést. Ha nagyon viszketsz, akkor a mensesed alatt is használhatod külsõleg a Canesten krémet, ez addig a pár napig is enyhíti a tüneteidet.

Nem, mivel ilyen esetekben kérdése a hatákonysága, a menses végeztével igen gyakran újból jelentkeznek a panaszok, tehát meg kell ismételni a kezelést. Ha nagyon viszketsz, akkor a mensesed alatt is használhatod külsõleg a Canesten krémet, ez addig a pár napig is enyhíti a tüneteidet.
a tájékoztatójában az áll (javaslom, hogy olvasd el) hogy ha megjön közben, akkor nem kell abbahagyni, szóval igen, használd!
A kérdező hozzászólása: Köszi, közbe elolvastam már a tájékoztatót, csak anya reggel mondta, hogy vesz, de nekem közbe megjött és ezért kérdeztem. Majd ha elmúlik használom. Köszi!
naná, de belsõ antibiotikummal is.
Dehogy kell antibiotikum!A krémet használja õ is egy hétig.

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Ennek örülünk is, de fehér folyásom van és viszket is. Kértem időpontot, de csak november 15-re kaptam. Vettem ma canesten kúpot még nem tettem fel egyet sem. Kb 4 hetes terhes lehet

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Ennek örülünk is, de fehér folyásom van és viszket is. Kértem időpontot, de csak november 15-re kaptam. Vettem ma canesten kúpot még nem tettem fel egyet sem. Kb 4 hetes terhes lehetek, a magzatnak ez nem ártalmas?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény alkalmazásakor nem kell kockázatoktól tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény alkalmazásakor nem kell kockázatoktól tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Még nem jött ki az elõzõ esti canesten kúp maradványa, tegyem fel a mait ha nem jön ki?

Legjobb válasz: igen, ne kötelezõ kijönnie. Az is lehet hogy scak 1-2 nap ulva fog kijönni de lehet nagyon nem is fog semmi kijönni. ez nem gond.

igen, ne kötelezõ kijönnie. Az is lehet hogy scak 1-2 nap ulva fog kijönni de lehet nagyon nem is fog semmi kijönni. ez nem gond.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó.Utálatos egy kúp, elég feltenni is, de nehezen is jön ki :)

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Ennek örülünk is, de fehér folyásom van és viszket is. Kértem időpontot, de csak november 15-re kaptam. Vettem ma canesten kúpot még nem tettem fel egyet sem. Kb 4 hetes terhes lehet

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap csináltam terhességi tesztet és pozitív lett. Ennek örülünk is, de fehér folyásom van és viszket is. Kértem időpontot, de csak november 15-re kaptam. Vettem ma canesten kúpot még nem tettem fel egyet sem. Kb 4 hetes terhes lehetek, a magzatnak ez nem ártalmas?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény alkalmazásakor nem kell kockázatoktól tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény alkalmazásakor nem kell kockázatoktól tartania. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Orvos tudta nélkül ne.
NEM!! Nagyon korai a terhesség még ez ilyenkor veszélyes. Csak azt amit az orvos mond!!!
Amugy olvas el a betegtájékoztatót http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/canesten_g_..
A kérdező hozzászólása: Jövõ hétfõre van idõpontom a dokihoz, akkor addig csak várjak? Lehet baja ettõl a magzatnak?
Én használtam az orvosom tudtával. Az elsõ három hónapban viszont a kúpot tilos! A krémet lehet külsõleg használni, és ha várnod kell a jövõ hétig az orvosra, addig is egyél sok joghurtot, és még a hüvelyre is lehet kenni belõle, vegyél intim mosakodó gélt, én pl. a Lactacid Feminát használom. A gyógyszertárban vannak gyógynövényes kúpok is, ami a hüvely sav-bázis egyensúlyát helyreállítja, bár elég drágák, 3000 körül. pár napot én is vaciláltam, mert én is csak egy hét múlva tudtam volna menni az orvoshoz, azután csak felhívtam telefonon, õ mondta ezeket, így mire hozzákerültem, már lényegesen javult a helyzet.
Nem várni kell, hanem felhívni az orvost!! Én biztos hívnám, mert ilyenkor még veszélyes a hüvelygomba, pláne ha csak ugy magadtól kezelgeted.

Fertőzést kaptam, Canesten kúpot adott rá az orvos. Ha este felhelyezem, meddig tanácsos fekve maradnom. Ugyanis kb. óránként járok éjjel is vécére, és félek, hogy nem fog felszívódni. Köszi!?

35 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ez a ne igyál lefekvés elõtt módszer sajnos nem mûködik, mert éjjel sem iszom, mégis folyamatosan mennem kell vécére... 25 perc menni fog, azért majd megpróbálok minél tovább fekve maradni. Köszi a válaszokat!

A kérdező hozzászólása: Ez a ne igyál lefekvés elõtt módszer sajnos nem mûködik, mert éjjel sem iszom, mégis folyamatosan mennem kell vécére... 25 perc menni fog, azért majd megpróbálok minél tovább fekve maradni. Köszi a válaszokat!
Én is este raktam fel egy canestent, és ma délelõtt jött ki belõlem egy adag fehér "trutyi" olyan 10 körül. Neked nem távozott semmi?
Hát ameddig csak bírsz.A pisilés ellen nem nagyon tudsz mit tenni sajnos... 38hkm
legalább 25 percet maradj fekve ez a minimum
ne igyál már lefekvés elõtt 1-2 órával és akkor nem kell kelned sokat. amúgy jó ha sokáig bentm, arad csak úgy hat
5. vagyok. Azt elfelejtettem írni, hogy ennek ellenére én is óránként járok pisilni, és nem jött ki belõlem egész éjjel semmi. 37hkm
A kérdező hozzászólása: Fú nagyon ügyes voltam, alig ittam este, és csak egyszer (!!) voltam kint vécén. :) Egyelõre nem távozott trutyi, de azért bent hagytam a tisztasági betétet, felkészülve mindenre. :) Köszi a válaszokat!

A canesten kupot muszály az aplikátorral vagy mivel fel helyezni?

Szabad csak simán kézzel felrakni ez érdekelne

Legjobb válasz: Szabad, de tapasztalataim szerint nem tudod puszta kézzel annyira mélyre helyezni. És kicsúszhat.

Szabad, de tapasztalataim szerint nem tudod puszta kézzel annyira mélyre helyezni. És kicsúszhat.
Nyugodtan helyezd fel tisztára mosott kézzel.
Azért kell az applikátor mert a kúpot tényleg a lehetõ legmélyebbre kell helyezni, egészen a méhszájig. Ha nem helyezed elég mélyre akkor csökken a hatásfoka.

23 hetes terhes vagyok. Pár napja erősebb folyásom van! Mitől lehet ez? A doktorom Canesten kúpot írt fel. Lehet ezt használni, és segíteni fog?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy lehet , sõt , kell is, nehogy valami baci "betámadjon".Semmi baja nem lesz a picinek, én is használtam , sõt most szülés elõtt megint kell ; mert másodrészt a szülõcsatornát is tisztítja. 37 hetes kismami:)

Szia! Persze, hogy lehet , sõt , kell is, nehogy valami baci "betámadjon".Semmi baja nem lesz a picinek, én is használtam , sõt most szülés elõtt megint kell ; mert másodrészt a szülõcsatornát is tisztítja. 37 hetes kismami:)
Ha nem lehetne, nem írta volna fel.Nyugi, használd csak nyugodtan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!