Találatok a következő kifejezésre: Canesten Kombit kell használni (3 db)

2-3 napja viszket a nemi szervem és kellemetlen szagú folyásom is van, de még csak 17 éves vagyok. Gondoltam, hogy veszek canesten kombit, de azt a bizonyos hüvelykúpot. Hogyan kell használni? :S

Legjobb válasz: Nem biztos hogy gombád van, lehet bakteriális fertõzés is, inkább a helyedben nõgyógyászhoz mennék el hogy biztosat tudj. Egyébként a canesten használatának módja rajta van a mellékelt tájékoztatón. Van benne egy aplikátor, amivel a kúpot tudod a hüvelyedbe helyezni, a krémet pedig kívülrõl kell kenni a nemi szervedre.

Nem biztos hogy gombád van, lehet bakteriális fertõzés is, inkább a helyedben nõgyógyászhoz mennék el hogy biztosat tudj. Egyébként a canesten használatának módja rajta van a mellékelt tájékoztatón. Van benne egy aplikátor, amivel a kúpot tudod a hüvelyedbe helyezni, a krémet pedig kívülrõl kell kenni a nemi szervedre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!

Canesten kombit hogy kell használni?

nem értem mert van benne 3 hüvelytabletta és egy pici tabletta.de csak 3 tablettát ír meg a krémet.a negyediket nem írja h hova,mit kéne vele csinálni..

Legjobb válasz: Gondolom a 4.-et is ugyanúgy kell alkalmazni, mint a másik hármat.

Gondolom a 4.-et is ugyanúgy kell alkalmazni, mint a másik hármat.
a negyedik az nem tabletta, csak olyan alakú a levél, mert hülyén nézne ki, ha csak 3 hely lenne
A kérdező hozzászólása: ú de hülyeségXD na köszi azért:)
aztaaaa -, - miért nem nézted meg mielõtt ide kiírsz ilyet ááá
Csók és szerelem 104. része...

Canesten Kombit hogyan kell használni?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Ez egy kellemetlen helyzet. Nekem is volt! Én a használat elõtt elolvastam a betegtájékoztatót és abban le volt írva mit hogyan csináljak. Azt tanácsolnám, hogy a krémmel max 5 napig kend magad de a kúpot azt használd föl mind. ha jól emlékszem 3 db. És ha nem múlnak a panaszok akkor fordulj orvoshoz mert lehet,hogy más okozza bár ez nem biztos nem vagyok orvos.Ha meg csak a megelõzés céljából használod akkor elég alkalmanként pl.:1 héten 1x bekenni a krémmel és a kúpot 2 hétben 1x.én is így használom csak a kúp nélkül mert nekem az nem igen szokott kelleni.Így nekem használ.Remélem segitettem!!!

Szia! Ez egy kellemetlen helyzet. Nekem is volt! Én a használat elõtt elolvastam a betegtájékoztatót és abban le volt írva mit hogyan csináljak. Azt tanácsolnám, hogy a krémmel max 5 napig kend magad de a kúpot azt használd föl mind. ha jól emlékszem 3 db. És ha nem múlnak a panaszok akkor fordulj orvoshoz mert lehet, hogy más okozza bár ez nem biztos nem vagyok orvos.Ha meg csak a megelõzés céljából használod akkor elég alkalmanként pl.:1 héten 1x bekenni a krémmel és a kúpot 2 hétben 1x.én is így használom csak a kúp nélkül mert nekem az nem igen szokott kelleni.Így nekem használ.Remélem segitettem!!!
A kérdező hozzászólása: Szija, köszönöm a választ, és még egy kérdésem lenne ezzel kapcslolatban, a hsználat soán szeretkezni meddig nem érdemes szeretkezni óvszerrel vagy anélkül? olvastam h amíg használja addig a latex biztonsága csökken.
Szia én vagyok megint! Én a megelõzés céljából 1 héten 1 napot kenem. Pl.: este aktus után 1x és kész. De akkor kened amikor jónak látod ha délben az sem baj! szia!
szia! ha a kúpot is használod akkor 3 napot ki kell birni mert ez egy tabletta ami megsértheti a hüvelyt és gyulladást okozhat, ami nem jó.nagyobb az újrafertõzõdés esélye.Ha neked van csak panaszod akkor elkaphatja a barátod mert az óvszert nem lehet fölhúzni teljesen és a te folyásod odakerül.Hogy gyengül e a védettség a canesten használata közben? szerintem igen mert a gyógyszer érdes és megsértheti az ovszert is. amúgy a használati utasításban olvasom hogy kerülni kell a krém hüvelybe jutását.nem tudom miért! szerintem várd ki azt a 3 napot!
A kérdező hozzászólása: Oké, köszönöm a válaszokat, kibírjuk, amugy én a pasi vagyok, és igen, elkaptam! és a tünetek szintén jelentkeznek rajtam, a gyógyszert ma fogjuk elkezdeni. amugy a latex-ot szerintem a hatóanyagánál fogja károsítja, ezért gyengül a gumi.bár én sem vagyok orvos... kenegetem a ..., õ is meg nyomkodja magának ezt a tablettát, aztán meglátjuk mi lesz, ha nem lesz semmi változás elmegyünk megin nõgyógyászatra, amugy már voltunk, megvizsgálta lányt, és õ mondta h ez ez a fertõzés, és hogy erre ezt kell használni. Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Köszözöm a segítségeket, megoldódott a probléma.
A krém a viszkedésre van, megelõzni meg az intimzuhannyal kéne ha nõ lennél de nem az vagy úgyhogy csak annyit tok mondani hogy a barátnõd kezelje ki a tablettákkal és ha nem múlik akkor, nem kell feltétlenûl dokihoz menni, az amúgyis olyan kellemetlekn, inkább intimzuhany-nyal mossa ki egy párszor, de ezt nem úgy értem hogy minden nap hanem mondjuk 1 héten max 2-szer és közben használja a tablettát. De a 2-õt ne egyszerre, mert akkor semlegesíthetik egymást.Remélem segítettem :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!