Találatok a következő kifejezésre: Canesten Combit 3 (10 db)

Kedden a dokim hüvelygombára ajánlott canesten combit. Tegnap fejeztem be a 3 napos kúrát, de a hüvelyem jobban ég és csíp mint előtte. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen tapasztalatom amikor canesten combit használtam, de aztán ahogy kiürült a hüvelyembõl a fel nem szívódott dolog elmúlt. És nagyon sokat segített a krém is. Remélem neked is elfog múlni. 36 hetes pocis.

Nekem is volt ilyen tapasztalatom amikor canesten combit használtam, de aztán ahogy kiürült a hüvelyembõl a fel nem szívódott dolog elmúlt. És nagyon sokat segített a krém is. Remélem neked is elfog múlni. 36 hetes pocis.

Canesten kúptól lehet vérzés? Canesten combit használtam, panaszaim elmúltak, de a 3. kúp után most vérzek egy kicsit. Más esetleg tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy menstruációs vérzésed jelentkezett? A hüvelygomba ugyanis gyakran pont a havi vérzés elõtt szokott elõjönni, majd pedig jön a vérzés.

Nem lehet, hogy menstruációs vérzésed jelentkezett? A hüvelygomba ugyanis gyakran pont a havi vérzés elõtt szokott elõjönni, majd pedig jön a vérzés.
A kérdező hozzászólása: Még lenne idõm haviig, de most elég stresszes idõ után vagyok, ezért én is gondoltam rá, hogy talán az jött meg elõbb.De valahogy még sem olyan mint amilyen szokott lenni....
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a mensi elõtt pár nappal kicsit elõszoktak jönni a pattanásaim, ez most is megvolt.... Sajnos dokihoz nem tudtam elmenni, itthon vagyok a mûtött kisfiammal meg a kicsivel...remélem semmi komoly nem lesz belõle....
Valószínûleg akkor elõbb jött meg a vérzésed. De ez majd a következõ napokban úgyis kiderül.:) Ha meg gond van, tehát nem menzesz lesz, akkor pedig menj el orvoshoz, amint tudsz. Mert alapból a Canesten vérzést nem okoz szerintem. Jobbulást a kisfiadnak!:)

Canesten Combit használtam 3 napig, már úgy érzem meggyógyultam, nem fáj, nem is csíp és nem is ég! De van 1 problémám, amikor elfogyott a 3 kúp 4-dik nap erős rózsaszín folyásom lett. Mitől lehet ez? Aggódjak vagy felesleges?

Nem tudom,most ez a kúp mellékhatása vagy még mindig bajom van?Pedig nem fáj már!

Legjobb válasz: én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el

én a helyedben elmennék nõgyogyóhoz. tök mindegy milyen hüvelykúpot használsz elvileg nem kellene ilyen vagy akár bármilyen folyásodnak lennie utána. sõt lehet hogy nem múlt el, hiába érzed h nem fáj meg éget, lehet hogy csak a tüneteit tüntette el
szerintem is menj vissza a dokihoz, jobb, ha látja mitõl van az a folyás, nehogy valami bajod legyen.És tényleg lehet, h nem múlt el, nekem egy csomószor volt már olyan, h második-harmadik kúra után kezeltek csak ki.
Lehet hogy csak meg fog jönni
A kérdező hozzászólása: áááá...most múlt el talán 2 hete...biztos nem....köszönöm a válaszokat!
orvos irta fel a Canesten combit, vagy magadtol hasznaltad?mert lehet esetleg, hogy a tuneteken javitott, de ha nem Candida okozta a fertozest, hanem mondjuk bakterium, akkor nem szuntette meg. szerintem érdemes lenne elmenni dokihoz.
Amikor én használtam olyan kombit akkor nekem is elmúlt 3 nap után és nekem is hüvelygombám volt és az orvos ajánlotta. Több mint valószínû, hogy a 4. nap még mindig a kúp maradék része folyhatott ki belõled. Amikor használtad a kúpot akkor is észleltél folyást? Én nem 1x használtam már combit és volt amikor nekem narancssárgás volt és volt már rózsaszín is. Lehetséges h a "dzsuvát" hozta ki akkor belõled.
A kérdező hozzászólása: Lehet :) ) De nem tudom....még mindig van...de panaszom meg nincs...néha görcsöl a hasam picit mint amikor megjön...lehet hogy valami oknál fogva mégis jóval elõbb fog megjönni??

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy nekem erős fehér folyásom van, szagtalan, és azt mondták nekem, hogy hüvelygomba és hogy canesten combival kezeljem, na most én ezt elvégeztem már 3 alkalommal és nem múlott, tudna nekem

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy nekem erős fehér folyásom van, szagtalan, és azt mondták nekem, hogy hüvelygomba és hogy canesten combival kezeljem, na most én ezt elvégeztem már 3 alkalommal és nem múlott, tudna nekem segíteni, hogy mi lehet? Vagy hogy esetleg mivel kezeljem? Válaszát előre is köszönöm! Anita20

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is a kórokozót kell megkeresni, s ennek ismeretében lehet a kezelésről dönteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Először is a kórokozót kell megkeresni, s ennek ismeretében lehet a kezelésről dönteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Volt másnak is, hogy a 3 napos canesten combi nem segitett?

Viszketésre mondta az orvosom hogy használjak ilyet,és most 2 nap múlva ugyanaz,most inkább ég,és beszéltem az orvosommal ,azt mondta nyugodtan használjak el egy másik adagot,mert erre ezt szokták. Másnak is volt ilyen hosszabb ideig? Kicsit félek ettõl,de elvileg a canesten nem egy olyan erõs kúp.

Legjobb válasz: egyáltalán ne erös és sok esetben nem is elég. sajnos nem midnen hüvely gombára jó uyganis több féle van. Ha nem mulik akkor kéne csináltatni egy tenyésztést hogy megtudja az orvos mi is a pontos gond.

egyáltalán ne erös és sok esetben nem is elég. sajnos nem midnen hüvely gombára jó uyganis több féle van. Ha nem mulik akkor kéne csináltatni egy tenyésztést hogy megtudja az orvos mi is a pontos gond.
Én a Canaestentõl jobban viszketek mint elõtte, nekem semmit nem ér se a kombi se a krém, se semmi. Femibionak van kúpja ami szerintem nagyon jó az használt, de azt nem tudom, hogy terhesen lehet e használni, mert nekem szerencsére még pont terhesség elõtt kellett használnom. Terhesen 1-1 alkalommal ezt a krémet használtam és nagyon jó volt, a doki nem ismerte, de azt mondta 1-1 alkalommal használhatom ha úgy érzem ez jó. Egyszer bekenem vele magam és másnapnak nyoma nincs a problémának. Csak nagyon picit kentem, és néhány másodpercig elégé csíp. http://bioliget.hu/arlista.php?id=3&amid=28&id_trm=5173&PHPS..
A kérdező hozzászólása: Elszedem és remélem használni fog. 27 hetes vagyok és ez lesz a 4. alkalom hogy kúpot kell szednem sajnos.Volt már klion d és 2x canesten combi de akkor segitett.
Én a múlt héten voltam az orvosnál. Valamilyen gyógyszert kaptam 1 tabletta volt benne, de nem emlékszem a nevére, illetve Mikogal kúpot kaptam. Úgy érzem, hogy ez használt.
nekem a canesten még sosem segített. Mindig orvoshoz megyek ilyenkor, és ad spéci kúpra receptet és szájon át szedhetõre is.
Nekem terhesség elõtt rengetegszer volt gombám, 2 évig kezeltek mindennel, de semmi nem volt tartós. Nagyon féltem, hogy ha terhes leszek akkor mi lesz így. Terhesség elõtt cickafarkfû ülõfürdõt alkalmaztam 4 napot utána 2 hónap múlva jött a baba, de egész terhesség alatt nem volt gombám. A canesten semmit nem ért. De a jód és egyéb kúpok sem. Viszont cickafarkfû fürdõt asszem terhesen nem lehet alkalmazni.

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy nekem erős fehér folyásom van, szagtalan, és azt mondták nekem, hogy hüvelygomba és hogy canesten combival kezeljem, na most én ezt elvégeztem már 3 alkalommal és nem múlott, tudna nekem

Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel szeretnék önhöz fordulni, hogy nekem erős fehér folyásom van, szagtalan, és azt mondták nekem, hogy hüvelygomba és hogy canesten combival kezeljem, na most én ezt elvégeztem már 3 alkalommal és nem múlott, tudna nekem segíteni, hogy mi lehet? Vagy hogy esetleg mivel kezeljem? Válaszát előre is köszönöm! Anita20

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is a kórokozót kell megkeresni, s ennek ismeretében lehet a kezelésről dönteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Először is a kórokozót kell megkeresni, s ennek ismeretében lehet a kezelésről dönteni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Aki használt már Canesten Combi hüvelykúpot attól kérdezem hogy csak a 3. nap után használt vagy már 1-2 nap után is?

Tegnap este használtam el az els?t és még nem nagyon veszek észre változást..:( vagy az els? kúp utána még ne is várjam a változást?

Legjobb válasz: Nem véletlenül van benne három kúp,tényleges javulás csak a kúra befejezése után várható. Ha ezután sem tapasztalsz javulást akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy panaszaid mögött nem gomba, vagy nem csak gomba áll.

Nem véletlenül van benne három kúp, tényleges javulás csak a kúra befejezése után várható. Ha ezután sem tapasztalsz javulást akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet, hogy panaszaid mögött nem gomba, vagy nem csak gomba áll.

A Canesten Combi segíthet? Életem első nőgyógyászati vizsgálata óta (3 napja) viszket a hüvelyem és van egy kis sárgás folyásom is.

Eddig vártam ,hogy elmúljon magától,de nem akar. Az a baj,hogy a napokban fog megjönni a mentruálcióm és tampont nem tudok használni. Így azt hiszem,sem a kúp,sem a krém nem hatna...

Legjobb válasz: A menstruáció az esetek többségében a gombás fertõzéseket megszünteti, átmossa a hüvelyt és környékét, ezt a nõdokim mondta.

A menstruáció az esetek többségében a gombás fertõzéseket megszünteti, átmossa a hüvelyt és környékét, ezt a nõdokim mondta.
Részben egyet értek az elsõ válaszadóval. Nem mindenkinél van így. Nekem a menzesz után még azért volt sárga folyásom, de jóval kevesebb, mint elõtte, sõt még a doki által felírt kúp sem használt teljes mértékben. Próbáld ki a menzesz után a Combit, és ha nem segít, akkor irány a doki!
Sok nõnél menstruáció elött néhány nappal vagy akár egy héttel a hüvely védekezõrendszere sokkal gyengébb így könnyen kialakulhat gombás fertõzés!Van akinél ez minden hónapban jelentkezik!!szerintem ennek elkerülése érdekében használj Intim mosakodógélt pl:Lactacyd feminát vagy bármi mást ami tejsavat taratlmaz!eznnek a mindennapi használata segít majd a fertözések ellne és ezt menstruáció alatt is használhatod nyugodtan!!

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam m

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam míg enyhülnek a tünetek, vagy azonnal forduljak orvoshoz? Milyen készítményt ajánl esetleg? Köszönöm! Réka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam m

Tisztelt Doktor Úr! Hüvelygombára utaló tüneteket (fehéres folyás, viszketés) kezeltem Canesten uno-combi tablettával, viszont a 3. napon rózsaszínes vérzés ill. égő érzés lépett fel. Lehetséges, hogy érzékeny vagyok rá, és gyulladást okozott? Megvárjam míg enyhülnek a tünetek, vagy azonnal forduljak orvoshoz? Milyen készítményt ajánl esetleg? Köszönöm! Réka

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az esetben inkább azt javaslom, hogy forduljon kezelőorvosához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!