Találatok a következő kifejezésre: Candy mosogatógépembe saját márkás mosogatótablettát használok (1 db)

Candy mosogatógépembe rossmann saját márkás mosogatótablettát használok. Ha nem teszek bele sót ártok vele a gépnek?

Legjobb válasz: Hosszútávon igen! Gondolom nem szeretnéd pár év múlva kidobni! Megéri sót is és géptisztítót is venni bele!

Hosszútávon igen! Gondolom nem szeretnéd pár év múlva kidobni! Megéri sót is és géptisztítót is venni bele!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Candy mosogatógépem tegnap óta nem reagál a KI/BE kapcsoló gombra, tehát se kép se hang. Valaki hasonlóval találkozott már? (a gép be van dugva)

3

Ha van kültérim és beltérim, lyuk is van fúrva és új csövek is vannak, mennyi lesz a beszerelés?

Klímáról van szó. Mindenki 40-et, 50-et mond, de ha egyszer nekem mindenem megvan, csak éppen fel kellene szerelni? Mennyi lenne így? Mennyi az órabér? Fehérváron nem tudtok esetleg olcsó klímást? Sürgős lenne!!

1

Valaki vett már közületek Topshop-os varrógépet? Vélemények?

0

Elromlott a hűtőszekrény, mihez kezdjek?

Elromlott a hűtőnk, mert totálisan csak húslevest tároltunk benne és elég forrón. Meg a múltkor egy szerelő is kijött, kivette a mosógépből a motort és átrakta valahogy a hűtőbe. Meg a mosógépből a forgó dobot is a hűtő tetejére rakta tálcának, ez normális?

8

Nyitott fali regálnak (tejes hűtő) mi lehet a hibája?

Ha a belső térben ahol a hűtő van 25 fok felé megy a hőmérséklet a hűtő nem hűt rendesen... A másik faliregál viszont igen (az is nyitott)
A hűtő ki-be kapcsol, - elvileg a termosztáttal nem lehet baj, vagy mégis? Vagy csak a gáz ment el?
Mennyibe kerülhet az utántöltés? A hűtő alul folyik is.

2

Indesit mosógép probléma. Segítettek?

Szóval:szikrázik a motor a szénkeféknél,és nem pörög fel teljes fordulatszámra,pedig új szénkefe van benne.Ez egy elég régi,de még használható mosógép és ha nem muszáj akkor nem szeretnék újat venni.Kérlek segítsetek minél hamarabb.Előre is köszönöm!

5

Mennyibe kerül a patroncsere a sodastreqm-be?

1

Mi lehet a baja a klímának?

Kb 10 másodpercenként csipog egyet ha nincs bekapcsolva is és akkor is ha be van. Elég idegesítő.

1

Valakinek van tapasztalata a SEBO porszívókkal?

Eddig nem ismertem ezt a márkát, de a leírások és képek alapján nagyon tetszik, a 4 év garancia is kecsegtető, kinéztem magamnak egy SEBO K3 porszívót. A döntés/megvásárlás előtt viszont még érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata a márkával, vagy akár ezzel a modellel, van-e valakinek ilyen, előnyök/hátrányok stb.

4

Zanussi Lehel alul fagyasztós kombihűtő, hűtő rész gondok, égett szag kíséretében leáll és nem indul mi lehet a baj?

Sziasztok!!!!
A segítségetekre lenne szükségem! Van nekem egy zanusi lehel kombi hűtőm, amely mostanság égett szagot árasztott magábol, és nem mindig akart mindulni a hűtőrész kompresszora illetve nem is nagyon hűtött, valamint hátul a fekete valami, aminek nem jut eszembe a neve ez szokott forró lenni, nem volt még csak meleg sem sőtt hideg volt! Aztán minden gond nélkül üzemelt tovább semmi égettszag teljesen jól működik, és indul a kompresszor. Meg akartam nézni a hőfokszabályzót, mert gondoltam az nem indítja a motort. Miután szétszedtem megkocogtattam láss csodát el is indult, majd később újra megállt. Égett szag, és se kép se hang. Ma lehűtött frankón majd ismét megállt, és semmit nem hajlandó csinálni. Délután ismét ment lehűtött de nem teljesen. Mi lehet a bibi? Elképzelhető egy indítórelé hiba? A hőfokszabályzót már cseréltem 4 éve. Élképesztő imádom ha valami Magyar! Nem megy a hűtő kimegyek belerugok, hogy rohadgggggyyyyy majd vissza szobába megírni ezt a kérdést és láss csodát elindult.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!