Találatok a következő kifejezésre: Cérnabehúzásos akupunktúrára pánikbetegség kezelésére, (1 db)

Én azt hiszem normális, de azt nem írtad, milyen régóta jársz?
Én biztos nem akupunktúrára járnék pánikbetegséggel...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elvesztettem egy tárgyat és nehezen dolgozom fel. Hogy dolgozzam fel?

Anyagilag pótolható (max 20 ezer forint) de képtelen vagyok elfogadni hogy elhagytam egy számomra fontos és viszonylag drága tárgyat. Soha nem hagyok el semmit. Nem tudom megérdemlem e hogy újat vásároljak. Sokat sírok.
Nagyon szerencsétlen volt az egész ahogy eltűnt.
Tudom hogy hülyeség ez a nyavajgás de jól esne ha ész érveket hallanék. Köszönöm.

3

Azt hiszem, szükségem lenne egy pszichológusra. Mit tegyek?

Sziasztok.

Évek óta depresszióval küzdöm,az évek alatt folyamatosan romlik,teljesen bezárkóztam. Az újdonság,hogy folyton ingerült vagyok,vagy sírásrohamok törnek rám,és már nem tudom ezeket kontrollálni,legutóbb a buszállomáson kapott el,mindenki ott nézett,de nem érdekelt. Egyre többet gondolok arra,hogy öngyilkos leszek,csak még ehhez is gyáva vagyok.

Az elmúlt pár évben annyi sok rossz és fájdalmas dolog ért,hogy teljesen tönkre mentem idegileg,és már kezdek fizikailag is. A halálon kívül már nem találok más kiutat
ebből.

Magányos vagyok,egyedül nem tudok talpra állni,és utolsó mentsvárként szeretnék pszichológushoz fordulni,ilyenkor mi a teendő?

Segítsetek!

egy lelkileg összezuhant 21/L

4

Leghatásosabb nyugtatók?

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyek a leghatásosabb/ erősebb vény nélkül is kiváltható nyugtatók (ha lehetséges árral együtt!? ) ? (ezalatt értem a gyógynövényeseket is)
Én a sedacue forte-val próbálkoztam, de az csak kisebb dolgoknál segít.
Megköszönném, ha valaki tudna nekem segíteni! (:
19/L

14

Mi lehet a bajom?

Pár napja teljesen furán viselkedek. Állandóan rossz kedvem van, nem bírok enni, néha minden ok nélkül rám jön egy stressz roham, esténként nem bírok aludni, és néha órákig sírok. L/14

5

Hogy ha 5 éves koromtól kezdtem el beszélni akkor én autista vagyok?

9

A sorozatgyilkosok miért fehér bőrű, középkorú férfiak?

Kis túlzással kijelenthető, hogy a sorozatgyilkosok mind férfiak, középkorúak és fehér bőrűek. (nyilván van kivétel, ezért ezt a kommentet megspórolhatjátok :))
Van ennek valami pszichológiai, szociológiai vagy más oka?

7

Önbizalom hiány? Vagy szimplán ez a csúf igazság?

Mikor nyolcadikosok voltunk, a volt osztályomból sok olyan lány volt, aki hát nem volt csúnya, de nem is volt egy szépség. Õk azóta mind megszépültek. Én is megváltoztam, mikor gimibe bekerültem, szép hosszú hajam volt, és szépnek éreztem magam, megvoltam elégedve magammal. Aztán tavalyi évben elmentem fodrászhoz, hogy rendbe tegyem a törött végeket, de ő a hátam közepéig érő hajamat levágta addig, hogy a kulcscsontomig érjen. Azóta nincs önbizalmam, és úgy érzem, hogy a hajam sem akar sehova nőni. Egy lánynak legyen hosszú haja. Egy lány pont ettől lány. Viszont úgy érzem, amióta ez megtörtént, hogy egyre csúnyulok el, a volt osztálytársak pedig egyre ragyogóbbak. A szemeim egyre karikásabbak. Mindig azok voltak, de nem tudom, hogy eddig nem figyeltem-e fel rájuk, vagy most tényleg nagyon olyanok lettek. (Nem kialvatlanság, állandóan ilyen, genetika.) Ez is olyan csúnyává tesz, és semmilyen alapozóval, korrektorral nem tudom eltüntetni. Létezik, hogy mások egyre szebbek lesznek? Létezik, hogy valaki megcsúnyul? Ez csak a hajvágás miatti önbizalomhiány miatt látom így, vagy tényleg megcsúnyulhattam...? ://
17/L

5

Tényleg depressziós lennék? Vagy valami más mentális gondom van, csak én nem látom be? (lent)

Rosszul érzem magam emberek között, utálom ha valakivel ketten vagyunk, és kérdezget. Mindenen kiborulok, kiabálok, visítozok és összeveszek mindenkivel. Senkit nem tudok elviselni magam körül. Mindenkinek szándékosan rosszat teszek, de csak miután megtettem jövök rá, hogy nem kellett volna. Ha hívnak, hogy menjek el szórakozni vagy sétálni, kifogásokat keresek( nincs pénzem, nem engednek, fáradt vagyok stb...) Semmi nem érdekel, folyamatosan csal alszok és netezek. Képes vagyok napi 15 órát is aludni. Barátaim szerint nem vagyok normális, szerintem túlsokat aggódnak.

Nekik lehet igazuk?

3

Közel 30 éve leponexet szedek többször próbáltam leszokni róla rövid ideig ment csak. Mindig elvonási tüneteim voltak amik legyőztek. Ezek után már soha nem tehetem félre? Drogosnak számítok? Rajtam senki sem segíthet?

7

Használna a nyugtató? Vagy ennyire még nem kell?

Nagy változások álltak be az életemen. Mindenki türelmetlen és lenéző velem. Folyamatosan nyugtalan és feszült vagyok, nagyon hamar elfogy a türelmem. Apró dolgok is kiborítanak és sírás rohamok is rendzeresen (hetente 2-3 alkalommal) elkapnak. Van egy 1 éves kisfiam és az Õ viselkedésében is változások álltak be az utóbbi hetekben, sikítozik éles hangon ha valami nem sikerül Neki elsőre, ha nem az történik amit akar. Arra gondolok, hogy észrevehette rajtam hogy ki vagyok bukva. Nem akarom bántani (természetesen nem testileg!).

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!