Találatok a következő kifejezésre: Cérnabehúzásos akupunktúrára pánikbetegség kezelésére, (1 db)

Én azt hiszem normális, de azt nem írtad, milyen régóta jársz?
Én biztos nem akupunktúrára járnék pánikbetegséggel...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A pszichiáternél múltkor voltak olyanok, akik csak receptet kaptak valamilyen injekcióra. Így milyen betegségre kaphat gyógyszert az ember? (a dokit nem mertem megkérdezni)

1

Van aki nem iszik/eszik más után, de én magam után sem. Van ennek valami orvosi magyarázata?

Más furcsa "betegségem" nincs.

2

Miért esnek ki az emlékezetemből darabok?

neharagudjatok, ha hülyén fogalmaztam.
nagyon sok minden kiesik a fejemből, egyre hosszabb időben, ha visszagondolok, hogy mi történt velem tegnap pl. amikor elmentem otthonról semmi sem esik be, régebben (2-3hónapja) maximum 1-1 kis részlet, de mostanág 1 órák is.
10 órákat alszom, pánikbeteg vagyok, és rtó sokat halucinálok.
tudnátok segíteni? nagyon zavaró.

5

Mit kezdjek magammal, hogy ne legyen rossz kedvem minden nap, már több hónapja? Gyűlölök felkelni, levegőt venni! Tönkrementem teljesen 1 év alatt. Többi lent.

Amióta barátommal összeköltöztünk, az anyagi helyzetem nagyot romlott, mindenhol kifizetetlen számlák vannak. Elvesztette a munkahelyét és ott kezdődtek a gondok. Már van munkája, nekem nincs. Minimálbéres munka se segítene most rajtam. Sok mindenről le kellett mondanom, amit csináltam meg terveztem és ebbe őrültem bele. Súlyos depresszióm van és az egészségemre is kihat az idegeskedés. Már több hónapja egész nap rossz kedvem van. Barátomnak nem tetszik, hogy ilyen vagyok,de nem direkt csinálom. Nem gazdag akarok lenni, csak nem mínusz 500000-ben, hanem normálisan élni. Amit ő kitalált,hogy jó legyen, az hosszadalmas, de jó ötlet. Sajnos nekem elfogyott a türelmem 1 év alatt. Ilyen rosszul soha nem éreztem magam ennyire huzamosan. Orvoshoz sem merek elmenni, mert lehet,hogy bajom van és tudni se akarok róla, pénzem úgysincs semmire. Barátom szerint túl nagyok az igényeim,pedig csak úgy szeretnék élni, mint előtte. Leszid sokszor, mert látszik a fejemen,hogy rossz a kedvem. Találtam egy munkát, amivel tudok annyit keresni, hogy rendeződjenek a dolgok pár hónap alatt, de barátomnak nem tetszik, mert el kellene utaznom innen. Neki meg itt van munkája, meg ami üzletet akar, ahhoz is itt van minden. Ha elmennék 70ezerért valahová, nem jutnánk azzal előrébb soha, csak az aktuális dolgokat tudnánk kifizetni. Karácsonyt már boldogabban akarom tölteni. Szerintetek bunkóság,ha elutazok dolgozni és ritkán járok haza hozzá? Annyi mindenről lemondtam már szinte miatta, hogy sajnos nem bírom már tovább. Gyűlölök így élni is!!

5

Ez a pánikbetegség egyik fajtája? Valaki segítene?

Amikor társaságban vagy nyilvánod helyen tartózkodom vagy akár kettesben bárkivel, úgy érzem teljesen lelassulok agyilag, ugyanakkor tudat alatt borzasztóan ideges vagyok.Folyton csak hebegek-habogok szinte összefüggéstelenül beszélek, így lehetetlen kapcsolatokat teremteni,pedig szeretnék.

4

Mihez kezdjen egy olyan ember, akinek nincs eletkedve. Aki mar annyira elzarkozott a vilag elol, hogy a csaladjaval sem beszel, mert annyira rossznak erzi magat? 24/L

3

Félek, hogy komolyabb bajom lesz ha ezt így folytatom. Mit tegyek?

Tisztában vagyok vele, hogy kiskorom óta vannak lelki problémáim, bár azt nem tudom, hogy mi okozta/okozza. Ne fogjátok a koromra, ez annál több.
Szóval szinte egyáltalán nincs önbizalmam, csak akkor merek máshoz szólni ha felidegesítenek vagy van mellettem valaki akit ismerek. Ha kimegyek az utcára folyton azon stresszelek, hogy ez rajtam röhög, ez engem néz, ez rólam beszél, úristen mit gondolhat, érjünk már haza, menjünk már. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy észre se vesznek. Ha egyedül vagyok az 1000x rosszabb ennél. Legjobb barátnőmmel elmentem egy rendezvényre ahol nagyon sok ember volt és amit beértem a nagy tömegbe elkezdtem kicsit szédülni meg furcsa érzésem volt de pár perc alatt elmúlt és nem is gondoltam olyanokra amire szoktam pedig sok fiatal volt. Az iskola a rémálmom mert még nem tudtam beilleszkedni 1 év alatt és nem is hiszem, hogy menni fog. A régi osztályomban is voltak ilyen érzéseim ha nem jött suliba a legjobb barátnőm de az jobb volt. A mostani osztályomba (10-be megyek) is vannak ilyen érzéseim de annyira nem zavar mint az iskola többi tanulója. Megfeszülök, görcsbe rándul a gyomrom és a sírás kerülget ha egyedül kell elmenni előttük. Utálom őket mert mindig azt várom, hogy mikor fognak beszólni pedig én vagyok az akit a legtöbbször kihagytak az ilyenekből, mégis én félek a legjobban. Bele szoktam nézni idegenek szemébe de azokéba nem akikkel egy iskolába járok vagy valamiért tartok tőlük. Előfordul, hogy egy 3-4 éves kisgyerekkel se működik a dolog. A felnőttekébe simán bele merek nézni. Mit tegyek? :(
16/L

3

Depresszios vagyok es egyre melyebbre sujjedek. Mit tegyek?

16 eves lany vagyok. Nagyon szegenyek vagyunk. Nincs rendesen ruham csak szakadt vagy ami nagy ram. Nincs penzem sportolni futni meg nem lehet farmerban. Szeretek olvasni de nincs penz konyveket venni konyvtarba meg nem tudok menni mert tartozasom van. Szoval amihez kell penz az nallam lehetetlen megoldas. Volt egy fiu akivel tetszettunk egymasnak de o azt mondta hogy nem megy neki a dolog szoval csak baratok vagyunk. De sajnos megszerettem es emiatt is magam alatt vagyok. A csaladom hulyenek es betegnek tart. Szerintuk mindig mindent rosszul csinalok es egyre inkabb ugy latom hogy igazuk van. Mindenki ellok magatol. Egyedul vagyok mint a kisujjam. Nincs egy baratom aki mellettem alna. Neten van 1-2 de azok nek olyanok. Meg okk fiuk es nem csupan baratkozni akarnak. Ezt murisnak is tartom. Rengeteg fiu hajt ram de annak nem kellek aki nekem kell. Mindegy. Lehet tenni valamit hogy ne legyek depresszios? Vagy remenytelen a hejzetem? Magantanulo leszek mert a suliban.is folyton bantanak es megalaznak engem. Sajat szobam sincs. Anyukammal vagyok egy szobaban.

4

A pszichológus tényleg tud segíteni?

4

Beszéne valaki nekem bövebben ezekröl a mentális betegségekröl? (Lent)

Bipoláris zavar
skizofrénia
Bipoláris depresszió

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!