Találatok a következő kifejezésre: Bulgáriába megyünk Burgaszban (2 db)

Bulgáriába megyünk vonattal ami burgaszig megy utáána hogyan tovább Nessebárig?

-mennyibe kerül a busz? -milyen hosszú az út? bármilyen tapasztalatot írjatok le el?re is köszi!

Legjobb válasz: 32km. A burgaszi pu.-n úgyis sok taxis le fog rohanni, nem drágák. Ajánlatos elõre megegyezni az árról. De ha jól emlékszem ott van a busz pu. is. Az szinte fillérek.

32km. A burgaszi pu.-n úgyis sok taxis le fog rohanni, nem drágák. Ajánlatos elõre megegyezni az árról. De ha jól emlékszem ott van a busz pu. is. Az szinte fillérek.

Bulgáriába megyünk nyaralni, Burgaszban landol a repülő. Mennyi idő alatt érünk Neszebárba a szállodánkba? Transzfert kértünk.

Esetleg bárkinek bármi tapasztalat Bulgáriáról?

Legjobb válasz: Önellátást kértünk. Éppen azért mentünk Neszebárba, mert csendesebb, és így tudunk aludni, meg hallottam, szép kis óvárosa van. Miket javasolnál még? Köszi szépen a részletes választ!

A kérdező hozzászólása: Önellátást kértünk. Éppen azért mentünk Neszebárba, mert csendesebb, és így tudunk aludni, meg hallottam, szép kis óvárosa van. Miket javasolnál még? Köszi szépen a részletes választ!
A kérdező hozzászólása: A Sandor Aparthotelbe megyünk (**), tudsz róla valamit? Az irodában azt mondták, hogy csak nem túl nagy igényû turistáknak ajánlják, de sajnos nem volt többre pénzünk. Köszi a programajánlatokat, felírom a noteszembe, amiket mondtál!
A két csillagos ellátási színvonal az valóban "nem igényes" turistáknak készült. Én naposparton vagyok ismert, így nem igazán tudom, hogy milyen lehet a szállás. De tulajdonképpen teljesen mindegy, hiszen ott úgyis csak aludni fogtok :) Azt meg szabad kérdezni, hogy így mennyibõl jött ki a nyaralás?
A kérdező hozzászólása: Repülõvel és elõfoglalással 70e. Sok? Kevés?
http://www.bolgaringatlanok.hu/bulgaria.shtml hátha találsz valami hasznosat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!