Találatok a következő kifejezésre: Budapestről melyik lehet közvetlenül (1 db)

Budapestről melyik busszal lehet közvetlenül eljutni Kecskemétre?

Legjobb válasz: Azzal amelyik közvetlenül Kecskemétre megy. De Szeged, Hódmezõvásárhely felé is Kecskeméten keresztül mennek buszok, sõt Békéscsabára Csongrádra is.

Azzal amelyik közvetlenül Kecskemétre megy. De Szeged, Hódmezõvásárhely felé is Kecskeméten keresztül mennek buszok, sõt Békéscsabára Csongrádra is.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyibe kerül egy bérlet 50km-ert távolságig? Iskolalátogatásival?

7

Miért huncutkodott a sofőr?

Sopronból Győrbe közlekedő autóbusz miért tért le Győrben az 1-es útról a 821-es útra, onnan rátérve a Szigethy Attila útra, és így a Zrínyi utcából közelítve meg az autóbusz-állomást? Nem lehetett így azoknak kellemetlen, akik az Eötvös parknál szerettek volna leszállni? Így a busz nem érintette azt a megállóhelyet.

4

A napijegy érvényesítéséről szeretnék érdeklődni, vásárláskor kerűl rá a dátum? Vagy az első utazáskor és utánna nincs több gond vele?

2

Valami kedvezmény?

Most érettségiztem le, egyenlőre azonban nem tanulok tovább. Eddig súlyos allergiám miatt tudtam 90% os kártyát igényelni ez azonban 31.én lejár. Kérdésem az lenne hogy milyen kedvezményt vehetek igénybe, vagy miket tudok kihasználni hogy ne kelljen a teljesárú jegyet fizetnem. Jogosult vagyok még ígyis a 90%os kártyára?

3

Ha aug.25. -től érvényes, akkor abba már a mai nap is beletartozik? (a 25. -e? )

"A már meglévő, szegedi hallgatói jogviszonyt igazoló, érvényes nappali diákigazolvány*, 2013. augusztus 25 - szeptember 14. időszakban szemeszter bérletjegy nélkül is elfogadható."

1

Az 1-es villamos közlekedik éjszaka?

Vidéki vagyok, úgyhogy nem tudom, hogyan közlekedik, de egyik nap szükségem lenne rá este 10-11 körül. Az jár olyankor? Milyen gyakran jön?

6

Mennyi idő Újpest Városkapu - Déli pályaudvar metrón?

Hétfőn 13:00 körül

fél óra vagy több?

2

A MÁV-nál miért szüntették meg a neon állomástáblákat? Nem praktikusabbak, jobban olvashatóak, ha pl. éjszaka kinézel a vonat ablakán, hogy hol vagy?

Az 50-es, 60-as években, ha jól tudom ez volt a standard, aztán átálltak arra, hogy van ez a kék tábla sárga (és újabban kisebb kék tábla fehér) felirattal, és fölötte ég egy villanykörte, ami talán világít, talán nem. Miért? Ennél nem volt jobb, olvashatóbb az, hogy maguk a betűk voltak világító fénycsövekből?

4

123-as busz közlekedik vasárnap is a Decathlon-hoz?

5

Szeretnék érdeklődni, hogy nem-e tudja vki esetleg, hogy ha séta hajózni szeretnék akkor arra hol kell megvenni a jegyet? A hajón vagy vmilyen jegyirodában?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!