Találatok a következő kifejezésre: Budapesti vagyok. nőgyógyászom (22 db)

Budapesti vagyok. 17 kerületben lakom. 17 éves lány vagyok, először mennék el nőgyógyászhoz. Hova kell mennem?

vagy bárhova mehetek? kell vinnem beutalót? Mit kell vinnem el?ször? hogy kell odamenni?(ugy értem, hogy ijenkor télen eléggé megoldhatatlan a szknya. nagy gond, hogyha nadrágban megyek, hova kéne mennem?)

Legjobb válasz: srác vagyok de szeritnem a 17.-ik kerületi helyre kell menned mert hivatalosan oda vagy bejelentve mármint a lakcim. tehát 17kerbe keress egyett. amugy meg szeirntem mindegy h szoknya vagy gatya ugy is lekell vetköznöd. és TB kártyát vinni kell mindenképpen. szerintem ugyanugy megy mint egy sima orvosnál, a körzet számit és a TB kártya. jah és személyit is vigyél.

srác vagyok de szeritnem a 17.-ik kerületi helyre kell menned mert hivatalosan oda vagy bejelentve mármint a lakcim. tehát 17kerbe keress egyett. amugy meg szeirntem mindegy h szoknya vagy gatya ugy is lekell vetköznöd. és TB kártyát vinni kell mindenképpen. szerintem ugyanugy megy mint egy sima orvosnál, a körzet számit és a TB kártya. jah és személyit is vigyél.
Szia, elõször totál mindegy hogy hova mész. Te döntöd el, mehetsz az SZTKba is, és rögtön magándokihoz is. Én Bõen ajánlanám nked Dr. Timmermann Gábor doktor urat, õs nagyon kedvesm precíz. http://www.timmermann.hu Csak TB kártya kell, és pár dolgot kérdez majd, hogy pl mikor volt az utolsó mensid, ezt fontos tudnia, szültél-e már, volt-e vetlésed, stb. Mindegy hogy mibe mész, mert pl ott nála van egy praván, ott kell deréktól lefelé levetkõzni, és felfeküdni a vizsgáló székre. Zokni maradhat. A rákszûrés nem fáj, picit kellemetlen, de tényleg nem vészes, és alig tart pár percig. Ne izgulj! A dokinál ez a vizsgálat kb 6 ezer ft. Ha az SZTKba mész, ott ingyenes. :) )
Szia! Én is a XVII.ker-hez tartozom. Jártam már az Sztk-ban is /Ferihegyi út/ vidd a tb kártyád és 3oo Ft-ot. De magándokit is felkereshetsz. Én ha télen megyek a nõgyogyászhoz, nadrágban és hosszú puloverben szoktam menni. Külön helyiségben v. paraván mögött kell levetközni, de a vizsgáló ágyig nem szeretek úgy elmenni hogy közben ki van a hátsóm. Az egyik ismerõsöm szokott vinni egy szoknyát és átveszi a vizsgálat elõtt.

Missed AB után milyen vizsgálatokat csináltassak? Mit és kivel nézessek meg a véremben? Kérek Mindenkit, ha tud ajánljon nekem Budapesten vagy Tatabánya környékén becsületes, jó dolgozó, nem pénzéhes nőgyógyászt, endokrinológust és körzeti orvost!

Sziasztok!

Legjobb válasz: Drága Anita, sajnos én nem tudok neked sgíteni. De nagyon megértem a veszteség okozta fájdalmadat. Én egészséges vagyok és tavaly a tizedik héten elment a kisbabám. Én is úgy éreztem, senki nem ért meg. Elgyászoltam õt aki nem akart velünk maradni de a te eseted egészen más. Kívánok neked mikor készen leszel rá egy boldog egészséges terhességet! Addig pedig ne szégyeld és beszélj róluk, hogy el tudd õket engedni.

Drága Anita, sajnos én nem tudok neked sgíteni. De nagyon megértem a veszteség okozta fájdalmadat. Én egészséges vagyok és tavaly a tizedik héten elment a kisbabám. Én is úgy éreztem, senki nem ért meg. Elgyászoltam õt aki nem akart velünk maradni de a te eseted egészen más. Kívánok neked mikor készen leszel rá egy boldog egészséges terhességet! Addig pedig ne szégyeld és beszélj róluk, hogy el tudd õket engedni.
Nagyon sajnálom, ami történt! Tudom, hogy nehéz jó orvost találni... Ezen az oldalon sok tapasztalatot írnak a nõgyógyászokról (én más megyében vagyok, de itt rengeteg infót találtam az itteni orvosokról). Indíts egy új fórumot, ha nem találsz kielégítõ információt. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23337 Nehéz a családnak is egy ilyen helyzet után eldönteni, hogy hogy viselkedjen, lehet csak ez áll a megértéshiány mögött. Nem tudom mi vigasztalhatja ilyenkor az embert, de próbálj a következõ babá(k)ra gondolni, nekem végig ezt mondogatták a kórházban, kicsit segített, de hát...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat! A tizedik héten mit mondtak, hogy miért ment el a Kisbabád? Ezen az oldalon miket olvastál a nõgyógyászokról? Sajnos mégegyszer olyan szerencsém már biztosan nem lesz, hogy kettõ gyönyörû Babácskát érezzek magamban és lássak az UH-on. Neked hogyan változott meg a fájdalmad? Igazán sajnálom, hogy ennyien vagyunk, Akiknek ilyen nagy veszteséget kellett elszenvednünk!!! Én az utóbbi 2 hétben, már 3X álmodtam Róluk és szépen bemutatkoztak, majd minden álmomban ugyan úgy, de sajnos kissé homályosan néznek ki! A 20. héten miért kellett elveszítened a Kisfiadat? Milyen ok miatt? Te is okolod az orvosokat? Szövettani kivizsgálás sem volt? Nekem meg nem is akar megjönni, csak görcsölök és néha foltozgatok. De szerencsémre és nem igazán tudom, hogy miért, de nem csak a terheségi feleslget, hanem már -2 kg-ot, amit azelõtt sehogy nem sikerült, most sikerült leadnom. Neked mit írtak a zárójelentésedre? Mennyi idõs a két Gyerkõcöd? Sajnos nem bítok benne, hogy a következõ terhességemnél körbeugrálnak. Átmentem ahoz az orvoshoz, Aki végül a mûtétet csinálta, de nem jön meg a mensim. Nem is tudom hogyan fogom kibírni, ha nem leszek terhes, amire szülnöm kellett volna. De elõttem áll még egy epemûtét, de sajnos ott sem vállalnak, addig amíg egy menses nem múlik el. Köszönöm a válaszokat! Minden jót kívánok Nektek és szebb napokat, tiszta szívbõl! Üdv.: Anita
Én vagyok akinek a 20. héten ment el a babája. Én nem okolom az orvosom, a kisfiamnak a szíve nem fejlõdött rendesen. Én nem vagyok terhes még, pedig 2 héttel ezelõtt szültem volna, s nem haltam bele. Majd meglátod, hogy változik ez a dolog benned is. Nem is merek még babát vállalni, nem hiszek abban, hogy 3-6 hónap alatt regenerálódik a tested egy ilyen nagy igénybevétel után. Leírtam neked, hogy engem is nagyon de nagyon megviselt és igen kemény volt az a nap és az azt megelõzõ egész hónap amikorra ki voltam írva, de nem látom értelmét, hogy a következõ babát meg ne tudjam kihordani, mert a méhszájam igen sokat volt feszegetve. Ráadásul nekem van egy 18 hós kisfiam is, aki még csak 9 hónapos volt mikor a babánk fogant és számold ki, hogy 18 hónapon belül 2-szer voltam terhes és kétszer "szültem". Amint az elõbb írtam van egy 18 hós kisfiam és egy 8 éves lányom. Kívánom neked, hogy egészséges babákat szülj, mikor itt lesz az ideje!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Akkor a Te Kisfiad hasonló idõs volt, mint az én Ikreim. Mesélnél Róla? Örülök, hogy azért kis korkülönbséggel van Gyermeked. Lehet, hogy nem volt elég fejlett a méhed a korkülönbség miatt? Szerinted mikor lesz itt az ideje? Mi most voltunk elõször együtt úgy, hogy nem védekeztünk. Az a szomorú, hogy 3 évet vártunk az Ikrekre. Szerintem ha a méhem már elég erõs lesz, akkor meg fog maradni a Baba. Nem? Az epekõ mûtétre pedig május végére adtak sajnos csak idõpontot. Sok sikert kívánok: Anita

Budapesti vagyok. A nőgyógyászom külföldre költözik, tudtok ajánlani valakit, aki megbízható és jó szakember?

Sajnos mást nem ismerek, mindig is hozzá jártam, most vagyok 6 hetes terhes, muszáj találnom valakit helyette...

Legjobb válasz: Szia! A Szt. István kórházból:Dr Horváth Mihály, tel a rendelõben:257-2228 (XVII. kerület). Én most várom a harmadik kisbabánkat, az elõzõ két szülésem is nála volt, maximálisan elégedett vagyok vele. Biztosan sok nevet, címet fognak majd megadni a többiek, jó választást! A legjobbakat!

Szia! A Szt. István kórházból:Dr Horváth Mihály, tel a rendelõben:257-2228 (XVII. kerület). Én most várom a harmadik kisbabánkat, az elõzõ két szülésem is nála volt, maximálisan elégedett vagyok vele. Biztosan sok nevet, címet fognak majd megadni a többiek, jó választást! A legjobbakat!
Szia. Én a SOTE I-en szültem ügyeletes mellett. Nagyon meg voltam elégedve vele, rendkívül kedves és segítõkész volt velem. 23 óra alatt lett meg a babám végül, úgyhogy volt idõm megtapasztalni a szaktudását. A neve Dr. Lajis Timea.
A Szent Imrébõl dr. Csemniczky Gusztáv 0630/2184277. Az ügyeleten szültem nála, nem is ismertem, nagyon segítõkész és rendes, fiatal és nagyon jó szakember. Mostantól csak hozzá megyek majd!
dr Baltshik Miklóst tudnám ajánlani emberszámba vesz jó fej és foglalkozik veled a szt Jánosban van mint szülész nõgyogyász van magán praxisa én 80000ft fizetek de minden alkalommal alaposan megvízsgál és ultrahangot készitett a szülésröl még nem tudok nyílatkozni de nem sokára.Sokan járnak hozzá mindenki elégedet. ha kell a száma megírom neked privátban.
Szia!Az én orvosom is a János kórházba van, Dr. Márkus Lászlót fõorvos, idõsebb, de nagyon jó fej és nagyon alapos. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, a magánrendelésére járok ami a Bartók Bélán van és 6000 Ft egy alkalom. És mindig kapunk UH képet kérés nélkül a babónkról:) Nagyon tudom ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Én XVIII.kerületbe járok magán orvoshoz Dr.Mészáros Lászlóhoz.Nagyon aranyos orvos és 1szeri kezelésnél 5000forintot fizetek.Mikor már nagyobb a baba vihetsz videokazettát és felveszi a baba mozgását ez nagyon jó, nekem tetszik. 06-20-958-0-958 ez a doki száma nyugodtan hívhatod.
Dr. Belics Zorán SOTE 1

Budapesten vagy akár Debrecenben értelmes, nem pénzéhes nőgyógyászt keresek. ötletek?

nekem olyan orvos kéne aki nem a pénzéhes hanem normális. sajnos eddig csak pénzéhes orvosokkal volt dolgom.

Legjobb válasz: DEmeter Miklós

DEmeter Miklós

Ajánlana vki egy jó nőgyógyász-endokrinológust? (Lehetőleg Budapesten vagy Szegeden)

Magándoki is jó. El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: Én Dr. Tûû Doktorhoz járok Bp-en,NAGYON SUPER :)

Én Dr. Tûû Doktorhoz járok Bp-en, NAGYON SUPER :)
PÁSZTOR NORBERT NÕGYÓGYÁSZ SZEGED, MAGÁN 5000 FT/ALKALOM
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek köszönöm a választ. Második: Sajnos nekem olyan orvosra van szükségem, aki endokrinológus is.
A kérdező hozzászólása: Ohh, most nézem. Az elsõ meg csak endokrinológus:D Azért köszönöm:)
Nem, nõgyógyász-endokrinológus-én is ezért járok hozzá-elsõ :)

Budapesten szeretnék nőgyógyászhoz menni, de nem pesti vagyok. Ilyenkor csak magándokit választhatok? Fogamzásgátlót szeretnék íratni, illetve rákszűrést csináltatni. Ez lenne az első alkalom

Legjobb válasz: Mehetsz nyugodtan! Egyedül háziorvost nem választhatsz csak ott ahol laksz. Minden más rendelésre mehetsz Pesten. Én is itt járok nõdokihoz meg mindenhova, pedig nincs Pesti bejelentett címem.

Mehetsz nyugodtan! Egyedül háziorvost nem választhatsz csak ott ahol laksz. Minden más rendelésre mehetsz Pesten. Én is itt járok nõdokihoz meg mindenhova, pedig nincs Pesti bejelentett címem.
A kérdező hozzászólása: És kit ajánlanál? :) ha már te is pesten jársz
Én Zuglóba járok az Örs vezér téri rendelõbe. Eddig mind a négy dokinál voltam bent , de akivel meg voltam elégedve az a Fábián doki(hozzá járok legtöbbször) és utána a Mecsér Béla. Mivel nekem muszáj 3 havonta menni, vagy sûrûbben. Az Uzsoki kórházba meg a Sztakó Péter fõorvossal. De azzal nagyon! Precíz, õszinte, elmond mindent , megértõ, figyelmes és rettentõen udvarias! http://www.zesz.hu/zesz_web/inf-keretek/fsz-o-keret.html

Ha nem budapesti vagyok, attól még járhatok oda SZTK-ba nőgyógyászhoz?

Budapest mellett lakom, területileg a szigetszentmiklósi rendel?intézethez tartozom, oda is járok. Ha pestre szeretnék járni orvoshoz, akkor járhatok oda SZTK-ba? Van ennek valami jelent?sége, ki hová tartozik? Köszönöm el?re is!

Ajánlana valaki egy jó nőgyógyászt Budapesten vagy Székesfehérváron, aki nagyon alapos, és a problémás eseteket is nagyon tudja kezelni?

Eddig két terhességem volt, és mindkett?vel voltak problémák. Az els? a 37. héten született fert?zéssel, kórházban voltunk 11 napot. A terhesség alatt végig nagyon sok méhkeményedésem volt. A második kisfiamnál elölfekv? lepény volt, a terhességem kb. harmadát kórházban, a másik harmadát otthon fekvéssel töltöttem állandó vérezgetés miatt. Itt is rengeteg keményedésem volt, sokszor fel sem tudtam kelni az ágyból. 34. héten császármetszés, két és fél hét kórház, a kisfiam fert?zést kapott, sárgaság és még sorolhatnám. Szeretnénk még egy babát, de már el?tte szeretnék elmenni egy olyan orvoshoz, akinek a kérdésekhez is van türelme, és aki nagyon alapos, és ért a problémás esetkhez is.

Legjobb válasz: Dr Csetényi Zsoltot szívesen ajánlom, én is hozzá jártam. Székesfehérvári orvos, szakterülete az uh, higgadt és türelmes, mosolygós doki. Nagyon alapos volt, olyan vizsgálatokat is elvégzett/végeztetett, ami nem protokollszerû, így ki is derült idõben egy kezelni való bajom, ami a babára is ártalmas lett volna. Tudnék mondani nagy szaktekintély fõorvost is, de a tapasztalat az, hogy õ nem ismerte meg a barátnõmet a szülés másnapján, pedig 9 hónapig hozzá járt és õ vezette le a szülést is.

Dr Csetényi Zsoltot szívesen ajánlom, én is hozzá jártam. Székesfehérvári orvos, szakterülete az uh, higgadt és türelmes, mosolygós doki. Nagyon alapos volt, olyan vizsgálatokat is elvégzett/végeztetett, ami nem protokollszerû, így ki is derült idõben egy kezelni való bajom, ami a babára is ártalmas lett volna. Tudnék mondani nagy szaktekintély fõorvost is, de a tapasztalat az, hogy õ nem ismerte meg a barátnõmet a szülés másnapján, pedig 9 hónapig hozzá járt és õ vezette le a szülést is.
Budapest, SOTE I. Belics Zorán. A legnormálisabb orvos, akivel valaha találkoztam!!!!Kedves, türelmes, figyelmes, mindig van rád ideje. Volt, hogy vasárnap kerestem meg!!!
Én is az I.sz. Szüleszeti klínikán ajánlanám dr.Sziller Istvánt. Õ éppen a fertõzésekre van specializálódva. Nagyon rendes, profi.

Budapesten nőgyógyász aki akár ma estére, vagy holnap reggelre tud időpontot adni? Nagyon fontos!

Nagyon fontos lenne. Pozitív lett a terhességi teszt és holnap délután utaznánk nyaralni. Tudnunk kell előtte, hogy mi van. Már korábban volt ilyen, hogy pozitív lett, de mégsem volt baba, ezért nagy a bizonytalanság. Segítsetek!!

Legjobb válasz: Egyébként elsõ sorban a budai oldal, azon belül is a XI. vagy az I. kerület lenne jó, de bárhova elmegyek ha kell.

A kérdező hozzászólása: Egyébként elsõ sorban a budai oldal, azon belül is a XI. vagy az I. kerület lenne jó, de bárhova elmegyek ha kell.
Mikor a teszt pozi, az orvos nem lát még semmit. Maximum nyh. megvastagodást, amibõl aztán bármi lehet.
igen, pont ez a baj, hogy hiába mész, semmit nem fog még látni menjetek el nyugodtan nyaralni, kezeld úgy, hogy babád lesz, tehát vigyázz magadra, ne most kezdj el hegyet mászni vagy búvárkodni és majd mész dokihoz, ha véget ért a nyaralás jó pihenést!
Ha sürgõs, akkor nyugodtan menj be a Róbert Klinikára. 13.kerület! Ott mindig van ügyeletes orvos, nagyon alaposan megnéznek, csak ajánlani tudom õket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Oda is telefonáltam és most dilemmában vagyok. 25 000 Ft lenne a vizsgálat, de itt azt írtátok, hogy még úgysem lehetne konkrétan megállapítani a terhességet. Vajon érdemes elmenni és kifizetni, vagy csak ablakon kidobott pénz lenne, mert úgy sem tudnának biztosat mondani.
Kidobott pénz.

Rendes nőgyógyász nőt keresek Budapesten, aki olcsón (vagy akár ingyen, mert jófej) végzi az általános éves vizsgálatot. Kit ajánlotok?

Félreértés ne essék, találtam már nagyon rendes, fiatal férfi nőgyógyászt, de sajnos vidéken, most meg már nem ott lakom és nem járok arra, sok bunkó 80 évessel meg nem kívánok több rossz tapasztalatot szerezni. Ez azért mégiscsak a ...m, na.:) (-Úgyhogy szégyenlős is vagyok, amiatt keresek már csak nőt)

Legjobb válasz: Szia! Igaz nem nõ, de én évek óta Dr. Turcsányi Attilához járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és ha minden jól megy akkor nála is fogok szülni. :) A XVI. kerületben rendel, de van magánrendelõje is! Sok sikert!

Szia! Igaz nem nõ, de én évek óta Dr. Turcsányi Attilához járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve, és ha minden jól megy akkor nála is fogok szülni. :) A XVI. kerületben rendel, de van magánrendelõje is! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Akkor hát még mindig várom a tippeket..:) (mert ez itt férfi is, meg nekem nagyon a város túlsó fele..)
Ingyen nõgyógyászt sajnos nem tudok ajánlani. Nõit igen: Dr Cseh Erika, Dr Kocsis Éva jut most eszembe. Minden kórházban van egy-két nõi nõgyógyász, nézd meg a hozzád legközelebbi kórház honlapját, és ott keress szülészeti- nõgyógyászati osztályt. Ha megtaláltad a nõi nõgyógyászt, az osztályon megmondják a mobilját, és megkérdezheted, mennyiért vállal téged ilyen témában a magánrendelésén. Vagy megkérdezheted az osztályt felhívva azt is, hogy mikor rendel az illetõ az ambulancián, és oda bemész. Gondolom a szûrést megcsinálják, és ott nem szokás pénzt kérni/elfogadni. Az elõzõ válaszolóhoz meg meg kell jegyeznem: az semmit nem jelent, hogy a nõgyógyászati vizsgálatokon milyen veled a doki, ebbõl nem lehet egyenesen következtetni arra, hogy milyen stílusban vezeti a szüléseket. Persze az ügy azért bonyolult, mert ha már az ember lánya egyszer "oda"enged valakit, akkor nem szeret kísérletezni. (Még fogorvost is nehezen vált az ember.) Nem úgy vagyunk felépítve lelkileg meg testileg sem. Sok sikert! Igyekezz a vizsgálattal, az éves szûrés nagyon fontos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!