Találatok a következő kifejezésre: Budapesten olyan megbízható, (26 db)

Ivartalaníttatni szeretném fiú kutyusomat. Kit ajánlanátok budapesten, olyan megbízható állatorvost, aki tényleg jó szakember? Kb mennyiért csinálná meg (25 kilós kutyusról van szó)?

Legjobb válasz: Szia! Én Dr. Héthársi Zoltánt tudom ajánlani. A rendelõje címe: XV. Hõsök útja 3/a Dr "S" állatorvosi rendelõ. Vedd fel a kapcsolatot a Zöld Zebra állatvédõ egyesülettel, õk szoktak szervezni ivartalanítási akciót. Eléthetõség: http://www.zoldzebra.hu/page.php?220 Legendi Jutka, 30/447-64-92. Egy ivartalanítás 10.000. - 20.000. forint között van. Üdv: tomi.amstaff angelinastaff.atw.hu

Szia! Én Dr. Héthársi Zoltánt tudom ajánlani. A rendelõje címe: XV. Hõsök útja 3/a Dr "S" állatorvosi rendelõ. Vedd fel a kapcsolatot a Zöld Zebra állatvédõ egyesülettel, õk szoktak szervezni ivartalanítási akciót. Eléthetõség: http://www.zoldzebra.hu/page.php?220 Legendi Jutka, 30/447-64-92. Egy ivartalanítás 10.000. - 20.000. forint között van. Üdv: tomi.amstaff angelinastaff.atw.hu
igen, õ staff mix! szerencsés, sikerült kifognia egy értelmes, állatbarát, felelõsségteljes gazdit, aki nem szaporítja és viszi el fedezni, mert "Fike már annyira szeretné", hanem átgondolja a dolgokat és ivartalaníttatja(amivel megelõzi a here-és prosztata rákot is!!)!!! bárcsak minden gazdi így gondolkodna!!gratulálok!!! üdv.: 2 ivartalanított kutyus gazdija
Szia! Küldtem emailt. Még próbáld meg õket: http://amstaffrescue.com/ Üdv: Tomi. http://angelinastaff.atw.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Néztem a zöld zebrán, sajnos most pont nincs akció, viszont lány kutyusunk is van, aki most kezdett tüzelni, szóval muszáj. Az elsõ válaszolótól kérdezem, mert látom, hogy jártas a témában, milyen keverék kutyus lehet(kép linkelve), mert õt az illatos útról hoztuk, és annyian kérdezik, hogy milyen fajta, de nem nagyon tudok mit mondani...Talán staff mix lehet, nem tudom... http://kepfeltoltes.hu/090313/P1010390_www.kepfeltoltes.hu_...
Helló! A Zöld Zebra a jövõ héten indít új akciót! A honlapon legkésõbb szombaton fenn lesznek a részt vevõ dokik. De ha most tüzel, akor így csak egyetlen doki van, aki megmûti, amúgy meg kell várni, míg elmúlik plusz kb. 2 hét ahhoz, hogy bárki vállalja a mûtétet. Ha nagyon sürgõs, akkor írj egy mélt a [email protected] címre, megadom, hogy hova viheted tüzelve is.
Hülye vagyok, bocsi! bnem tudom, miért gondoltam, hogy tüzel, újra olvasva látom, hogy kan. :) Amúgy kb. 6 ezer lesz az akcióban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket, végülis nem oda vittük, mert közben egy ismerõs ajánlott mást közelebb(nem járok kocsival), a negyedik kerületben, Dr.Csikós Károlyhoz mentünk, 15 ezer volt gyógyszerestül altatással, mindennel együtt, azóta kétszer voltunk ellenõrzésen, egy forintot nem fogadtak el, pedig volt vérvétel is, és emellett olyan szakértelemmel és emberséggel találkoztam, mint eddig még egy állatorvosnál sem.Itt tényleg az állatokért tesznek mindent, nem a pénzért...Szóval ezek után csak ajánlani tudom mindenkinek.(elviszem a csajszi kutyámat is ivartalaníttatni hozzá ezek után..) http://www.mancsok.hu
A kérdező hozzászólása: http://mancsok.hu/
Nem tudom, de akkor szólj(atok) nekem is!
Szia! Ha eddig nem sokra jutottál az orvosok gyóygszeres kezeléseivel, akkor esetleg érdemes lenne a gyógynövényeket kipróbálnod, mellé természetes antibiotikumként a propoliszt.Ezekbõl is minõségit, amiknek orvosi hátterük is van.Jobbulást!


Hol lehet olyan csirkét kapni Budapesten, amely megbízhatóan "szabadtartásos" vagy bio?

Nem szeretnék olyan húst enni, ami ketreces tartásból származik. Igazából csak csirkehúst eszem, azt is ritkán. Tudtok ajánlani olyan helyeket ahol kaphatok ilyen húst? Azért vagyok bizalmatlan, mert sokszor hallottam már ,hogy például a piacon a nénikék a tojással trükköznek..lemossák a kódot és úgy árulják,mintha ők "termelték" volna otthon, kertben. :(

Legjobb válasz: A tojást nem kertben termelik... és a kódot sem lehet lemosni. amúgy mindenhol drága, így a "nénikéknek" sem lenne értelme fáradozniuk csalással. próbálkozz a multiknál is kapható "tanyasi" csirkével, de, ha bizalmatlan vagy, akkor semmi értelme. menj el egy tanyára, alaposan nézz körül, válaszd ki a kapirgáló tikok valamelyikét, és vágasd el torkát, pucoltasd meg a gazdájával.

A tojást nem kertben termelik... és a kódot sem lehet lemosni. amúgy mindenhol drága, így a "nénikéknek" sem lenne értelme fáradozniuk csalással. próbálkozz a multiknál is kapható "tanyasi" csirkével, de, ha bizalmatlan vagy, akkor semmi értelme. menj el egy tanyára, alaposan nézz körül, válaszd ki a kapirgáló tikok valamelyikét, és vágasd el torkát, pucoltasd meg a gazdájával.
A kérdező hozzászólása: Nem konyhakertre gondoltam..mamám is az udvarban tartja õket és sokszor ülnek nénik a piacon pár darab tojással. Sajnos olyanoktól hallottam ezt a lemosós dolgot, akik piacoznak és csinálják ezt :/
A kérdező hozzászólása: Mondjuk az utolsó mondatod miatt végképp elment a kedvem a hús fogyasztástól. Lehet tényleg más alternatívát keresek és nem eszek többet húst. Köszönöm a válaszodat!

Tudtok olyan MEGBÍZHATÓ hangszerboltot Budapesten, ahol vesznek is hangszert?

Lenne egy szintim, amit el szeretnék adni, ezért szeretnék olyan helyet, ahol vesznek is be, és lehetőleg legyen megbízható, amit esetleg mások ismernek itt.

Budapesten tudtok olyan megbízható helyet, ahol vállalnak Simson kerék centírozást?

Ha igen, akkor mennyibe kerül, és pontosan hol van? öszi!

Legjobb válasz: Nincsenek külön Simson kereket centírozó mûhelyek, nem nagyon érné meg:D Amúgy nem hiszem el, hogy google segtségével nem találtál legalább EGY mûhelyt... http://kekhold.hu/?page=content&content_id=2 http://www.motorgumishop.hu/szolgaltatasok.html http://robogószervíz.hu/kapcsolat/ Ez csak három abból a csilliómillióból, amit kidob a keresõ. Ha nincsenek kinn árak akkor hívd fel õket, idõpontot mindenképpen egyeztetned kell majd, szóval úgyis kell telefonálnod.

Nincsenek külön Simson kereket centírozó mûhelyek, nem nagyon érné meg:D Amúgy nem hiszem el, hogy google segtségével nem találtál legalább EGY mûhelyt... http://kekhold.hu/?page=content&content_id=2 http://www.motorgumishop.hu/szolgaltatasok.html http://robogószervíz.hu/kapcsolat/ Ez csak három abból a csilliómillióból, amit kidob a keresõ. Ha nincsenek kinn árak akkor hívd fel õket, idõpontot mindenképpen egyeztetned kell majd, szóval úgyis kell telefonálnod.
A kérdező hozzászólása: pont ezért írtam ki a kérdést, hogy ne a google által talált dolgokat nézegessem, hanem esetleg valaki ajánl helyet, ahova jár, ismeri, megbízik benne...... :) Mindenesetre köszönöm.

Tud nekem ajánlani valaki Budapesten olyan gasztroenterológus orvost, aki megbízható és tud magánrendelésen béltükrözést csinálni? Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat?

Legjobb válasz: Bar regi a kerdes, hatha segithetek valakinek a valaszommal. Dr. Papp Jánost szivbol tudom ajanlani, nagyon kedves, profi es emberseges orvos. A Semmelweis egyetemen tanit es dolgozik, de van maganrendelese is, ahol ha jol tudom vegez beltukrozest. En a korhazban voltam nala, de teljesen megvoltam elegedve a korulmenyekkel. Az arat a honlapjan megtalaljatok. Jo egeszseget kivanok mindenkinek!

Bar regi a kerdes, hatha segithetek valakinek a valaszommal. Dr. Papp Jánost szivbol tudom ajanlani, nagyon kedves, profi es emberseges orvos. A Semmelweis egyetemen tanit es dolgozik, de van maganrendelese is, ahol ha jol tudom vegez beltukrozest. En a korhazban voltam nala, de teljesen megvoltam elegedve a korulmenyekkel. Az arat a honlapjan megtalaljatok. Jo egeszseget kivanok mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Neked is volt már béltükrözésed? Mennyire kellemetlen, mire számíthatok?

Ismer-e valaki Budapesten olyan varrónőt, aki precízen, türelmesen varr ( nem spórolja meg a próbákat), vagy alakít át ruhákat, és megbízható (p. Nem lopja a ruhaanyagot )?

Tudom, hogy nehzet kérdeztem, de hátha mégis ismer valaki ilyent. : )

Legjobb válasz: Aki eleve így áll hozzá,hogy ellopják az anyagát,az varrja meg saját maga!!!!!!Ne keresgéljen,hanem menjen el pszihiáterhez,mert gyógyításra szorul a bizalmatlanságával.

Aki eleve így áll hozzá, hogy ellopják az anyagát, az varrja meg saját maga!!!!!!Ne keresgéljen, hanem menjen el pszihiáterhez, mert gyógyításra szorul a bizalmatlanságával.

Budapesten van olyan megbízható ember aki vissza tud vinni az előző életembe hipnózissal? Mennyibe kerül kb? Veszélyes?

Régóta szeretném kipróbálni, de nem tudom merre keressek megbízható embert aki vissza tud vinni, illetve az ára is érdekelne, hogy egyáltalán megtehetem e anyagilag!?

Legjobb válasz: Ha gondolod keress fel egy pránanadist, pesten sokan vannak. Õk is foglalkoznak hasonlóval, utaztatás a neve. Az ára miatt nem kell aggódnod :)

Ha gondolod keress fel egy pránanadist, pesten sokan vannak. Õk is foglalkoznak hasonlóval, utaztatás a neve. Az ára miatt nem kell aggódnod :)
Csak kifejezetten gyógyító céllal, súlyos esetben teszik ezt. Aki komolyan ért hozzá, az csak úgy, valami kíváncsiságból föltett kérésre nem fog visszavinni. Nem véletlenül van elrejtve elõttünk a múlt életek sokasága. Lehet, olyan lelkiismereti súly telepedne ránk, amit nem tudnánk elviselni. Ki tudja, hány háborúban, hányszor és kiket öltünk, kínoztunk, üldöztünk, nem lehetetlen, van elég példa a történelembõl. A lelkünk tudja ezt ontosan, és tanul belõle. Az agyunknak nem szerencsés tudni ezt.
Kedves elõzõ! Az elsõ válaszoló vagyok. Köszönöm, hogy kifejtetted azt, amit nekem is illett volna hozzátennem, csak nem értem rá. Kedves kérdezõ! Utaztatás csak 18 éves kortól lehet, és kizárólag egy adott probléma feltárására. Kirándulás célzattal nem fogják elvállalni.
ha eléggé megfizetsz, én olyan életedbe viszlek vissza, amilyenbe csak akarod :) (mondjuk elõbb bizonyítani kellene, hogy a lélekvándorlás létezik - no, ez az, ami eddig senkinek nem sikerült)
elsõ válaszolónak: Bizonyítsd be h nem létezik!!!!
A kérdező hozzászólása: De nem szeretném kifejteni, errõl még névtelenül sem szívesen beszélek.Ne haragudj! Viszont azt nem értem, hogy annyi mindenki mondja, hogy visszavitték az elõzõ életébe pedig ok se volt rá, egy csomó híresség, ha ez ilyen szabályokhoz kötött, akkor õket hogy? Nem kötözködni akarok, csak kivi vagyok :)
nem tudom miért akarnál visszemenni elõzõ életeidbe, én nem tartom jó ötletnek mert nem véletlenül vagy ott ahol vagy és éled azt az életet amelyiket éled.
de gond:P nyugodtan kifejthetnéd így névtelenül
A kérdező hozzászólása: Problémám akad elég, okom is lenne, ha nem gond nem fejtem ki, illetve bõven elmúltam már 18! :) Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, segítsgéget!
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek köszönöm, hogy válaszolt :) A másodiknak, meg hogy nem erre voltam kíváncsi!!!És minden ilyen ember kíméljen, aki nem tudja a másikat tiszteletben tartani!Köszönöm! Jöhetnek még tippek! :)
nem elsõnek hanem másidiknak bocsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!