Találatok a következő kifejezésre: Budapesten melyik rendelő a (7 db)

Budapesten melyik 4D-s rendelő a legalaposabb? Melyiket ajánljátok?

Mikor készülnek a legjobb képek?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Sziasztok! Tudom, hogy kérdésre nem illik kérdezni, de a Baross utcai alatt a klinika alagsorában lévõ Ultrahangot értitek, vagy a klinikával szemben lévõ rendelõt. Az alagsoriba van idõpontom, mert a dokim ezt ajánlotta. Ha ennyire rosszak a tapasztalatok akkor én is máshová megyek.
A kérdező hozzászólása: Igen, döntöttem a 4D Genesisbe fogok bejelentkezni!!!!! Köszönöm mindenkinek!!!!!
Nekem is a 4D Genesis jött be!!! Majdnem egy órán át vizsgált a doktor néni, aki egy tünemény volt, ráadásul nyitvatartás után is fogadott, mert úgy értünk rá a párommal. Voltam a Barossban is, ott 18 perc volt a vizsgálat egy mogorva nõcivel. Üdv 21 hetes kismami
Szia. Nekünk a 4D-Genesis nagyon tetszett! 1 órás volt a vizsgálat, 40perces DVD, egy csomó állókép CD-re írva és egy általunk választott fénykép, 12000 ft. Megyek 28-hetesen is mert korrektek voltak és nagyon aranyosak! A páromat megkávéztatták, egy egész kosár csokoládét toltak elém, szóval mint egy hercegnõvel úgy bántak velem! Nem túl nagy hely, de nagyon barátságos és a leglehetetlenebb idõpontban is fogadnak! A Márta pedig egy angyal és iszonyúan jól csinálja! Címük:Bp.1026 Lotz Károly u. 14 Tel: 0613927050 vagy 06302284444 Remélem tetszeni fog. Ja és a Baross utcaival nagyon vigyázz onnan a tesóm sírva jött ki! Üdv 25 hetes kismama
A Barossban nekünk kb 16 perc volt a felvétel, és nagyon alapos volt a nõ, kedves is. Mindent elmondott mi micsoda, meghallgattuk a kis szívét, mindenét megmutogatta. Kaptunk egy fekete-fehér képet meg dvd-t meg vittünk videokazettát és arra is felvették.
A kérdező hozzászólása: Tudsz esetleg elérhetõséget megadni az Uzsokiban, ahol konkrétan tudok érdeklõdni? Köszönöm
Szia én a 30.héten voltam, az Uzsokiban, Kovács Katinál. Õ nagyon alaposan megnézett, 3/4 órát bent voltunk és ott csak 8000 Ft. tudom ajánlani! 28-32 héten a legjobb én azt hallottam. Addigra már picit kikerekedik és grimaszol is, stb... nagyon édi volt! Kaptunk képeket is, meg dvd-t. Mi vittük, õ csak rávette. 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem az alaposságot, mert ahol én voltam ott még 12 percet sem nézte a doki és 11 ezret fizettem. Ez Fehérváron volt.
Szerintem nincs semmi gond a Baross utcai 4D-s uh-val. És velem a nõ is nagyon kedves volt!! Egyébként annyit hozzá fûznék hogy a 40 perces meg 1 órás uh nem jó a babának... Max 25 percig lehet uh-gal nézni mert fél óra után nagyon felmelegszik a magzatvíz. De persze ez is biztos hozzáállás kérdése vagy nem tudom. Nem akarok okosabb lenni a dokiktól de én így tudom!

Mit tegyek ha vidéken van az orvosunk de a lányom beteg és Budapesten lakunk? Ilyenkor melyik ügyelet vagy háziorvosi rendelő fogad?

Várom mielöbbi válaszaitokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: Az orvosotok, ha körzeti rendelõben van, kijelölnek helyettest, ahova lehet menni. Hívd fel a rendelõt.

Az orvosotok, ha körzeti rendelõben van, kijelölnek helyettest, ahova lehet menni. Hívd fel a rendelõt.
Ha van TB-betegbiztosítása, akkor MINDENHOL kötelesek ellátni!Amugy meg Budapesten nagyon sok állami Rendelõ van.De az lesz a legjobb, ha telefonon felhívod, azt amelyik a legközelebb van...persze, semmi közöm hozzá.


elvileg van, gyakorlatilag nem biztos, hogy mûszakilag megoldató
ha mégis megoldható, nem biztos, hogy a távfûtõ cég megengedi.
Nincs. A társasházakról szóló törvény, a társasház szabályzata, a helyi építési (v. településrendezési) szabályzat, valamint a távhõszolgáltatóval kötött szerzõdés az irányadó. (Ellehetetlenítheti a maradókat és/vagy a szolgáltatót. Tehát vagy együtt váltok le, vagy sehogy. A távhõszolgáltató sem fogja szélsõséges esetben egy lakásért fenntartani a drága infrastruktúráját.)
:)

Melyik a legprofibb rendelő Budapesten, ahol a legnormálisabb módon végeznek ivartalanítást?

Annyit tudok egyenlőre, hogy ha nem muszáj, nem távolíttatnám el a méhet. Csak amit feltétlenül szükséges. Hallottam "kulcslyuk" módszerről, stb. Tudnátok ezzel kapcsolatban felvilágosítást adni? Rá fogok keresni mindenre amit írtok, és utánajárok a dolgoknak alaposan. Egészen pontosan tények érdekelnek magával a műtéttel kapcsolatban. Minél kisebb stressznek szeretném kitenni a kutyám (szuka) és minél simább, fájdalommentes felépülést várok el.

Legjobb válasz: ha már mûtteted, akkor az a legjobb, ha minden el van távolitva. Én az ivarérés utáni ivartalanitást pártolom. Valamint nem az akciókat nézném, hanem ahhoz az orvoshoz vinném, akiben maradéktalanul megbizom. Még a szukák is meglepõen könnyen viselik a mûtétet, hamar regenerálódnak.

ha már mûtteted, akkor az a legjobb, ha minden el van távolitva. Én az ivarérés utáni ivartalanitást pártolom. Valamint nem az akciókat nézném, hanem ahhoz az orvoshoz vinném, akiben maradéktalanul megbizom. Még a szukák is meglepõen könnyen viselik a mûtétet, hamar regenerálódnak.
Igaz, hogy Budapestet kérdezted, én mégis irok egy "vidéki" rendelõt:) DR. Siver László Érd. Évek õta csak õt engedem a kutyáimhoz nyulni, pár hónapja a 9 éves szukámat ivartalanitotta, folyamatos csendes tüzelés miatt. 10 órakor volt a mûtét, délután már labdázni akart kimenni a kutya:) )))
Nekem nagyon sokan dr Makai Pétert ajánlották, a 16. kerületben praktizál a Minivet rendelõben. Mi hozzá fogunk menni.
Lehet kérni idõpontot kimondottan a Pétertõl is.
Igen, csak nem minden mûtétet a Peti végez, hanem vannak ott még 3-an. Na most nem biztos, hogy pont hozzá kerül.
Megjegyzem Makai doktornál éppen ivartalanítási akció van december valameddig :) Rajta kívül pedig még egy csomó más dokinál is, a zöld zebránál kell érdeklõdni.
:)
Akkor Makai, szabi után, esetleg ivartalanítási holtszezonban, ha létezik olyan. :-)
a Makai egy profi orvos, és szebész, de mióta a menhelyeknek futószalagon végzi az ivartalanitást, eléggé szétszórt lett.
Szlovák út, Minivet, Makai dr, ahogy az elõzõ is mondta.
Nállam õk a favoritok profizmusban http://www.primavetrendelo.hu/ A méh eltávolítását gondold át, beszélj errõl a dokival is. A benmaradt méh a késõbbiekben betegégek forrása lehet, legrosszabb esetben el is rákosodhat.
A kérdező hozzászólása: Abban viszont egyet értünk, kedves elsõ, hogy mindenképp megvárom az elsõ tüzelést, (vagy még többet) illetve míg teljesen kifejlõdik a kutya. Annál hamarabb semmiképp nem végeztetnék ilyen beavatkozást, az õ érdekében. És tényleg nem az olcsóság számít, hanem a hozzáértés, tapasztalat, profizmus, megbízhatóság. Igazából meg sem csináltatnám a mûtétet. Viszont a kutyám nehezen bírna ki heteket csak pórázon, kutyás társaság nélkül "elszeparálva". Ezért döntök mûtét mellett, majd a jövõben.
A kérdező hozzászólása: Belvárosi Állatorvosi rendelõ, valaki volt esetleg ott, mûtéten? Azt tudom, hogy a dokik jó fejek, és tényleg szeretik az állatokat, legjobb tudásuk szerint látják el õket. Érdekelnének tapasztalatok ilyen téren is.
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, csak petefészket távolíttatjuk el. Nem az akciókat néztem, hanem a kérdés ez volt: Melyik a legprofibb, legkorszerûbb rendelõ budapesten? Nem azért csak petefészket, mert az gondolom, hogy az olcsóbb, hanem feleslegesnek tartom, hogy több szervét eltávolítsák, mint amennyi szükséges. Én ebben hiszek. Remélem lesz válasz a kérdésemre. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

A kérdésem a szmog rendelettel kapcsolatos! Mit tudtok arról, hogy budapesten a szmogriadó elrendelésekor, melyik övezet tiltott a "környezetszennyező " kocsiknak?

Csak mert a média egész budapest területét kommunikálja, a szmogrendeletben viszont, csak a Hungária krt. -on belüli rész van lehatárolva hivatalosan?! Mi a véemyényetek a szmogriadóról, annak tükrében, hogy a szmog kb 95%-ban nem közlekedési eredet?, hanem fütési eredet??

Legjobb válasz: "hogy a szmog kb 95%-ban nem közlekedési eredetû, hanem fütési eredetû?" Nettó hülyeség. A szállópor értéke kiemelkedõen magas, ez több forrásból is keletkezik. Egyik eleme a közlekedés. Azt nem mondhatod vészesetben, hogy ne fûtsön senki, fagyjanak meg otthon, azt viszont igen, hogy az életben egyszer BKV-val menjenek dolgozni, és ne autóval.

"hogy a szmog kb 95%-ban nem közlekedési eredetû, hanem fütési eredetû?" Nettó hülyeség. A szállópor értéke kiemelkedõen magas, ez több forrásból is keletkezik. Egyik eleme a közlekedés. Azt nem mondhatod vészesetben, hogy ne fûtsön senki, fagyjanak meg otthon, azt viszont igen, hogy az életben egyszer BKV-val menjenek dolgozni, és ne autóval.
Lehet én avgyok a hülye de én éjszakára pont hogy alacsonyabb hõmérékletet szoktam beállítani, mert alváshoz nem kell olyan meleg...
A kérdező hozzászólása: Igen, így van! Este otthon vannak az emberek, napközben meg nem! A vegyestüzelésû kazánok nem mennek maguktól, mint a gázosak! De hagyjuk ezt a vitát, mert meddõ, inkább legyen igazad! A lényege a kérdésemnek az úgy is más volt. Mégpedig az, hogy mít tudtok a szmogrendelet kapcsolatos behajtási övezet határáról?
Ja, és nappal nem fûtenek, csak éjszaka igaz?
A kérdező hozzászólása: Biztos igazad van, mert én nem tanultam eleget, és buta vagyok hozzád képest! Azért a helyedben a vagdalkozás helyett utánna néznék máskor, mielõtt leszolom a másikat. Miskolc eláll az esõ, szél sincs, 18 óra 25%, egész éjszaka szélcsend és nincs esõ sem (de ez mindegy is, mert úgysem befolyásolható), reggelre 200%. Szerinted mitõl? Budapest ugyanez, az összes lehetséges helyen fával, szeméttel, szénnel, meg ami van fütenek. Ez a gázár már nem éri meg, aki teheti mással füt!Idõkép.hu!
"akkor nézd meg az idõkép. hu-n az aktuális szmogtérképet, este van úgy hogy szinte tökéletes a levegõ, reggelre szennyezett." Az a helyzet, hogy ennek meteorológiai mitsem fûtési okai vannak, de neked úgyis feleselegesen magyarázná az ember...
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondhatom, hogy ne fütsenek, de azért még nem kell az autósokat megszivatni cserébe! Azt viszont mondhatnák, hogy gázár támogatás, távfütés támogatás, tömegközlekedés fejlesztés. És mégsem!
A kérdező hozzászólása: Ha baromságnak tartod, akkor nézd meg az idõkép. hu-n az aktuális szmogtérképet, este van úgy hogy szinte tökéletes a levegõ, reggelre szennyezett. Nézz utánna, ne legyél "sötét" zöld!
Az alapkérdés a behajtási határról szólt, erre válaszolna valaki?
Fûtési eredetû??? Pesten szinte mindenhol gázzal fûtenek, abból meg nem lesz szmog. Ez baromság úgy ahogy van.
A kérdező hozzászólása: Ez vegyes tüzelés esetén úgy müködik, hogy aki elõször hazaér az begyújt, s addig megy a fütés, amig fennt vannak, lefekvés elõtt még egyet raknak a tûzre, és visszafojtják a levegõt, hogy ne égjen le túl hamar! Ha valaki felébred este az is rak rá, ha nem akkor vagy vacogosan ébrednek, vagy ha úgy van beállítva és van gáz, akkor bekapcsol a gázfütés, és nem hagyja kihülni a lakást. Ennek az eredménye kedvezõtlen idõjárás(szél, és esõhiány) esetén, hogy reggelre nem jó a levegõ. Biztos, h a közlekedés is számít, de eltörpül a hatása a fütés mellett. Nálunk csak nyáron lehetne a közlekedésre fogni a szmogot, de ha három év távlatába visszaemlékszel, csak fütési szezonban volt kérdés a szmog. Tavaly is így volt, meg tavaly elõtt is. Nézz utánna, ha nekem nem hiszed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!