Találatok a következő kifejezésre: Budapesten melyik kórházban végeznek (3 db)

Budapesten melyik kórházban végeznek mammográfiai vizsgálatot beutalóval?

Beutalóval mennék, mert a területileg illetákes Miskolcra nem tudtam elmenni, temetés miatt. Azt mondták, hogy decemberben telefonáljak id?pontért. Amit már csak jöv?re tudnak elvégezni. Mivel a családban volt mellrák, minden évben mennem kell. De így kimaradna ez az év. Hova tudok menni?

Legjobb válasz: Szerintem bármelyikben.

Szerintem bármelyikben.

Budapesten melyik állami kórházban végeznek térítés ellenében plasztikai műtétet? A plasztikai beavatkozás egy nagy hasi műtét helyének (cukorbetegség miatt nagyon csúnyán gyógyult) a szebbé tétele miatt lenne fontos.

Legjobb válasz: Szerintem a Honvéd kórházban csinálnak ilyet,legalábbis nekem ott végeztek egy bõrnövedék eltávolitást,gondolom hegkorrekciót is végeznek. Róbert Károly körút. Az én plasztikai sebészem Dr.Debreczeni Béla volt.Bár látom elég rég tetted fel a kérdést,lehet h azóta már megoldódott a dolog :)

Szerintem a Honvéd kórházban csinálnak ilyet, legalábbis nekem ott végeztek egy bõrnövedék eltávolitást, gondolom hegkorrekciót is végeznek. Róbert Károly körút. Az én plasztikai sebészem Dr.Debreczeni Béla volt.Bár látom elég rég tetted fel a kérdést, lehet h azóta már megoldódott a dolog :)

Budapesten melyik a legjobb klinika/kórház, ahol abortuszt végeznek? Az orvosok nővérkék nem trógerek, és oda is figyelnek, ha már pénzt kapnak!

Nem vagyok kíváncsi a hurrogó irományokra! Gyógyszer mellett lettem terhes! A páromat ismerve, lesz*rná a fejem úgy két évig, megcsalna stb. Szüleim külföldön. Úgyhogy elnézést minden magzatvédőtől, hogy így döntöttem! (5 hetes)

Legjobb válasz: Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.

Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Igen 27 vagyok...
A Péterffyben voltam 2 éve, azt nem ajánlom.
Igaz, hogy õk Szlovákia, de határ-közeli. http://mediklinik.com/hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!