Találatok a következő kifejezésre: Budapesten keresek megbízható (45 db)

Budapesten keresek megbízható, természetes szülés párti szülész- nõgyógyászt?

Nagyon megköszönöm, ha tudnátok segíteni. Bárhol, csak ne az Uzsokiban, a Péterfyben és ne a Szent Imrében. Magánklinika is szóba jöhet. Fõleg hálás lennék, ha írnátok pár szót a dokiról.

Legjobb válasz: Két orvost tudok javasolni: Az egyik dr.Herczegh Szabolcs a Róbert Klinikáról.Róla nagyon sok mindent lehet régebbrõl olvasni,de elég ha felmész a klinika facebook oldalára és látható,hogy mennyien kedvelik.Én is nagyon,hosszú éveken át tartó vérzés zavaromat hozta helyre,majd két gyerkõcöt szültem nála,gátvédelemmel,vízben vajúdva,abszolút természetesen,úgy ahogy elterveztem.Nála jobb nõgyógyászt nem tudok mondani,pedig 8-10 évvel ezelõtt vérzés zavarommal nagyon sok orvost végigjártam. A másik dr.Csermely Gyula a Szent Istvánban(vagy a Maternityben is lehet nála szülni).Õ szintén természetes szülés párti,Rózsakert Medical center igazgatója,uh specialista,tesóm 1 éve szült nála.

Két orvost tudok javasolni: Az egyik dr.Herczegh Szabolcs a Róbert Klinikáról.Róla nagyon sok mindent lehet régebbrõl olvasni, de elég ha felmész a klinika facebook oldalára és látható, hogy mennyien kedvelik.Én is nagyon, hosszú éveken át tartó vérzés zavaromat hozta helyre, majd két gyerkõcöt szültem nála, gátvédelemmel, vízben vajúdva, abszolút természetesen, úgy ahogy elterveztem.Nála jobb nõgyógyászt nem tudok mondani, pedig 8-10 évvel ezelõtt vérzés zavarommal nagyon sok orvost végigjártam. A másik dr.Csermely Gyula a Szent Istvánban(vagy a Maternityben is lehet nála szülni).Õ szintén természetes szülés párti, Rózsakert Medical center igazgatója, uh specialista, tesóm 1 éve szült nála.
A János Kórházban Szuromi doktor is az, állítólag ott õ az egyik legjobb gátvédelem párti. Azért csodákat nem lehet várni, mert maga a kórház még nem állt rá teljesen erre a szemléletre. Nekem is õt mondta a saját János KH-as orvosom, ha akkor indult volna be a szülés, míg õ szabin van pár napot. Tehát az orvosok is elismerik õt egymás között. (Végül nekem sajnos császár lett magas egyenes állás + arctartás miatt, amit nem vettek észre korábban az orvosok, így búcsút mondhattam a természetes szülésnek örökre, mert a korom miatt nem vállalhatok több babát. Nem tudom, Szuromi észrevette volna-e, de ha másik orvost keresnék, én õt választanám.) Amúgy érdemes orvost nézni a Szent Istvánban is, de ott nem ismerek senkit. De annak a kórháznak is igen jó híre van ilyen téren.
dr.Lengyel Mária-Szent István kórház

Budapesten keresek megbízható állatklinikát kedvező árakkal?

Nagyon meg vagyok ijedve, mert a kutyám emlőjében találtam egy nagyon kemény csomót, ami nemrég még nem volt ott, tehát gyorsan nő! Nem fáj neki, nem érzékeny, de ez félelmetes! 6 éves szuka, nincs ivartalanítva. Szinte biztos vagyok abban, hogy műtét lesz a vége, de csak 50.000 forintot tudok most előteremteni, így olyan klinikát keresek, hol ennyiért mindent meg tudnak csinálni. Segítenétek? Nyilván fő szempont a megbízhatóság, de ennél több most nincs.

Legjobb válasz: Én is vagy az óbudai vagy a békásmegyeri rendelõt ajánlanám. Békáson a fent említett Schalkház István felesége és fia dolgozik, orvos családról van szó. Nem rossz hely, mondjuk lehet nem ott nézetnék meg nagyon speciális eseteket, de amit leírtál szerintem nem lehet annyira egyedi, ritkán elõforduló dolog. A rendelõ nem nagy szám, konkrétan egy panel alján lévõ picike hely, de sokan járnak hozzájuk. Pontos árlistával nem tudok szolgálni, de ilyen téren biztos lehetsz benne, hogy nem húznak le. Egyszer a kutyám kapott bõrgomba elleni vakcinákat, pluszban (ingyen) beadtak neki egy vitaminos injekciót is, kinyomták a bûzmirigyét. Legutóbb csak bûzmirigyet nyomtunk ki, sajnos a kutyámnak gyakran kell, 1000Ft-ot fizettem, de megnézte a szívét, fülét, szemét is. Amikor oltást adattunk be, akkor is kaptunk hozzá ajándékba féreghajtót. Sok nyugdíjas jár hozzájuk és tényleg nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embert. Ez a békási: http://www.allatorvosbekasmegyer.hu/allatorvosi-szolgaltatas.. Az óbudai: http://www.allatorvosobuda.hu/orvosaink.html

Én is vagy az óbudai vagy a békásmegyeri rendelõt ajánlanám. Békáson a fent említett Schalkház István felesége és fia dolgozik, orvos családról van szó. Nem rossz hely, mondjuk lehet nem ott nézetnék meg nagyon speciális eseteket, de amit leírtál szerintem nem lehet annyira egyedi, ritkán elõforduló dolog. A rendelõ nem nagy szám, konkrétan egy panel alján lévõ picike hely, de sokan járnak hozzájuk. Pontos árlistával nem tudok szolgálni, de ilyen téren biztos lehetsz benne, hogy nem húznak le. Egyszer a kutyám kapott bõrgomba elleni vakcinákat, pluszban (ingyen) beadtak neki egy vitaminos injekciót is, kinyomták a bûzmirigyét. Legutóbb csak bûzmirigyet nyomtunk ki, sajnos a kutyámnak gyakran kell, 1000Ft-ot fizettem, de megnézte a szívét, fülét, szemét is. Amikor oltást adattunk be, akkor is kaptunk hozzá ajándékba féreghajtót. Sok nyugdíjas jár hozzájuk és tényleg nem az a céljuk, hogy lehúzzák az embert. Ez a békási: http://www.allatorvosbekasmegyer.hu/allatorvosi-szolgaltatas.. Az óbudai: http://www.allatorvosobuda.hu/orvosaink.html
A kérdező hozzászólása: ja, és 18 kg-s keverék kutya.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet az ivartalanítási akcióra. igazából eddig mindig az altatás miatt féltem a legjobban, és ezért ha már szegényt meg kell vágni, nem bánnám, ha túllennénk mindenen.
bocs, csak azt nem írtam, hogy az akciós árhoz fel kell venni a kapcsolatot a zöld zebrával! de a linken minden le van írva.
sajnos már nem emlékszem az árára, a legfrissebb élményem is 6 évvel ezelõtti... de ha az ivartalanítást a legolcsóbban szeretnéd, kereshetsz olyan helyet, ahol van épp ivartalanítási akció, ezek tényleg kedvezményes árak, itt találod az állatorvosok listáját: http://gallery.site.hu/u/kardosszilvi_001/egyesulet/plakatok..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! az ivartalanítások árát le tudnád nekem írni? csak azért, hogy tudjam viszonyítani.
én jártam már a primavetben ügyeleten, 18.000-ért teljesen félre kezelték a kutyámat, szóval én azt nem ajánlom, persze ez biztos bárkivel elõfordulhat, de szerintem kimondottan drága volt. én már nem bp-en élek, de ott még pesttõl is átjártam óbudára a san marco utcai állatorvosi rendelõbe dr Schalkház Istvánhoz, nagyon korrekt, mindig jól diagnosztizált, 3 kutyát is ivartalanítottam ott évek során, volt olyan kutyám, most lusta vagyok felsorolni, de idõs kutyámat õ mentette meg annak idején felismerve a szívbetegségét, szóval õt ajánlani tudom. Ugyanitt rendel Sárkány doktor is, õt viszont nem ajánlom! a rendelõ nem valami csilli-villi, talán ezzel összefüggésben az árak viszont emberiek.
A kérdező hozzászólása: nembaj, igy is sokat segítettetek, felhivogatom õket, de várok még ajánlásokat!
a 17. kerületirõl sajnos nem :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm! árakról tudtok mondani valamit?
most hétfõn voltunk itt ultrahangon, nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom http://www.allatorvos17.hu/
Az árakat nem tudom mennyire kedvezõek, de a Primavet nagyon jó mi komolyabb esetekben csak oda megyünk. http://www.primavetrendelo.hu/
A kérdező hozzászólása: Budapest sem fontos, a vonzáskörzet is jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a San Marco utcai tippet, tényleg nagyon jók :) Dr. Schalkház kezeli az ebemet, mindent megcsinál - fogkõleszedés, daganateltávolítás, ivartalanítás - baráti áron. Megérte utazgatni oda.

Budapesten keresek megbízható (és jó áron dolgozó) kőművest, aki el is szállítja ami marad a munka végén. Ki tud segíteni?

Külön van a konyhánk az étkez?t?l, a közte lév? falat szeretnénk egy bárpulttá alakítani.

Legjobb válasz: olci58 bt. 06-20-439-0846

olci58 bt. 06-20-439-0846
Én tudok nagyon megbízható embert, ha még érdekel írj üdv

Budapesten keresek megbízható, szimpatikus nőgyógyászt. Javaslatok?

Most költöztem Pestre a páromhoz, a korábbi orvosom vidéki, így újat kell keresnem.

Legjobb válasz: Ha magánrendelést keresel akkor Dr. Ungár Lászlót ajánlanám,a Váci úton rendel.Nagyon lelkiismeretes és jó orvos,engem már 2 éve kezeltek félre egy fertõzés miatt,mindenféle orvos mindenfélét felírt,de õ volt az EGYETLEN aki rájött,hogy nm is az a bajom.Felírt egy gyógyszert és láss csodát,2 hét alatt el is múlt.A múlt héten pedig cisztával mûtött,nagyon meg vagyok elégedve,szépen összevarrta a sebeket,utána érdeklõdött a hogylétem felõl,nagyon barátságos.

Ha magánrendelést keresel akkor Dr. Ungár Lászlót ajánlanám, a Váci úton rendel.Nagyon lelkiismeretes és jó orvos, engem már 2 éve kezeltek félre egy fertõzés miatt, mindenféle orvos mindenfélét felírt, de õ volt az EGYETLEN aki rájött, hogy nm is az a bajom.Felírt egy gyógyszert és láss csodát, 2 hét alatt el is múlt.A múlt héten pedig cisztával mûtött, nagyon meg vagyok elégedve, szépen összevarrta a sebeket, utána érdeklõdött a hogylétem felõl, nagyon barátságos.
Dr. Gyõry Attila, Újpest. Édesanyám nála szült kétszer is, én is hozzá járok, és a húgom is. Nagyon jó fej, korrekt, és vakon bízom benne. Nem szoktam magam kellemetlenül érezni, vagy feszélyezve. Elbûvölõ ember. http://www.egeszsegvilag.hu/orvos/gyry-attila-dr
Ha nõi nõgyógyászt keresel akkor tudok küldeni néhányat priviben.
A kérdező hozzászólása: Az eddigi orvosom nõ volt igen, lehet szívesebben is maradnék nõnél továbbra is. :) Köszönöm, ha küldesz párat!
Szia! Dr Varga-Horgosi Ágnes. Nagyon kedves, fiatal 35 éves dokinõ. Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky kórházban vezeti le a szüléseket, a 10.és 17.kerületi sztk-ban is rendel tb alapon, de van magánrendelése is a 2.kerületben, a Mammut bevásárló központnál. Ha érdekel írj privit, és adok elérhetõséget. 31 hetes kismama.
Azt nem írtad, hogy nõt keresel, de akkor Dr.Bábinkszi Ágotát javaslom, elképesztõen kedves, figyelmes és megértõ, ráadásul a szakmájában is kiváló.Egyszer volt hozzá szerencsém, egyébként a doktor úrhoz járok, mert õ mûtött meg és hozzá jobban kötõdöm.A doktornõ is a Váci úton rendel, ha gondolod privátban megadom a számot. 1.voltam

Budapesten keresek lelkiismeretes, megbízható nõgyógyászt, aki szülést is vállal és bármikor elérhetõ telefonon. Kit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Magánkórház is lehet? Ha igen,akkor dr.Bardóczy Zsolt!3 gyereket szültem nála,megbízható,lelkiismeretes,nagyon jó orvos!

Magánkórház is lehet? Ha igen, akkor dr.Bardóczy Zsolt!3 gyereket szültem nála, megbízható, lelkiismeretes, nagyon jó orvos!
Ajanlanam Dr. Nyulasi Gabort. Nekem o volt a dokim es ha barmi kerdesem volt eltudtam erni. Tavaly nyaron strandon voltunk es abban az idoben nem tudtam mehetek e a medencebe. Igy felhivtam es megkerdeztem.Volt olyan, hogy nem ertem el es o vissza is hivott.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Dr Koós Hutás Piroska .Van magánrendelõje is egyébként a Sote -ban dolgozik.Elérhetõ kedves iszonyúan odafigyel.A magánrendelése nem olcsó viszont az ultrahangon bárki veled lehet bent mint a vizsgálatokon is.Odafigyel a fertõzéses problémákra megtesz mindent amit csak lehet!!Engem a külföldi nyaralása alatt felhívott, hogy mi van velem .Neki köszönhetem , hogy sikerült babát szülnöm.A szülés alatt végig ott volt utána naponta többször bejött hozzám és nem kellett pénzt adnom a szülésre .Többünknek ez a véleménye.Bár a magárrendelésére sokan járnak ahogy nõtt a pocim úgy vettek elõre az utolsó hetekben már azonnal behívtak és ott a rendelõben végezték az nst a köldökzsinór vizsgálatot és megúsztam az amiocentézist is mert minden teszt elvégzésére lehetõség van.Mi kiszámoltuk a párommal és ha a kórházban kellett volna ülöm órákat várni a vérvételekre az ultrahangra ha nemtudtam volna elérni állandóan sokkal többe került volna.A kicsit a hatodok heti ellenõrzésen szintén megnézte szóval nagyon rendes volt!!

Budapesten használt-telefon üzletet keresek, megbízhatót. Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mi legyen megbízható? Használtcucc? Az sosem az, de még sokszor a gyári sem, a garanciát meg kikerülik mindenre hivatkozva.. Megoldás? Nem kell drága telefon! Eldobható párezres vackok a jók amúgy is. Nálam egy ilyen érintõképernyõs vacak az elsõ eséséig élne kb.. Vagy amíg a zsebemben agyon nem nyomom a kijelzõjét a slusszkulcsommal!

Mi legyen megbízható? Használtcucc? Az sosem az, de még sokszor a gyári sem, a garanciát meg kikerülik mindenre hivatkozva.. Megoldás? Nem kell drága telefon! Eldobható párezres vackok a jók amúgy is. Nálam egy ilyen érintõképernyõs vacak az elsõ eséséig élne kb.. Vagy amíg a zsebemben agyon nem nyomom a kijelzõjét a slusszkulcsommal!
Elõzõ: mindent elmondtál, csak azt nem amit kérdezett! Ha mindenképpen értelmetlen tanácsokat akarsz osztogatni, légyszíves, ne ide irkálj! Az elsõ leejtésrõl, meg a slusszkulccsal szétnyomásról annyit, hogy a Samsung Champ telefonom 3x esett le, és kutya baja!

Keresek Budapesten jó, megbízható nőgyógyász doktornőt. Tudtok esetleg ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Dr. Bakó Erika. Rendel magánorvosként is (Bem utca - tel: 336-1111), de az Auróra utcai rendelõben is tudsz tõle idõpontot kérni. Nagyon megbízható, rendes, aranyos. Nem bántam meg, hogy váltottam és õt választottam.

Dr. Bakó Erika. Rendel magánorvosként is (Bem utca - tel: 336-1111), de az Auróra utcai rendelõben is tudsz tõle idõpontot kérni. Nagyon megbízható, rendes, aranyos. Nem bántam meg, hogy váltottam és õt választottam.
Én dr Lengyel Máriához járok, most hirtelen rágugliztam, és ezt találtam: http://www.maximanet.hu/index.php?fid=14&id=10&szid=2064 nagyon kedves, turelmes, ami fontos, hogy naprakész, megbízható, sok nõismerõsöm ajánlotta, én is csak ajánlani tudom. A 4/6os vonalán a Mcwart (hu, nem tudom hogy irjak pontosan a megállót) ligetnél van a magánrendelése, én eddig még csak magánrendelésen voltam nála.

Budapesten keresünk beltéri ajtókat. Ismertek megbízható helyet elérhetõ áron?

3 normál méretû ajtó (ezekkel nem is lenne gond), de 2 egyedi megoldás kellene, helyszûke miatt. A két egyedibõl az egyik egy zajmentes harmonika ajtó lenne (ritkán csukott helyiség, konyha), a másik valami toloajtós megoldás, mert szekrény mögé csúszna be, nincs hely nyíló ajtónak (hálószoba). Szóval nem vagyunk egyszerû esetek. :) Ismertek türelmes, jó szakembert, aki ezt meg tudná nekünk oldani nem csillagászati összegért?

Legjobb válasz: Még csak annyit, hogy rengeteg internetes oldalt végignéztem, de nincs 50.000.- forintunk egy darab beltéri ajtóra, még akkor sem, ha az szuper minõség, hisz ez 5 ajtó esetén már 250.000.- Ennyiért komplett helyiségeket újítottunk fel tavaly. Szóval valami barátibb ár/megoldás kellene :$

A kérdező hozzászólása: Még csak annyit, hogy rengeteg internetes oldalt végignéztem, de nincs 50.000.- forintunk egy darab beltéri ajtóra, még akkor sem, ha az szuper minõség, hisz ez 5 ajtó esetén már 250.000.- Ennyiért komplett helyiségeket újítottunk fel tavaly. Szóval valami barátibb ár/megoldás kellene :$
Ha normálist akarsz akkor fizetned kell.
A kérdező hozzászólása: Na igen. Ezt én is tudom, minden téren így van. De ha nem engedheted meg magadnak, és nincs a lakásban egyetlen darab ajtó sem, akkor a kevésbé szuper minõség is jó, csak el tudd választani a szobákat, nem? Bocs, de attól, hogy igényeim lesznek, még pénzem nem lesz több.
IOtt van néhány ajtó: [link] Lehet kapni festetlen MDF ajtókat már 12-15 ezer környékén, hagyományos farostlemez ajtókat 10 ezertõl szerte az országban. (Bár ezeket inkább vidéki tüzépeken kell keresni). Én Kerepesrõl hoztam a nyílászárókat. [link]

Bölcsességfog kihúzásához keresek megbízható hozzáértő szakembert Budapesten. Tud esetleg valaki ajánlani egyet?

Magán is lehet.

Legjobb válasz: http://www.artmedic.hu/Fogaszat_Szajsebeszet.html Itt nézz körül. Barátnõm náluk volt még 2 éve és nem panaszkodott rájuk, neki is egy rokon ajánlotta és nagyon jók ott. Egyik munkatársam is náluk volt õ más ok miatt, és neki is szépen rendbe rakták a fogát.

http://www.artmedic.hu/Fogaszat_Szajsebeszet.html Itt nézz körül. Barátnõm náluk volt még 2 éve és nem panaszkodott rájuk, neki is egy rokon ajánlotta és nagyon jók ott. Egyik munkatársam is náluk volt õ más ok miatt, és neki is szépen rendbe rakták a fogát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!