Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol venni mély (14 db)

METRO
IKEA. Szerintem az átlátsó üvegtányérjuk elég mély, mi is szeretjük.
Ha kitartóan keresel, akkor a tesco auchan és társainál is találsz ilyet.Mi is ott vettünk étkészletet.De ha csak magunk vagyunk, akkor van két mûzlistálunk, és abból szoktunk levesezni.nem lötyög ki belõle, ha egy decinél többet szeretnénk enni.Illetve az ilyen szószos, fõzelékes egytálételek is remekül fogyaszthatók belõle.A legtöbb helyen lehet venni tányérokat darabban is, ha a pénztárcád megengedi, akkor azt vedd meg, mert ott tényleg mélyek a tányérok.
Kimész a köbányai bazárba és ott lehet különbözõ tálakat, tányérokat sõt egész készletet venni. Nagyon szépek és mikrozhatóak az ára is megfelelõ.

Djarum Black cigit pontosan hol és melyik helyen lehet venni jelenleg BudapesteN?

Legjobb válasz: akármelyik dohányboltban találsz,de nem olcsó

akármelyik dohányboltban találsz, de nem olcsó


Budapesten hol lehet Curaprox-os fogkfét venni? Melyik gyógyszertárba?

Legjobb válasz: sok helyen néztem, azért kérdeztem, de végül a budaörsi Auchan gyógyszertárjában ráleltem.

A kérdező hozzászólása: sok helyen néztem, azért kérdeztem, de végül a budaörsi Auchan gyógyszertárjában ráleltem.
Rossmannban, vagy a forgalmazó Sager Dental Kft. webshopjában, vagy ott találsz patikakeresõt, hogy melyik patikákban kapható.

Hol, melyik kerületben érdemes Budapesten lakást venni befektetési céllal?

Legjobb válasz: Bárhol, ahol jó a közlekedés és kicsi a balhé esélye, és viszonylag olcsón tudod kiadni (a bérlõk azért bérelnek általában, mert kevés a pénzük és nincs máshova menniük, illetve sok a diák, akik meg többen szoktak bérelni, tehát a több szobás - lehetõleg külön nyíló szobás - lakások a nyerõk). Ebbõl a szempontból jó a 15. 14. 4. kerület, a belvárosba fõleg diákok költöznek, hogy közel legyen az egyetem, a családok nem szeretik, mert zajos és szennyezett, ha diákoknak célzod az albérletet, akkor egyetemekhez közeli ingatlan a nyerõ, 11. 9. 1. 5. 6. 7. kerület, a 8. kerületben kiváló a közlekedés, de nem biztonságos.

Bárhol, ahol jó a közlekedés és kicsi a balhé esélye, és viszonylag olcsón tudod kiadni (a bérlõk azért bérelnek általában, mert kevés a pénzük és nincs máshova menniük, illetve sok a diák, akik meg többen szoktak bérelni, tehát a több szobás - lehetõleg külön nyíló szobás - lakások a nyerõk). Ebbõl a szempontból jó a 15. 14. 4. kerület, a belvárosba fõleg diákok költöznek, hogy közel legyen az egyetem, a családok nem szeretik, mert zajos és szennyezett, ha diákoknak célzod az albérletet, akkor egyetemekhez közeli ingatlan a nyerõ, 11. 9. 1. 5. 6. 7. kerület, a 8. kerületben kiváló a közlekedés, de nem biztonságos.
Hát nem jó most befektetési céllal

Hol lehet kézipoggyász méretű táskát olcsón venni Budapesten? 55x40x20 cm. És melyik adat mire vonatkozik?

Azt írják: 55x40x20 cm, kerékt?l fogantyúig.

Legjobb válasz: Az 55 cm magasság, ha állva nézzük a bõröndöt. Azt nem tudom, hogy Bp-en hol kapni, talán a Samsonite boltokat kellene megnézni. A Ryanair oldalán lehet rendelni kabinméretû Samonite-ot.

Az 55 cm magasság, ha állva nézzük a bõröndöt. Azt nem tudom, hogy Bp-en hol kapni, talán a Samsonite boltokat kellene megnézni. A Ryanair oldalán lehet rendelni kabinméretû Samonite-ot.
Samsonite, belvárosban, ha sok pénzed van (3 kinai pacokon vagy az Ázsia centerben ha kevés.
ez lemaradt Samsonite 30.000 tõl felfelé kínai 3.000 tõl felfelé
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... marad a kínai. :-)
A kérdező hozzászólása: pl. nyúl, csibe, tojás
Praktikerbe vagy OBI-ba láttam. De nem tudom most megmondani melyikbe. Vagy hobbiboltban tuti találsz ilyesmit! Szinte minden plázában van 1hobbibolt.
"Százforintos", és "egyeurós" boltokban. Itt az Alföldön a "slobo" diszkontban van.
Media markt. Úristen de beírod a netre és kiad 2189123812312812331 találatot.
A kérdező hozzászólása: Úristen! beütöd a neten oszt mindegyik webáruház...... menj fel a media markt honlapjára és ha találsz ott mp3 lejátszót akkor linkeld be..... nagyon köszönöm a segítséged.... ja és kösz az ajánlást ha már ennyire tudod
Vaterát ajánlom, netes piactér, van ott új is, meg kicsit használt is, ha olcsót akarsz, akkor szerintem ott érdemes, persze ha ragaszkodsz a Mediához, akkor vedd meg ott, csak lehet, hogy ugyanazt olcsóbban is megkapod netes piactéren vagy webáruházban. Azoknál is át lehet venni személyesen.

Katy Perry Budapesti koncertjére hol, hogyan lehet jegyet venni? Lehet neten is? Melyik oldalon?

Köszi!

Legjobb válasz: http://www.livenation.hu/artist/katy-perry-tickets

Már el is kelt :) )
Már biztos rég megvetted a jegyet, de ha még nem, vagy valakit érdekel, van 3 db eladó jegyem a 2010. Október 1.-i Budapesti Katy Perry koncertre. Féláron!!! Azaz 13.900, helyett 7.000, -ért!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!