Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol venni (1419 db)

Budapesten hol lehet venni "Halal" hust? Halal hus: amit a muzulmanok fogyasztanak.

Legjobb válasz: SZia, Hogy pontosan hol lehet, azt sajnos nem tudom, de Budapesten a Gellért tér és a Móricz Zsigmond tér között a Bartók Béla úton van egy imaház, ahol nagyon segítõkész emberek vannak, õk el tudják magyarázni, merre és mit tudsz vásárolni. Vagy a Karinthy Frigyes útnál van egy szír bolt. Õk is mindent tudnak :)

SZia, Hogy pontosan hol lehet, azt sajnos nem tudom, de Budapesten a Gellért tér és a Móricz Zsigmond tér között a Bartók Béla úton van egy imaház, ahol nagyon segítõkész emberek vannak, õk el tudják magyarázni, merre és mit tudsz vásárolni. Vagy a Karinthy Frigyes útnál van egy szír bolt. Õk is mindent tudnak :)
Budapesten több helyen is lehet halal húst kapna. Például a Karinthy úton a 6-os Budafoki út nevû megállójában, a Belgrád rakparton vagy a József utca 54-ben.
Ott ahova vidékrõl szállítják a döghúst (fertõzött disznó, veszett kutya, agyhártya gyulladásos marha...).
Kohinoor Bazár Az üzletben választékában muszlim vágású friss halal húsok, csirke, borjú, bárány, félkész fagyasztott kebabok, tikkák, samosak, nannok, és különleges kulfik (fagylalt) is megtalálhatóak. Magyarország legnagyobb, közel 200 nm-es muszlim boltja. CÍM: 1085 József krt. 23. (Blaha Lujza térröl 2-3 perc) TELEFON: 061-787-9105 0620-436-0872 EMAIL: [email protected] WEBOLDAL: kohinoorbazar.kohinoorétterem.hu
TÖRÖK ÉLELMISZER ÉS HÚSÜZLET 1082 Budapest, Baross utca 109 Nyitva:élelmiszerüzlet: minden nap: 08:00-20:30 húsbolt:hétfõtõl péntekig:08:00-19:30 vasárnap:08:00-18:00 A már évek óta üzemelõ és felújított élelmiszer üzletünk közvetlen szomszédságában húsboltot nyitottunk. Mindig friss, csirke, marha, borjú és bárány halal vagasú, minõségi tanusítvánnyal rendelkezõ húsokkal, valamint elõre fûszerezett, pácolt húsokkal, köftékkel, kívánság szerinti elkészítéssel várják török és magyar henteseink Önöket! Budapesten GARANTÁLTAN a legolcsóbban. Megrendelést is felveszünk. Informació:06/30/6303970 06/30/4323511

Budapesten hol lehet qz automba tolótetőt illetve napfénytetőt venni és beszerelni?

Minőségi,garanciás céget keresek,akik be tudják epiteni a kocsimba ..

Legjobb válasz: a netten nem találtam ! hol tudok venni és majd hova menyek beszerelni ? akar egy linket ..koszi

A kérdező hozzászólása: a netten nem találtam ! hol tudok venni és majd hova menyek beszerelni ? akar egy linket ..koszi
"a netten nem találtam" http://idegen-szavak.hu/nett

Szeretnék venni egy egykerekü biciklit ( mononciklit ) lehetőleg olcsón. Budapesten hol lehet venni legolcsóbban új egykereküt? Nem trükközni, csak menni vele

Legjobb válasz: Lehetõleg oldal címet, vagy sima címet is adhattok hogy hol lehet kapni olcsón. Elõre is köszi.

A kérdező hozzászólása: Lehetõleg oldal címet, vagy sima címet is adhattok hogy hol lehet kapni olcsón. Elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: Úgyis jó, hogyha használt, de újszerû állapotban legyen lehetõleg.
Szia! Érdeklõdni szeretnék, hogy sikerült-e találnod olcsón monociklit és ha igen hol, engem is érdekelne :)
A kérdező hozzászólása: Igen, sikerült sportapro-n. Azt ajánlom ha komoly a szándék, akkor egy komolyabb egykereküt vegyünk mert nehéz eladni a kezdõ egykereküket.


Budapesten hol tudok ilyen kis aranyos chihuahua (csivavát) venni?

Menhelyeken vannak ilyenek ??? Mennyibe kerülnek ?? Budapesten hol vannak menhelyek???

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a kérdésedbõl kitûnik, hogy tipikusan olyan ember vagy, akinek nem szabadna kutyát tartania. "Jajj de édesek, hol lehet ilyet venni? Ingyen is van?" Így szoktunk vásárolni cipõt, mobilt, függönyt, bármit, de kutyát NEM! Attól még, hogy kicsi és édes, attól még õ is csak egy kutya, akinek kutya szerû igényei vannak! Ha menhelyrõl fogadod örökbe, akkor ráadásul jó eséllyel problémás kutyu, tehát kb elsõ utadnak a kutyaiskolába kell vezetnie! Alaposan gondold át kérlek, mielõtt egy leszel azok közül akik azért vesznek kutyát, mert cuki, és félreneveled, majd lepasszolod, mert agresszív. A kutyatartás komoly felelõsséggel jár, és sokszor sokba is kerül. Gondolj csak arra, hogy pl ma reggel munka/suli elõtt szívesen sétáltál volna a parkban? Vagy a hétvégén szívesen kutyáztál volna a szabadban?

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a kérdésedbõl kitûnik, hogy tipikusan olyan ember vagy, akinek nem szabadna kutyát tartania. "Jajj de édesek, hol lehet ilyet venni? Ingyen is van?" Így szoktunk vásárolni cipõt, mobilt, függönyt, bármit, de kutyát NEM! Attól még, hogy kicsi és édes, attól még õ is csak egy kutya, akinek kutya szerû igényei vannak! Ha menhelyrõl fogadod örökbe, akkor ráadásul jó eséllyel problémás kutyu, tehát kb elsõ utadnak a kutyaiskolába kell vezetnie! Alaposan gondold át kérlek, mielõtt egy leszel azok közül akik azért vesznek kutyát, mert cuki, és félreneveled, majd lepasszolod, mert agresszív. A kutyatartás komoly felelõsséggel jár, és sokszor sokba is kerül. Gondolj csak arra, hogy pl ma reggel munka/suli elõtt szívesen sétáltál volna a parkban? Vagy a hétvégén szívesen kutyáztál volna a szabadban?
http://tucsi.gportal.hu/gindex.php?pg=13448217 Itt nezz korul. Lehet, hogy nem egybol fogsz talani menhelyen, de megeri varni.
Akkor jó, de ez a kérdés nagyon hirtelen felindulásnak tûnt, és hirtelen felindulásból sosem szabad kutyát magadhoz venni. Azt meg ne gondold, hogy kevesebb a gond velük, õ sokkal kevésbé simulékony, mint egy Labrador, ráadásul sokan nagyon mellényúlnak, mert azt gondolják, hogy egy ilyen kiskutyát nem kell annyira megnevelni, hizsen mivel kicsi nagy bajt nem tud csinálni, meg ha valami nem tetszik, majd odébb teszed egy mozdulattal. Nagyon sokan esnek abba hibába, hogy kiskutyákat nem kell megnevelni, és épp ezért szörnyen nehéz a dolgunk nekünk nagy kutyásoknak. Én pl épp ezzel küzdök, hogy megtanítsam a kutyámnak figyelmen kívül hagyni a örjöngõ pincsiket, meg az ölbõl támadó csivavákat (pont most találkoztunk eggyel). PEdig ugye teljesen jogos, hogy ilyen esetben visszaszóljon, hiszen nyilván rangban alatta áll egy ilyen kis törpe, jó, hogy szíve szerint megmutatná neki hol a helye. De ne haragudj, nem akartam belebeszélni a dolgodba, vegyél nyugodtan csivit, csak kérlek nevelj belõle a földön négy lábon közlekedõ kutyaként viselkedõ okos kutyát :)
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem így van.. volt egy Labradorom.. csak meghalt.. és azzal nyílván több baj van mint egy ilyen kis kutyával. úúgyhogy ne ítélj el csak egy kérdés megfogalmazása alapján... én igenis szeretem a kutyákat és tudom hogy, hogy kell velük bánni !!!
Szia. A szüleimnek van eladó, 3 db, nagyon édesek és virgoncak, 9 hetesek. Csepelen laknak. Ha érdekel akkor írd meg az e-mail címemre az elérhetôséged. A bátyám csinált képeket is, e-mail-en eltudom küldeni neked. [email protected] Szió
Vigyázz, hogy honnan veszel kutyát, csivavából nagyon sok a szaporító! http://olcsokutya.uw.hu/
A kérdező hozzászólása: nem muszáj fajtiszta. :)
Elso vagyok. http://www.chihuahua.hu/arvak.htm Itt van telefonszam is, ok biztos tudnak tanacsot adni.
Hát menhelyen nem hiszem, hogy nagy esélyed lenne fajtatiszta csivavát találni, de azért nézz utána. Amúgy beírod a google-be hogy "csivava eladó" és kidob kismillió hirdetést rá.

Budapesten hol lehet divatos és minőségi napszemüvegeket venni? Hol van nagy választék? Vidéki vagyok.

El?ször is azért kérdezem, mert vidéki vagyok és majd pár hét múlva megyünk fel és célirányosan szeretnék menni, nem szeretném a napot keresgéléssel tölteni.

Legjobb válasz: Hát ne haragudj, de ha annyira jó minõségû napszemüveget akarsz venni, akkor nem hiszem, hogy 20.000 alatt találsz normálisat. A MANGO-ban, HCM-ben, New Yorkerben is vannak napszemüvegek, de azt nem tudom, hogy azok mennyire jók a szemednek. azok olyan 3-4-5 ezer Ft körül vannak.

Hát ne haragudj, de ha annyira jó minõségû napszemüveget akarsz venni, akkor nem hiszem, hogy 20.000 alatt találsz normálisat. A MANGO-ban, HCM-ben, New Yorkerben is vannak napszemüvegek, de azt nem tudom, hogy azok mennyire jók a szemednek. azok olyan 3-4-5 ezer Ft körül vannak.
H&M bocsánat
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi. Hát nekem volt egy astor eyewear napszemüvegem az kb. 7 ezer forintba kerül. Az tökéletes volt minden másban ugyanúgy fájt a szemem. Csak sajnos eltörött. Azért gondoltam, hogy már ilyen árban is lehet kapni normálisat. De ha sikerül akkor áldozok rá többet is, és köszönöm a tippet.

Budapesten hol lehet Whey protein -t venni?

testépítés, edzés, diéta, táplálék, kaja, étel

Legjobb válasz: Kb egymillió helyen, plázák, bevásárlóközpontok, hipermarketek, táplálékkiegészítõ szaküzletek, sportboltok, bioboltok. Elég nagy kihívás nem találni ilyen üzletet Budapesten.

Kb egymillió helyen, plázák, bevásárlóközpontok, hipermarketek, táplálékkiegészítõ szaküzletek, sportboltok, bioboltok. Elég nagy kihívás nem találni ilyen üzletet Budapesten.

Hol tudok Budapesten törpenyulat venni? Mennyiért?

Legjobb válasz: http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kisemlos-ragcs.. itt van egy pár budapesti, az ár megoszlik :D keresgélj :)

http://www.expressz.hu/allat-noveny/haziallat/kisemlos-ragcs.. itt van egy pár budapesti, az ár megoszlik :D keresgélj :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Budapesten hol van olyan bolt, ahol tudok venni tartásjavító hevedert?

Mindenhol kerestem valami hevedert, vagy ilyesmit, amivel kier?szakolhatom magamból az egyenes tartást, de nem találtam egy budapesti boltot sem. Nem tudtok egyet? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.

Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnézem.

Hol lehet Budapesten gekkót venni olcsóbb kivitelben?

Legjobb válasz: Hello olyan nincsen hogy legolcsóbb mivel vannak budapesten tenyészetek és ott minden gekko külön fajnak számit és mindegyik olcsóbb egy kicsit!

Hello olyan nincsen hogy legolcsóbb mivel vannak budapesten tenyészetek és ott minden gekko külön fajnak számit és mindegyik olcsóbb egy kicsit!
kistekibe vettem nappaligekkót de drága volt 14ezer, + hüllõs fénycsõ 5ezer, szal összesen 20 rugó aztán meg is lógott a gekkóm a lakásban, és nem tudom megfogni :) Olyan gyorsan fut a falon. Persze kajálni olykor visszamegy a terráriumába :) De már nem zárom be, had mászkáljon. Ez most egy mozgó falidísz :) http://xn--mir-ina.hu/gekko_a_falon.jpg
1 másodperc alatt felrohan 4 méter magasra a falon :)
Kisteki állatkereskedés , szal itt vettem: http://kisteki.andocsi.hu/gyikok.php


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!