Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol vízben szülni (2 db)

Budapesten hol lehet vízben szülni?

Legjobb válasz: Hogy kifejezetten szülni hol lehet vízben az nem tudom. De azt igen, hogy az Istvánban van alternatív szülõszoba. Vajúdni lehet kádban.... Sok sikert és grat a babához.

Hogy kifejezetten szülni hol lehet vízben az nem tudom. De azt igen, hogy az Istvánban van alternatív szülõszoba. Vajúdni lehet kádban.... Sok sikert és grat a babához.
A Bajcsyban is van fürdõkádas alternatív szülõszoba, de szerintem csak vajúdni lehet benne, arról nem hallottam, hogy szülni is abban lehetne.
Úgy tudom, hogy Magyarországon csak vajúdni lehet vízben, kitolni nem.

Hol lehet vízben, gátvédelemmel szülni Budapesten?

Legjobb válasz: elvileg szülni a tv értelmében nem lehet vízben Magyarországon, vajúdni lehet csak, a szülés elõtt ki kell jönni a vízbõl. DE! Több olyan kórház is van, ahol sok a "véletlenül" vízben született baba, mert nem kergetik ki a szülõ nõt a kádból. A Szt. Imrében is így van, csak ajánlani tudom õket. A gátvédelemben is nagyon jók, tapasztalat. Érdeklõdj utána, hogy kik az alternatívos dokik, szülésznõk, mert nem mindenki "komálja" a vízben vajúdást ott sem.

elvileg szülni a tv értelmében nem lehet vízben Magyarországon, vajúdni lehet csak, a szülés elõtt ki kell jönni a vízbõl. DE! Több olyan kórház is van, ahol sok a "véletlenül" vízben született baba, mert nem kergetik ki a szülõ nõt a kádból. A Szt. Imrében is így van, csak ajánlani tudom õket. A gátvédelemben is nagyon jók, tapasztalat. Érdeklõdj utána, hogy kik az alternatívos dokik, szülésznõk, mert nem mindenki "komálja" a vízben vajúdást ott sem.
A kérdező hozzászólása: Esetleg te tudsz valakit ott ajánlani aki alternatívos?
írtam privit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!