Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol vízben (15 db)

Budapesten hol lehet vízben szülni?

Legjobb válasz: Hogy kifejezetten szülni hol lehet vízben az nem tudom. De azt igen, hogy az Istvánban van alternatív szülõszoba. Vajúdni lehet kádban.... Sok sikert és grat a babához.

Hogy kifejezetten szülni hol lehet vízben az nem tudom. De azt igen, hogy az Istvánban van alternatív szülõszoba. Vajúdni lehet kádban.... Sok sikert és grat a babához.
A Bajcsyban is van fürdõkádas alternatív szülõszoba, de szerintem csak vajúdni lehet benne, arról nem hallottam, hogy szülni is abban lehetne.
Úgy tudom, hogy Magyarországon csak vajúdni lehet vízben, kitolni nem.

Budapesten hol tudok RO (fordított ozmózis), vagy egyéb módon tisztított vizet venni?

Legjobb válasz: Leginkább készüléket tudsz vásárolni, RO vizet nem hiszem hogy palackoznak. Én ezt a céget ajánlom: http://www.tmarkt.hu/pages/Default.aspx?p=4&id=13335

Leginkább készüléket tudsz vásárolni, RO vizet nem hiszem hogy palackoznak. Én ezt a céget ajánlom: http://www.tmarkt.hu/pages/Default.aspx?p=4&id=13335
Igen, ásványvíznak hívják - egyéb módon tisztított.
Szerintem olvass utána: tiszta-viz.hu


Hol árulják Budapesten a vízóra tároló szekrény nyitóját (egy négyszögletes csövecske)?

Legjobb válasz: Csak azért írok, mert még nem jött válasz: nézd meg szerelvényboltban. Különben meg nem lehet nehéz csinálni egyet.

Csak azért írok, mert még nem jött válasz: nézd meg szerelvényboltban. Különben meg nem lehet nehéz csinálni egyet.

Budapesten hol van a Dunának olyan szakasza, ahol a partról könnyű vízbe esni?

Legjobb válasz: Bárhol a budai oldalon ha kimész a szélére

Bárhol a budai oldalon ha kimész a szélére

Budapesten hol van olyan bolt, ahol batikolós festéket árulnak? A pórra gondolok, amit forró vízben kell feloldani. Létezik belőle bordós-lila szín is?

Mennyire tartós az így kapott szín?

Legjobb válasz: Rendes háztartási vegyszerboltban, festekboltban is szokott lenni, tartós, de batikolas utan rogton ecetben állva kell hagyni, az fixalja a szint. Elso 1-2 alkalommal még nem mertem mással összemosni, kicist eresztett a szín, de azutan mar nem.

Rendes háztartási vegyszerboltban, festekboltban is szokott lenni, tartós, de batikolas utan rogton ecetben állva kell hagyni, az fixalja a szint. Elso 1-2 alkalommal még nem mertem mással összemosni, kicist eresztett a szín, de azutan mar nem.
Szia! Mindkét honlapon ott a pesti boltjaiknak a címük, ahol személyesen is tudsz venni batikfestéket! hobbymuvesz.hu kreativhobby.hu Üdv egy viszonteladójuk!
Azért azt tudd, hogy festekboltban joval olcsobb, én 20 Ft-ért vettem zacskojat lejarat elott, de teljes áron 50 Ft. :)

Hol lehet Budapesten Voss vizet venni?

Legjobb válasz: VI. kerületi Culinarisban!!! 6. kerület Hunyadi tér, az Oktogontól 4 perc séta, a Terror háza magasságában.

VI. kerületi Culinarisban!!! 6. kerület Hunyadi tér, az Oktogontól 4 perc séta, a Terror háza magasságában.

Budapesten hol van olyan strand, ahol lehet ugrálni a vízbe?

a 3mas metróhoz közel ha van rá lehet?ség

Legjobb válasz: Az Árpád hidnál van a Dagály.Nem tudom hogy ott lehet e ugrálni de az nagyon jó. Vagy a Margit szigeten ott a Palatinus.Nyugatiból megy a 26os busz.Annál nincs jobb:D:D

Az Árpád hidnál van a Dagály.Nem tudom hogy ott lehet e ugrálni de az nagyon jó. Vagy a Margit szigeten ott a Palatinus.Nyugatiból megy a 26os busz.Annál nincs jobb:D:D
A kérdező hozzászólása: A palatinuson lehet ugrálni?
nyugatiból nem megy most a 26-os, mert a hídról nem lehet ráhajtani a szigetre. besétálva se nagy távolság. azt nem tudom, hogy ugrálni lehet-e, de van 3 csúszda:D

Hol lehet vízben, gátvédelemmel szülni Budapesten?

Legjobb válasz: elvileg szülni a tv értelmében nem lehet vízben Magyarországon, vajúdni lehet csak, a szülés elõtt ki kell jönni a vízbõl. DE! Több olyan kórház is van, ahol sok a "véletlenül" vízben született baba, mert nem kergetik ki a szülõ nõt a kádból. A Szt. Imrében is így van, csak ajánlani tudom õket. A gátvédelemben is nagyon jók, tapasztalat. Érdeklõdj utána, hogy kik az alternatívos dokik, szülésznõk, mert nem mindenki "komálja" a vízben vajúdást ott sem.

elvileg szülni a tv értelmében nem lehet vízben Magyarországon, vajúdni lehet csak, a szülés elõtt ki kell jönni a vízbõl. DE! Több olyan kórház is van, ahol sok a "véletlenül" vízben született baba, mert nem kergetik ki a szülõ nõt a kádból. A Szt. Imrében is így van, csak ajánlani tudom õket. A gátvédelemben is nagyon jók, tapasztalat. Érdeklõdj utána, hogy kik az alternatívos dokik, szülésznõk, mert nem mindenki "komálja" a vízben vajúdást ott sem.
A kérdező hozzászólása: Esetleg te tudsz valakit ott ajánlani aki alternatívos?
írtam privit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!