Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol olyan szüléselőkészítő tanfolyam ahol (1 db)

Budapesten hol van olyan szüléselőkészítő tanfolyam ahol megtanítják pld a helyes légzést meg mindeféle hasznos dolgot?

Legjobb válasz: A Szt. Imrében rendszeres indítanak szülésfelkészítõ tanfolyamokat, én végigcsináltam, pedig a város ellenkezõ végében lakom, de megérte! Egy csomó dolgot tanulsz, bejárod a szülészetet, megismered a szülõágyat és minden "félelmetes" eszközt, alternatív szobát...stb. Talán a honlapjukon is van már infó mikor, milyen idõközönként indulnak a kurzusok, de ha ott nem, telefonon biztosan kapsz tájékoztatást.

A Szt. Imrében rendszeres indítanak szülésfelkészítõ tanfolyamokat, én végigcsináltam, pedig a város ellenkezõ végében lakom, de megérte! Egy csomó dolgot tanulsz, bejárod a szülészetet, megismered a szülõágyat és minden "félelmetes" eszközt, alternatív szobát...stb. Talán a honlapjukon is van már infó mikor, milyen idõközönként indulnak a kurzusok, de ha ott nem, telefonon biztosan kapsz tájékoztatást.
Bajcsyban is van (a honlapjukon meg tudod nézni), most kezdõdik januárban, két hetente van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fiatal anyukák, akik 20 éves koruk körül szültek! Hogy zajlott a várandósság? Többi lent

Hány évesen szültetek? Terveztétek a babát, vagy a baba döntött úgy, hogy jön? Szülők mit szóltak? Apuka veletek maradt?? Megvolt a biztos hátteretek? Fiú vagy kislány lett? Neve? Esetleg olyan történetre is kíváncsi vagyok akik elvetették a babát, mert túl fiatalnak érezték magukat. Kíváncsi vagyok a történetetekre.

13

Ha nem lesz se fogadott szülésznőm, se orvosom, akkor mikor illik "megköszönni" a segítségüket? Aki hasonló helyzetben volt, hogyan csinálta?

Egy kisebb ajándékkosárra gondoltam pl a szülésznő(k)nek, illetve az orvosnak valami kisebb összegre.

5

Szülés után tudom majd hordani a régi ruháimat?

Nem hiúságból kérdezem, csak az évek során lett egy kialakult ruhatáram, amit nagyon szeretek, és ami a legkisebb méretekből áll.

15

Szülés betegen?

Remélem elméleti marad a kérdésem... Van a kiírt időpontig szűk 2 hetem. A két nagyobb gyerekem ma reggelre ki sem lát a takonyból, úgy ébredtek. Ilyenkor általában én sem szoktam megúszni. Beengednek egyáltalán a kórházba, ha neadjisten én is elkapom a nyavalyát és a napokban akarna jönni a kicsi is? Mit csinálnak ilyenkor az anyukákkal?

6

Van akinek bevált szülésindításra a tonik?

Holnap töltöm a 40. hetet, gondoltam kipróbálom. Mégis mennyi kell belőle?

6

Dr. Jakab Tamásnál mennyibe kerül a szülés? Elégedettek voltatok?

Minden vélemény számít!

1

Kecskemét vagy Szentes?

Kedves Anyukák, akik Kecskeméten vagy Szentesen szültetek hogy zajlott a szülés? Leírnátok nekem töviről hegyire? Nagyon kíváncsi vagyok! Fogadott vagy ügyeletes orvos volt?

3

Ez így jó? Kinek volt még ilyen értéke?

35. hetemet töltöttem 2 hete ez volt írva a kontroll papíromra: Ci:3000
ezt találtam:3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
Ez így normális?

4

A baba szívhangja miért erősödik fel a fájások alatt?

jön egy fájás,NST rád kötve,és mikor jön egy fájás a baba szívhangja sokkal hangosabb lesz,mikor elmúlik meg az is lecsitul.
ez miért van?

6

Császárnál létezik olyan érzéstelenítés, amelynél a láb nem bénul meg? Altatáson kívül.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!