Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol olyan bababolt ahol (2 db)

Budapesten hol van olyan bababolt ahol használtan lehet venni cuccokat? - pl babakocsi, de egyéb más is.

Legjobb válasz: Hát hogy babakocsit azt nem tudom, de pl a Kálvin térnél van egy jó kis turi ott keresgélhetsz. Egyébként szerintem nyugodtan vegyél használt baba holmikat mert az újak drágák és 20 perc múlva úgyis kinövi. A nyugatinál is van egy pici turi ott sok szebbnél szebb baba holmik vannak. Remélem segítettem.:)

Hát hogy babakocsit azt nem tudom, de pl a Kálvin térnél van egy jó kis turi ott keresgélhetsz. Egyébként szerintem nyugodtan vegyél használt baba holmikat mert az újak drágák és 20 perc múlva úgyis kinövi. A nyugatinál is van egy pici turi ott sok szebbnél szebb baba holmik vannak. Remélem segítettem.:)
A kérdező hozzászólása: igen köszi! mindenképp megnézem õket!
Háát, nem tudom pontosan, hogy ez milyen hely, de azért leírom. A Soroksári úton van egy baba-mama bolt, egy kicsit az Arzenáltól a Boráros fele. Kiírva asszem az van, hogy outlet+használt cuccok. Azt, hogy milyen árakkal dolgoznak, sajnos fogalmam sincs, de a bolt ott van. (Ha megnézed, akkor könnyen megtalálod, egy elég nagy plakátjuk van, nem igazán lehet eltéveszteni)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! én még csak most kezdek tájékozódni hogy tényleg hol érdemes vásárolni, meg hogy mit használtan és mit újonnan. mégegszer köszönöm a tanácsot!
Én a Nagykõrösi úton található Babadiszkontot ajánlanám, nagyon olcsó áraik vannak, fõleg babakocsi, hordozó, kiságy stb. terén. Honlapjuk: http://www.babaholmiolcson.hu Ruhanemûket gyakran én is a hipermarketekben veszek, 4-5 db-os bodyszettek már 1000 Ft körül kaphatóak. Ennyiért a turiban sem kapsz!

Hol van olyan bababolt Budapesten ahol lehet koraszülötteknek való cuccokat venni?

Legjobb válasz: Tescoban vannak már direkt pici ruhák, 50-es azt hiszem :) nem sok volt múltkor, de ott találsz 1-2-t, ami kellhet!

Tescoban vannak már direkt pici ruhák, 50-es azt hiszem :) nem sok volt múltkor, de ott találsz 1-2-t, ami kellhet!
én is szívbõl tudom ajánlani a manócsomagot, mert ezeket az apró ruhákat pillanatok alatt kinövik és így arra legalább nem kell költeni és nem kell keresgélni különféle boltokban. jó minõségû ruhák.
Én a Kik-ben és a Brendonban vettem 44-es, 46-os méretet is.
6-os, hármasikrek?:) )
manocsomag.hu internetes oldalon lehet kölcsönözni is pici babáknak való ruhákat 44-50-es méretben, nemek és idõjárási szezon szerint. Ha kinövi a baba, utána vissza kell küldeni, csak a postaköltséget kell fizetni. Nekem is korababáim voltak, én Tescoban találtam 50-eseket, ill. angol turiban is lehet kifogni pici méreteket, ezek általában vadi újak és nem használtak. Barátnõm az Auchanban vett pici méretet, de nem volt nagy választék színekben (kb. csak fehér, babakék és babarózsaszín volt minden). Túl sokat nem érdemes betárazni és költeni rá szerintem, mert nagyon gyorsan ki fogják nõni. Az én gyerekeim az 1. héten még kényelmesen elvoltak a 44-46-osban, (43, 44, 47 cm-vel születtek), az 50-es jó volt 3-4 hétig és kb. 1 hónapos kortól már az 56-osat hordták.
Auchanba mindig vannak pici méretek.
Brendonba!
A Brendonban 44-es méretet is lehet néhány ruhából kapni.
A Brendonban láttam ruhákat.
1.Mini-Manó Babacentrum 1149 Bp. Nagy Lajos k. útja 112. Tel: (061)251-3126 Tel: (061)220-2056 http://www.minimano.hu 2. Bp. IV.ker. József Attila u. 54 (az udvarban) Ny.t: H-P 8-17 3. Bp. XIV.Ker. Zugló Egressy út 113/E 4. Pelenka Pont Bp. VIII.ker. Práter u.54 Tel: (061)303-1587 Ezeket a címeket adták nekünk kedden


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!