Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol olyan (597 db)

Hol találok Budapesten pontosan olyan boltot ahol olyan afrikai festményeket, faszobrokat, távol keleti dísztárgyakat, füstölőket lehet kapni?

Legjobb válasz: En beirtam a googleba, hogy afrikai boltok Budapesten, tobbet is kidobott, nezd meg neked melyik lenne a legjobb. A plazakat sorolta fel, es meg mas cimek is vannak!

En beirtam a googleba, hogy afrikai boltok Budapesten, tobbet is kidobott, nezd meg neked melyik lenne a legjobb. A plazakat sorolta fel, es meg mas cimek is vannak!
Eldorádó boltokban tuti kapsz.
Cserépváros. Van Aréna plázában, Pólusban - ezeket biztosan tudom!

Budapesten hol van olyan park, ami aránylag csendes, és kevesen szoktak benne tartózkodni?

Legjobb válasz: Kevesen nem nagyon szoktak sehol lenni Budapesten, de nap és napszak-függõ is. Parkot meg azért gondolom ismersz te is párat, nem? - Liget - Margitsziget - Városmajor (talán itt nincsenek annyian)...

Kevesen nem nagyon szoktak sehol lenni Budapesten, de nap és napszak-függõ is. Parkot meg azért gondolom ismersz te is párat, nem? - Liget - Margitsziget - Városmajor (talán itt nincsenek annyian)...
Csak nem dugni akarsz a parkban? :O
" Liget" Ez mi? Van Városliget, ami viszonylag zsúfoltabb és van Népliget ami kevésbé népszerû.
A Városligetben és a Margit-szigeten is találni eldugottabb, csendes helyeket.
2es!! Ugyan ez jutott az eszembe:D:D
Nekem is. :D
MTK stadion. Ott van az 1-es villamos vonalánál. Hétvégenként meccsnapokon is üres és csendes.Jót lehet relaxálni.
Sportliget Kõbányán. Csendesebb, eldugottabb helyei is vannak. Szép :)


Ázsia Center, Újpalota.
A kérdező hozzászólása: 1/1 köszönöm :-)
A kérdező hozzászólása: igazad van hogy tele a piac, a piacok több piac is van, és a Sárkánycenter is, de olyan üzletet boltot keresek, ahol kifejezetten!!!! misztikummal is kapcsolatos cuccokat árulnak, amiket a kérdésfeltevésnél felsoroltam pl. Volt egy ilyen jó kis üzlet a XI. kerületben az alagsorba kellett lelépcsõzni, de sajnos megszünt, pedig oda nagyon kedveltünk bejárni, és vásárolni is. Ugyhogy nem piac nem center, hanem BOLT!! üzlet!!
A Kálvin téren esetleg a BAHIA (asszem ez a neve)? Nem voltam még bent, de indiai zene hallatszik ki, és tele van indiai cuccokkal^^
A kérdező hozzászólása: 5# köszönöm, jól hangzik, megnézem:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:-) találtam:-) és a Sárkány Center függönyös üzlet mellett! is van kifejezetten indiai jellegü bolt hatalmas területen, mindenféle szépségek, szobrok, vázák, Buddha, füstölõk vannak:-) csodálatos dolgokat kapni! :-) csak ajánlani tudom FULL! köszönöm a kommenteket:-)
Mondjuk tele van minden nagyobb piac ilyenekkel

Budapesten hol van olyan bolt, ahol tudok venni tartásjavító hevedert?

Mindenhol kerestem valami hevedert, vagy ilyesmit, amivel kier?szakolhatom magamból az egyenes tartást, de nem találtam egy budapesti boltot sem. Nem tudtok egyet? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.

Gyógyászati segédeszköz boltokban kapható. Budapesten van egy a Margit korúton. A nevük: Margitmed. Azt nem tudom, hogy most tartanak-e ilyet. Régebben volt. Ma kaptam meg a Bon Prix katalógust. Abban is láttam ilyet. A neten is fent van ez a cég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnézem.

Budapesten hol van olyan szórakozóhely ami megfizethető, lehet táncolni és nem a kis tizenévesek illetve nem a 40esek partyhelye?

Legjobb válasz: Budapesten nyugatinál a Retropolisban egyre több a 30 feletti, de vannak kicsik is .. Lehet megérné egyszer elnézned oda.

Budapesten nyugatinál a Retropolisban egyre több a 30 feletti, de vannak kicsik is .. Lehet megérné egyszer elnézned oda.

Budapesten hol vannak olyan szórakozóhelyek ahol összelehet ismerkedni olyan lánnyal aki nem egy éjszakás kalandot keres? Vagy akkor marad a közösségen belüli ismerkedés.

Legjobb válasz: Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Szia! Igen, vannak kimondott olyan szórakozóhelyek, ahol az egy éjszakás dolog jellemzõ a leginkább.. Az underground/alternatív helyek -általában- nem ilyenek. Tehát most nem ezekre gondoltam: Morrisons, Play, Hajógyári szigeten amik vannak. Hanem pl.: Lokál Bár, Corvintetõ, Gödör klub... :)

Hol van Budapesten páternoszter? Olyan, amit kipróbálhatok.

Legjobb válasz: A Jahn Ferenc dél-pesti kórházban. Ha tudod, hol van.

A Jahn Ferenc dél-pesti kórházban. Ha tudod, hol van.
A kérdező hozzászólása: A neten azt találtam, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróságon is van. Ott hol található pontosan?
A Thököly út és a Hungária körút sarkán, Zugló vasútállomásnál. De oda nem lehet csak úgy bemenni nézelõdni, mert beléptetés van, és kell valami indok amiért beengednek. Az a kórház amit mondtam, szabadon látogatható.

Hol javítanak Pesztonka orrjárattisztító és mellszívó készüléket? Hol van Budapesten valami olyan szervíz ami ilyen gépekkel foglalkozik?

Esetleg címet,vagy telefonszámot is kérnék.

Legjobb válasz: Nem szív rendesen vagy más a gond vele?

Nem szív rendesen vagy más a gond vele?
A kérdező hozzászólása: Nem szív rendesen.
Elsõ vagyok, lehet azóta már megoldódott a dolog, de azért leírom. Nekem is pesztonka van és többször jártam úgy, hogy nem szívott rendesen. Át kell mosni a motoros részt és újra szív majd rendesen. http://www.rokana.hu/admin/kepek/file/tej_01_hed.pdf Ebben a leírásban a 6. oldalon rajzzal együtt megtalálod a tisztítás menetét. Nekem ez mindig megoldja a problémát. :)

Budapesten hol lehet gördeszkát venni? Árkád pl. vagy hol? Olyan kéne ami nem túl drága, mert kezdő vagyok. 17L

Legjobb válasz: Szia! Hervisben láttam pár ezresért kezdõ deszkát. Ott tuti találsz!

Szia! Hervisben láttam pár ezresért kezdõ deszkát. Ott tuti találsz!
A kérdező hozzászólása: köccönöm!:)
vagy decatlonban
Hervisben tényleg jó kezdõ deszkák vannak. Igaz, hogy én azokat már "kinõttem". :) Jó tanulást :P 17/F
Én most vettem egyet hatezerért. Szuper, nagyon szuper, bár nem márka, de szuper. A link: http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Top_gordeszka http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Pumpkin_gordeszka http://www.sportszert.hu/detail/Gordeszka/Yashima_gordeszka_.. Tudom, télleg nem márka, de sztem nagyon jó. És olcsó.:) Egy megnézést megér...
A kérdező hozzászólása: nem is akarok hûde márkását, mert minek kezdõnek olyan:) amúgy ezek jónak tûnnek, köszönöm!
Kezdéshez én is csak az 1000 forintos deszkát tudom ajánlani, de csak addig amíg megtanulsz rajta gurulni, max. olliezni. Ha már megy az ollie és gurulni is tudsz, akkor némileg komolyabb deszka fog kelleni. Ha segítség kell ezzel kapcsolatban írj ide: [[email protected]] Sok szerencsét a deszkázáshoz!
A kérdező hozzászólása: ja már megvan, de azért köszi :D
A kérdező hozzászólása: okés:D én most akarok kezdeni :) akkor veszem ott


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!