Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol méteráru bolt, ahol nagy (1 db)

Budapesten hol van méteráru bolt, ahol nagy választékban árulnak plüss anyagot?

Legjobb válasz: A Keleti pu.-nál a pu-ral szembeni sarkon van egy óriási méteráru bolt.Ott van minden nagy választékkal

A Keleti pu.-nál a pu-ral szembeni sarkon van egy óriási méteráru bolt.Ott van minden nagy választékkal


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szalagfűrész csapágy?

Épp felújítok egy régi szalagfűrészt.A felső kerék eléggé kotyog szétszedtem és kiderült hogy a külső csapágy (két csapágyas) a fészekben olyan 1mmt lóg.Arra gondoltam hamár lecserélem a csapágyakat mindenképp porvédőset rakok be,és körben ráhajtok feles lemezből egy csíkot és csapágyrögzítőzöm is.Szerintetek ez így jó lesz? A belső csapágy az jó szorul a fészekben,de annak is adok egy kis rögzítőt.

2

Hogyan tehetnék bélést ennek a ruhának?

Ajándékba kaptam, de nagyon átlátszó (a képen a beállás és a kamera gyenge minősége miatt nem látszik), a valóságban még a fehér alsónemű is kitűnik. Viszkóz anyagból készült, és amolyan összeugrós típusú. Lehet-e egyáltalán az ilyennek kis vékony bélést varrni?

2

20 nm szobát mennyiért gipszkartoznának "körbe" anyaggal együtt? Az álmennyezetet szigetelve szeretném asszem üveggyapottal!

0

A MagnetPlanet és az EUROMagnet Kft. -ben ugyanazok a termékek kaphatók?

2

Budapesten hol lehet kapni állványos fúrógépet?

3

Barkásolás de hogyan?

arkácsolni szeretnék egy fa fegyvert hogy kell ?? ki tudja hogy kell akkor egy alaprajz jól esne aki tud küdlni alaprajzot az jó lenne.

3

Ideiglenes földszonda?

Adott egy konnektor földkábellel,messze a legközelebbi elektromos hálózati ponttól. Egy kéteres földkábelről kapja a fázist és a nullfázist. Egy harmadik kábel hozta a földelést, azonban ez a harmadik kábel megszűnt, így ideiglenesen nem jut el a földelés ehhez a konnektorhoz. Szeretnék helyben egy ideiglenes földszondát készíteni amíg nem megoldható a földkábel cseréje. Házilag hogyan oldanátok meg? Arra gondoltam egy rézkábelből lecsupaszítok 30 centit és elásom

4

Tesco vízbázisú lazúrt használt valaki már kültéren? Mik a tapasztalatok, hogy bírja?

4

Hogyan kell kályhát samottozni? Illetve samott + vízüveg + arány menyi?

szoktak ezek mellé keverni homokot, csemperagasztót esetleg hogy erősebb legyen a kötés egy pontos útmutatást kérnék köszönöm

4

Farkas . (nem tudom a keresztnevét) Mit, mivel fessünk? C. könyvet hol lehet rendelni neten?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!