Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol kapni nagyobb (5 db)

5gos nutellánál van nagyobb? és ha igen budapesten hol lehet kapni?

:))

Legjobb válasz: Igen. Jelenleg minden kapható kiszerelés meghaladja az 5 g-ot. Budapesten ezek bármelyik boltban kaphatóak.

Igen. Jelenleg minden kapható kiszerelés meghaladja az 5 g-ot. Budapesten ezek bármelyik boltban kaphatóak.
Genfi reptér duty free shopjában láttam 5 kg-osat, az 100× nagyobb, mint az 5 grammos
*1000× már gépelni se tudok...
A kérdező hozzászólása: jézusooom:DDDD elírtam 5kgosat akartam bocsánat:(
Cukkolás level 100 humorérzék level -100 XD

Budapesten hol lehet kapni nagyobb méretben is kismama ruhákat?

Sajnos ahol eddig voltam (c&a, Brendon) általában 44-es a legnagyobb méret, én meg alapjáraton is minimum 48-as ruhákat hordok. Van valakinek valami jó tippje? Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Szia. Adok egy varrónõi címet, mert õ méretre is készít ruhákat http://elenorkismamaruha.gportal.hu/, illetve a IX. kerületben van egy használt kismamaruha bolt, ott is szétnézhetsz http://www.armania.hu/ Illetve, van az interneten a www.tesz-vesz.hu, és a www.vatera.hu, oldalakon is rengeteg kismamaruha Remélem tudtam segíteni. Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Adok egy varrónõi címet, mert õ méretre is készít ruhákat http://elenorkismamaruha.gportal.hu/, illetve a IX. kerületben van egy használt kismamaruha bolt, ott is szétnézhetsz http://www.armania.hu/ Illetve, van az interneten a http://www.tesz-vesz.hu, és a http://www.vatera.hu, oldalakon is rengeteg kismamaruha Remélem tudtam segíteni. Üdv, 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hú, ez a varrónõs dolog nagyon bejön, köszi szépen! :)
Szia! A XVII. kerület (1173), Bélavár utcában is lakik egy kismama ruha varrónõ. Üdv.


Hol kapok viszonylag nagy méretű (min.1, 5x2 méteres, de inkább nagyobb) szőnyeget olcsón Budapesten? Kínai piacokon lehet ilyet kapni? Ha igen kb mennyiért?

Legjobb válasz: A kérdés az, hogy mi számít neked olcsónak. Például mennyi pénzt volnál hajlandó kiadni egy 1,5x2 méteres szõnyegért?

A kérdés az, hogy mi számít neked olcsónak. Például mennyi pénzt volnál hajlandó kiadni egy 1, 5x2 méteres szõnyegért?
Aldiban most láttam elég nagy szõnyegeket sztem megvan 1, 5x2 méter 11900-ért. Egyébként iszonyat drágák...:S
Vasárnap menj ki a gyáli piacra. Határ úttól megy busz, 89E Bem József utca. Ott kapsz 3X4 méterest egy tizesért, a kisebbet ennek arányában ki tudod számolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! :)
starz.hu rapcity.hu mást nemtudok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!