Találatok a következő kifejezésre: Budapesten hol a legolcsóbban (49 db)

Budapesten hol tudnék legolcsóbban ilyesmi Garage pulcsit venni? Mi a legkisebb méret? Kb hány ft-ba kerülhet darabja?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Budapesten hol lehet a legolcsóbban Mór vagy görögteknőst venni?

Nagyon szeretnék, helyük lenne, csak hát... az Árkádban a Noé bárkályában 29 e forint egy. És én egy párt szeretnék. Valahol nincs olcsóbban? Mert ha 2-t vennék ott az 60 e forint durván, de annyi pénzem nincs. Nagyon jóhelyük lenne, csak megvenni ?ket, az egy vagyon...Lécci segítsetek. (Leginkább egy évnél fiatalabbat szeretnék.)

Legjobb válasz: Azt nem tudom hol a legolcsóbb, de a leguán-t tudom ajánlani a déli közelében van, asszem alkotás utca 25, kifejezetten hüllõkre speciálizálódott bolt. Legolcsóbban egyébiránt valószínû tenyésztõtõl lehet beszerezni.

Azt nem tudom hol a legolcsóbb, de a leguán-t tudom ajánlani a déli közelében van, asszem alkotás utca 25, kifejezetten hüllõkre speciálizálódott bolt. Legolcsóbban egyébiránt valószínû tenyésztõtõl lehet beszerezni.
Szia! Van egy ismerõsöm, aki 35-ért eladna 2 görögtekit. Ha jól tudom, akkor most 2 évesek.... 1 fiú, 1 lány. Ha érdekel, írj privit és megadom a számát! Dia
Nemrég olvastam, hogy kétezer forintért adnak el növendék illetve kifejlett teknõsöket. De ez nem tenyészet, se nem állatkereskedés... valami szaporító, vagy csak meg akar tõlük szabadulni, de hogyha érdekel, írj privátot.
Kaposvári tenyésztõ, de Érden lehet átvenni a kis görögteknõsöket: 0670-315-9063. Nekem kettõ van, kb félévesen hoztam el õket, papírral együtt!! Egy teki 12ezer ft.
Tenyésztõtõl 1db 10-15 ezer forint keress a neten!!

Hol vagy hogy tudok a legolcsóbban igazolványképet csináltatni vagy nyomtatni Budapesten?

Van számítógépen fent fehér hátteres normális képem is, de 1000 Ft körüli maszek is jó lenne. A meglév? digitális képeimet hol tudom kinyomtatni 500 Ft körül?

Legjobb válasz: Nem tudom, honnan veszed ezeket a számokat, egy digitális kép 15 Ft körül van 9x13-mas...:) Színes nyomtatás (papírra) meg egy igazolványkép méretében is 50 Ft alatt. Hol vagy pontosan?

Nem tudom, honnan veszed ezeket a számokat, egy digitális kép 15 Ft körül van 9x13-mas...:) Színes nyomtatás (papírra) meg egy igazolványkép méretében is 50 Ft alatt. Hol vagy pontosan?
HAsonlót kérdeztem ugyhogy jöhet a válasz nekem is:)
A kérdező hozzászólása: Copy guruban 150 Ft-ért kinyomtatták nekem!
A kérdező hozzászólása: Budapest belváros, de pesten belül bármelyik nyomtató vagy fotóelõhívó jó nekem.
copyguru.hu nyomtatásra, de ha mész az utcán, minden 2. házban van ilyen nyomtatószalon, vagy bármelyik fotóüzlet igazolványképmásolásra, ez is kb. minden 2. ház....:)
Magánban kérdezték, itt is megválaszolom. Én ugy szoktam, hogy beteszem Word-be is kinyomtatom szinessel sima papírra. (Egy igazolványkép (4x4) cm kizárt hogy 150 Ft, egy teljes oldal 60-70 Ft....) Ha fotopapirra kell, akkor meg fotoüzletbe mész, akkor drágább, mint a Copyguruban.


Kártyafüggetlen mobilt hol lehet Budapesten a legolcsóbban venni? Külföldön is lehet használni? Külföldi sim kártyával? Elérhetõségeket vagy weblap címeket is írjatok légyszíves.

Csak kártyafüggetlen telefon érdekelne. nem akarok 6. telefont venni. és lehetõleg okos telefon legyen, amin a whatsappot le tudom tölteni, és tudok wifivel netezni. mivel sokat utazok, és a laptopom ezért ment tönkre. csak mobilon netezek már.

Budapesten hol lehet a legolcsóbban kijelzõvédõ fóliát venni, iPhone 5 készülékre?

Legjobb válasz: Szia, Miért a legolcsóbb fóliát keresed? Ennyi erõvel akkor ne is tegyél rá. Ha már iphone5-öd van, legalább egy fólián ne spórolj :) Kb. 500ért már kapsz fóliát, de hozzágyûjtesz még egy 1000-st és egy normálisat is kapsz. A lényeg, hogy már vmilyen márka fóliája legyen, vékony és kemény. Én GGMM fóliát használok. Beírod a keresõbe, és kidobja, hol veheted meg. Remélem tudtam segíteni.

Szia, Miért a legolcsóbb fóliát keresed? Ennyi erõvel akkor ne is tegyél rá. Ha már iphone5-öd van, legalább egy fólián ne spórolj :) Kb. 500ért már kapsz fóliát, de hozzágyûjtesz még egy 1000-st és egy normálisat is kapsz. A lényeg, hogy már vmilyen márka fóliája legyen, vékony és kemény. Én GGMM fóliát használok. Beírod a keresõbe, és kidobja, hol veheted meg. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet. Megmondom õszintén, hogy ez elõzõ telefonomon nem volt fólia, így nem igazán ástam bele magam ebbe a témába, de megfogadom a tanácsod, és veszek egy olyat, ami megéri az árát. :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudnál valami tippet adni, hogy Budapesten hol tudok ilyet megfelelõ áron vásárolni, ahol lehetõleg fel is helyezik a készülékre? Köszönöm! :)
Igen, tudok, mert már öregróka vagyok az iphone-ozásban :) idézõjelben. http://iphonetok.hu/iphone-5/kijelzovedok És profin fel is rakják. Ráadásul ingyen és nem vágnak hozzá pofákat, mint a legtöbb helyen. Már ahol képesek felrakni :D Remélem sikerült segítenem.

Hol lehet a legolcsóbban pedndriveokat venni Budapesten?

Legjobb válasz: auchanban most elég olcsón lehet kapni õket

auchanban most elég olcsón lehet kapni õket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!